Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Slammiversary 2025

Dyskusje, spekulacje, spoilery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1 257
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

17 minut temu, IIL napisał(a):

AJ akurat wiele razy w wywiadach powtarzał, że niecierpi tego theme songu... Oby to była zasłona dymna przed burzą

Słyszałem o tym, ale myślę, że ten jeden raz warto się poświęcić:D

To już się kameruje:spoko:

• Reputacja:   68
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Tak jak myślałem. Styles wyszedł, chwile pogadał, namaścił młodego i tyle z tego było. Na żadną walkę nie liczyłem, ale ogłoszenie hof już tak. Jak widać jednak WWE i tu nie odpuściło i muszą to zrobić najpierw u siebie. Get ready to flyyyy na wejsciu ciarki i powrót do pięknych czasów TNA.

Ogłoszenie tag team na BFG intrygujące tylko ciężko mi sobie wyobrazić Devona w poważnej walce. Zobaczymy. 

• Lubię to 1
www.boxingnews.pl - najlepsza polska strona o boksie.

• Reputacja:   98
  • Styl:  Klasyczny

No i jak tu poważnie traktować TNA. Show "obejrzane" na bardzo mocnym skipie, bo mnie nie interesowała. Jedynie AJ był magnesem. Ale wyniki walk to xd. Mistrzyni TNA przegrywa pas z Jacy która jest postrzegana jako słaby mistrz, albo mistrz z przypadku. Trick też wygrywa i gwiazdy NXT mają pasy mistrzowskie TNA w garści. Rozumiecie, to tak jakby szkółka piłkarska pokonywała dorosłe, profesjonalne drużyny.  TNA to obecnie jobberland dla NXT i niech nikt nie mówi że TNA wychodzi z korzyścią z tego dealu. I jeszcze młody i prosperujący tag team Hardys wygrywają znowu pasy TT i rzuca im wyzwanie TEAM 3D. No marzę aby oglądać takie walki w 2025 roku....

A no tak, zapomniałem o AJu. Nie łudziłem się że zrobi coś więcej poza promo, tak jak Christian Cage parę lat temu kiedy został wprowadzony do TNA HoF. Tyle że wtedy TNA to był wróg. Jedyny pozytyw to że podpromował młodego (faktycznie) Leona. Słabość panie i panowie, słabość.

• Lubię to 6

bkCjbFy.gif

• Reputacja:   862
  • Styl:  Jasny

Liczyłem na jego legendarne pyro na wejściu i trochę lepszą produkcję - było tam ciemno jak w kurniku i długo to potrwało zanim kamera przybliżyła jego sylwetkę. Chociaż nie powiem - te "You are, you are, I am, I am" publiczności sprawiło, że miałem i do tej pory mam ciary gdy to oglądam... :)

Powiedział co nieco, wypromował mistrza TNA X-Division i w sumie nic wielkiego z tego nie wynikło, ale było miło. Nie miałem możliwości obejrzeć jeszcze gali, ale jeżeli miałbym oceniać ten powrót, to dałbym mu 6/10.

• Lubię to 1

Jako fan AJ'a z czasów TNA powiem tak, że mi wystarczyło samo wejście i posłuchanie ponownie po latach theme songu. Reszta dla mnie i tak się nie liczy. Powrotu AJ'a do TNA nie miałem w moim bingo na rok 2025, ale powiem, że jest wysoko gdzieś tam pewnie obok Kozłowa:diabel:

• Haha 1

• Reputacja:   862
  • Styl:  Jasny

Wydaje mi się, że mogli o wiele bardziej dowieźć tym momentem. Jakby użyli tej wersji theme z dłuższym wstępem, podrasowanymi slajdami z jego kariery w TNA i oni lub WWE wyłożyliby na efektowne efekty pirotechniczne, to publika pro TNA uprzedzona o jego powrocie darłaby się jak przy CM Punku na pierwszym wejściu w AEW. 

No ale nie narzekam. Od dwóch dni bujam w obłokach o dawnych latach i dziękuje im za to. :P

btw. podlinkowane wyżej oficjalne wideo z jego debiutu ma już prawie 600k wyświetleń. 

Wersja z publiczności (bez uciętego kawałka, gdzie AJ mówił, że poinformowano go kiedyś o tym, że może nie mieć już szansy powrotu do tej federacji)

• Lubię to 1

Dobra trochę ochłonąłem, zobaczyłem wejście AJ'a jakieś 10 razy to i pojawiło się kilka przemyśleń...

Czy można to było zrobić lepiej? Oczywiście i wszyscy o tym doskonale wiemy, ale tutaj liczył się tylko powrót AJ'a i nic poza tym. Produkcyjnie TNA jest gdzieś na poziomie NWA, więc wiele bym w tej materii nie wymagał:D

Ściągnęli sporo ludzi i to im na pewno się udało, ale jednak ciężko uwierzyć, że kogoś przyciągną na dłużej. Nie te czasy, żeby ludzie mieli czas na TNA, gdy pewnie większość ogląda WWE/AEW. Takie są obecne realia. Powinni się cieszyć, że tutaj było ponad 7 tysięcy osób, co jest wynikiem świetnym.

Samej gali nie widziałem, bo nie mam na to ochoty, ale widzę, że kręci się koło dwójki na cagematch'u, więc może to i dobrze, że sobie to darowałem:diabel:

Gdybym ja miał wybrać to chciałbym, żeby Styles wyszedł do tego, ale jednak Get Ready to Fly jest klasykiem.

PS:

• Reputacja:   1 111

2 godziny temu, MattDevitto napisał(a):

ale widzę, że kręci się koło dwójki na cagematch'u, więc może to i dobrze, że sobie to darowałem

Zerknąłem z ciekawości. Dziewięć ocen na zero. Jedenaście na jeden. Cóż, najwidoczniej fani TNA wkurzeni, że Trick obronił pas, a Jayne go zdobyła. I o ile Williams zdecydowanie powinien złoto stracić o tyle nie wiem, kto mógł się spodziewać, że zawodniczka NXT przegra swój tytuł na gali TNA.

Z samej gali widziałem oczywiście tylko walkę Jacy Jayne vs. Masha Slamovich i wyszło całkiem znośnie.

Spoiler

GwWFFuxWEAATvBB?format=jpg&name=900x900

Za to graty. Wynik naprawdę elegancki.

tumblr_5b3210ea242af55d6ebcc21a9c685682_c9e169e7_540.png

Ale zaśmierdziało takim starym dobrym AAA:P

• Haha 2

• Reputacja:   283
  • Styl:  Kopia Jasny

Opublikowano (edytowane)

Po gali jedynie przewijałem (jak można oglądać coś przy takim oświetleniu?) i muszę przyznać, że cały ten gruby hype na niewiele się zdał. Odzwierciedlają to zresztą oceny na cagematch (3.49/10)... :ttrip:

Poza walką Slater/Moose i oczywiście powrotem AJ Stylesa oraz ogłoszeniem Dudleyz vs Hardyz na BFG nic ciekawego się tutaj nie wydarzyło. Sam powrót Stylesa oczywiście zadbał o sporą dawkę pozytywnych emocji, ale treść jego przemówienia jakoś bez polotu. Brak też jakiegoś odniesienia do czegoś w przyszłości - liczyłem na gościnną walkę (np. z Kazarianem byłoby super).

Reunion Team 3D zapowiada się świetnie, ale dlaczego zabrakło tam Devona? Trochę tak bez klimatu. Szkoda, że Edge & Christian nie mogą dołączyć... ;) 

Edytowane przez DarthVader
  • Lubię to 3

ch.png.7c876b79d0bf5c4c7ded2ead1b695a31.png

11 minut temu, DarthVader napisał(a):

Odzwierciedlają to zresztą oceny na cagematch (3.49/10)... :ttrip:

Tutaj to tak polecieli, że dzisiaj pojawiła się notka:D

Cytat

Congratulations, IWC, you did it (again).

Starting now, TNA events and matches will also be subject to the user moratorium rules outlined here.

We will also monitor the mentions of TNA on WWE and AEW shows, and vice versa. If that also gets out of hand and comments are no longer about the shows itself, warnings and bans will follow accordingly.

Leave your tribal behavior, backseating, gaslighting and grandstanding under the bridge.

• Haha 1

• Reputacja:   1 111

W dniu 21.07.2025 o 11:39, IIL napisał(a):

Może i nie dla takich osób, jak ja był ten powrót skierowany, ale reakcja publiki bardzo przyjemna dla ucha. Co ciekawe, już 1.3 nabite. Dobry wynik.

Cytat

Prior to TNA Slammiversary, multiple TNA sources relayed that AJ Styles was expected to be in a segment involving Frankie Kazarian, but that plans shifted in the hours before the event. TNA sources believed WWE may have had some say in not wanting to promise a future match in the promotion for Styles that they weren't going to deliver on, as no main roster talent has worked a TNA match so far during the partnership. At this time, it is unclear whether or not Styles will appear in TNA again in the future.

- Jon Alba

Spoiler

aj-styles-and-leon-slater-backstage-at-s

Wyjątkowy moment dla takiego młodziana.

• Lubię to 1

tumblr_5b3210ea242af55d6ebcc21a9c685682_c9e169e7_540.png

Na taki ostatni match Stylesa w TNA bym się nie pogniewał, a takie BFG byłoby do tego idealne. Pytanie tylko czy WWE by na to pozwoliło i kto miałby być rywalem. Wtedy to nie mógłby być byle kto, a najlepiej osoba z którą AJ miał jakieś story jeszcze w czasach świetności TNA.