Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nowe postacie do zwykłej WWE RAW

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

/witam! Jestem nowy na tym forum. Szukałem juz na forum tego tematu a wiec tłumacze;

mam zwykłą wersje WWE RAW na PC 2002 rok i chciałbym zainstalowac nowe postacie ale nigdzie nie moge znalesc tego pliku XPK gui mógłby mi ktos wyjasnic z góry dziekuje

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• bartek12

5

• KIL

2

• hardy14

2

• Marci95

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

jeżeli ci chodzi o wgrywanie plików to niektórych tam nie ma i musisz wgrać w główny folder

WWE RAW 8)

[you] Pomyśl Nim Pomyślisz :D

http://speedy.sh/8aqze/Franc2.rtf

163765755248a5b3aee70ed.jpg

Marci czyli np sciagłem folder john cena i tam sa obrazki formatu bodajze dds to mam je wrzucic do głównego folderu z grA czyli tak:E/WWE RAW?

• Urządzenie:  Windows

Xpk gui to nie plik tylko program za pomocą którego wrzuca się pliki DDS (textury) do gry. Gdzieś na forum powinien byc do niego link. Następnie tym programem otwierasz plik TEX i tam dopiero importujesz swoją postać.

Ok dzieki za odpowiedź a gdyby ktos mogł wstawiłby tu link z działający XPKgui bo niestety w necie nie ma zadnego i na forum tez nic nie znalazłem z góry THX

HARDY zbierasz punkty na rapidzie?? Mam radiówe z kumplami w bloku i nigdy z rapida nie sciagne:/

po pierwsze nie rzucaj się nie jestem jasnowidzem (niestety :P)aby wiedźieć jaki masz internet,

po drugie jak nie możesz ściągać z rapida to podawaj serwery z których możesz,

po trzecie nie wiem czemu nie możesz ściągać z rapida jak mój kumpel ściąga ale ma ograniczone(tzn.może ściągać jeden plik na półtora godziny),

po czwarte nie zbieram punktów,

po piąte tu masz xpkGUI

http://www.esnips.com/doc/fb74e391-759c-471c-b241-afd986c8d5c7/xpkGUI+VideoGuide

hardy a mozesz teraz powiedziec jak wgrac np. Johna Cenabo gdy wgrywam te pliki

C010_TEX03 new.dds i jeszcze inne na miejsce tamtych to nic nie ma mozesz mi pomóc na GG 6416532 bardzo bym prosił aha i dziekuje za XPKgui

• Urządzenie:  Windows

Te pliki podmieniają zawodników, a nie obrazki w grze więc musisz go poszukać w museum
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 025 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 703 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 583 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 887 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: Marigold Rising Spirit - Dzień 1 Data: 25.04.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Korakuen Hall Publiczność: 680 Format: Live Platforma: Wrestle Universe Komentarz: Haruo Murata, Kouki Amarei & Miki Motoi Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Attitude
      Podczas najnowszego odcinka TNA iMPACT! pokazano wizytę braci Nemeth w The Hardy Compound. Link do filmu W walce wieczoru Elijah i Joe Hendry pokonali Ethana Page'a oraz Frankiego Kazariana. Link do filmu Sidney Akeem choć w debiucie na Unbreakable 2025 przegrał z Moosem w otwartym wyzwaniu, to uzyska szansę, by zdobyć TNA X Division Championship. TNA dodało Akeema do Ultimate X na Rebellion, które już w najbliższą niedzielę. Oprócz wspomnianych Moose'a i Akeema, w walce wezmą udział jeszcze Matt Cardona, Leon Slater, Vikingo oraz KC Navarro. Aktualna karta Rebellion: * TNA World Championship Match: Joe Hendry vs. Frankie Kazarian vs. Ethan Page * TNA Knockouts Championship Match: Masha Slamovich vs. Tessa Blanchard * TNA X-Division Championship Ultimate X Match: Moose vs. Matt Cardona vs. Leon Slater vs. KC Navarro vs. El Hijo del Vikingo vs. Sidney Akeem * TNA World Tag Team Championship Match: The Hardys vs. Nic & Ryan Nemeth * TNA Knockouts Tag Team Championship Match: Ash & Heather by Elegance vs. Lash Legend & Jakara Jackson vs. Spitfire vs. Gigi Dolin & Tatum Paxley * TNA International Championship Match: Steve Maclin vs. Eric YOUng * Open Challenge: Elijah vs. TBA * Falls Count Anywhere Match: Mike Santana vs. Mustafa Ali * The Rascalz & Ace Austin (cornered by Sean Waltman) vs. Brian Myers, Eddie Edwards, & JDCPrzeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • KyRenLo
      Dobrze. Można coś wywróżyć z fusów. John Cena vs. Randy Orton: Myślę, że większość, znając miejsce, gdzie się odbywa gala wskazała, że dostaniemy taki pojedynek. Czerwona tygodniówka potwierdziła nasze przypuszczenia. Wygląda na to, że dwóch legendarnych zawodników zmierzy się ponownie. Cena oczywiście tak szybko nie straci tytułu, a Randy raczej nie powinien czysto przegrywać na swojej ziemi, więc pewnie pójdziemy w jakieś interesujące zakończenie tego pojedynku. Oby bez zaangażowania pewnego rapera. Seth/Bron vs. Roman/Punk: Nie wiem, na ile jest to możliwa do zrobienia na teraz walka, gdyż nie posiadam wiedzy dotyczącej grafiku Romana, ale skoro pojawił się na RAW to może jest jakaś szansa, żeby pociągnąć to dalej? Nowy pakt pomiędzy dwójką Seth-Bron powinien wygrać na starcie, więc Punk do ewentualnego odliczenia. Dom vs. Balor: Być może za wcześnie na takowe rozwiązanie, ale na pewno w przyszłości panowie dostaną program między sobą. Dominik walkę by wygrał. Nie ma sensu zabierać mu tytuł po niecałym miesiącu, zwłaszcza gdy dostał taką reakcję na WM. Jacob Fatu vs. Solo Sikoa: Słowo za wcześnie też tutaj może pasować, ale mimo wszystko Han Solo to byłby dobry rywal na start jego (Fatu) panowania. Solo zazdrosny o sukces kolegi robi swoje i program pisze się sam. Lyra Valkyria vs. Becky Lynch: Skoro Ruda zgaręła po powrocie na jeden dzień pas tag team, to może też na kolejnej gali Premium zdobyć i pas IC ależ niektórzy fani zareagowaliby alergicznie na coś takiego. To wcale nie jest takie głupie. Lynch zdobywa pas, a później ostatecznie traci tytuł i przegrywa finalnie program z młodszą rywalką. Walka powinna być znośna, bo Becky zwykle nie zawodzi. Uso vs. Zayn? Iyo Sky vs. Ripley? Rhea przyleciała na ratunek na ostatnim RAW i podała Iyo pas. Znak, że będzie się przy tym pasie dalej kręcić.
    • Attitude
    • MattDevitto
      Po co jej charyzma z takim tyłkiem?
  • Dodaj nową pozycję...