Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown! 16.11.2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Welcome to Smackdown!

Backstage:Gabinet Vickie. Obecny jest cały Team Guerrero.

Mrs.GM:Chłopcy, za dwa dni czeka nas bardzo ważny mecz. Musicie wygrać....nie ma innej opcji.

Ric:TO oczywiscie droga Vickie. Twoje zwycięstwo będzie naszym zwycięstwem.

Mrs.GM:Póki co mamy nad nimi przewage-jest ich czterech a Was pięciu. Ric myślisz że znajdą sobie ostatniego zawodnika?

Ric:Nie. Kane nigdy nie pojdzie na kompromis z Undertakerem. A nikt inny nie wchodzi w gre.

Mrs.GM:Świetnie! Okej wracajcie do swoich zajęć.

Wszyscy wychodzą, Vickie rozpiera się wygodnie, nagle bez pukania wchodzi Edge.

Mrs.GM: Czego chcesz?!

Edge:Hej, Vicks!

Mrs.GM:Nie nazywaj mnie Vicks!!!

Edge:Okay, Okay. Słuchaj chce zaprosić Cię do dzisiejszego wydania Cabinet of Edgucation!

Mrs.GM:Co? Co to jest Cabinet of Education?!

Edge:Edgucation. Mój nowy show! Będziesz jego pierwszym gościem!

Mrs.GM:I ostatnim.

Edge:Nie, nie Cabinet of Edgucation będzie trwał tak długo jak Big Bad Bastards!

Mrs.GM:Czyli do niedzieli. Okay odwiedze Twój show. A teraz wynocha.

Edge:Edgecellent!

Superstar wychodzi, jednak tym razem Vickie przerywa pukanie.

Vickie:Czego do diabła?!

Drzwi otwierają się...do pokoju wchodzi powoli Taker w czerwonej bluzie Big Evil.

Taker:Na Survivor Series.....Spoczniesz w pokoju, Vickie!

Vickie:Dobry Boże!

Mdleje,Taker śmieje się i wychodzi.

Match#1 Chris Masters vs Shannon Moore

Końcówka: Masters odbija się od lin i przyjmuje spinning heel kick. Moore wskakuje na springboard i wykonuje moonsault, pinuje 1..2..Chris zrzuca go z siebie. Wstaje ale od razu nadziewa się na superkick, potem Moore zakłada single leg boston crab. Masterpiece z łatwością się uwalnie, rzuca Shannona na liny, ten odbija się i robi Mastersowi headscissors. Wskakuje na top rope, ale Chris staje na nogi, chwyta swego przeciwnika i ciska nim o ring. Czeka aż punk wstanie i próbuje założyć Masterlock, jednak Moore wyrywa się próbuje wykonać jakiś skok ze springboard, ale Masterpiece łapie go i kończy walke Masters Answer. Pin 1..2...3! W tym czasie na ring wbiegł Edge i gdy Masters obraca się zostaje powalony spearem! Edge schyla się i zaczyna obrażać swego rywala, nie wie że na ringu pojawił się Leviathan! Teraz to Superstar obraca się i również przyjmuje spear! Levy napręża mięśnie i schodzi z ringu, Edge i Chris zostają.

Winner: Chris Masters

Backstage: Maria przeprowadza wywiad z Kevinem Thornem.

Maria: Hej, Kevin! Fajnie znów przeprowadzać wywiad z jednym z Bastardów.

Thorn: To było pytanie?

Maria: eee....

Thorn: Nie zachowuj się więc jak idiotka tylko pytaj.

Maria: Ahm...okej! Nie masz na dziś zaplanowanej walkie, prawda?

Thorn: Po co pytasz skoro znasz odpowiedź?

Maria: Czy to taki odpoczynek przed Waszą niedzielną wielką walką?

Thorn: Tak.

Maria: Rozumiem że BBB są gotowi pokonać Team Guerrero?

Thorn: Za tydzień Smackdown! będzie rządzony przek kogoś zupełnie innego.

Maria: Ohh a któż to będzie?

Thorn uśmiecha się tylko, prezentując swoje wampirze zęby.

Maria: Okej...a Twój konflikt ze Stonem Coldem?

Thorn: Myśle że ten łysy pijaczek zrozumiał że nie ma szans z Wampirzym Lordem Kevinem...(Maria zakrywa usta dłonią) Co jest?

Diva wskazuje Thornowi żeby spojrzał za siebie, ten obraca się i przyjmuje stunnera od Steve Austina.

SCSA pokazuje double middlefingers do kamery i odchodzi, Maria nie wie co powiedzieć.

Match#2 Robbie McAllister & Paul Burchill(with Team Britain) vs Most Valuable Tag Team(with Team Burke)

Końcówka:Robbie wykonuje double underhook powerbomb na Montelu, chce pinować ale dostaje superkick od Sheltona. Na ring próbuje wbiec Burchill, zatrzymuje go sędzia. Pirat wdaje się w nim w dyskusje co wykorzystuje Shelton. Elijah podaje mu krzesło ten wali nim Robbie w głowie. Szkot zaczyna krwawić. Benjamin chce zakończyć walke t-bone suplexem, ale na ring wskakuje Dave Taylor i zakłada murzynowi swój morderczy abdominal stretch. W tym czasie Mvp wstał, podniósł krzesło i zamachnął się...sędzia odwraca się i powstrzymuje Montela, w tym czasie Taylor zeskakuje szybko z ringu. Shelton trzyma się za ręke, Robbie zaś zmienia z Burchillem. Pirat powala Mvp dropkickiem, i zaczyna atakować kontuzjowaną ręke Benjamina. Murzyn jednak nie daje sobą pomiatać, powala Paula chlotheslinem potem robi samoan drop i wskakuje na top rope. Zrzuca go z niej jednak William Regal. Burchill podbiega i podnosi Sheltona, wykonuje walking the plank! 1..2...Mvp kładzie noge Sheltona na linie! Burchill chce zmienić się z Robbiem, ale niespodziewanie Benjamin wykonuje roll-up! Pin 1...2...3! Paul Burchill wyrywa się o sekunde za poźno! Mistrzowie tag teamów cieszą się ze zwycięstwa! Shelton przybija piątke Montelowi, dostaje nagle dropkick w plecy; to Robbie nie może pogodzić się z porażką! Zara jednak Szkot i Anglik zeskakują z ringui cała brytyjska drużyna schodzi z ringu. Ekipa Burka tryumfuje.

Winners: Most Valuable Tag Team

Backstage: Edge idzie korytarzem. Nagle przed nim wyrasta Chris Masters.

Chris: Ty skurwielu. Znowu musisz wtykać ten łysy łeb gdzie popadnie.

Edge: Ej, Chris wyluzuj. Już w za dwa dni wszystko sobie wyjaśnimy.

Chris: Nie moge się wprost doczekać, wiesz? Za te wszystkie zagrywki w końcu skopie Ci dupe, Edgie.

Edge: Ja też już czekam, stary. Okej, przepuść mnie.

Chris: Prowadzisz dziś swoje nowe super show, nie?

Edge: Gówno Cię to powinno obchodzić, palancie.

Chris: Licz się z moją wizytą.

Edge: Nie jesteś zaproszony.

Chris: Ty też nie byłeś dziś zaproszony. Rozruszam atmosfere.

Edge:Wal się.

Idzie dalej, Chris woła do niego.

Chris: A przy okazji: spear w Twoim wykonaniu to jakaś żenada przy spear Leviathana!

Słyszymy że Edge przeklina, Chris ze śmiechem odchodzi.

Match#3 Rey Mysterio vs Jimmy Wang Yang

Końcówka: Mysterio dostaje superkick i pada na ring, Wang wskakuje na top rope i czeka aż Rey wstanie. Wtedy aplikuje mu missile dropkick i pinuje 1..2..kick out. Rednec wstaje wraz z przeciwnikiem, chce zrobić ddt ale Rey kontruje i sam wykonuje ten cios. Moonsault, ale Azjata unika i latino machismo uderza o mate. Teraz to Jimmy wskakuje na springboard i robi moonsault, pin 1..2..shoulder up. Yang chce podnieść Mysterio i dostaje zdradzieckie low blow. Azjata zwija się z bólu i przyjmuje spinning wheel kick, potem springboard seated senton. Pin 1...2..3! Zwycięstwo Latino Machismo i to bez użycia 619.

Winner:Rey Mysterio.

Backstage:Taker idzie korytarzem, mija cały Team Guerrero.

Flair: O spójrzcie wielki Undertaker! Hej, umarlaku jak tam? Nie chcą Cię nawet w BBB?

Taker patrzy na niego i nic nie mówi.

Flair: Zobaczcie chłopaki, gdyby wzrok mógłby zabijać było by po nas.

Leviathan: Phenom zaraz może być po Tobie!

Taker nadal mierzy TG wzrokiem.

Flair: Legendarny Undertaker nie wiem jak zachować się stojąc przed prawdziwymi monstrami,co? Myślałeś że jesteś straszny, co? Myślałeś...

Taker(przerywa mu): Ric. Chodź.

Flair: Co?

Taker: Chodźmy na ring. Przekonajmy się kto jest tchórzem a kto nie.

Odchodzi.

Flari(po chwili ciszy): A pójde! Chłopaki idziecie ze mną. Skopiemy mu tę amerykańską złą dupe!

Match#4 Ric Flair (with Team Guerrero) vs Undertaker

Końcówka: Jest 5 minuta walki, Flair sprzedaje Takerowi kilka backhand chopsów, próbuje suplexa ale Phenom odpycha go i częstuje big bootem. Flair pada Taker szykuje się do chokeslam, ale gdy Ric wstaje wypłaca Bad Assowi low blow i wchodzi na top rope. Taker jednak odzyskuje siły i wykonuje last ride! Pin 1..2..3! Łatwe i szybkie zwycięstwo Undertakera! Ale co to? Phenom zostaje powalony potężnym chairshotem od V, Leviathan podnosi go i robi demonbuster, Khali serwuje leg drop a V chce kończyć zabawe frog splashem ale... uderza "This is Halloween!" na rampie pojawia się Kane, Team Guerrero ucieka. Kane zatrzymuje się przed ringiem patrzy na Takera po czym odchodzi. Bad Ass powoli podnosi głowe i patrzy w ślad za bratem.

Winner: Undertaker.

Backstage: Thorn rozmawia ze Snitskym, pojawia się Kane.

Thorn: Teraz już chyba musimy przyjąć Takera do BBB.

Kane: Nic nie musimy. Poradzimy sobie w czwórke.

Snitsky: Albo zamiast sprawić ból....sami go poczujemy!

Thorn: Dokładnie tak. Zastanów się jeszcze Machine, zostało niewiele czasu.

Kane: Mhm.

Thorn: A przy okazji. Co kombinuje Edge? Po co zaprosił Vickie do swojego programu?

Kane: Nie wiem. Bądźmy lepiej na psoterunku.

Thorn: O tak. Może ktoś jednak wepchnie się pod karzące pięśći Big...

Snitsky: Bad!

Cała trójka: Bastards!

Cabinet of Edgucation!

Na ring wchodzi Edge z mikrofonem w ręce, na środku stoją dwa fotele i stół kojarzące się z scenografią "rodziny Adamsów".

Edge: Wita Was SuperSpearStar, Big Bad Bastard Edge! Dziś pierwsza odsłona Cabinet offfffffff Eeeedguuucation! I pierwszy niezwykły gość. Twarda suka której wszyscy nienawidzimy, Mrs.GM Vickie Guerrero!

Na rampie pojawia się Vickie(heel heat!), kobieta nieśpiesznym krokiem dociera na ring i zajmuje miejsce w fotelu.

Edge: Witam Vickie.

Vickie: SuperSpearStar? Nic głupszego nie mogłeś wymyślić?

Edge: Hmm...nie chyba nie.

Vickie: Okay, wytłumacz mi teraz po co mnie zaprosiłeś do swojego durnego programu.

Edge: To proste. Za dwa dni kończysz rządy na SD! jak się z tym czujesz?

Vickie: Prosze?! Za dwa dni zaczynam nową wspaniałą epoke w swoim życiu...

Edge(przerywa jej): A co po przegranej lecisz gdzieś na Bahamy czy coś?

Vickie: Nie, idioto! Za dwa dni pozbęde się Was, pierdoleni Bastardzi na zawsze! Ile można co? Ile można psuć wszystkie gale Smackdown, co? Jesteście najgorszą grupą na świecie...

Edge(znów jej przerywa): I najbardziej kontrowersyjną!

Vickie: O madre dios, nie wiem po co tu przychodziłam.

Edge: Chciałaś ostatni raz poczuć się jak prawdziwa Mrs.GM, Vicks.

Vickie: Nie nazywaj mnie Vicks!

Edge: Okay, okay. Powiedz nam jeszcze...co to za typ w czarnym płaszczu za Tobą stoi?

Vickie odskakuje z krzykiem, za nią jednak nikogo nie ma. Publika śmieje się, Vickie jest wściekła.

Vickie: Kretyn!

Edge(przez łzy): No daj spokój...hahaha. ..to żarcik taki.

Vickie: Mam dość, do nie zobaczenia Edge.

Edge(wstając): Vickie?

Vickie: Co?!

Edge: Obiecałem Ci dawno temu że kiedyś Cię dopadne...ale puśćmy to w niepamięć.

Vickie(wzrusza ramionami): Okay.

Guerrero chce już schodzić z ringu.

Edge: Vickie!

Vickie: Co?!!!

Edge: Żartowałem!

Edge powala Mrs.GM spearem.

Edge: Who's tha bitch now?!

Wtem na rampie pojawia się Chris Masters, za nim zaś Team Guerrero!

Edge patrzy na przeciwników, zeskakuje z ringu bierze krzesło i wdaje się w walke z dużo liczniejszymi przeciwnikami! W tym momencie słyszymy "This is Halloween"!!! Nadciągają Big Bad Bastards i...Undertaker! Zaczyna się ostry brawl, Kane i V walczą wśród publicznośći, Snitsky dostaje demonbomb na schody, Khali uderza głową o ring, Edge powala Reya spearem potem to samo robi na Chavo, Thorn aplikuje Chavo crucifixion na stół! V i Levy powalają Bastardów i wraz z Mrs.GM uciekają! BBB wchodzą na ring, Phenom zostaje pod nim. Kane bierze mikrofon.

Kane: Big Red Machine ma coś do przekazania! Undertaker, na czas Survivor Series zostajesz członkiem BBB! Umowa stoi?

Taker(wchodząc na ring): Stoi, Kane!

Kane: Okay. We are Born!!

Thorn: to Be!!

Snitsky: Big!!

Edge: Bad!!

Cała piątka: BASTARDS!!!

Smackdown! schodzi z anteny!

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• estevez

1

• maly619

1

• Biggmac

1

• Falcony

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Cały czas trzymasz wysoki poziom, przyzwyczaiłeś nas już do tego. A Survivor Series zapowiada się milion razy ciekawiej niż to prawdziwe. Szkoda tylko odejścia Estewu...

8827320924727884526505.gif

Yeah :D Undertaker w BBB :D Vicki nie ma szans :D Już nie mogę się doczekać SS ;)

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

• Urządzenie:  Windows

SD! świetny. Ostatnio nie czytałem żadnego WWE Fantasy, ale widze ze dużo straciłem

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

segmenty jak najbardziej swietne, no i te dialogi bardzo mi sie podobaja, nadaja charakteru zawodnikom:)

Szkoda tylko odejścia Estewu...

Na Survivor Series jeszcze bedą moje walki, wiec nie jest tak zle. No i nie mowie, ze odchodze na zawsze:)