Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Euro2004 [komentarze i wyniki]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

...boolgarzy to fajfusy a 2 brameczka fucktycznie rzadz...jak w zegarq i jeshcze ten szczupak... :grin:

[EVERYTHING ARROUNDS US CAN BE REPRESENTED AND UNDERSTOOD TROUGHT THE NUMBERS]

Roman The Barbarian Giertych toosh po urodzeniu karmiony byl ambrozja i mlekiem od wsieklych kroof a po glowie bity patykiem

27355234741037e1a50926.jpg

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Dejv

9

• Wee Man

7

• Strong Fan

6

• mały

6

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Android

ale ibrahimovic prawie zjebal karnego, gdyby bulgarski bramkarz bardziej wyciagnal rece nie byloby gola

łotwa-Czechy ......naprawde dobry mecz chyba jeden z lepszych na tych mistrzostwach..szkoda mi łotyszy..no ale piłka jest brutalan..a juz pachniało sensacją

a co do meczu Francja-Anglia czy ja wiem czy taki zajebisty mecz..pierwsza połowa miom zdanie ssła .nic ciekawego sie neidziło oczywiscie poza bramka dla Angli ..druga połowa już owiele lepsza i zabujczy finisz ps.Kurna niewdziałem ze ten małolat Rooney jest tak dobry(walczył o każdą piłke ,szarpał niemiłosiernie,naprawde świetna pyszysłosc przed nim no i wypracowal karny dla angli choc juz beckham sie niepopisła, obok Kinga(świetny obrońca widziałem jego pare meczy w Tootenhamie najlepszy w ekipe Angileskiej co do francuzów boczni obrońcy do wymiany {lizarazu-juz nie ta szybkosc swoje lata ma a boczni obroncy musza byc naprawde ,szybcy{cos o tym wiem :P }a jemu tej szybkosci juz brakuje no i zawiutł mnie Silvestr ale akurat on jest jezscze młody

no a teraz koncze i czekam na moich Holendrów.......go ..go..Holland!

458954520447d6ce7641a4.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Windows

STRONG FAN napisał(a):
łotwa-Czechy ......naprawde dobry mecz chyba jeden z lepszych na tych mistrzostwach..

Jesli pilkarz wypowiada takie zdanie to nie dziwie sie ze poziom naszej nogi jest tak sredniawy.. :/

Yeah.. cieszcze sie z wygranej Czechow.. ale na litość boską to nie był najlepszy mecz.. mecz w ktorym jedna druzyna praktycznie tylko sie broni, a druga nieskutecznie atakuje nigdy nie bedzie dobry.. aaa dodam jeszcze ze bramki po bledach sporawych obrony..

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Nie napisałem ze najlepszy..ale jeden z lepszych..mi sie ogólnie podbał a z tego względu ze cały czas cos sie działo pod bramka łotewską.masowe ataki czechów i "częstochowska"obrona łotwy..

Już sam fakt ze Czesi oddali prawie 30 strzałów na bramke już cos powinno sugerowac..

ale musisz mi PrzemkO przyznac racje ze mecz napewno niebył nudny!

458954520447d6ce7641a4.jpg

eeee tam mecz Czechy-Łotwa był jak dla mnie wręcz taki sobie podobnie jak Niemcy-Holandia któy własnie się zakończy,chociaz Niemcy nie najgorzej sie prezenowali ,ale dobrze ze nie wygrali

576009130413fce83f1b12.jpg

Dla mnie Niemcy - Holandia to jeden z najsłabszych meczów tego turnieju.Holandia grała kiepsko ,Niemcy troche lepiej i ogólnie rzecz biorąc dobrze że sie to zakończyło remisem.

Dejv napisał(a):
Dla mnie Niemcy - Holandia to jeden z najsłabszych meczów tego turnieju.Holandia grała kiepsko ,Niemcy troche lepiej i ogólnie rzecz biorąc dobrze że sie to zakończyło remisem.

Sluszny komentarz. Obie druzyny graly tak jak miesiac przed turniejem finalowym Euro 2004, czyli slabo. W takiej sytuacji czzrnym koniem moga stac sie Czesi, no i w cwiercfinale moze zabraknac miejsca dla Holandii lub Niemiec. Holandia bedzie grala teraz z Czechami i nie zdziwie sie jak Holendrzy poplyna (Czesi ich wkoncu w eliminacjach zawsze kopali) i straca dystans do Niemców.

No ale dzisiaj ciekawe co zrobi Portugalia...

Moje typy:

Portugalia-Rosja 1:1

Hiszpania-Gracja 2:1

Love, Peace & RvR

161505123340b79429e588a.jpg

Hiszpania-Grecja 2:1 (Raul,F.Torres-Zagorakis)

Portugalia-Rosja 1:0 (C.Ronaldo)

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Windows

Fancuziki zremisowali.. :P

a mogli wtopic nawet.. widac ze jada w tych ME na farcie.. (z Angolami tesh na farcie pojechali).. hmm czy ja mowilem jush ze ich nie lubie ? :P

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Wreszcie mam kablowke :) No i mam tez dostep do meczow ME live... Meczyk Chorwacja vs Francja nie powalil na kolana ale tez nie byl beznadziejny. Mam nadzieje ze Francuzi przebudza sie z letargu. Fart sie kiedys konczy...
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

• Urządzenie:  Android

Dzis mecze grupy C jakie sa Wasze typy?? moje to:

Wlochy - Szwecja 2-1 (Vieri,Pirlo - Larsson)

Dania - Bulgaria 2-0 (Tomasson i Gronkjer)

Co do Wlochow to zobaczymy jak bardzo widoczny bedzie brak Tottiego :(

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Włochy-Szwecja 1:0 (Vieri)

Dania-Bułgaria 2:1 (Gronkjaer,Tomasson-S.Petrov)

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Szwecja wygra 2:1

Dania wygra 3:1

Wlosi nie uwala dzisiaj ze Szwedami, mam nadzieje ze Szwecja im walnie szybko bramke, bo nie chce aby doszlo do sytuacji, ze Wlosi strzela bramke i juz jest po meczu bo beda grac brzydko i defensywnie :P

Love, Peace & RvR

161505123340b79429e588a.jpg

Włosi jak dotąd są świetni, a mecz ogląda się z przyjemnością. Oby tylko druga połowa wyglądała podobnie. Forza Italia !!
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• CzaQ
      1. Megan Bayne and Penelope Ford vs. Anna Jay and Harley Cameron - Tag team match 2. Jamie Hayter vs. Mercedes Moné - 2025 Women's Owen Hart Foundation Cup Tournament Final The winner earns an AEW Women's World Championship match at All In. 3. The Hurt Syndicate (Bobby Lashley and Shelton Benjamin) (c) (with MVP and MJF) vs. The Sons of Texas (Dustin Rhodes and Sammy Guevara) - Tag team match for the AEW World Tag Team Championship 4. "Timeless" Toni Storm (c) (with Luther) vs. Mina Shirakawa - Singles match for the AEW Women's World Championship 5. FTR (Cash Wheeler and Dax Harwood) (with Stokely) vs. Daniel Garcia and Nigel McGuinness - Tag team match 6. Mark Briscoe vs. Ricochet - Stretcher match 7. Kenny Omega, Swerve Strickland, Willow Nightingale, and The Opps (Samoa Joe, Powerhouse Hobbs, and Katsuyori Shibata) vs. Death Riders (Jon Moxley, Claudio Castagnoli, Marina Shafir, and Wheeler Yuta) and The Young Bucks (Matthew Jackson and Nicholas Jackson) - Anarchy in the Arena match 8. Kazuchika Okada (c) vs. "Speedball" Mike Bailey - Singles match for the AEW Continental Championship 9. The Paragon (Adam Cole, Kyle O'Reilly, and Roderick Strong) vs. The Don Callis Family (Konosuke Takeshita, Kyle Fletcher, and Josh Alexander) (with Don Callis) - Trios match 10. "Hangman" Adam Page vs. Will Ospreay - 2025 Men's Owen Hart Foundation Cup Tournament Final The winner earns an AEW World Championship match at All In.
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 9 Data: 24.05.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Himeji, Hyogo, Japan Arena: Arcrea Himeji Publiczność: 1.136 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Aigor
      1. Megan Bayne and Penelope Ford vs. Anna Jay and Harley Cameron - Tag team match   2. Jamie Hayter vs. Mercedes Moné - 2025 Women's Owen Hart Foundation Cup Tournament Final The winner earns an AEW Women's World Championship match at All In.   3. The Hurt Syndicate (Bobby Lashley and Shelton Benjamin) (c) (with MVP and MJF) vs. The Sons of Texas (Dustin Rhodes and Sammy Guevara) - Tag team match for the AEW World Tag Team Championship   4. "Timeless" Toni Storm (c) (with Luther) vs. Mina Shirakawa - Singles match for the AEW Women's World Championship   5. FTR (Cash Wheeler and Dax Harwood) (with Stokely) vs. Daniel Garcia and Nigel McGuinness - Tag team match   6. Mark Briscoe vs. Ricochet - Stretcher match   7. Kenny Omega, Swerve Strickland, Willow Nightingale, and The Opps (Samoa Joe, Powerhouse Hobbs, and Katsuyori Shibata) vs. Death Riders (Jon Moxley, Claudio Castagnoli, Marina Shafir, and Wheeler Yuta) and The Young Bucks (Matthew Jackson and Nicholas Jackson) - Anarchy in the Arena match   8. Kazuchika Okada (c) vs. "Speedball" Mike Bailey - Singles match for the AEW Continental Championship   9. The Paragon (Adam Cole, Kyle O'Reilly, and Roderick Strong) vs. The Don Callis Family (Konosuke Takeshita, Kyle Fletcher, and Josh Alexander) (with Don Callis) - Trios match   10. "Hangman" Adam Page vs. Will Ospreay - 2025 Men's Owen Hart Foundation Cup Tournament Final The winner earns an AEW World Championship match
    • MattDevitto
    • Bastian
      Zelina Vega vs Chelsea Green - walka z zaledwie tygodniówkowym potencjałem, dodana w ostatniej chwili i mam nadzieję, że to będzie ostatnia walka obu pań w najbliższym czasie. Green mogłaby spróbować zaatakować główny tytuł, ma stajnie i jest dobra w byciu irytującą.  A Vega niech jeszcze trochę ten tytuł ponosi i odda komuś, komu przyda się bardziej. Damian Priest vs Drew McIntyre - to może być najlepsze starcie SNME. Priest przegrał na WM, więc na logikę powinien tutaj wygrać, a decydujące starcie odbędzie się na MITB, oby z triumfem Szkota. CM Punk & Sami Zayn vs Seth Rollins & Bron Breakker - nowej stajni potrzebne jest zwycięstwo. Nic więcej o tej walce nie piszę, bo otwiera się tutaj tak dużo nitek (Reigns, Jey Uso, ew. turn Zayna), że nawet nie bardzo wiadomo, w którą stronę to pójdzie. John Cena vs R-Truth - nie widzę tutaj innej opcji niż łatwa wygrana Ceny. Jasiu wygrał mocarnie obsadzony EC, przerwał ponad roczny title run Rhodes na WM, wygrał z odwiecznym rywalem Ortonem, a teraz ma przegrywać z ringowym błaznem, nawet przez interwencję? Jeśli R-Truth wygra (z pomocą wracającego Cody' ego?) to na logikę powinien dostać drugą walkę, i to o pas.  Jey Uso vs Logan Paul - chciałbym zobaczyć tę walkę, ale jako cashing MITB, gdzie znienawidzony Paul kroi z pasa uwielbianego Uso. Tym bardziej, gdy WWE ma wywalone w jakość programów i walk, i liczą się dla nich tylko viralowe momenty.  Niech się obaj sprężą, bo ich walki na WM nie porwały. W Tampie powinien wygrać Jey, niedawno przecież zdobył tytuł. Zwłaszcza, że ręce po pas wyciągają Gunther i Rollins.
  • Dodaj nową pozycję...