Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown! 7.12.2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Welcome to Smackdown!

Backstage: Na parking podjeżdża czarno-czerwony hummer, za nim z kolei motor. Na tym drugim jedzie Undertaker, z samochodu wysiadają Kane, Kevin Thorn, Edge, Snitsky i Torrie. Słowem cała ekipa Big Bad Bastards. Spokojnie wchodzą do budynku, najpierw mijając pijanego Chavo. Podchodzą pod gabinet GM, pod którym stoi Triple H, Shawn Michaels, Cody Rhodes i D.H.Smith. Słowem zawodnicy E-X.

Kane: Powoli zaczyna mnie wkurwiać że co gale musze oglądać Wasze twarze, panienki.

HBK: Ej, Kane szanuje Was więc oczekuje też troche szacunku z waszej strony. Walczymy przecież po jednej stronie.

Kane: Nie. Na pewno nie po jednej.

Triple H: Na Armaggedon jesteśmy w teamie, pamiętasz?!

Kane: Po to żeby godnie zakończyć rok. Tylko po to.

HBK: Cóż dzisiaj też chcielibyśmy stoczyć walke.

Thorn: Powiedzcie że ma być to BBB vs E-X!

Triple H: Nie do końca. Ja i Shawn plus dwóch Waszych zawodników przeciwko jakiejś innej czwórce.

Kane(Po chwili): Okej. Niech będzie. A teraz pozwólcie(BBB wchodzą do gabinetu)

Triple H: Skurwiele!

Hbk: Spoko, stary. Nie ma co się martwić.

Triple H: Racja.

Match#1 Sonny Marella vs Domino

Końcówka: Domino zakłada Marelli camel clutch i zaciska mocno. Włoch szarpie się, w końcu udaje mu się złapać liny. Sędzia odciąga Domino, Sonny spokojnie wstaje, wypłaca przeciwnikowi kilka low kicków i sto. Pin 1...2...kick out. Marella wchodzi na top rope, ale Domino zrzuca go. Chce wykonać vertical suplex piledriver, ale Marella kontruje w Sicilian special tour(four german suplex). Potem szybko zakłada omerte! Domino czołga się do line, ale Marella nie pozwala mu na to i wraca na środek ringu. Domino nie ma innego wyboru i tapuje!

Winner: Sonny Marella.

Backstage: Big Daddy V wchodzi do gabinetu GM. W nim siedzi Kevin Thorn popijający czerwonego drinka.

V: Czego chciałeś...Thorn?

Thorn: Usiądź(V siada). Chcesz krwawą Mary?

V: Nie.

Thorn: Wygrałeś title shot na walke o tag team titles, tak?

V: Tak.

Thorn: Więc pytam. Gdzie Twój partner?

V: Big Daddy V nie potrzebuje partnera!

Thorn: Jak dla mnie potrzebujesz.

V: Mogę sam pokonać dwóch przeciwników!

Thorn: Jak dla mnie możesz rozpierdolić całą armie. Tyle że do walki o tag TEAM titles masz mieć partnera. Jakiegokolwiek!

Do gabinetu wtacza się pijany Chavo Guerrero.

Thorn: Wyjazd stąd, pijaku albo zaraz Cię stąd wyniose!

V: Nie! To właśnie mój partner!

Thorn: Co?!

V: V może radzić sobie sam. Ale musi mieć partnera ,tak?

Thorn: To przed chwilą powiedziałem. Ale..

V: To mój partner(wskazuje Chavo) Lil'V.

Thorn: Jak chcesz. Na Armaggedon Ty i Twój partner walczycie przeciwnko Daltonom.

V wychodzi wyciągająć ze sobą Chavo.

V: Idziemy.

Chavo(rozglądając się pijackim wzrokiem): Carramba!

Match#2 US Champion Umaga(with Armando Estrada) vs Dave Taylor

Końcówka: Na środku ringu trwa ostra wymiana ciosów, Umaga próbuje powalić Anglika chlotheslinem ale ten unika i wykonuje ddt. Próbuje pinu ale Umaga od razu zrzuca go z siebie. Dave zakłada sleeper hold, Samoańczyk rozrywa jednak chwyt wstaje i szybko robi superkick. Pin 1..2..kick out. Podnosi więc Anglika i wsadza go na top rope i wykonuje turnbuckle powerbomb. Czeka aż Taylor wstanie i aplikuje mu swinging side slam. Umaga wchodzi na top rope i skacze z frog splashem. Potem podnosi bezsilnego Taylora i kończy walke samoan spikem. Pin 1...2...3. Buldożer wygrywa z kolejnym reprezentantem Team Britain. Na rampie pojawia się Regal z kastetem chce wejśc na ring, ale zatrzymuje się w połowie drogi...mierzą się z Umagą spojrzeniami...Regal zawraca a Umaga z tryumfalnym wrzaskiem wznosi w góre swój pas.

Winner: Umaga.

Backstage: Leviathan ostro trenuje w siłowni, obok kręci się też Ric Flair. Nagle do pomieszczenia wpada Edge powala spearem Nature Boya, Levy próbuje interweniować, ale Edge przyciska mu sztange do klaty, Demon zaczyna się dusić.

Edge: Oh...nie możesz oddychać, stary? A wiesz w ogóle kogo wyzwałeś na pojedynek? Jestem Edge Bad Bad Bastard, SuperSpearStar, when I'm gonna Edgucation you, you have Edgection. I'm your private Nightmare.(Edge powoli puszcza sztange, Leviathan zaczyna ciężko oddychać, Edge pluje mu w twarz i wychodzi.)

Match#3 Highlanders vs Jamie Noble & Shannon Moore.

Końcówka: Na ringu walczy Rory i Jamie. Cruiser chce wykonać german suplex, ale Szkot wyrywa się i powala przeciwnika headbuttem. Aplikuje mu second rope leg drop, podnosi, wykręca ręke i zmienia się z kuzynem. Robbie wykonuje dropkick, potem zakłada half boston crab. Noble próbuje dotknąć lin, udaje mu się zaraz potem zmienia się z Moorem. Shannon od razu wykonuje springboard moonsault, ale McAllister odsuwa się i cruiser uderza o mate. Robbie podnosi go i szykuje się do double underhook piledriver, Moore jednak wyrywa się i częstuje przeciwnika european upercuttem, potem irish whip i dropkick...Szkot jednak chwycił się lin i Moore upadł na ring. Robbie zmienia się z Rorym, double irish whip i battering ram. Potem jeszcze Scot drop i Rory pinuje 1...2...3! Jamie próbuje interweniować, dostaje od łysego Szkota lifting side slam backbreaker.

Winners: Highlanders.

Backstage: Do gabinetu Kevina Thorna wchodzi Mickie James.

Thorn: No?

Mickie: Hej, Kevin.

Thorn: Czego szukasz na Smackdown! mała Mickie?

Mickie: Pamiętasz ostatnio widzieliśmy się na Raw...

Thorn: Tak, tak skopałaś tego prawie playboya Valbowskiego. To było niezłe.

Mickie: O tak. Słuchaj...chciałabym za tydzien pojawić się na Waszej gali. Znajdziecie coś dla mnie?|

Thorn(chwile milczy wpatrując się w Mickie): Tak...myśle że tak.

Mickie: Okay, w takim razie do zobaczenia.

Thorn: Bywaj.

Diva wybiega do gabinetu wchodzi Kane, Taker,Snitsky i Edge.

Edge: Hej, wampirze co to za panienki Cię odwiedzają!

Thorn uśmiecha się arogancko.

Kane: W teamie z E-Girls zmierze się ja i Undertaker.

Thorn: Okay. W takim razie zaraz będziecie walczyć.

Kane: Wiem. Mam też już pomysł kto będzie walczył na Armaggedon przeciwko mnie i temu kudłatemu palantowi.

Cała ekipa patrzy na niego z wyczekiwaniem.

Kane: Całą teorie przedstawie Wam za tydzień. Taker.

Taker: Tak?

Kane: Chodźmy skopać paru frajerów.

Taker: We are Born!

Kane: to Be!

Edge: Big!

Snitsky: Bad!

Cała piątka: Bastards!

Bracia wychodzą.

Edge: Thorn...załatwisz mi numer Mickie?

Match#4 Triple H & Hbk(with E-X) & Kane & Undertaker(with BBB) vs Jesse & Festus & Rey Mysterio & Great Khali.

Bastardzi wjechali swoim czarno-czerwonym hummerem, Taker jechał na motorze.

Końcówka: Festusowi udaje się dotknąć lin i sędzia przerywa triangle choke Takera. Festus zmienia się z Khalim. Olbrzym wchodzi na ring i próbuje powalić Phenoma big bootem, ale ten zręcznie unika i wykonuje reverse ddt. Khali pada, Phenom odbija się od lin o spada na przeciwnika z leg dropem. Pin 1..2..kick out. Hindus powoli wstaje, Undertaker chce załozyć triangle choke, ale uniemożliwia mu to Rey Mysterio. Wściekły Bad Ass chce gonić małego Latynosa, ale upada do brain chopie. Khali podnosi go i zakłada vice grip. Taker wyzwala się jednak i szybko rzuca się w kierunku swego narożnika gdzie dokonuje zmiany z Triple H! Mistrz WWE wpada na ring unika ciosów olbrzyma, potem wykonuje potężny spinebuster i zakłada indian deathlock. Khali szarpie się, udaje mu się wyrwać. Staje w swoim narożniku, w jego plecy klepie Jesse i wchodzi na ring. Wieśniak unika chlothesline Huntera, robi na nim tiger suplex potem german suplex i wskakuje na top rope....H przyjmuje senton bomb! Jesse liczy 1..2...shoulder up. Jesse wstaje wraz z Gamem, ten wsadza mu palec w oko i rzuca się do swego narożnika, tam zmienia go jego stary druh: Hbk. Shawn rozpoczyna ostrą wymiane ciosów z redneckiem, robi Lou Thesz press i zasypuje Daltona punchami. Wtem spada na niego Rey Mysterio. Michaels zaczyna się z nim kłócić, Jesse wykonuje roll up. 1..2...przerywa Big Red Machine! Kane sprzedaja big boot Jessowi, potem spycha z narożnika Festusa. Khali chce go zaatakować ale BRM wraz z bratem aplikują mu double chokeslam. Triple H wyrzuca za ring Jessa. Zawodnicy z E-X i Big Bad Bastards stoją w czwórke na środku ringu.

Ich przeciwnicy patrzą po sobie... i wchodzą na ring. Rozpoczyna się ostry brawl, widać jednak kto zyskuje przewage. Kane robi chokeslam na Festusie, Taker last ride na Reyu, Triple H pedigree na Khalim a Jesse dostaje Swee Chin Music! Hbk pinuje 1...2...3! H i Hbk wyciągają dłonie w kierunku swoich partnerów ale Ci jak zawsze nie odwzajemniają gestu. Reszta BBB wchodzi na ring i celebruje zwycięstwo, a E-X schodzą do szatni.

Winners: Triple H & Hbk & Kane & Undertaker.

Smackdown! schodzi z anteny.

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• estevez

1

• Biggmac

1

• JPP

1

• Mortanius

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gala super jak zawsze :]

Fajnie , że na SD pojawia się ostatnio dużo wrestlerów z RAW ;]

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

Gala świetna. Bardzo podobają mi się segmenty na backstage'u i tak samo jak JPP ciesze sie że w SmackDown pojawia sie coraz więcej wrestlerów z Raw. :twisted: Ogólnie gala rewelacyjna.

154344559147c85b0fc00a6.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Prawidlowo, ze pojawiaja sie wrestlerzy z Raw, bo to dobrze buduje feudy i sprawia ze wszystko jest ciekawsze. Thorn jako GM sie dobrze spisal, ale na stale bym zostawil Edge'a:] Mam nadzieje, ze E-X zostanie troche wypromowane na walkach z BBB.