Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pierwszy zlot fanów

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   24
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows

Pierwszy ogólnopolski zlot fanów wrestlingu - Informacje

Autor : Przemk0

Pierwszy ogólnopolski zlot fanów wrestlingu

Że jak? : Tak, postanowiliśmy zorganizować pierwszy zlot fanów wrestlingu i w odróżnieniu od innych takich inicjatyw to nasz zlot rzeczywiście się odbędzie. Zapisy na zlot zbierane są na naszym forum oraz poprzez mail redakcyjny (patrz "Zapisy").

Cel : Głównym naszym celem jest integracja środowiska wrestlingowego. Na zlocie będzie szansa poznać inne osoby, które pasjonują się wrestlingiem i tylko to. Nie będzie ringu, treningów, zapaśników i innych tego typu atrakcji.

Termin : 17/18 Maja 2008 roku

Gdzie : Zlot odbędzie się w Szczecinie ( http://pl.wikipedia.org/wiki/Szczecin ), a dokładniej w Schronisku Młodzieżowym "Cuma" ( http://ptsm.home.pl ). Jako iż jest to schronisko młodzieżowe to występuje całkowity ZAKAZ spożywania alkoholu na terenie ośro...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/pierwszy-zlot-fanow.html

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

10

• IOOT_DZIKO

4

• Brejver

4

• Etycja

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Czad! :D Pojechałem do Essen to i do Szczecina pojadę :D Czy ktoś ze śląska poważnie myśli o tym spędzie? Jeżeli dożyję do maja/kwietnia to przyjadę :)

One kozie death :twisted:

Przy okazji już zapowiadam możliwość wymiany gal indys, tam na miejscu ofkoz ;)

P.S. Czy krzesełka widoczne na zdjęciu składają się? :twisted:

4143166924a5dc43430e70.jpg

P.S. Czy krzesełka widoczne na zdjęciu składają się?

hehe, wiedziałem że motyw krzeseł będzie sie przewijał :) a jest ich dosyć sporo, niestety TLC odpada :P

Konkretnie sie prezentuje Wasza oferta ;-) Wyglada na to, ze tym razem uda sie skrzyknac choc czesc "sceny" w jednym miejscu... Wezme z roboty L4 albo urlop (bo najprawdopodobniej na wiosne ciagle jeszcze bede pracowal na rozne dziwne zmiany, takze weekendowe), ale juz w piatek sie pojawie :P Tylko ustalcie konkretny termin tak z miesiecznym wyprzedzeniem...

SPoP: masz jakies uprzedzenia co do brodaczy? protestuje przeciw takiej dyskryminacji :D

Wreszcie ktoś konkretnie podszedł do tego tematu :)

Jeśli osoba z "konkurencji" może się zjawić to ja cholera baaaaardzo chętnie :)

Aha... ja z Olsztyna bym jechał :)

5199219949eed950a51bb.png

Jeśli osoba z "konkurencji" może się zjawić to ja cholera baaaaardzo chętnie :-)

Może, to nie zjazd Attitude tylko zjazd fanów wrestlingu :)

To kurde ja się piszę jeśli nie będzie żadnych nieprzewidzianych sytuacji :)

Na chwilkę obecną przyjadę na 90% :D OMFG już się doczekać nie mogę :D

A jakiś backyard zrobimy :D? Jakąś galę w pokoju czy cos takiego :D? Oczywiscie nie hardcore tylko entertainment :D Takie przesłanie dla całej "sceny" :D?

• Reputacja:   1

Bardzo ciekawa propozycja, chętnie zjawie się na takim konwencie.

Dla mnie czyli osoby z Olsztyna wyjeżdzającej czas podróży około 8 godzin a koszt ok. 35zł :)

Czyli spoooooko :)

A jakiś backyard zrobimy :D? Jakąś galę w pokoju czy cos takiego :D? Oczywiscie nie hardcore tylko entertainment :D Takie przesłanie dla całej "sceny" :D?

Niestety nie. Po pierwsze nie ma do tego warunkow. Przypominam ze na terenie schroniska mlodziezowego nie bedziemy tylko my ale tez inni "szarzy" ludzie a i wlasciciele by na to nie pozwolili. Poza tym nie ma miejsca gdzie mozna by bylo takie cos zorganizowac (ani w schornisku ani w miescie Szczecin). Takie przedsiewziecie wymagaloby wynajecia hali (watpie by jakikolwiek dyrektor szkoly wynajal hale wiedzac w jakim celu bylaby uzywana). Po drugie zbyt duze ryzyko. Nikt niewzialby odpowiedzialnosci za wszelkie zlamnia/kontuzje (zawodowcom sie zdarzaja to amatorom tym bardziej!). Po trzecie takie cos zabraloby czas calego zlotu a nie po to sie spotykamy by wykonywac na sobie rzuty (jak macie potrzebe to mozecie na koledze lub mlodszym bracie:p) tylko...[patrz cel zlotu]

Dallas Horsemen <> ////

191681509045cd1f88a17b0.jpg

Niestety nie. Po pierwsze nie ma do tego warunkow. Przypominam ze na terenie schroniska mlodziezowego nie bedziemy tylko my ale tez inni "szarzy" ludzie a i wlasciciele by na to nie pozwolili. Poza tym nie ma miejsca gdzie mozna by bylo takie cos zorganizowac (ani w schornisku ani w miescie Szczecin). Takie przedsiewziecie wymagaloby wynajecia hali (watpie by jakikolwiek dyrektor szkoly wynajal hale wiedzac w jakim celu bylaby uzywana). Po drugie zbyt duze ryzyko. Nikt niewzialby odpowiedzialnosci za wszelkie zlamnia/kontuzje (zawodowcom sie zdarzaja to amatorom tym bardziej!). Po trzecie takie cos zabraloby czas calego zlotu a nie po to sie spotykamy by wykonywac na sobie rzuty (jak macie potrzebe to mozecie na koledze lub mlodszym bracie:p) tylko...[patrz cel zlotu]

A ja mam tylko siostre :(

To szkoda :( U mnie w mieście to po wynajęciu hali nikogo nie interesuje co się tam wyprawia byleby nie zniszczyć parkietu :)

Cel zlotu: :D Jak podane + chlanie :D Norma jak to na zlotach :)

• Reputacja:   45
  • Urządzenie:  iPhone

zy ktoś ze śląska poważnie myśli o tym spędzie

Rozmawiałem z kilkoma osobami i kilka takowych osób być może by się znalazło ;) Nie było by raczej problemu z transportem. Zrzuta w 4, czy 5 na paliwo wyjdzie bankowo taniej niż pociąg a i komfort zapewne wyższy.

LegendKiller napisał/a:

Cytat:

zy ktoś ze śląska poważnie myśli o tym spędzie

Rozmawiałem z kilkoma osobami i kilka takowych osób być może by się znalazło Nie było by raczej problemu z transportem. Zrzuta w 4, czy 5 na paliwo wyjdzie bankowo taniej niż pociąg a i komfort zapewne wyższy.

No to zajefajnie Trzymam kciuki za pomysł i czekam na jakieś konkretniesze info.

Acha, Przemk0, czy w rzeczonym lokalu "cum-a" nie ma czegoś takiego jak zakaz spożywania alkoholu? Byłem kilka razy w takich przybytkach i różnie z tym bywało. Oczywiście wykluczm totalne schlanie się.

-Nie mów hop :D

I czy jest szansa, że "normalni" bywalcy cum-y będą notorycznie przeszkadzali uczestnikom radosnego spędu? Jakie pomieszczenią będą wydzielone tylko i wyłącznie wrestlefanom?

Edytowane przez majonez

4143166924a5dc43430e70.jpg

Pomysl bardzo dobry, jak juz pisal majonez nie wyobrazam sobie takiego spotkanka bez %. Mozna by zagrac jakis meczyk, ogolnie jak nic mi nie wyskoczy to sie pisze.

Jedzie ktos z mazowsza?

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Acha, Przemk0, czy w rzeczonym lokalu "cum-a" nie ma czegoś takiego jak zakaz spożywania alkoholu? Byłem kilka razy w takich przybytkach i różnie z tym bywało. Oczywiście wykluczm totalne schlanie się.

Tak, jest to schronisko młodzieżowe więc nie przewidujemy spożywania % na miejscu. Przewidziane jest wyjście integracyjne wieczorem do pubu (wcześniej zamówimy stoliki itd) i tam zabawa do ...

Jeszcze powinien się w sumie tutaj Rambo78 wypowiedzieć, ale być może uda się zorganizować jakieś piwko tylko przy oglądaniu wrestlingu (wszak będziemy w osobnej sali audio-video).

Biorąc pod uwagę inne próby organizacji zlotów i jakim totalnym fiaskiem się zawsze kończyły to aktualnie nie liczymy na grupę 30-40 osób na zlocie tylko raczej 15-20.. a wtedy nasz aktualny plan z "Cumą" jest myślimy bardzo korzystny (szczególnie jeśli chodzi o koszty i zaplecze ośrodka). Wyjście do pubu też nie będzie problemem gdyż grupa 20 osobowa jest hmm że tak powiem prosta jeszcze w sterowaniu i ogarnięciu.

Jeśli okarze się, że chętnych (na 100%) będzie więcej niż ok. 20 osób to zastanowimy się nad zmianą lokalizacji zlotu i innym podejściem do tego.. mniej kameralnym (większa sala, ochrona).