Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Saturday Night WWE 12.01.08

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Backstage

(widzimy poobijanego Vinca McMahona po ostatniej gali w swoim biurze, który siedzi razem z Regalem)

Vince: Po raz kolejny zostałem upokorzony i po raz kolejny zrobił to Triple H!

Regal: Spokojnie, jeszcze się mu odbijesz

Vince: Straciłem pas, nie jestem już mistrzem

(Rozpoczyna się gala)

Single Match

Jeff hardy vs Paul London & Brian Kendrick

końcówka: na ringu jest Hardy i Kendrick. Dropkick ze strony Kendricka powala Hardego.Brian podnosi Jeffa, przybija Londona, który wykonuje Shooting Star Press z narożnika!Pin 1..2..kickout!!London podnosi Jeffa, ten wskakuje na liny i...Whisper in the Wind!Pin 1..2..Kendrick odciąga sędziego!!Hardy jest tym poirytowany.Sędzia poza ringiem.Kendrick i London maltretują Hardego, ale sędzia ponownie wchodzi na ring i London opuszcza go.Kendrick zostaje z Hardym.Hardy wykonuje clothesline, odbija się od lin i poprzez Flying clothesline powala Kendricka.Mistrzowie Tag Team w opałach!Pin 1..kickout!!Ale co to?!Na ring wpada Matt Hardy!!Wykonuje Twist of Fate na Londonie!Sędzia przerywa mecz!Matt podbiega do Kendricka...Side Effect!!Ależ wyczyścił ring!Jeff robi Swanton Bomb na Kendricku!!Mistrzowie na deskach.Czyżby powrót The Hardy Boyz??

Wynik London & Kendrick win by disqualification

(na rampe wchodzi Teddy Long)

Teddy: Matt! Pokazałeś teraz to, czego nie powinieneś robić.Przerwałeś walkę mistrzów Tag Team.A ty Jeff, mimo, że sędzia przerwał pojedynek, to dale razem z bratem atakowaliście mistrzów.Skoro czujecie się tak mocni razem, to na Another Age PPV dojdzię do....reaktywacji THE Hardy Boyz i staniecie do walki.............Tag Team Championship Match przeciwko...........aktualnym mistrzom........Paulem Londonem i Brian'em Kendrickiem!

(publike ogarnął szał radości)

Backstage

(Widzimy Stone Colda, który zmierza na ring!!)

(na trybunach rozpoczyna sie feta)

(Stone cold Steve Austin pojawia się na ringu!)

(na trybunach wielka radość)

Stone: Dzień Dobry Ameryko!!

(wielki aplauz)

Stone: Nie przyszedłem tu po to by walczyć.Zakończyłem już jak wieci karierę wrestlera.Ale tak sobie oglądam ostatnią galę i widzę, że sporo się u was pozmieniało.Na początku tej gali widzieliśmy poobijanego Vinca McMahona, który rozpacza, że został poniżony.

(śmiech)

Stone:Tak, hehe.Też się z tego śmieję.Drogi Vince najpierw sam sobie przywłaszczył prawo do tytułu WWE Championa i nawet nie potrafił go utrzumać przez godzinę, przegrywając z Triple H!

(śmiech)

Stone:Inną sprawą, która mnie śmieszy to rozdawanie pasów mistrzowskich.Moje pytanie brzmi........Czym sobie zasłużyli owi wrestlerzy na te zaszczyty??

(śmiech)

Stone: Weżmy takiego Finlaya.Dla mnie został on mistrzem ze starości i otyłości, którą budował na Fast-Foodach!!

(śmiech)

Stone:kolejną sprawą jest CM Punk, który nie dał rady Kennedy'emu w walce na szczęście(dla niego) nie o pas.On jest(w przeciwieństwie do Finley'a)taki, że jak stanie bokiem, to nie widać nic, prócz mistrzowskiego pasa!!

(publika jest wyraźnie rozbawiona)

Stone:Droga widownio!!

(wszyscy krzyczą "Stone Cold wracaj")

Stone:Nie myślę, że to zły pomysł, ale nie wykluczam go.

(aplauz)

Stone:Jednakże bliżej mi jest na nie, niż na tak, ale wracając do tematu...Ostatnią rzeczą, którą chciałbym się z wami podzielić to okoliczności w jakich wygrał Triple H.Nie mam nic do niego, to wspaniały sportowiec, ale czy można odebrać pas mistrzowski w walce na normalnych zasadach przez counout??Czemu nikt tego nie zauważył?Czy musi dojść do tego, że stary Stone Cold będzie uczył małe dzieci w prowadzeniu bajki o WWE??Co za sędzia prowadził ten pojedynek i co za prezes...

(wchodzi Vince McMahon)

(na widowni śmiech)

Vince:Powiedz mi...do czego zmierzasz?

Stone:Chcę uchronić ten nieład od upadku

Vince:Myślisz, że jeden z najbogatszych ludzi świata(mówi o sobie) utraci swoją firmę?Chcesz mnie upokorzyć?Po co tu przyszedłeś?Zakończyłeś karierę..Wynoś się z stąd!!

Stone:Co powiesz na to, abym został Generalnym Managerem WWE??

(publika oszalała z radości)

Vince:Zamknąć sie!Nie dostaniesz na wet szansy na objęcie tego stanowiska.

(gwizdy)

Stone:Ok zrozumiałem.Nasza rozmowa chyba dobiegła końca.Żegnaj Ameryko..........

(Austin wykonuje Stone Cold Stunner na McMahonie i wypija nad leżącym prezesem puszkę piwa i kładzie ją obok głowy znów upokorzonego Vinca, publika oszalała z radości)

-reklama-

Next Saturday Night !

Big Battle......

.........Big Giants........

Battle Royal

Kane vs Great Khali vs Mark Henry vs Big Daddy V

Single match

Chris Masters vs Rey Mysterio

końcówka:Masters odbija Reya od lin, ten prześlizguje się między nogami Chrisa, odbija się ponownie od lin, wyskakujena Chrisa i .....West Coast Pop i od razu pinuje.Pin 1..2..kickout!Mysterio wychodzi na naróżnik, próbuje Pickin' The Dime(Springboard Splash), ale Masters robi unik.Próba Pinu.Pin 1..kickout.Chris przymierza się do Masterlock, ale Rey ponownie przechodzi między nogami, odbija się od lin...West Coast Pop na liny......619!!Rey ścga koszulkę i...Frog Splash z narożnika!!Pin 1..2..3.Kapitalna akcja!

Wynik:Rey Mystreio wins

Single match

John Cena vs Chavo Guerrero

końcówka:Cena cały czas kontroluje pojedynek.Chavo zmuszony do głebokiej defensywy.Cena wykonuje charakterystyczne "You Can't See Me".Guerrero z bólu aż momentalnie wstał, a Cena wykonuje FU!!Pin 1..2..Chavo dotyka lin!!Poirytowany John odbija go od lin i......Spin-Out powerbomb ze strony Chavo.Pin 1..2..kickout!!Niewiarygodne!Chavo podnosi Cenę i odbija go od lin, ten próbuje clotheslinem osłabić przeciwnika, ale Chavo jest szybszy i wykonuje Brainbuster.Pin 1..2..kickout!!Chavo nie wierzy!!Zdenerwowany nie wykorzystanej szansy Guerrero próbuje Frog Splash, ale Cena robi unik...STFU!!...Chavo poddaje...Submission!!

Wynik:John Cena wins by Submission

Backstage

(wywiad z Mr.Kennedy)

Todd Grisham:Na ostatniej gali stoczyłeś walkę z CM Punkiem, byłeś bliski wygranej ale.......

Mr.Kennedy:Ale pieprzony Orton wmieszał się w to wszystko wykonując na mnie RKO!Miałem już wygraną walkę.Wygrana przez disqualification wcale mnie nie cieszy.Dlatego chcę rewanżu, ale już o Intercontinental title!!

Todd:To odważne słowa.Myślisz, że masz szanse?A co z Randym?

(pojawia sie Orton)

Orton:A może załatwisz to wszystko w jednej walce?

Mr.KennedyNie gadam z tobą!Załatwię to w inny sposób

Orton:Nie mogę się doczekać

(wchodzi Teddy Long)

Long:Panowie spkojnie.Załatwicie to na ringu.Rozmawiałem z CM Punkiem, który nie mógł przyjechać na tą galę, ale zgodził się na...........Triple Threat Match na gali.........Another Age PPV

(Teddy wychodzi, a po chwili wraca ponownie)

Long:Byłbym zapomniał.....Triple Threat Match o Intercontinental title!!!

(Orton i Kennedy patrzą sobie głeboko w oczy, widać w nich wielką złość)

-reklamy-

(Na ring wchodzi Triple H z mistrzowski pasem)

(publiczność wita go owacą na stojąco)

Triple H:Na ostatniej gali wywalczyłem WWE title w walce z MCMahonem i Umagą.Dzisiejsza gala dobiega już końca.Mimo wszystko chciałbym wyjaśnić jedną rzecz.....Chodzi o incydent Undertakera na ostatnim Saturday Night.Undertaker!Odebrałem to jako wyzwanie na pojedynek.Nie boję się duchów, trupów, wampirów i tym podobnych pierdół za jakię się uważasz.Chcesz mistrzowskiego pasa?Wyjdź po niego, gdziekolwiek jesteś.

(Nikt nie wychodzi)

Triple H:A wię jednak...Tak myslałem...Potrafisz tylko.......

(gasną światła, następnie oświetlenie wraca......ponownie gaśnie....wraca)

(Na ringu jest Undertaker!)

Triple H: Nie zrobiło to na mnie wrażenia.Chcesz walki?A może zmierzymy się na Another Age

(...)

Triple H:Nie odpowiadasz?Another Age zbliża się...Będziesz tak patrzył mi w oczy??

Undertaker:Hell in a Cell!!!!

(oświetlenie zgasło,ponownie wróciło)

(Na twarzy HHH można wyczytać lekki niepokój)

Triple H:Więc tak będzie!!

Następna gala Saturday Night WWE 19.01.08

News:Na Another Age odbędzie się 10 walk.Oficjalnie zapowiedziane zostały:

Intercontinetal Championship/Triple Threat Match

CM Punk vs Randy Orton vs Mr.Kennedy

WWE Championship Match/Hell in a Cell

Triple H vs Undertaker

Tag Team Championship Match

The Hardy Boyz vs London & Kendrick

Single Match

Masters vs Mysterio

Chris Masters przeszedł TurnFace na Heel

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• klusinho10

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 18 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
  • Dodaj nową pozycję...