Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

6 MZW Championship - Matt Buckna vs Shadow vs Aron Wake 29-03-25

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ManiacZone

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• IIL
      Data: 24/05/2026 Miejsce: Nowy Jork, NY Louis Armstrong Stadium Potwierdzone walki:
    • CzaQ
      Włączyłem, mało widziałem - przewijałem, ale jak już coś widziałem to było to biedne jak studentka, która musi popuszczać szpary za kasę żeby się utrzymać, bo nie ma na jedzenie i rachunki. 
    • IIL
      Średnie ceny (dla miejsc bliżej ringu wyniki będą mocno zaniżone) w przeliczeniu na to, ile za to dostaje się faktycznie czasu w ringu:   Średni koszt jednej minuty wrestlingu na sektor (cena biletu ÷ 83 minuty) Sektor Przybliżona cena biletu single-night (sobota) Koszt za 1 minutę wrestlingu 400-level (górna trybuna – najtańsze miejsca, często z częściowym widokiem) 215–400 $ (średnio \~250 $) ok. 3
    • KyRenLo
      Mam podobną minę jak to sobie kolejny raz uświadamiam. TKO za rok przedstawi nam WrestleManię, gdzie czas w ringu znowu będzie ucięty, aż w końcu kiedyś dojdziemy do maksymalnie godziny czasu na same walki. Pewnie Ruda dostanie teraz zakaz wspominania o Bleacher Report:
    • Caribbean Cool
      Ja tu wroce...ale to jest jedna z jagorszyxh mani ever xD Jezelo bierzemy ja w perspektywie osobnego ppv. W 2018 bawilem sie, tez chujowo pamietam, ale jednak byl icek niezly...tutaj momentem gali jest punt i bianca, mowiaca l ciazy xD   Kurwa, zal mi ludzi, ktorzy wierzyli, (to nie atak jbc.) iz po chujowej rtwm przyjdzie dobra gala.
  • Dodaj nową pozycję...