Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Karta + Tematy walk na Crowning the Champion PPV !!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

PPV 3 lipca i koniec... Jesli temat nie jest podany, to znaczy, ze jest to freestyle (WWF, WCW, ECW)

___

Main Event:

Crowning the Champion Gauntlet Match:

1.Deliquent

2.DDP

3.Y2J

4.Koper

5.J-Ro

6.Six

7.Rabol

8.SPoP

___

Upper Card:

RazorR vs. Marcin vs. DX-Pac

Tony Rock vs. Vampirro vs. Lukki

Zwyciezcy powyzszych dwoch walk zmierza sie na next PPV o Internet Title.

Hartfan vs. TheBadGuy vs. Rave

Temat: WCW 99, poprowadzi DDP

___

Mid Card:

G0L0B vs. Eugene

Temat: WWF 94, poprowadzi Zwiechu

___

Lower Card:

rey vs. kWik vs. Scorp vs. navroth

Temat: WWF 2000/WCW 2000, poprowadzimy ja i Razor

RVD vs. Gotthen

Temat: WWF 2002-2004/NWA TNA, poprowadzimy ja i Przemk0

___

Opener:

Old Stars (Rabol, Six, aIeM, Lukki) vs. New Blood (Wee Man, Urban, Nathan, Strong Fan, Navroth, Sixter, Dragon-Kid, Sowa11, Alternativ, maly)

Temat: ? poprowadzi ?

Bardzo watpliwe by ta walka w ogole doszla do skutku. Mozna powiedziec, ze jest to walka tak jakby "niezalezna", wiec moze sie odbyc kazdego innego dnia. Obie strony musza sie po prostu dogadac, co jednak nie idzie im najlepiej. Wymyslcie tematy, znajdzcie kogos kto poprowadzi ta walke, dogadajcie sie w sprawie terminu i jazda...

To tyle.

Edytowane przez Y2J

70480578844af90bfa37be.jpg

• Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• nathan

5

• Y2J

3

• Scorp

2

• navroth

2

Top użytkownicy w tym temacie

hej..!!

hehe przecież Ja nie startuje :)...

wykreślałem się z listy już :);)

raczej dam znać czy................ bede wogóle mógł.. ale zainteresowany nie jestem :)

więc proszęo usunięcie mnie z listy :)

pozdrawiam

PPV 3 lipca i koniec... Jesli temat nie jest podany, to znaczy, ze jest to freestyle (WWF, WCW, ECW)

Hmmm... Ta data... Well, nevermind - I'll fuckin' be there!

Main Event:

Crowning the Champion Gauntlet Match:

1.Deliquent

2.DDP

3.Y2J

4.Koper

5.J-Ro

6.Six

7.Rabol

8.SPoP

Tak, tak... I tak wszyscy wiemy, że ten main event pachnie screw job'em - bo jak inaczej nazwać SPoP'a wchodzącego na końcu, kiedy wszyscy będą już bez sił? :) Na szczęscie wasz favourite heel admin - czyli JA - da sobię radę!

RazorR vs. Marcin vs. DX-Pac

Tony Rock vs. Przemk0 vs. Vampirro

Zwyciezcy powyzszych dwoch walk zmierza sie na next PPV o Internet Title.

I caaaaan smell it already... Na następnym PPV... Załóżmy, że będzie nazywało się... Hmmm... High Voltage (pamiętajcie, że jeśli tak się bedzie nazywało, to 15% wpływów idzie do mojej kieszeni... Po za tymi 35%, które i tak do niej trafią)... A więc... Na High Voltage PPV, widzę taki pojedynek - RazorR vs Przemk0 vs... Vampirro... Pewnie niektórzy sobie pomyślą: "Dlaczego Vampirro, jeśli przegra zapewne z Przemk0?"... Powiem wam dlaczego... Bo Vampirro to jedyny w swoim rodzaju True Backyard Hero & Dancing Banana w jednym i według mnie powinien być w każdej walce na następnym PPV...

Hartfan vs. TheBadGuy

Temat: WCW 99, poprowadzi DDP

I root for my nigga Harty... Nuff said!

G0L0B vs. Eugene

I don't fuckin' care... Wybieram Zwiecha, jako niespodziewany referee heel turn i jedynego wygranego w tej walce...

rey vs. kWik

Temat: WWF 2000/WCW 2000, poprowadzimy ja i Razor

I don't fuckin care, either... Ale przewiduję, że Y2J i Raz pokłócą się przed walką i w ogóle do niej nie dojdzie...

RVD vs. Gotthen

Temat: WWF 2002-2004/NWA TNA, poprowadzimy ja i Przemk0

I still don't give a flyin' fuck... A co do reszty, to patrz wyżej...

Old Stars (Rabol, Six, aIeM, Lukki) vs. New Blood (Wee Man, Urban, Nathan, Strong Fan, Navroth, Sixter, Dragon-Kid, Sowa11, Alternativ, maly)

Temat: ? poprowadzi ?

Hmmm... Rabol przejdzie turn i walka będzie wyglądała następująco... Rabol vs Some No Name Wannabies vs Some No Name Jobbers... Wygra ją oczywiście my Shape-Bro, dlatego zgłaszam się jako ochotnik na sędziego...

To by było na tyle... Do następnego mało poważnego komentarza... :twisted:

2097541974d29f370d001a.jpg

hmm.....sorry a czemu mnie nie ma?

684699834088ea601d4d3.jpg

y2j -owi chyba cos sie popierdolilo 8) y2j po walce na poprzednim ppv powiedziales ze bede miec walke z kwikiem , ustalony juz byl temat - no wiec sie pytam co sie z nia stalo? dla scorpa takze powiedziales ze bedzie mial spot wyzej , oj y2j nieladnie , nieladnie
"Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś wiecej niż talent. Więcej niż władza. Prawie równa się rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."

Mid Card:

G0L0B vs. Eugene

oki, mam tylko prosbe aby ta walka sie odbyla przed godzina 17 - bo potem to odpada z gory dziekuje i pozdrawaim

78269406145f2cb280ea01.jpg

• Urządzenie:  Android

J-Ro, to dobrze mamy juz sedziego teraz tylko temat, jak widze idziemy do przodu. A temat bedzie jako ankieta bedzie duzo okresow (np. WWe 2002) i bedziemy glosowac te tematy ktore zdobeda najwiecej glosow beda zatwierdzone :twisted:

navroth: a czy Ty przypadkiem nie walczysz w New Blood vs. Old Stars ? I Y2J'owi sie nic nie popierdolilo...

Scorp: sorry, po prostu zapomnialem. Dodalem Cie do walki rey'a i kWik'a.

Y2J ale mowiles ze mozna walczyc w dwoch walkach wiec przyznaje racje (tym razem) navroth'owi

Kiedy mowilem, ze mozna walczyc w dwoch walkach? W dwoch walkach moga walczyc main eventerzy, ewentualnie ludzie z upper cardu, a nie openerzy, sorry:/

Y2J, a jak sie wygra ta walke to mozna bedzie pojsc wyzej?

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Vamp mnie rozniesie :] tylko tyle wam powiem.. mam nadzieje ze bede mogl byc na tym PPV :)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Y2J spoko, dzieki.

684699834088ea601d4d3.jpg

y2j mowiles , mowiles teraz juz sie nie wyprzesz tego co powiedziales bo nathan jest swiadkiem i ot tak sobie tego by nie napisal , hmm zreszta na poprzednim ppv w openerze bylo 5 osob i podobno tak mialo juz by byc zawsze ale y2j jednak woli kiedy w openerze wezmie udzial 35 osob , bedzie sie dzialo :lol: nawet nie zdazysz zobaczyc czy ktos wogle prawidlowo odpowiedzial , bo juz bedzie 60 odpowiedzi ,

y2j czy juz zapomniales jak na poprzednim ppv zabookowales moja walke z kwikiem , sam ją zreszta nam zaproponowales , zreszta jeszcze nie potwierdzilem udzialu w tym matchu , a jebac zreszta wezme udzial w tym shitcie , tylko y2j na przyszlosc nie rzucaj slow na wiatr , bo to juz nie pierwszy raz :twisted:

i do kurwy nedzy wescie wreszcie te tematy wybierzcie , y2j czy ty jako osoba nad tym panujaca nie moze podac byle jakich tematow? bo wspolnie to raczej nie dojdziemy do porozumienia dlatego rzuc pare tematow i bedzie spokoj

"Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś wiecej niż talent. Więcej niż władza. Prawie równa się rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...