Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Hornswoogle do WWE RAW 2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ekhem ... powtorze moja prosbe czy moglby ktos tamtego moda dac na rapida BLAGAM WAS z tego mi sciaga po 15 kb/s a z rapida po 500 kb/s
Lay down your soul, to the god's rock 'n' roll!
  • Odpowiedzi 29
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• lukasz101293

6

• Avos

5

• KIL

4

• tribbal

3

Top użytkownicy w tym temacie

tribbal chciał napisac, że nie jest logiczne aby w paczce rosteró WWE był zawodnik taki jak AJ Styles, i jak dla mnie jest to bardzo logiczne :]

Gdyby znalazł się tam którys wrestler z TNA, to nie rozumiem nazwy :]

Przynajmniej jeden inteligentny.

------------

Jeśli w nazwie moda jest WWE, to czemu do cholery pół mózgi oczekujecie zawodników z TNA i innych?

• 3 tygodnie później...

Ekhem ... powtorze moja prosbe czy moglby ktos tamtego moda dac na rapida BLAGAM WAS z tego mi sciaga po 15 kb/s a z rapida po 500 kb/s

nie ściagaj tego to zwalona wersja.Nie ma nawet Ceny,są tylko ci starzy

Słyszałem że ma wyjść nowy mod.To prawda?

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Nie odkopuj tematu ale napisz w temacie o wwe raw 2007.

A co do pytania to tak ma wyjść.

A co do braku Ceny to chyba + patcha nie? :P

tzn kiedy ma wyjść? :D

Legend Patch juz wyszedł, a nad kolejnym prace trwają

lukasz sciagnolem i jest CENA -.-
  • 3 tygodnie później...

Kane21 to bardzo dziwne,bo jak ja ściagnełem to byłą większość starych zawodników,nie dopatrzyłęm sie tam Ceny,Khaliego i jeszcze kilku

U mnie jest Cena ale Kaliego nie ma ... dziwne
  • 2 miesiące temu...

Ej a jak ściągne ten patch to mam zamienić go z folderami z wwe raw 1 czy wwe raw 2 ?
I love Wrestling

wwe raw2 zreszta z 1 chyba tez mozesz

z 1 czy 2 to bez różnicy :P ja osobiście do jedynki wrzucałem i wszystko chodzi jak ta lala :D

no ja też wrzuciłem do 1 ale mam problem . Mianowicie nie mam ani Andre the Gaint ani hollywood hogan. Może dlatego że zrobiłem postać kiedyś w 1 ?

[ Dodano: 2008-04-08, 19:01 ]

ja już chyba wiem o co biega bo trzeba pasy zdobywać i sie odblokują gwiazdy Takie jak Hulk Hogan itp tak mi się wydaje

I love Wrestling

po pierwsze: masz racje, po drugie: takie rzeczy na PW, po trzecie:nie niabijaj sobie postów pisząc offtopy i wkońcu czwarte: wracamy do tematu ;-) BTW ciekawi mnie ile osób mnie przez to zbeszta ale wracamy do tematu

nikt cię nie zbeszta tylko zamknie temat, powód to nie jest temat na dyskusje o tej grze.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Kaczy316
      A to nie jedyna sytuacja, Ciampa, Gargano, Zayn się długo kisił w NXT nawet po stracie tytułu NXT, Undisputed Era była w NXT zbyt długo i przez to nawet nie powąchała głównego rosteru, teraz też mamy dobre przykłady, Jade, Je'von, Trick, w sensie do Evansa nic nie mam, ale jednak był stosunkowo krótko w NXT, a jest młody i mógłby jeszcze posiedzieć, chociaż nie twierdzę, że jego call up to zły pomysł, a wręcz przeciwnie, bardzo dobry ruch, ale też patrzę pod względem doświadczenia, Jade to powin
    • Grok
      W minioną sobotę na AEW Collision Tony Schiavone ogłosił, że pre-show Zero Hour przed galą Revolution, która odbędzie się w tę niedzielę, będzie dostępny „za darmo” na HBO Max. Potem konto AEW na X promowało tę informację. To sformułowanie nie było jednak w pełni precyzyjne. Zgodnie z grafiką pokazaną w transmisji, Zero Hour będzie też dostępne na YouTube, Amazon Prime Video, X i Facebooku. Zaktualizowana karta AEW Revolution 2025 | Ta sobota | Los Angeles Marina Shafir vs. Toni Storm
    • HeymanGuy
      My tu gadu gadu, a Ethan Page nadal kisi się w NXT. Jak to jest że osoby które powinny przejść przez NXT mają start na RAW albo SD, a osoby które mogłyby na RAW lub SD już występować od miesięcy o ile nie lat - siedzą w NxT? Przespano wspaniały moment na call-up dla Ciampy i Gargano swego czasu i jak się to skończy/ło, to wszyscy wiemy.
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Tokijska hala wrestlingowa Shinjuku FACE podobno zamknie się pod koniec tego roku. Chociaż nie ma oficjalnego oświadczenia ze strony samej hali, źródła twierdzą, że hala zamknie swoje drzwi jesienią. Wiadomość pochodzi od konta KAKUTOLOG na X, co z pewnością zasmuci fanów wrestlingu i różne promocje. Shinjuku FACE gości eventy wrestlingowe od połowy lat 2000. i stała się jednym z filarów tokijskiej sceny wrestlingowej. Jak dotąd w 2026 roku hala gościła m.in. STARDOM, M
    • Grok
      Po storyline'ie, w którym na krótko został „zwolniony” z federacji, TNA Wrestling potwierdziło, że Steve Maclin podpisał nowy kontrakt. TNA opublikowało ogłoszenie w poniedziałek, stwierdzając, że Maclin podpisał nowy kontrakt. Szczegóły umowy, w tym jej długość, nie zostały podane. Doniesienia o przedłużeniu kontraktu pojawiły się już w styczniu. Były TNA World Champion, Maclin, zmierzy się z Mike'iem Santaną o tytuł na Sacrifice 27 marca. Build-up do walki obejmował angle, w którym M
  • Dodaj nową pozycję...