Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Survivor Series: WarGames 2025

Dyskusje, spekulacje, spoilery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   43
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

9 hours ago, Grins said:

WWE Intercontinental Title Match John Cena (c) vs. Dominik Mysterio: Kurde przed ostatnia walka Cena, jakoś się nie cieszę że to akurat Dominik będzie jego przed ostatnim przeciwnikiem, za pewnie się podłoży wąsaczowi, mimo że Dominik robi mega robotę jako Heel to jego sylwetka jest tragiczna na przestrzeni innych zawodników wygląda jak leszcz, widać że nie każdy może być na pakowanym bykiem, drugi Eddie to to nie będzie, ale szanuje za to że się stara na mikrofonie i ogólnie jako postać, ale przy głównym tytule go nie widzę kompletnie, niestety nie ma podjazdu do Rey'a czy Eddie'ego, ale mocny mid-card owszem bo widać że się odnajduje... Cena nie potrzebuje tego pasa, no chyba że to Gunther będzie jego ostatnim przeciwnikiem to za pewnie zostawią mu ten tytuł a na Saturday się podłoży Austriakowi co raczej nie będzie zbyt dobrze przyjęte przez fanów bo to nie tego oczekiwali, każdy napalał się na jakieś duże starcie a nie na taki szrot, John nie zasłużył na tak chujowy booking, nie kumam czemu Triple H to tak rozpisał, mam wrażenie że sam John czasami czuje się skołowany, raz to nawet wyraził swoja opinie może nie wprost ale sam zaznaczył że to nie on odpowiada za booking, no szkoda co jak co Vince to był kawał fiuta ale pożegnałby swojego Golden Boy'a z mocnym pierdolnięciem.

___

Tutaj mam przeciwne przewidywanie - mysle ze Dom odzyska swoj pas, bo to bardziej bylo po to zeby Cena mogl odchaczyc wszystkie pasy mistrzowskie w swojej karierze - gest na ktory mysle zasluzyl sobie. Co do przyszlosci Dominika - tez uwazam ze ma wiekszy potencjal niz sporo ludzi uwaza. Tak, na ten moment jego akt bardzo przypomina to co robil Eddie wiec ludzie patrza na to przez pryzmat wspomnien. Licze ze jego nadchodzacy program z Rey'em zamknie ta czesc jego kariery i zobaczymy cos bardziej oryginalnego, cos bardziej co bedzie Dominikiem niz Eddie Jr. Co do Last Time Is Now...pamietam w Unreal byl moment gdzie przed RR John rozmawial z Hunterem i powiedzial "What are the chances we will ruin the last page of this story?" czy cos w tym stylu.  Prophet John strikes again...

9 hours ago, Grins said:

WarGames Man Tag Team Match: No przyznam że skład o wiele lepszy niż w zeszłym roku, coś tu się stanie tak jak pisałem będą próbowali przyćmić Blood & Guts, może i ktoś będzie krwawił jakiś Lesnar albo Roman lub Punk aby dodać trochę agresji w tym starciu, oczywiście Lesnar będzie napierdalał miliard Suplexów przez 10 minut aż do znudzenia bo to że wejdzie jako ostatni to niemal niż pewne... Tutaj będą klarować się potencjalne starcia na WM 42 więc trzeba bacznie to oglądać, możliwe że dostaniemy Turn Jey'a w tej walce który dołącza do The Vision no nie powiem byłby to dość mocny shoocker, więc kto wie czy czegoś takiego nie planują... Ale tak jak pisałem nie ma to największych szans aby ringowo to przebiło Blood & Guts, ale ważne że jest chociaż jakaś stypulacja w klatkę bo tak jak pisałem powyżej że pod względem stypulacji w tym roku to stypa totalna. 

All Stars War Games Match w ktorym skonczy sie pewnie tym ze Roman i Lesnar wyczyszcza ring i beda terminatorowac wiekszosc czasu "Because people love that!". 

9 hours ago, Grins said:

Pewnie jeszcze jakieś starcie dojdzie, ale czy ja dobrze widziałem że oni dali Elimination Tag Team Match między Tag Team'ami na SD XDDDD ja pierdole... Tak idealne starcie dać dzień przed jak można byłoby śmiało to upchać na Survivor Series... Nie rozumiem tej logiki Triple H'a na prawdę. 

Ostatnie SS War Games mialy schemat War Games - 3 matche - War Games, wiec pewnie cos tam wcisna, ale biorac pod uwage ze do tej pory nic nie zapowiedzieli, to znowu bedzie byle co na ostatnia chwile, tylko zeby zapchac dziure. Co do Elimination Tag Matchu...tak. Zrobili dokladnie to samo co z TLC Match'em o pasy tag teamowe przed Wrestlemania. Nie rozumiem dlaczego na ostatnie show przed PLE zostawiaja match, ktory spokojnie moglby byc na tym PLE - I zapewne byc najlepszym matchem w tej karcie. MCMG, Rey, Sami i Shin? Nawet przeciwko MFT, jestem pewny ze taka piatka zrobi show. 

• Lubię to 1

• Reputacja:   597

3 godziny temu, VictorV2 napisał(a):

Tutaj mam przeciwne przewidywanie - mysle ze Dom odzyska swoj pas, bo to bardziej bylo po to zeby Cena mogl odchaczyc wszystkie pasy mistrzowskie w swojej karierze - gest na ktory mysle zasluzyl sobie. Co do przyszlosci Dominika - tez uwazam ze ma wiekszy potencjal niz sporo ludzi uwaza. Tak, na ten moment jego akt bardzo przypomina to co robil Eddie wiec ludzie patrza na to przez pryzmat wspomnien. Licze ze jego nadchodzacy program z Rey'em zamknie ta czesc jego kariery i zobaczymy cos bardziej oryginalnego, cos bardziej co bedzie Dominikiem niz Eddie Jr. Co do Last Time Is Now...pamietam w Unreal byl moment gdzie przed RR John rozmawial z Hunterem i powiedzial "What are the chances we will ruin the last page of this story?" czy cos w tym stylu.  Prophet John strikes again...

Dobrze by było jakby to zamknęli póki co lecą już na oklepanym schemacie, mam nadzieje że dostaną jakąś stypulacje z Rey'em na WM... Co do Cena no cóż zjebali jego run po całości i jakoś nie mogę tego przeżyć, mimo że nigdy jakoś nie byłem super fanem Cena to i tak uważam że to legenda która zasłużyła na lepszy run, nigdy nie zapomnę im tego Travisa podczas turnu. 

All Stars War Games Match w ktorym skonczy sie pewnie tym ze Roman i Lesnar wyczyszcza ring i beda terminatorowac wiekszosc czasu "Because people love that!". 

Tak będzie :D 

Ostatnie SS War Games mialy schemat War Games - 3 matche - War Games, wiec pewnie cos tam wcisna, ale biorac pod uwage ze do tej pory nic nie zapowiedzieli, to znowu bedzie byle co na ostatnia chwile, tylko zeby zapchac dziure. Co do Elimination Tag Matchu...tak. Zrobili dokladnie to samo co z TLC Match'em o pasy tag teamowe przed Wrestlemania. Nie rozumiem dlaczego na ostatnie show przed PLE zostawiaja match, ktory spokojnie moglby byc na tym PLE - I zapewne byc najlepszym matchem w tej karcie. MCMG, Rey, Sami i Shin? Nawet przeciwko MFT, jestem pewny ze taka piatka zrobi show. 

To Hunter ma jakieś jazdy i wrzuca tego typu starcia zawsze przed galą i przeważnie są to dobre starcie, wgl takie starcie powinno znaleźć się na SS w końcu to jedna z najważniejszych gal z wielkiej 4 a oni no złożyli cienką kartę :/ Bo prócz walki mężczyzn nie ma tam nic szczególnego, no chyba że obecność Cena i walka o IC ale tak to reszta cienko jak na jedną z najważniejszych gal która zamyka rok, no Full Gear było o wiele bardziej napakowane i każda walka jakoś oddała a tutaj pewnie większość tych starć nie odda. 

• Lubię to 1

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

• Reputacja:   128

To ja tak apropo podtytułu gali - "WarGames".
Dosyć głośno było jak Hunter przejmował władzę po Vincie (a przynajmniej mocno mi się wżarło w pamięć), że będzie ograniczać "tematyczne" gale PPV typu TLC czy Hell in a Cell, żeby nabrały prestiżu, a nie odbębnić bo nazwa gali na to wskazuje. Stypulacje są za rzadko, a do tego miał ograniczyć liczbę PPV, co też się nie stało i dostajemy je za często, a w dodatku doszło te Saturday Nights Main Event o które też trzeba zadbać, co odbija się z kolei jak wszyscy wiemy na promocji pojedynków. Ja też jestem fanem WarGames od kiedy zobaczyłem pierwszy pojedynek w NXT, ale no błagam - sam mówił, że będzie unikać takich zagrywek, że stypulacja ma się odbyć, bo tytuł gali. Normalnie jak w polityce - mówimy jedno a robimy drugie. 
Zbieranie składu na siłę też jest do dupy. Niby takie WAAAAR games, a w ogóle tu nie czuć żadnej atmosfery żeby mieli "iść na wojnę". O tyle chociaż bardziej mi się podoba WarGames, bo można liczyć na jakieś hardcorowe w wersji WWE spoty, zamiast zwykłego tag team matchu co zawsze dla oka na plus. (Stawiam swoje całe 27,20 zł że Iyo znowu skoczy z klatki ze śmietnikiem na głowie). 
Może i narzekam na dużo rzeczy teraz w WWE, ale naprawdę po tym do czego mnie Triple H przyzwyczaił w NXT jest bardzo, ale to bardzo blado niczym Sheamus który dodatkowo wpadł do mąki. A to głównie dzięki Hunterowi wróciłem w 2022 do regularnego oglądania WWE bo od 2019 skupiłem się de facto wyłącznie na AEW, bo miałem dość bookingu Vinca. Ja w ogóle mam wrażenie, że Hunter nie ma praktycznie nic do powiedzenia w tym produkcie, bo to niemożliwe, żeby od black and gold NXT trzepnął taki regres w głowie. 

• Lubię to 2

• Reputacja:   597

32 minuty temu, Nialler napisał(a):

To ja tak apropo podtytułu gali - "WarGames".
Dosyć głośno było jak Hunter przejmował władzę po Vincie (a przynajmniej mocno mi się wżarło w pamięć), że będzie ograniczać "tematyczne" gale PPV typu TLC czy Hell in a Cell, żeby nabrały prestiżu, a nie odbębnić bo nazwa gali na to wskazuje. Stypulacje są za rzadko, a do tego miał ograniczyć liczbę PPV, co też się nie stało i dostajemy je za często, a w dodatku doszło te Saturday Nights Main Event o które też trzeba zadbać, co odbija się z kolei jak wszyscy wiemy na promocji pojedynków. Ja też jestem fanem WarGames od kiedy zobaczyłem pierwszy pojedynek w NXT, ale no błagam - sam mówił, że będzie unikać takich zagrywek, że stypulacja ma się odbyć, bo tytuł gali. Normalnie jak w polityce - mówimy jedno a robimy drugie. 
Zbieranie składu na siłę też jest do dupy. Niby takie WAAAAR games, a w ogóle tu nie czuć żadnej atmosfery żeby mieli "iść na wojnę". O tyle chociaż bardziej mi się podoba WarGames, bo można liczyć na jakieś hardcorowe w wersji WWE spoty, zamiast zwykłego tag team matchu co zawsze dla oka na plus. (Stawiam swoje całe 27,20 zł że Iyo znowu skoczy z klatki ze śmietnikiem na głowie). 
Może i narzekam na dużo rzeczy teraz w WWE, ale naprawdę po tym do czego mnie Triple H przyzwyczaił w NXT jest bardzo, ale to bardzo blado niczym Sheamus który dodatkowo wpadł do mąki. A to głównie dzięki Hunterowi wróciłem w 2022 do regularnego oglądania WWE bo od 2019 skupiłem się de facto wyłącznie na AEW, bo miałem dość bookingu Vinca. Ja w ogóle mam wrażenie, że Hunter nie ma praktycznie nic do powiedzenia w tym produkcie, bo to niemożliwe, żeby od black and gold NXT trzepnął taki regres w głowie. 

No ale jak wytłumaczysz przesłanki w sieci że to niby sam Triple H stwierdził że przekleństwa są zbyt nie estetyczne i pokazywanie gestów, przez co nakłada czarny obraz, tutaj coś jest nie tak nawet niby sam The Rock poczuł się zniesmaczony że produkt jest na takim chujowym poziomie... Może rzeczywiście Hunter się wypalił, może era black and gold NXT była tylko taką odskocznią? Nie mają już żadnych telewizyjnych ograniczeń samo Netflix stwierdziło że z chęcią zobaczyliby coś mocniejszego od WWE, no ale jak Triple H ma wyjebane, może on był taki od zawsze a każdy przypisywał Vince'owi winę, pamiętam lata temu chyba w 2017 roku że to właśnie HHH miał pierdolca na punkcie face'owego Romana i próbował nam go siłą pchać do gardła więc ja bym nie powiedział że Hunter jest święty może nie jest tak krystaliczny jak nam się wydaję, sytuacja z Krossem idealnie pokazała że nie jest on taki cool. 

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

• Reputacja:   1 118

No dobra. Tradycyjnie krótkie typy i przewidywania przed galą. WWE Survivor Series: WarGames 2025:

John Cena (c) vs. Dominik Mysterio:

John dopełnił historii, zdobywając brakujące złoto. Jeżeli rzeczywiście Gunther ma być tym ostatnim, to pas IC w tle absolutnie nie jest tam potrzebny. Dom powinien odzyskać złoto i świętować. Mam nadzieję, że nie pójdą w jakieś krzywe interwencje i pojawiający się znikąd Rey, który doprowadzi do porażki Dominika, żeby powrócić na nowo do ich dawnych programów. To powinien być moment Dominika. Pytanie, czy Cena po prostu swoje dwie ostatnie walki przegra? Czy wypada? Czy tak powinno być? Trudne pytanie. Ich pierwsza walka mi się spodobała i liczę na coś nawet jeszcze lepszego.

Ostateczny typ: Dom.

Stephanie Vaquer (c) vs. Nikki Bella:

Jesteś Steph mistrzynią i masz sobie wpisz do CV znane nazwisko i tyle. Program nie porwał, bo porwać tak podany nie mógł. Walka dupy nie urwie, bo mamy Nikki w składzie. Najważniejsze, że Steph pojawi się na gali, a strata przez nią tytułu nie jest zagrożona.

Ostateczny typ: Stephanie.

WarGames Panów:

Mocarna trójka Punk/Blondas/Roman plus bracia to zestaw niczym z marzeń. I ten zestaw z marzeń powinien tutaj przegrać. The Vision przydałaby się taka wygrana. Jeżeli WWE za bardzo nie chce krzywdzić swoich złotych chłopców, to zawsze mogą pójść w zdradę Jeya, czy drugiego Uso.

Ostateczny typ: The Vision i spółka.

WarGames Pań:

Już teraz wiem, że pojedynek mi się spodoba, biorąc pod uwagę zestaw walczących Pań. Co możemy dostać? Charlotte ściskającą się z Ripley. Iyo wykonującą akcję ze śmietnikiem. Może Kairi wreszcie nie wytrzyma i odwróci się od Asuki? Pojedynek, na który czekam najbardziej i pojedynek który zapewne ocenię najlepiej. Chciałbym wygranej heelowej ekipy. Uważam, że zyskałyby tutaj więcej, ale patrząc na siłę fejsowej ekipy nie chcę wierzyć w ich porażkę. Ciekawe jak AJ odnajdzie się w takim pojedynku.

Ostateczny typ: Ripley i reszta.

tumblr_5b3210ea242af55d6ebcc21a9c685682_c9e169e7_540.png