Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Great American Bash

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Czesc witam w Booking Zone, jest to dzial w ktorym mozecie sie podzielic z innymi swoja interpretacja walki danego ppv. Stawianiem nowego tematu do kazdego ppv zajme sie ja (kto pierwszy ten lepszy :P).

W tym temacie wpisujcie swoja interpretacje ppv grupy Smackdown! Great American Bash. Na razie pewna jest tylko jedna walka:

Eddie Guerrero vs. John Bradshaw Layfield

Nie chce mi sie opisywac jak to wchodzi Eddie i wjezdza Bradshaw zaczynam od walki

Bradshaw vs Eddie Guerrero

JBL i Eddie patrza sobie prosto w oczy. W pewnym momencie JBL podchodzi do Eddiego i uderza go w twarz, Eddie upada. JBL smieje sie z champa, podnosi go i rzuca nim o naroznik, rozbiega sie i skacze na eddiego. Eddie lezy i lapie sie za brzuch. BRadshaw sie znowu smieje. JBL podnosi eddiego i chce go po raz kolejny rzucic w naroznik, lecz guerrero uderza JBL w krok, jbl upada i zwija sie z bolu. Eddie wychodzi poza ring bierze krzeslo i rozklada w ringu. Podnosi bylego czlonka skladu APA i rzuca na krzeslo. JBL lezy zamroczony na ringu, eddie pinuje 1..2 i kick out bradshawa. Eddie sie zdenerwowal uderzyl z calej sily jbl krzeslem ustawil go pod naroznikiem wszedla na niego i chcial wykonac five star frog splash, ale gdy wchodzil na naroznik momentalnie wstal bradshaw i zepchnal go poza ring. Sam tez wyszedl z ringu i zaczal okladac eddiego. Podniosl go i wykonal mu Powerbomb na stol komentatosrki(!). Eddie ma cala twarz tak jak na JD we krwi. Lecz JBL nie konczy bierze kabel od kamery i owija nim szyje eddiego. Champ jest nie przytomny ale jbl nie chce przestac gnebic eddiego. Odwiazal sznur z szyi eddiego i razem z nim wszedl na ring, jbl podniosl eddiego i odbil nim od lin i wykonal strasznie mocny Clothesline from hell.Nastepnie Bradshaw masakruje eddiego: uderza go krzeslem, ciagnie pod naroznik i wykonuje z niego(naroznika) LEgdrop. Podnosi Guerrere i jeszcze raz sprzedaje mu Clothesline from hell, lecz eddie sie nie poddaje i uderza jbl'a kilka razy krzeslem w pysk, teraz i z bradshawa cieknie krew, ribg jest prawie caly czerwony.Dochodzi do szybkiego brawl'u na ringu, w koncu przewage uzyskuje eddie, wykonuje superkick, bradshaw upada na mate pin eddiego 1..2.. kick out. Eddie podnosi bradshawa i wykonuje Spine Buster, wchodzi na naroznik(eddie) i prezentuje mu flying head butt znow pin 1..2.. kick out. Eddie wyglada na strasznie zdenerwowanego i znow wchodzi na naroznik tym razem aby zapodac bradshawowi five star frog splash, lecz john w ostatniej chwili sie przesuwa i champ nie trafia. Oboje leza na ringu, nic sie nie dzieje az na ring wpada RVD(dostaje on ogromny pop od publicznosci) podnosi bradshawa whipuje nim o liny i sprzedaje kopniaka w tym momencie wstaje eddie a rvd usuwa sie z ringu, a guerrero wykonuje bradshawowi szereg suplexow, nastepnie rzuca go na ziemie i kladzie sie na nim pin 1..2..3

Zwyciezca: Eddie guerrero

Po walce RVD wraz z Eddiem schodza z ringu z wielkim popem a bradshaw lezy pod ringiem i placze.

Na tym gala sie konczy.

Przepraszam za wszystkie bledy i literowki i za legdropa z naroznika :D

Edytowane przez nathan
  • Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• nathan

9

• Wee Man

6

• Dejv

4

• Kejrol

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

I jeszcze wywiady i backstage segmenty itp. no i walki ofkoz! :P

Oki, w takim razie ja jutro przedstawiam moją wersję Bad Blood PPV (będą także inne walki).

[ Dodano: 2004-06-13, 16:07 ]

A może ktoś zabookuje jakąś galę MMA, może być Pride albo UFC. Wiem, że takich rzeczy się nie robi w MMA ale niech ktoś przedstawi swoją wersję wydarzeń.

I'am the Best of the Best!

32137451740b4aeed1fbe8.jpg

Ja jeszcze dzisiaj przedstawię tutaj walkę Eddie Guerrero vs. John Bradshaw Layfield przynajmniej moją wersję tej walki.

A oto i moja wersja:

Eddie Guerrero vs. JBL

Pierwszy wchodzi pretendent JBL.Wchodzi na ring zdejmuje swój kapelusik i zaczyna denny speech w którym mówi jakim to on jest bohaterem i jak to pięknie skopie dupsko Guerrero.

Mówi że Eddie jest tchórzem i że sytuacja się powtórzy i znowu będzie chciał ukraść zwycięstwo.Ale nie tym razem.W tym momencie wchodzi muza latino heat i lie i cheat i steal i wchodzi champ Eduardo Salvador Guerrero!!Dostaje wielki pop od publiki.Zaczyna się od małego brawlu poza ringiem.Zwycięża go JBL ostatecznie rzucając Eddie'm o schody.

JBL wrzuca Eddiego na ring.Eddie dosteje kilka chopsów ale po chwili kontruje i wali swoich 3 amigos czyli 3 vertical suplexy!!Bradshaw zdenerwowany poszedł po krzesło.Chciał grzmotnąć Eddiego w głowę,ale ten zrobił sidestepa i chairshota dostał sędzia Earl Hebner!

Eddie odbiera krzesło JBL chce nim uderzyć JBL ale na ring wpadają Dudleye i wykonują 3D na Eddie'm!!!Wbiega drugi sędzia i ogłasza Eddiego zwycięzcą!!JBL na początku zły,że stracił szanse na tytuł potem się ucieszył że może dokopać Eddiemu.Dudleye chcą mu podać ręce on się zgadza,ale nie!!!!!Dudleye zapodają kolejnego 3D tym razem JBL'owi!!!!Wchodzi Paul Heyman...Jest zadowolony...Śmieje się,chwyta mikrofon i mówi że każdy jego klient jest niepokonany!!I że jego nowym klientem jest The Undertaker!!!Undertaker wchodzi na ring.Nagle łapie obu Dudleyów i wykonuje Double Chokeslam!!Heyman się przestraszył wyszedł Paul Bearer i walnął Heymana urną.W tym momencie Eddie i JBL jush byli przytomni i zajęli się Dudleyami.Eddie wykonał Frog Splash na Bubbie a JBL wykonał Clothesline From Hell na D'Vonie.Eddie i JBL podają sobie ręce.Wygląda na to że ten feud skończył się raz na zawsze!!!GAB zeszło z anteny!!!

Taka jest moja wizja.Jest happy end.Oczywiście to moja fantazja bo mało prawdopodobne żeby Eddie i JBL ot tak podali sobie ręce ale to moja wizja.Czekam na Wasze pomysły.

Edytowane przez Wee Man

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Spoko tlyko finisherem eddiego nie jest five star frog splash tlyko frog splash. Bardzo bylbym zadowolony takią walką, a i jeszcze wspaniałe wejscie RvD. Nio nio całlkiiem dobre
Everything is posible when you 'RoB' 'VaN' 'DaM'

11873709540c4bc9cd1fc5.jpg

ale i tak legdrop z naroznika wymiata brawo nathan :lol:

dragon-kid sam sobie odpowiedziales na pytanie takich rzeczy tam sie nie robi :?

Edytowane przez nathan

Ja nie zadałem żadnego pytania:P Nie rozumiem. Mógłbys sproscic??

Weeman bardzo dopry pomysł. Spoko początek i spoko koniec. Może troche krótka wlaka, ale przynajmniej cały czas coś sie dzieje. Widac ze masz duzo wyobrażnie(na plus), przy pogodzeniu eddiego z jblem i przy tych interwencjach.

Dostałem 30 zeta zeby powiedziec ze Wee Man jest pomysłowy heheheeh ;):P:P:P

jak już coś wpisać, no to: Brawo za pomysłowość Wee Man..

THE END :)

maly, sorry chodzilo mi o dragon-kida :-)

wee man, zajebista walka tylko, ze to bedzie no dq match wiec nie moze wbiec drugi sedzia i oglosic zwyciestwo eddiego tylko dlatego ze jbl uderzyl earl'a, ale i tak walka zajebista i co wazne krotka, po spakowaniu zipem zmiescilaby sie na dyskietce a trwalaby 1:59 ;-)

Nathan powiem Ci coś szczerze:coraz mniej Cię lubię...

sorki ale odgrywasz ostatnio wielkiego ważniaka,wielkiego heela...

jesteś królem wszystko możesz...

mówisz do jakiegoś nowego kogo to obchodzi jak on sie chcial przedstawic...

do wszystkiego sie czepiasz...

nie wiem o co chodzi ale chyba sodówka Ci walnęła jak zostałeś w media corner.

miałeś wyraźny heel turn i każdy Ci to potwierdzi...

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

• Urządzenie:  Windows

ja nie potwierdzam :P

lubie nathana moze ja tez przechdoze heel turn :P

wszyscy przechodzimy heel turn to tylko wee man zawsze jest taki sam..

No to teraz ja WeeMan jako samotny face będę zwalczał heeli (prócz Rabola bo On mnie przeraża :grin: ) i będę was musiał rozpirdolić w pył bo taka moja rola jako face'a...Niech tylko wyzdrowieję a macie przerąbane na maxa...strzeżcie się heele!! :smile:

Sowa i heel turn. Hehe to jakis joke. Wybacz stary ale chyba najlepszym heelem bys nie był.

To fakt...Sowa nie obraź się,ale masz gimnick underdoga (chłopca do bicia :D ) i to się na razie nie zmieni...Ale jak chcesz być heelem to próbuj,dude!! :grin:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...