Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown! 23.11.2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Welcome to Smackdown!

Backstage: Vickie rozmawia w swoim gabinecie z Reyem.

Vickie: Gdzie jest ten Chavo,co?

Rey: Nie wiem, Vickie. Naprawdę nie wiem.

Vickie: Ric i jego pupile stchórzyli, Khaliego też znaleźć nie można. Czyżby wszyscy mnie opuścili w tej ciężkiej chwili?

Rey: Ja jestem z Tobą. Chodźmy na ring. Czas ogłosić światu że nadal jesteś pełnoprawną Mrs. Gm!

Vickie: Masz świętą racje mały.

Wychodzą z biura, kamera towarzyszy im do ringu. Oboje są witani salwą gwizdów. Kiedy w dwójke są już na ringu Vickie bierze mikrofon.

Vickie: Witam Was moi drodzy! Witam Was, ogłaszając na wstępie świetną wiadomość...nadal pozostaje jedyną i niepowtarzalną Mrs. GM! Otóż działanie Big Bad Bastards były niezgodne z regulaminem! Kevin Thorn pojawił się nielegalnie! Dlatego też wynik uważam za nieważny!

Mega heel heat! Publika jest strasznie niezadowolona! Wtem rozbrzmiewa "This is Halloween"!! Nastroje publiki zmieniają się, zaś Vickie blednie!

Pojawia się Kevin Thorn.

Thorn: Mówisz że działałem nielegalnie tak? Mówisz że wysiłek jaki włożyliśmy w pokonanie Twoich goryli był nic nie warty?

Vickie: Tak!

Tymczasem za nią pojawia się Taker, który aplikuje Reyowi chokeslam. Vickie obraca się z przerażeniem.

Thorn: No prosze Vicks. Spójrz w oczy swojemu koszmarowi.

Vickie( z wyraźnym trudem): A więc...Bastardzi...jesteście zwolnieni!(heel heat)

Ku zaskoczeniu publiki Phenom i Fanged Freak schodzą do szatni.

Vickie( wyraźnie zaskoczona): Aa....ACH!! Widzicie! Będe sprawowała władze póki....(uderza "This is Halloween")

Pojawia się Kane a za nim reszta BBB niosąca trumne! Mrs. Gm stoi jak sparaliżowana na środku na ringu Bastardzi kładą trumne i otaczają ją.

Kane: Vickie...nikogo nie interesują Twoje tanie wykręty. Wszyscy wiedzą że przegrałaś. Zobacz( wskazuje na telebim, pokazują się urywki z Survivor Series, zakończone obrazkiem Kane i Takera wykonujących tombstony na Guerrero i Flairze) to wydarzyło się tak niedawno. Smackdown ma dość tych nieudolnych rządów. Big Bad Bastards zakończyli je w pięknym stylu. Panowie!

Snitsky i Edge wnoszą trumne na ring.

Kane: Sama wskoczysz czy mam Ci pomóc?

Vickie: Co?? Niee....Kane nie zrobicie mi tego, prawda?

Kane: Pewnie że nie....(wykonuje jej chokeslam do trumny, publika szaleje) Przybijamy!

Bastardzi zamykają trumne i każdy z nich zaczyna wbijać gwoździe. Kiedy kończą, Thorn, Snitsky i Edge znoszą ją i schodzą do szatni. Na ringu zostaje Taker, Kane i wciąż nieprzytomny Rey. Kane wyrzuca go za liny.

Kane: Bracie(wyciąga ku niemu dłoń, ten chwyta ją) od tej chwili jesteś piątym członkiem Big Bad Bastards!

Taker: Od tej chwili nie ma potężniejszej grupy w WWE!

Brothers of Destruction też schodzą do szatni, publika serwuje im potężny cheer.

Backstage: William Regal rozmawia z Davem Taylorem, Paulem Burchillem i Highlandersami.

Regal:Panowie choć przegraliśmy na SS, wiemy że jesteśmy lepsi! Pokazaliśmy tym gówniarzom że nie igra się ze starą szkoła wrestlingu.

Burchill: Przestan pieprzyć Regal! Wszyscy widzieli że dostaliśmy porządne lanie.

Regal: Waż słowa. Nadal ja tu rządze.

Robbie: Nami nikt nie rządzi.

Rory: Właśnie!

Burchill: Ja jestem Kapitan Burchill! Kapitan,rozumiesz?

Regal: Panowie! Spokój! (chwila ciszy) Potrzebuje pomocy w walce z Umagą.

Taylor: W jakiej walce?

Regal: Chce odzyskać pas.

Burchill: A może ja też chce go zdobyć?

Regal: Co?

Burchill: Rozegrajmy to jak mężczyźni. Zmierzmy się o title shot. Teraz.

Regal: Okej. Chodźmy.

Robbie: Chwila. Nasz kompan Drew McIntyre też weźmie udział w tej walce.

Regal: Okay. Ktoś jeszcze?

Taylor: Myśle że mi też należy się udział.

Regal(chwile mierzy towarzysza wzrokiem): Tak Dave. Ty jako jedyny naprawdę na to zasługujesz. Chodźmy więc. Niech jankesi zobaczą dobry brytyjski wrestling.

Match#1 US Championship Contenders Match

William Regal vs Dave Taylor vs Paul Burchill vs Drew McIntyre(with Highlanders)

Końcówka: Regal leży w narożniku po otrzymaniu thee move od Drew i curb stomp od Burchilla. Reszta zawodników brawluje na środku ringu.

Taylor wykonuje ddt na McIntyre i zakłada Burchillowi abdominal stretch. Pirat chce już tapować, ale Anglik dostaje w plecy dropkick od Robbiego. Wściekły wstaje, wychodzi po za liny i zaczyna okładać obu Szkotów. Regal powoli się podnosi, dostaje jednak big boot od Drew, ten zaś pada powalony przez Burchilla, który wykonuje jeszcze top rope moonsault i pinuje 1...2..kick out. W tym czasie Taylor powalił obu Highlanderów krzesłem i został zdyskwalifikowany! Na ringu zostało więc trzech rywali...który z nich zmierzy się z Umagą? Paul podnosi Drew i robi rolling firemans carry slam, potem chce to samo zaaplikować Regalowi, ten jednak wyrywa się i sam wykonuje half nelson suplex. Potem wyrzuca pirata za ring i podbiega do Szkota. Zakłada mu Regal stretch! Drew McIntyre nie ma innego wyjścia jak się poddać! A więc to William Regal stanie przed szansą odzyskania pasa USC! Wtem na rampie pojawia się sam Samoańczyk! Jego obecność solidaryzuje Team Britain! Wszyscy ruszają na niego, ten jednak dobrze się broni. Robbie dostaje superkick, Rory chlothesline. Taylor naciera z krzesłem ale przyjmuje bardzo bolesny swinging side slam. Umaga odpycha Burchilla i Regal włazi na top rope i aplikuje Drew samoan wild splash. Staje na środku i wściekle ryczy. Pirat i angielski Lord patrzą na siebie...po czym wchodzą na ring i zaczynają walke z Umagą. Obaj są jednak zmęczeni a Samoańczyk w pełni sił. Burchill dostaje samoan spike, a Regal samoan drop. Potem obaj wylatują za ring; Umaga robi giant swing. Czy Regal będzie miał jakiekolwiek szanse w walce o pas?

Winner: William Regal

Backstage: Chavo Guerrero idzie do gabinetu GM. Zatrzymuje się przed drzwiami z dłonią na klamce i słyszy w środku rozmowe.

Głos: Pizzeria?...Chciałem zamówić pizze......Najmroczniejszą....Tak najmroczniejszą.....Hmm....a czy zamiast pieczarek mogę dostać muchomory?... Nie?....No cóż, okej w takim razie czekam.

Chavo wchodzi do pokoju, zastaje tam Edga siedzącego w fotelu z nogami na biurku z telefonem w ręku.

Chavo: Co...co tu....

Edge: No co? Obiad sobie zamawiam.

Chavo: Ale co...

Edge: Pizze Uśmiech Diabła. Bekon, papryka chili, papryka jalaperos, trzy rodzaje sera w ostrym czosnkowym sosie! Noo są tam jeszcze pieczarki.

Chavo: Ale...

Edge: Wiem, kurwa pieczarki są mało mroczne. Ale nie mają muchomorów.

Chavo(z wielkim wysiłkiem): Jakim prawem zajmujesz gabiner general menagera?

Edge: Prawem zwycięzcy.

Chavo: Jesteś teraz GM?!

Edge: My Bastardzi nim jesteśmy. Na zmiane.

Chavo: Boże, a gdzie jest Vickie?

Edge: No wiesz....spoczywa w pokoju.

Chavo wybiega z pokoju, Edge uśmiecha się arogancko.

Match#2 Jesse & Festus Dalton vs Funaki & Jimmy Wang Yang

Końcówka: Jimmy aplikuje Jessowi corner backflip kick, potem dropkick i moonsault. Pinuje 1...2..kick out. Wykręca mu ręke i zmienia się z Funakim. Japończyk od razu wykonuje enzuguri i zakłada camel clutch. Dalton jednak szybko się wyrywa, zaczyna obijać przeciwnika w końcu aplikuje mu tiger suplex. Potem zmienia się z Festusem. Duży Dalton jednak nie wykonuje nawet ciosu bo oto na rampie pojawia się Big Daddy V! Czemu przerywa walke teamów? Sędzia próbuje go powstrzymać i zostaje powalony chlotheslinem. V spokojnie wchodzi na ring i od razu wykonuje ghetto drop na Festusie! Co za siła! Zaraz potem Jesse dostaje swinging side slam, Funaki próbuje uciec ale dostaje to samo a Jimmy przyjmuje sit out powerbomb. V bierze do ręki mikrofon i wskazuje teamowe pasy krzycząć "Jestem najpotężniejszy!!"

Winners: No contest.

Backstage: Pukanie do drzwi gabinetu GM.

Edge(siedzi rozwalony i je pizze): Czego?!

Wchodzi Ric Flair z Leviathanem.

Ric: A więc to prawda...przejeliście władze na SD!

Edge( z pełnymi ustami): Pewnie że kurwa prawda. Whos tha bitch now, Nature Boy?

Ric: Daruj sobie. Chce wyzwać Cię na walke.

Edge: Hej, czy jak wyglądam jak Legend Killer?

Ric: Chce wyzwać Cię na walke w imieniu Leviathana.

Edge: Ah tak...

Ric: Śmiesz nazywać się SuperSpearStar, licze więc że zmierzysz się z Levym na Armaggedon.

Edge: Sam nie wiem. A czy zasłużył?

Ric: Leviathan może pokonać każdego na Smackdown! I chce walczyć z Tobą!

Edge: Wiesz co? Dzisiaj Twój pupilek zawalczy w main evencie z Great Khalim. Jeśli wygra to dostanie ten mecz. Jeśli wygra Khali...to nie dostanie.

Ric: Niby na jakiej podstawie ustalasz walki?

Edge: Na podstawie bycia GM. A teraz(uśmiecha się) Wynocha!

Match#3 Kevin Thorn (with Torrie) vs Deuce

Końcówka: Thorn wykonuje gurbuster, potem leg drop i pinuje 1..2..kick out. Podnosi Deuca i zaczyna go okładać, niespodziewanie jednak Deuca odpowiada jumping heel enzuguri! Dokłada jeszcze szybko superfly splash i sam schodzi do pinu 1...wampir z łatwością go zrzuca. Wstaje i szczerzy kły, po czym wypłaca przeciwnikowi niespodziewanego big boota! Spokojnie czeka aż Deuce wstanie wtedy rzuca go na liny i aplikuje original sin! Pinuje 1..2...3! Thorn świętuje zwycięstwo, nagle zauważa Stone Colda który krzesłem uderza Torrie! Wściekły wampir zeskakuje z ringu i zaczyna okładać się z Rattlesnakiem, walczących w końcu rozdziela ochrona.

Winner: Kevin Thorn.

Backstage: Wywiad z Sonny Marellą przeprowadza Todd Grisham.

Todd: Witam nowego European Champa.

Sonny: Taa...cześć.

Todd: Powiedz nam Sonny...

Sonny: Dobra zamknij się i słuchaj. Pokonałem Deuca, Jbl też dostał za swoje. Jestem pierwszym od dawna mistrzem Europy, a to tylko początek mojej drogi.

Todd: Czyli celujesz wyżej?

Sonny: Si. Najpierw European, potem US a na końcu World Heavyweight Champion!

Wtedy Todda odpycha Jbl który zaczyna okładać Marelle pięściami. Grisham bezradnie patrzy na dwóch walczących.

Todd: A więc to koniec na dziś.

Match#4 Leviathan(with Ric Flair) vs Great Khali.

Końcówka: Khali powala przeciwnika big bootem i serwuje leg drop. Nie pinuje czeka aż Leviathan wstanie. Wtedy zakłada vise grip! Demon z głebin szarpie się, widać że cierpi... niespodziewanie jednak przerywa chwyt i wykonuje spear! Hindus pada, pin 1...2...kick out. Leviathan wstaje wraz z Khalim nie udaje mu się wykonać żadnego chwytu bo Great Khali chlotheslinem wyrzuca go po za ring. Wtedy Flair zaczyna zagadywać sędziego. Levy wyciąga spod ringu swój łańcuch, wraca i uderza nim Khaliego. Raz, drugi, trzeci, czwarty. Punjabi Monster pada bezwładnie na ring. Flair wskazuje to sędziemu który liczy 1...2...3! A więc Leviathan dostanie match z Edgem! Gasną światła....kiedy się zapalają obok każdego narożnika stoi jeden z Bastardów... ale gdzie jest Edge? Levy rozląda się i odwraca wtedy dostaje niespodziewane spear! Edge stoi nad Leviathanem i wpatruje się w niego.

Kane: We are Born..

Thorn: to Be..

Snitsky: Big..

Taker: Bad..

Razem: BASTARDS!

Winner: Leviathan.

Smackdown! schodzi z anteny.

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Biggmac

2

• estevez

1

• maly619

1

• JPP

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Ten SD! wydaje mi sie troche słabszy od innych co nie znaczy ze jest słaby. Twoje segmenty backstage są świetne, a co do walk to...nie czytam ich :P Po prostu zerkne kto wygrał i co sie dzialo na końcu

A mi się podobało ;). Fajnie , że wreszcie Taker jest pełnoprawnym członkiem BBB :P i Vicki też sobie odpocznie... w pokoju :P

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

A ja się przyznaje że ten Smack! był robiony w pośpiechu więc nie jest tak doskonały jak poprzednie ;P
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Jak dla mnie bardzo dobry Smackdown. Świetne segmenty z wrzuceniem Vickie do trumny, a także Edge jako GM (szczególnie segment z zamawianiem pizzy zajebisty).

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Bardzo dobry Smack Down! Walki są utrzymane na dobrym poziome, ale główną rolę odgrywają segmenty z BBB, Edge jako GM rządzi. A i wielki plus za wpakowanie Vickie do trumny :twisted: