Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ECW 27 11 2007

Undertaker_4don

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

ECW 27 11 2007

Backstage: W szatni siedzi Holly Devil i wypowiada swój monolog

Holly Devil – Mick Foley popełniłeś ogromny błąd tydzień temu i ty CM Punk nie mało ci? Widzę, że jednak ludzie nic nie rozumieją na Armagedon rozwalę ich w drobny mak. Nic z nich nie zostanie. Dzisiaj dali mi jakiegoś Ballsa na pociechę co to za przeciwnik rozwalę go w pięć minut czekam tylko na mecz Foleya albo Punka zobaczą co to znaczy gniew Devila nie zaznają spokoju dopóki nie nauczą się szacunku dla mnie.

Single Match

Stevie Richards vs Nunzio

Końcówka: Nunzio wyrwa się z Head Locka i biegnie na liny sprzedaje Dropkicka wchodzi na narożnik i Crossbody pin 1..2..Shoulder up Nunzio podnosi Steviego i pcha na liny Clothsline ale nie trafia i dostaje Stevie-kick, Richards robi Irish Wip i Back Body drop po czym zakłada Head Locka wbija Nunzio w narożnik wsadza go na Top Rope i chce wykonać Supersuplex ale Nunzio zapiera się i wykonuje Tornado DDT pin 1..2..Shoulder up Nunzio wbija się na narożnik Moonsault ale nie trafia Stevie podnosi go Stevie-T pin 1..2..Shoulder up Stevie podnosi Nunzio i wyrzuca go za ring sędzia liczy 1..2....3...4...5...6....7...8..Nunzio wchodzi na ring Stevie częstuje go clotheslinem Stevie chce wbić go w narożnik ale ten kontruje i Stevie w narożniku Shoulder Attak ale Nunzio wpada w słupek roll up 1..2...3

Zwycięzca: Stevie Richards

Backstage: Shane McMahon wchodzi do szatni Micka Foleya

Shane – Mick masz już tag partnera na Armagedon?

Mick – Jasne, a co Holly wysłał cię na przeszpiegi?

Shane – Słucham jestem GM ECW więc muszę wiedzieć takie żeczy!

Mick – Skoro już wiesz to spadaj

Shane – Co? Ale nie powiedziałeś kto nim jest

Mick – Rzeczywiście bardzo trudno się domyślić

Shane – Widzę, że się z tobą nie dogadam masz tu kontrakt i wpisz kto będzie w twoim team.

Mick bierze kartkę wpisuje puste pola i podaje ją Shaneowi

Shane bierze kartkę

Shane – Co? Nie możesz tego zrobić

Mick – Jak to nie mogę wybrać kogo mi się podoba z rosteru ECW

Shane uderza pięścią w automat do wody i wychodzi. Mick z uśmiechem zamyka drzwi.

#1 Contender ECW Tag Team Champioship

Tommy Dreamer & Boogeyman vs Major Brothers

Końcówka: Tommy i Boogey rozwalają braciszków i po raz kolejny wyrzucają ich obu za ring i celebrują w narożnikach swoją dominację. Boogey wrzuca na ring Breeta Tommy pcha go na liny i Flapjack, Boogey wrzuca Briana i Suplex, Tommy podnosi Breeta i kładzie go w narożniku razem z Boogeyem wbijają się w niego Tommy teraz podnosi Briana i chce podać go Boogeyowi na Clothesline Irish wip ale Brian kontruje i Boogey uderza Tommego, Brian chce powalić Boogeya ale ten sprzedaje mu Boogeybomb pin 1...2...Breet przerywa Tommy łapie Breeta i Dreamer DDT pin 1..2....3

Zwycięzcy: Tommy Dreamer & Boogeyman będą walczyć o pasy na następnej gali ECW

No Dq Match (no-title)

Holly Devil© vs Balls Mahoney

Końcówka: Holly uderza Ballsa krzesłem i idzie przynieść stół i worek z pinezkami rozkłada stół, a pinezki zostawia w narożniku kładzie Ballsa na stół i wchodzi na narożnik szykuje się do skoku ale Balls spada ze stołu Holly idzie po niego i wbija go w narożnik Stinger Splash ale wpada w narożnik Balls wykonuje swoje Combo i DDT pin 1..2..Shoulder up Holly czołga się do narożnika Balls podnosi go ale Holly uderza go workiem z pinezkami i rozsypuje je na stole łapie Ballsa i Devil Bomb na stół 1...2..Na ring wbiega Mick Foley przerywa liczenie i uderza Hollego kijem owiniętym drutem kolczastym w głowę ten pada na ziemię Mick rozsypuję resztę pinezek i Double Arm DDT, Mick kładzie Ballsa na Devila 1...2...Przerywa to Shane McMajon uderza Micka krzesłem w głowę i wyrzuca go za ring idzie za nim i dręczy go za ringiem kładzie go na stół komentatorski i Leap of Faith na Micka w międzyczasie Holly wstaje i wykonuje Devil Slam na Ballsie pin 1..2..3

Zwycięzca: Holly Devil

Shane – Gratulacje Holly, jednak mam złą wiadomość w kontrakcie na twoją walkę na Armagedon była wiadomość, że partner Micka nie może działać na jego szkodę podczas walki. Mick wykorzystał to i wybrał na swojego tag partnera mnie. Tak na Armagedon o ECW Champiosnhip zmierzą się Holly Devil vs Mick Foley & Shane McMahon

Koniec gali ECW

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• estevez

1

• Undertaker_4don

1

• JPP

1

• Falcony

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Undertaker, masz swojego marka :D Możesz mnie zatrudnić to będe krzyczał :Holly Shit" ! ;)

A tak serio to gala bardzo dobra.

8827320924727884526505.gif

BIedny Shane :P Gala fajna tylko troszkę krótka ;]

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Ładnie, Shane partnerem Foleya i w dodatku zeserwował mu chairshota:) Na Armageddon czekam na Coast 2 Coast:)