Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WrestleFans zostanie zamknięte

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   10
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

3 godziny temu, IIL napisał(a):

Forum WF bardzo chętnie przyłączyłbym do tego forum jako archiwum. To w końcu dopełnienie tej samej społeczności. Każdy po prostu wybierał inny obóz, ale pula userów była mniej więcej taka sama.

Może Sabinq by się zgodził, przynajmniej coś by zostało i się zachowało.

• Reputacja:   375
  • Styl:  Jasny

Nigdy nie byłem fanem Boryss'a, ale WF to był mój pierwszy kontakt z wrestlingiem w polskim Internecie, jeszcze z czasów modemów i zamknięcie tej strony to bardzo duży cios dla Polskiej Sceny Wrestlingowej. Sabinq, American Dragon i Fuckhead robili tam świetną robotę pod kątem newsów i raportów z gal, dzięki czemu mogłem zaoszczędzić ładnych kilka godzin życia tygodniowo i być na bieżąco z tygodniówkami od WWE:icon_wink: Zajebiście szkoda jeżeli strona z takimi tradycjami, zniknie całkowicie z Internetu:icon_cry:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   8
  • Styl:  Attitude

Temat jest trudny, szczególnie dla mnie, ponieważ z WF jestem związany od 1999 roku, a jako fan od 1998, ale to od wielu lat serwis Piotrka, który codziennie kręcił newsboard, więc decyzja o zamknięciu należała do niego. Rozumiem ją, nie sprzeciwiałem się i nie upierałem by tego nie robić, lecz gdyby to zależało tylko ode mnie, raczej szukałbym innych rozwiązań. Jest jak jest, decyzja została podjęta i zakończy się niemal 30-letnia historia. Serwis może jednak natychmiast nie zniknie z serwera.

Edytowane przez RT
  • Lubię to 1

• Reputacja:   8

Jest ogromny zwrot akcji w sprawie WF. Jestem po rozmowie z Golobem i strona NIE BĘDZIE ZAMKNIĘTA. Piotrek odchodzi z redakcji, ale strona NADAL DZIAŁA! Piotrek uznał, że jego odejście oznacza zamknięcie i za szybko puścił taką informację.

• Lubię to 7

• Reputacja:   105

Wow, zerknąłem przed sekundą na WF i widziałem w komentarzach taką informację, ale myślałem, że ktoś się pod Ciebie podszywa. No to trzymamy kciuki.

11419143584d2847a0e25f5.jpg

• Reputacja:   211
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Android

No to na zakończenie mamy polsko wrestlingowy storyline of the year :diabel:

Sabinq jak heelowy Cena który przed odejściem rujnuje WF :diabel:

A na poważnie świetna wiadomość, newsy bez Sabinqa będą się na pewno rzadziej pojawiały i będzie ich mniej ale i tak samo to, że strona będzie działać to już najważniejsze.

• Lubię to 1

• Reputacja:   40

Niby tak. Z drugiej strony WF to skansen z dość ograniczoną społecznością (co i tak zawsze było imponujące, że się ona tam trzyma w tak archaicznym systemie komentarzy).

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Reputacja:   136
  • Styl:  Ciemny

Miałem od dwóch tygodni popsutą klawiaturę i nie dało się nijak pisać, więc o WF i ja coś napiszę:
Wrestling oglądam od 2010 roku i bodaj w 2011 niechcący wpadłem na WF i od razu mi się spodobało wszystko. Dzięki tej stronie również dowiedziałem się, że wrestling "to wcale nie tak na poważnie", ale nie przeszkodziło mi to nijak. Wsiąkłem w ten świat po dziś dzień i nie wykluczam, że prawdopodobnie aż do śmierci. Bardzo często miałem też ją na stronie startowej, bo zawsze było coś ciekawego do poczytania, ale później więcej szkoły, mniej czasu i stwierdziłem, że trzeba jednak to zmienić żeby nie popadać w spoilery.
Tak czy siak jest do dla mnie kawał niesamowitej historii i tego naszego świata. Piotrkowi dziękowałem nieraz za newsy i poświęcenie pro bono. Zawsze miał tam czas jak nie na ówczesne raporty to później po "awansie" na newsy. Wszystko rzetelne, na czasie, bez żadnych niepotrzebnych plotek czy spekulacji na jakiś temat. Przyjąłem tę informację ze smutkiem, ale bez żalu że to się kończy. Absolutnie go rozumiem. Życie prywatne i do tego praca w sumie dla WWE po kilka nocy tygodniowo na pewno pochłania ogrom energii i ja bym odpadł po dwóch tygodniach. Ja przeczuwałem właśnie jakoś niedawno że to może już końcówka tej strony, ale jednak nie. Zobaczymy co będzie dalej.
Nie mniej jednak mam ogromny szacunek dla Piotrka, pana Boryssa i całej ekipy która współtworzy/ła tę stronę. 

• Lubię to 1
  • 4 tygodnie później...

• Reputacja:   940
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

W dniu 28.12.2025 o 15:04, IIL napisał(a):

Forum WF bardzo chętnie przyłączyłbym do tego forum jako archiwum. To w końcu dopełnienie tej samej społeczności. Każdy po prostu wybierał inny obóz, ale pula userów była mniej więcej taka sama.

Podobnie funkcjonuje teraz na Attitude archiwum forum BGZ i zamknięty klub byłych userów BGZ:

https://forum.wrestling.pl/forum/194-archiwum-forum-bgz-wrestling/

Mały update w sprawie. Pojawiło się zielone światło w tym kierunku, także w przyszłości możemy spodziewać się integracji forum WF z Attitude w formie jaką przedstawiłem wyżej. :)