Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE WrestleMania 42

Dyskusje, spekulacje, spoilery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1 126
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

G4Xiob1boAMjbjI?format=jpg&name=small

G62rcfvXgAAZhiX?format=jpg&name=900x900

WWE WrestleMania 42

Data: 18/04/2026 + 19/04/2026

Allegiant Stadium

Paradise, Nevada

• Dzięki 1

tumblr_5b3210ea242af55d6ebcc21a9c685682_c9e169e7_540.png

• Reputacja:   603
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Trzeba przyznać że oprawa graficzna zbliżającej się WrestleManii wygląda przekozacko, co jak co ale od ponad 2 lat graficznie rozwalają system tak samo jak AEW, jak chcą to potrafią tu Hunter ma dużego plusa za przywrócenie tego klimatu, przywrócili dawny klimat z okresu 2002-2011 gdzie plakaty robiły największą robotę, druga sprawa to, to że w końcu zmienili tematykę muzyczną i postawili z powrotem na Rocka a nie jakiś chujostwo typu Travis Scott lubię rap ale od zawsze muzyka rockowa, metal czy post-hardcore kojarzył mi się z wrestlingem i cieszę się że postanowili ten klimat przywrócić bo to nadaje overalla danej gali... Co do plakatów oba plakaty przekozackie mężczyzn jaki i kobiet, co do kobiet w końcu nie ma Biancki to chyba dobra prognoza jeśli jej nie uwzględnili, może nie będą tym razem pchać nam ją do papy na siłę, u mężczyzn ma największe gwiazdy na chwilę obecną i to pewnie włoku nich będzie się kręcić cała WM, kartę ciężko przewidzieć ale poniżej opisze walki które chciałbym zobaczyć podczas tej edycji. 

Roman Reigns vs CM Punk World Heavyweight Championship: Jak już chcą iść w to że Roman ma iść po pas to taka walka byłaby najbardziej sensowna, nie chce odgrzewanego kotleta z Cody'm więc Roman mógłby poruszyć po WHC jeszcze tej zabawki nie miał w swojej kolekcji więc uważam że to starcie jest całkiem realne, teraz już bez Rollinsa w tle ale czytałem że on niby ma się wykurować do lutego więc może sporo namieszać w karcie... Jeśli Roman nie pójdzie na Punka to poniżej druga alternatywa dla boskiego Romana.

Roman Reigns vs Jey Uso: To byłoby ich trzecie starcie jeśli się nie mylę i to teraz Roman byłby tym dobrym a Jey tym złym, no ogólnie zawsze mogą zrobić tak że Jey zgarnie pas na jakimś EC od Punka, no ale nie musi tak być może to być solowa walka bez pasa w tle, jeśli Jey zdradzi Romana i resztę na SS, to ta walka jest całkiem realna i kto wie może to być już ich ostatnie definitywne starcie, baa aby podpromować jeszcze bardziej Jeya to Roman może się nawet podłożyć ;) Tym bardziej że to rodzina więc wgl się nie zdziwię jeśli rzeczywiście Hunter ma już w planach taką walkę, tym bardziej że wpychają Jeya nam do gardła na siłę jak się da, więc plany wobec niego jakieś muszą być. 

Brock Lesnar vs Cody Rhodes WWE Championship Match: Cóż Lesnar farmer niby ma dostać pożegnalny run w 2026 roku i odejść na emeryturę podczas SummerSlam 2026, niby takie plotki krążą, wiec wgl się nie zdziwię jak Lesnar jest potencjalnym faworytem do wygrania RR Matchu, niestety nie brzmi to zbyt optymistycznie ale coś czuje że będziemy skazani na to starcie tym bardziej że to dwa duże nazwiska... A obecnie ciężko kogoś znaleźć dla Cody'ego, po tym jak Lesnar zniszczył Cena to tylko on ma szanse pójść na Cody'ego, no chyba że Cody przejdzie Heel Turn to dostaniemy coś innego, ale niestety widzę Lesnara który rozwala Cody'ego i zdobywa pas na WM 42 trzyma go do SummerSlam gdzie pewnie znowu Cody mu go odbierze.

Seth Rollins vs Bron Breakker: Jeśli Rollins wyrobi się z urazem to obstawiam że pójdą w to starcie, moim zdaniem Rollins będzie chciał podpromować Brona i możliwe że nawet mu się podłoży na WM 42 chociaż tutaj tu nikt nie byłby stratny nawet jakby Bron przegrał ;) to i tak byłaby jego pierwsza duża walka w karierze i to nie byle z kim. 

Stephanie Vaquer vs Rhea Ripley World Womens Championship Match: No nie widzę innej opcji na chwilę obecną, to jest totalny dream match i podobno niby planują to starcie, więc cieszy mnie to, mam nadzieje że w ringu również pozwolą im poszaleć jeśli dojdzie do tej walki. 

Resztę jakoś ciężko mi wytypować bo mógłbym tutaj książkę napisać ale wytypowałem takie starcia które są całkiem realne i z pewnością gdzieś przewijają się w głowach bookerów i Triple H'a :P 

• Lubię to 1

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg