Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ECW 20 11 2007

Undertaker_4don

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

ECW 20 11 2007

Na ekranie widać powtórkę meczu o ECW Championship z Survivor Series

Holly Devil – Tak to było piękne i zarazem tragiczne mistrz poległ i mam nowego nastała era Hollego Devila i teraz to ja będę trzymał go przez bardzo długi czas. Na Armagedon mam zamiar pierwszy raz bronić swojego pasa ale na pewno nie ostatni raz.

Rozbrzmiewa Theme Micka Foleya na ring wchodzi Mick bierze mikrofon

Mick – Chcę walczyć z tobą na Armagedon

Holly uderza Micka pasem i wykonuje Devil Bomb

Holly Devil – Zobaczymy, Mick dziś w Main Evencie spotkamy się i jeśli wygrasz ze mną dostaniesz title shota

Holly schodzi z ringu

Tornado Tag Team Match (No title)

Boogeyman & Tommy Dreamer vs Elijah Burke & Mark Henry

Końcówka: Elijah i Mark wrzucają Boogeya z ring, Tommy próbuje ich powalić Clotheslinem ale obaj chwytają go za ręce i robią suplex. Elijah brawluje Tommego, a Mark idzie po Boogeya łapie go i wbija w schody podnosi go nad siebie chce rzucić w publiczność ale Boogey ucieka i sprzedaje mu Low Blow, Elijah szykuje się do Elijah Express ale Boogey powala go Clotheslinem i uderza go w głowę, Tommy wstaje i pomaga Boogeyowi robią Irish Wip i Back Body Drop, na ring wchodzi Mark Henry, Boogey i Tommy wbijają się w niego i pchają na liny powalają go Double Clotheslinem Tommy podnosi Marka Dreamer DDT pin 1...2..przerywa Elijah powala tommego, Boogey chce mu sprzedać Clothesline ale on schyla się i kontruje go Suplexem wywala Tommego za ring i wbija Boogeya w narożnik Elijah Express pin 1..2..Tommy ściąga sędziego Elijah skacze Coos body za ring na Tommego, a Mark henry zakłada Bear Hug na Boogeyman sedzia przerywa mecz bo Boogey traci przytomność

Zwycięzcy: Elijah Burke & Mark Henry

Backstage: CM Punk z licznymi siniakami i opatrunkami rozmawia z Mickiem

Punk – Uważaj na siebie wiesz co Devil potrafi zrobić z przeciwnikiem.

Mick – Wiem jesteś tego przykładem.

Punk – Nie śmiej się ze mnie przecież wiemy, że nieuczciwie wszedł do Hardcore Elimination Chamber

Mick – Tak ale ty przeszkodziłeś mu w uczciwym wejściu.

Punk – Ach. Mick dziś ci nie będę mógł pomóc i nie wiem czy sobie poradzisz.

Mick – Spokojnie będę walczył na Armagedon o pas

Single Match

Balls Mahoney vs The Miz

Końcówka: Miz zakłada Head Lock, Balls wychodzi i pcha Miza na lin Big Boot i Balls idzie po krzesło sędzia karze mu je odłożyć, Balls słucha sędziego ale dostaje kopniaka w brzuch i Neckbreaker pin 1..2..Shoulder up miz wchodzi na narożnik Elbow pin 1..2..Shoulder up Miz podnosi Ballsa i wbija go w narożnik wbija się w niego i Supersuplex pin 1..2..Shoulder up Miz idzie po krzesło sędzia wyrywa mu je ten zdenerwowany zaczyna okładać Ballsa po twarzy ten w końcu zrzuca Miza i opiera się o narożnik Miz skacze Stinger Splash ale Balls ucieka pcha bo na lin Ballsbreaker pin 1..2..Shoulder up zakłada Boston Crab Miz łapie się lin Balls puszcza go i ustawa się w narożniku Miz wstaje i chwieje się na nogach Balls chce zrobić Clothesline ale Miz się schyla a Balls trafia w sędziego Miz wykonuje Dropkick i łapie krzesło sprzedaje parę Chairshotów i kładzie się na Ballsa sędzia liczy 1.....2....3

Zwycięzca: The Miz

Shane McMahon pojawia się na ringu

Shane – Witam wszystkich i mam do ogłoszenia coś ważnego jeśli dziś Mick Foley wygra z Holly Devilem na Armagedon odbędzie się Handicap Match 2 on 1 i Mick Foley będzie mógł wybrać swojego partnera. Jednak jeśli wygra Holly Devil to on będzie mógł wybrać sobie przeciwnika z całego rosteru ECW więc może być ciekawie zapraszam na mecz.

Armagedon Stypulation Match (No title)

Mick Foley vs Holly Devil

Końcówka: Holly wyrzuca Micka za ring po raz dziesiąty, Mick nie może znaleźć na niego sposobu, Mick wchodzi na ring bierze ze sobą krzesło chce uderzyć nim Devila ale ten unika i sprzedaje mu Dropkick i wbija w narożnik sprzedaje mu serię punchy sędzia każe mu przerwać ten podbiega do sędziego który ucieka z ringu i Holly znowu uderza Micka, Holly pcha Micka na liny ale ten wyprzedza go z atakiem i sprzedaje Clothesline Mick uderza głową Devila o narożnik i wykonuje Suplex schodzi z ringu i bierze blachę do ciasta uderza nią Hollego i wchodzi na narożnik Cactus Elbow pin 1...2...Shoulder up Mick idzie po kosz zakłada go na głowę Hollego i uderza go krzesłem w głowę Holly pada na ziemię pin 1..2...Shoulder up Mick łapie Hollego chce zrobić Double Hand DDT ale Holly podnosi go i robi Slam. Holly wyjmuje pinezki rozsypuje je na ring i podchodzi do lin Mick biegnie na niego i Clothelsine razem wylatują Mick chce go wbić w schody ale ten kontruje i Mick w nie wpada, Holly wrzuca go na ring i Devil Bomb na pinezki pin 1..2..sędzia zostaje ciągniety przez CM Punka który jest w koszulce sędziego, Punk wbija sędziego w trybuny i wchodzi na ring Holly chce go uderzyć ale ten pokazuje, że jest arbitrem i jak go uderzy to przegra mecz Holly nie ufa Punkowi ale podchodzi do Mick łapie go do Holly Slam ale Punk zaczyna go atakować wbija w narożnik atak kolanem i Bulldog podnosi devila i GTS kładzie na nim Micka i szybko liczy 1...2...Shoulder up Punk zakłada Anaconda Vise, Mick wstaje i zakłada Mandible Claw Holly tapuje Punk kończy mecz

Zwycięzca: Mick Foley

Po meczu Punk i Mick biją Hollego

ECW schodzi z anteny

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Undertaker_4don

1

• JPP

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

No no ;) ECW trzyma poziom ;) oby tak dalej :D

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg