Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ECW 04 12 2007

Undertaker_4don

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

ECW 04 12 2007

Backstage: Shane siedzi w gabinecie bardzo agresywnie wchodzi Mick Foley

Foley – Słuchaj Shane jak jeszcze raz...

Shane – Co? Kontrakt obowiązuje mnie tylko na meczu do tego czasu mogę robić co mi się podoba.

Foley – Tak? No to może zechcesz ze mną walczyć może jakiś Hardcore Rules match?

Shane – Czemu nie może na Armagedon?

Mick – O nie tam walczę o pas

Shane – Nie stracisz swojego Title shota będzie mógł walczyć o pas za tydzień, a ze mną na Armagedon pasuje?

Mick – Nie! Dziś chcę ciebie czy tego chcesz czy nie jeżeli nie wyjdziesz na dziś na ring dopadnę cię prędzej czy później ale wtedy nie będzie nawet Extreme rules

Mick wychodzi z biura, a Shane wpuszcza mocno powietrze i zaczyna gdzieś dzwonić.

CM Punk vs Mike Knox

Końcówka: Mike powala Punka i łapie go na ramiona wspina się na narożnik i tam szykuje się do wykonania Body Press Drop ale Punk zaczyna się szamotać jednak sam spada na ring Mike atakuje Axe Hand pin 1..2...Shoulder up, Mike czeka aż Punk wstanie i Bicycle Kick pin 1..2..Shoulder up Knox nie wierzy Irish wip ale Punk atakuje go Clotheslinem. Punk jeszcze raz biegnie na liny i Crossbody i jeszcze jeden clothesline Punk wchodzi na narożnik i Moonsault pin 1...2...Shoulder up Podnosi Mika na ramiona ale ten ucieka chce atakować Bicycle Kick ale Punk schyla się i Enziguri po czym zakłada Anaconda Vise Mike nie może wytrzymać i poddaje się

Zwycięzca: CM Punk

Backstage: Holly Devil czeka w korytarzu z którego wchodzi CM Punk wymieniają się złowrogimi spojrzeniami

Holly – CM Punk

CM Punk – Holly Devil E C W Champ

Holly – Tak piękny pas co nie? Ach zapomniałem wiesz najlepiej przecież byłeś champem

Punk – Tak „byłem”

Holly – Może chcesz nim zostać ponownie?

Punk – Co? Czy to jakiś podstęp?

Holly – Nie oczywiście masz szansę dostać title shota na Royal Rumble

Punk – Trochę sobie w takim razie poczekam

Holly – Możliwe ale title shota będziesz miał w kieszeni

Punk – Co muszę zrobić?

Holly – Dowiesz się w swoim czasie

Tag Team Champiosnhip

Ladder Match

Elijah Burke & Mark Herny© vs Tommy Dreamer & Boogeyman

Końcówka: Tommy powalił obu przeciwników uderzeniem z drabiny i rozkłada ją przy narożniku wchodzi na niego Boogeyman podnosi na „barana” Elijaha, a Tommy skacze z drabiny i robi DDT na Burke, Boogeyman podchodzi do Marka i wbija go w narożnik Stinger Splash i chce wykonać Supersuplex ale nie udaje mu się podnieść Marka ten zrzuca Boogeya za ring Mark pcha Tommego na liny i Clothesline odbija się od lin i Splash Elijah podaje mu drabinę ten ją rozkłada i Burke wchodzi na drabinę, Boogeyman wbiega na ring z kolejną drabiną powala nią Marka i rozkłada koło drabiny Elijaha i wchodzi na nią. Elijha zaczyna uderzać Bogeya w głowę ale ten trzyma się drabiny Mark i Tommy wstają zaczynają wymieniać się punchami ale widzą akcję na drabinach i dochodzą do swoich partnerów Tommy przechodzi na drabinę Elijaha i Marka i walczy o miejsce z Markiem ten próbuje go wywalić ale Boogey już prawie ściągną pasy wtedy Mark chwyta go za rękę ale Boogey gryzie go w nią i Mark spada z drabiny Elijah chwyta się sznurze na którym wiszą pasy i zaczyna się na nim bujać Tommy i Boogey za każdym razem próbują go złapać Elijha uderza ich wyprostowanymi nogami, a ci spadają z drabiny tam czeka już na nich Mark Henry który wyrzuca ich za ring Elijah zdejmuje pasy i skacze na ring

Zwycięzcy: Elijah Burke & Mark Henry

Boogey i Tommy wbiegają na ring Elijah i Mark uderzają ich pasami Elijah pcha Tommego w narożnik i Elijah Exprees, Mark wykonuje Worlds Strongest Slam i zadowoleni schodzą z ringu

Na ring wchodzi Mick Foley ma mikrofon w ręce

Mick – Czekam. Czekam. Gdzie jest nasz wspaniały GM? Może się boi?

Here Comes the Money

Na ring wbiega Shane McMahon i Holly Devil obaj od razu zaczynają bić Micka ten nie może odeprzeć ich ataków. Holly wyjmuje z pod ringu stół parę krzeseł i worek z pinezkami. Shane odpuszcza Boston Crab i wchodzi na narożnik Holly rozstawia stół, a Shane robi Leap of Faith Mick jest już mocno obity jednak po chwili podnosi się Shane sprzedaje mu Chairshota ten zaczyna krwawić Holly rozsypuje pinezki i łapie Micka Holly Bomb teraz ciągnie go do narożnika i kładzie na nim krzesło Shane wchodzi na narożnik i Coast to Coast i zaczyna swój taniec bierze mikrofon

Shane – I co Mick? Nadal jesteś taki pewny siebie? Może jednak będziesz chciał ze mną walczyć na Armagedon?

Shane bierze jakiś papier i podkłada go Mickowi daje mu długopis

Shane – Podpisz jeśli chcesz ze mną walczyć jeśli nie podpiszesz nie będziesz miał innej okazji na rewanż jednak dostaniesz swój zasrany title shot nawet powiem więcej będziesz mógł go wykorzystać do końca tego roku i kiedy tylko będziesz chciał jeżeli oczywiście raczysz zawiadomić nas na początku wybranej gali albo wcześniej o ile będziesz miał taką ochotę.

Mick podpisuje papier i pokazuje środkowy palec do Shane ten zaczyna się śmiać i wychodzi z ringu

Koniec ECW

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Undertaker_4don

1

• Biggmac

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Fajne ECW ;) Konflikt na lini Shane-Foley zapowiada się nader ciekawie, jedyne co mi troche nie pasuje to Devil pomagającowy Shane'owi :D
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg