Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWI Moonslaut 3

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Przy swoim entrance - Motorhead - Ace of Spades, z wielkimi oklaskami wchodzi Gotix...

Gotix: Tak... tak... dzięki za ciepłe wejście. Tak więc... Ric... ty żałosna... stara dupo! Mam zamiar być #1 Contenderem do pasa Power Champion! Więc jeżeli pozwolisz... to wejdź na ten pieprzony ring z kimś z kim mam się zmierzyć o ten pas!

Gasną światła... podłoga zaczyna się świecić na czerwono i słyszymy entrance Chairmana... Ric'a Flair'a.

Ric Flair: Dobrze Gotix... tylko uspokój ten czeperet i zamknij się ok?! Narazie niewyjawię twojego przeciwnika o pas... ponieważ mam do zaprezentowania coś... kogoś bardziej interesującego od ciebie... oto ktoś... kto będzie GM na Moonslaut! Oto...

Słyszymy The Game i wchodzi Triple H

Triple H: Ekhmmm... no więc... to nie ja będe GM na Moonslaut... (I bardzo się z tego kur^a cieszę!) Tylko twój żałosny i równie popieprzony jak ty... twój syn! David Flair...

Wchodzi nowy GM przy mało wzbogaconym entrance z jedną melodią lecącą w kółko... Nokia Tune!

Triple H: Haah! No tak wiedziałem... pełen żal!

David Flair: Jaki?! Żałosny?! POPIEPRZONY?! Giń Assasin! - Sprzedaje mu Chopa...

Triple H: ... Szkoła tatusia ... - Kopie Davida w brzuch i szykuje się do Pedigree

Ric Flair: Ej! EJ! Stopuj się! Zapomniałeś, że to GM? Nie masz prawa ruszać mnie jak i jego!

The Game rzuca Davida i pluje mu w twarz... odchodzi za telebim...

Ric Flair: A teraz ty Gotix! Twoim przeciwnikiem będzie, kto? Będzie to tajemniczy przeciwnik!

~~

Przenosimy się na Backstage gdzie rozmawiają Edge i Randy Orton...

Edge: ... nie wiem... może jednak wrócimy do Rated RKO?

Randy Orton: Słuchaj... jeśli to się ma tak potoczyć to czemu nie...

Edge: Ok... zainterweniujemy dziś na walce...

Przerywa mu A.J. Styles

A.J. Styles: A co? Panienki znowu razem tak?

Edge: Tak! Bo co?

A.J. Styles: Nic, tak tylko pytam... żal mi was... przegracie każdą walkę która się wam trafi... a dziś wam się trafi... niekoniecznie legalna ale to nic...

Randy Orton: O czym ty mówisz?

A.J. Styles: O tym samym, o czym wy przedchwilą... spadam żałośnicy... przygotujcie się na lańsko...

AJ Odchodzi...

Edge: Ty wiesz o czym on mówił?

Randy Orton: Nie do końca... ale domyślam się...

~~

Single Match:

Kip James vs. Sting

Końcówka:

Sting trzyma Jamesa w locku... Kip powoli unosi jego ręce i odpycha go na liny... Drop Kick i dwa skoki z narożnika! Sting ledwo leży... Pin 1...2... 2 Count... Wybił się! Kip James podnosi się z niedowierzaniem... zaraz za nim podnosi się Sting i serwuje mu potężnego Puncha... mamy zwarcie! Sting odpycha rywala na narożnik i wbija się w niego barkiem! Następnie Sting sadza na narożnik Jamesa, łapie go za głowę i wykonuje... RKO?! To nie możliwe! Czyżby Stingiem był Randy Orton?! Chyba szykuje nam się feud... Randy Orton pinuje Jamesa 1...2...3...! Staje na środku ringu i Tauntuje... tymczasem z liny zjeżdża Sting i staje za Ortonem! Zakłada Locka Randyemu i trzyma go w nim do nieprzytomności!

Na ring wchodzi GM David Flair!

David: Stop! Zatrzymać tę szopkę! Eeee... jak to się mówiło?! Aaa! Ring The Bell! - Bije dzwon (LOL)

Za chwile pozwolę wam się bić... ale najpierw Randy musi odpocząć! Więc teraz odbędzie się kolejna walka... a potem wasza! Randy Orton + Sting + Niespodzianka...

~~

Promo Kane - Zostaje przedstawiona historia "powstania" Big Red Machine!

~~

Backstage:

Znowu rozmawiają Edge i Randy Orton:

Randy Orton: Chyba nie zainterweniujemy!

Edge: My nie! Ja tak! To jest ważne... więc muszę zainterweniować...

~~

Hardcore Champion Match:

Ron Simmons© vs Raven

Końcówka:

Raven próbuje popchnąć Rona na liny, lecz ten zawarcie stoi w miejscu... Przeciąga rywala na swoją stronę i odbija go od lin. Spear od Simmonsa! Raven leży na macie...

Ron chwyta rywala za nogę i prowadzi go do narożnika... wbija mu się barkiem kilka razy w brzuch... odwraca się i tauntuje... niespodziewanie Kruk wstaje i uderza go kilka razy pięściami, a potem leżącego kopie po żebrach... podnosi rywala i próbuje wykonać Raven Effect lecz Simmons odpycha go na liny i wykonuje

SpineBuster! Ale cóż to?! Widzimy jak Edge wbiega z kolczastą maczugą! Zabiega od tyłu Rona Simmonsa i serwuje mu potężne uderzenie maczugą... sędzia każe zadzwonić w dzwony... wkońcu jak Hardcore to Hardcore! Raven powoli się podnosi i podchodzi do Edgea... wyciąga ramiona i tak mu dziękuje... Kruk bierze od niego maczugę i uderza Simmonsa kilka razy w plecy... Ale... Tak! To A.J. Styles... Edge zdradził 666 Team bijąc Ravena! Styles odpłaca mu się za to!

Wybucha ogień i wchodzi reszta 666 team...

Undertaker: Edge... zdychaj w bólu zdracjco... Snitsky... zajmij się nim razem z A.J.

Snitsky: Jego... ból... to... dla... mnie... przyjemność...

~~

Zwycięzca i wciąż posiadacz pasa: Ron Simmons przez DQ

~~

Promo Umagi i Samoa Joe gdzie ukazana jest przeszłość dwóch Samoańczyków...

~~

First Out-Man is off with GAME (Triple H Rules Match) Power Champion Match

Randy Orton vs. Sting vs. ???

Wrestlerzy szykują się do wejścia na ring...

David Flair: Sprawa numer jeden... niespodzianka to... wasz 3 opponent to: Gotix... Sprawa numer dwa... walczycie o tytuł Power Champion! Ring the Bell now!

Końcówka: Randy Orton punchuje Stingowi... RKO szykuje Standing Drop Kick, lecz jego rywal odwręcza się kopniakiem w brzuch i potężnym Chokesline'm... Gotix czai się za ringiem i czeka na odpowiedni moment... Sting wchodzi na narożnik, ale The Pain pociąga jego nogę... tamten upada karkiem na matę! Narazie Gotix szykuje stół komentatorski do ataku... ciągnie za nogę zamaskowanego "gangstera" sciągając go z ringu... kładzie go na stole komentatorskim i wykonuje tombstone... ale co to?! Randy Orton uderza krzesłem w Gotix'a! Sting nadal nieprzytomny! Randy wraca na ring tauntująć. Pain wchodzi na ring tak by nie widział go RKO... Oh my god! To Triple H! Triple H kieruje się na ring... Randy zauważa go w ostatniej chwili, lecz nie uchroniło go to przed Pedigree! Orton is off the Game! Teraz walka Stinga i Gotixa! Widzimy jak Masced Gangster ogarnia się. Ale nagle dostaje Bomb Punch od Gotixa! Obaj wracają na ring i okładają się Punchami! Gotix przewraca rywala i zakłada mu Submission! Sting... chyba się... NIE! On się poddaje! To nierealne! Legenda Hardcoreowego wrestlingu poddaje się po byle Submission?!

David Flair: Co?! Byłem przekonany, że to się nie stanie! Dobra Gotix... jesteś Power Champion! Ale inni będą ci próbować go odebrać! Więc szykuj się!

Koniec Nadawania!

Edytowane przez nekrophage
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• nekrophage

1

• JPP

1

• Mortanius

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Nawet nawet :P Tylko mógł byś pisać jakie submissiony zakładają :) tak samo z Lock'ami...

Szkoda , że taka krótka :)

czekam na dalsze części :D

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

Bomba. Mi się bardzo podobało. Czekam na kolejne części. :twisted:

154344559147c85b0fc00a6.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
  • Dodaj nową pozycję...