Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Impact! 15.11.07

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

TNA IMPACT! 15.11.07

[Tomko wchodzi do budynku z dwoma pasami drużynowymi które wygrał na Genesis. Idzie spokojnie przez korytarz. Widzi Eric’a Young i Smark Boya.]

Eric : Patrz to Tomko.

[Obaj stają prosto i patrzą się na Tomko]

Razem : Witaj Tomko

[Tomko idzie dalej, widzi Sonjay Dutt’a]

Dutt : Witaj Tomko. Pozwolisz że pobłogosławię cię na nowej drodze??

Tomko : Spadaj!

[Tomko odpycha Dutt’a i idzie dalej. Widzi Abyss’a]

Abyss : Aaaaaaaaa…Pffffffffffffffffffff!

[Tomko popatrzał się na Abyss’a i idzie dalej, spotyka Kaz’a]

Kaz : Ładne pasy, wiem że szukasz partnera by je trzymać [pokazuje swoje mięśnie]

Tomko : No i co z tego??

Kaz : Nic tak tylko mówię… Jakby co to jestem wolny!

Tomko : Tak tak.

[Tomko idzie dalej, stoi koło szatni Joe który w tym momencie stał w drzwiach. Tomko stanął poprawił pasy, uśmiechną się i poszedł dalej. Doszedł do swojej szatni, w której siedzi Christian Cage]

Cage : Witaj Tomko! Choć świętujemy twoje zwycięstwo na Genesis. [wyciąga szampana]

Tomko : O boże…

[Tomko wychodzi z szatni i idzie gdzieś w budynek, Cage wybiega]

Cage : Tomko przyjacielu! Czekaj na mnie… [Pod nosem] Kurde niedobrze…[Już normalnie] Czekaj Stary!

Opener’s Match

Kaz vs. Eric Young

Przebieg : Eric whipuje Kaz’a w linki, Kaz się odbija i Back Body Drop, Eric się obraca i Elbow Drop. Pin…1…Ale Kaz jeszcze ucieka, Eric podnosi przeciwnika i whipuje go w narożnik i biegnie na niego. Kaz wystawia nogę i Boot w twarz. Eric odchodzi i się obraca a Kaz atakuje go Spin kickiem. Teraz biegnie na linki i Slingshot Leg Drop. Kaz pin…1…2…Ale Eric jeszcze ucieka. Kaz podnosi przeciwnika i bardzo mocny whip w narożnik. Eric jednak nie nie wpada w narożnik i spada obok narożnika, Kaz biegnie na niego, Eric trzyma górą linę i się schyla Kaz wypada z ringu. Na arenę wbiegają Motor City Machine Guns, Eric patrzy się na nich a oni stoją obok ringu. Kaz wbiega na ring a na twarzy Sabina i Shelleya pojawia się uśmiech, karzą się odwrócić Ericowi, ten to robi a Kaz Bicycle Kick prosto w twarz. Pin…1…2…3… Kaz wygrywa. Sabin i Shelley trzymają się za szczękę i udają się do szatni.

Zwycięzca : Kaz

[biuro Cornetta: Aj Styles wbiega]

AJ : Cornette! Co to ma znaczyć! Ta walka na Genesis powinna się nie liczyć!

Cornette : Przegrałeś! Wiedziałeś jaki jest Cage i mogłeś to przewidzieć! A gdy wybrałem go jako sędziego to się cieszyłeś! Chyba niepotrzebnie!

AJ : No ale każdy popełnia błędy! Daj mi rewanż! Proszę!

Cornette : A co?? Co ja z tego będę miał! Może znajdź sobie przeciwnika równemu sobie!

AJ : Jestem w stanie pokonać Tomko nawet z zamkniętymi oczami… no może z otwartymi ale jestem w stanie go pokonać!

Cornette : Porządku! Dostaniesz tę walkę! Ale po raz ostatni na takie coś się zgadzam! On jest teraz mistrzem Tag Team! Musi sobie znaleźć partnera! Teraz żegnam musze coś załatwić!

AJ : Jest super!

[Cornette i Morgan wychodzą z gabinetu]

[Na ringu]

Cornette : Petey Williams! Wychodź no tutaj i to w tej chwili!

Williams : No co jest??

Cornette : Nieźle przemyślane to było ale nie wiem kto pożałuje tego wyboru. Przegrałeś walkę z Jayem!

Williams : Masz rację! Ale co z tego! Teraz go mogę pokonać! Wiesz co Jim nie obchodzi mnie nawet co ty o tym myślisz! Pokonam Jaya prędzej czy później!

Cornette : No raczej później bo teraz mam dla Ciebie „zadanie specjalne”

Williams : A skąd ta pewność że je wykonam!?

Cornette : Ponieważ stawką w tej walce możesz uczciwie wygrać walkę z mistrzem!

Williams : Kogo więc mam pokonać?? [wielki uśmiech]

Cornette : Już z nim się spotkałeś. On pragnie zemsty na tobie.

[uderza Theme Joe, Williams zrobił przestraszone oczy i wbiegł na ring a ze strony gdzie stał wchodzi Joe]

Cornette : No to miłej zabawy chłopcy. Hahaha. Tu Morgan choć ze mną.

[schodzą z ringu a Morgan obraca się i zerka na Joe]

Walka o Number One Contender for the X Division Championship

Single Match

Samoa Joe vs. Petey Williams

Przebieg : Joe łapie Williamsa za włosy! Widać co dla niego znaczy walka o pas! Podnosi go na i Powerbomb! Pin1…2…Petey ucieka ale Joe trzyma go dalej, STF! Joe puszcza przeciwnika, odbija się od linek i Senton Backsplash, szybko wstaje i odbija się od linek po raz kolejny, tym razem Running Jumping Knee Drop w plecy. Pin…1…2… Ale Petey jeszcze jest w stanie uciec! Joe podnosi go Whip w linki, Petey biegnie i Closline przez Joe ale Petey zdołał uniknąć, biegnie dalej, odbija się od linek ale Joe go łapie i Powerslam! Pin…1…2…Ale Williams po raz kolejny ucieka, Joe biegnie i Knee w głowę Peteya. Który siada, Joe Facewash, odbija się od linek i Olé Kick! Teraz Joe podnosi przeciwnika na narożnik, jednak na arenę wbiega Morgan! Wyciąga sędziego zza ring i uderza go krzesłem! Wchodzi na ring. Joe już trzyma Williamsa na Muscle Buster! Ale Dostaje potężny Chair Shoot w plecy! Joe upada a Petey kładzie rękę na klatce Joe. Morgan schodzi z ringu i wrzuca na niego sędziego który wcześniej dostał krzesłem. Sędzia ledwie co rusza ręką ale liczy 1…2…3… Petey Williams wygrywa tę walkę! I to on ma możliwość walki o pas!

Zwycięzca : Petey Williams

[Parking: J.B. podchodzi do Team 3D!]

J.B. : Witajcie panowie jak samopoczucia!?

Ray : Nic nie mówi… brzuchy nas bolą do dzisiaj! Nie no a jaka sraka była… o ja nie mogę

Devon : Siedziałem na kiblu przez 3 dni… nie jest to miłe uczucie…

J.B. : Po co dzisiaj przybyliście??

Ray : Dać zwolnienia lekarskie… Nie jesteśmy zdolni do walki! Nie możemy walczyć przez miesiąc… teraz nasze żołądki muszą się oswoić z normą…

Devon : Nooo racja…

J.B. : Aha … Ciekawe…

[3D wchodzi do budynku]

[biuro Cornette]

Cornette : No to dzisiaj trzeba dać powalczyć naszym dziewczyną!

Morgan : No tak ale…

Cornette : Widzę dzisiaj walkę…. Talia Madison vs. Gail Kim vs. Angle Williams!

Morgan : Talia jest na sesji zdjęciowej! Gail nie ma dzisiaj Fatu dał jej wolne! Angle była ale niedawno pojechała…

Cornette : Ty chyba żartujesz!!

Morgan : Chciałbym ale … nie

Cornette : No to nam jedna walka na dzisiaj odpada! Gdzie jest Fatu??

Morgan : Siedzi w domu! Jest w szoku po przegranej… Jakieś lęki ma ponoć…

Cornette : Wyślesz mu list! Napisz do niego że nie musi wracać! Damy sobie radę bez niego!

Morgan : Co to znaczy??

Cornette : Napisz mu że jest zwolniony! W ogóle, w szczególe i pod każdym innym względem!

Morgan : Jak sobie pan życzy!

Cornette : Aha i widziałem co zrobiłeś Joe!

Morgan : To nie ja…

Cornette : Nie no świnka morska wbiegła w twoim przebraniu!!??

Morgan : Właśnie!

[Morgan wychodzi z biura a Cornett siedzi i parzy się na drzwi z wielkim zdziwieniem]

[szatnia The Head Seekers]

Rave : No to mamy walkę przeciwko ludziom którym pomagaliśmy!

Hoyt : Nie marudź! To będzie walka towarzyska. Przecież mamy dobre kontakty z nimi.

Rave : No racja a co z 3D??

Hoyt : Wyeliminowaliśmy ich na miesiąc… To musiała być mistrzowska dawka.

Rave : A jak było. Hahaha. Że tak się spytam gdzie nasza lady??

Hoyt : Fatu dał jej wolne i poszła sobie gdzieś!

Rave : A tam niech idzie, zajmę się nią później [Poprawia spodnie]

Hoyt : EJ! [Zdenerwowany ściąga okulary]

Rave : Żartowałem

Hoyt : Masz szczęście! [Zakłada okulary]

Six Man Tag Team Match

Jay Lethal & Smark Boy & Sonjay Dutt vs. Triple X

Przebieg : Shark Boy Dropkick dla Senshiego , Sonjay Dutt Springbord i Bombay Blast dla Skippera, A dla Danielsa Top rope double axe handle. Senshi i Skipper spadają z ringu na którym zostaje jedynie Christopher Daniels. Wszyscy wchodzą na narożnik i Jay pokazuje żeby po kolei skakali na Danielsa. Pierwszy Skacze Shark Boy Splash ale Daniels się odsuwa! Teraz skacze Dutt próbuje Hindu Press! Ale Daniels po raz kolejny ucieka. Na ring wchodzą Senshi i Skipper. Skipper podnosi Shark Boya, Senshi Sonjay Dutta a sam Daniels Jaya Lethal. Daniels liczy i wszyscy na trzy robią swojego finiszera. SenshiKi Krusher , Skipper Play of the Day ,Daniels Angel's Wings. Wyrzucają Dutta i Lethala a na środku ringu zostaje Shark Boy. Daniels mówi by każdy zajął miejscę przy narożniku, wszyscy gotowi. Diving leg drop robi Skipper Warrior's Way przez Senshi I Best Moonsault Ever przez Daniels. Pin…1…2…3… Triple X wygrywa! Cieszą się w naroznikach! Nahle uderza theme L.A.X. I L.A.X. z reszczą swoich ludzi okrążają ring.

Homicide : No to co nygusy dostajecie teraz od nas bęcki! A może jakieś pomysły?? Nie macie szans uciec! Więc lepiej się poddajcie! Nas jest bardzo dużo was jest trzech! Może poddacie się od razu?

[Daniels nie zamierzał się poddać! Mówi coś do swoich kumpli i biegną do linek. Daniels i Senshi Suicide Dive a Skipper Over The Top Robe! I rozpoczyna się brawl! Wszyscy Latynosi okrazają Triple X I ich okładają! Nagle wbiega Cornette z ochroną! Próbują oddzielić ludzi. Triple X leży na ziemi]

Cornette : Jesteście szczęśliwi s tego co zrobiliście??

Homicide : Właściwie to tak.

Cornette : A więc za tydzień Daniels, Skipper i Senshi kontra Homicide i Hernandez w Steel Cage Match! Nikt wam wtedy nie pomorze!

Homicide : Nie możesz! Daj nam 3 osobę!

Cornette : Postanowione!

[Cornette opuszcza arenę a ochrona wyrzuca ludzi z L.A.X.]

[backstage J.B. i Tomko]

J.B. : Tomko Jim Cornette ponoć z tobą rozmawiał! O co chodziło!

Tomko : Chcę abym wybrał partnera przed końcem dzisiejszego Impacta!

J.B. : Masz już kogoś??

Tomko : Kogo?? Każdy który może ze mną walczyć w drużynie nie jest w TNA!

J.B. : Ale dobrych wrestlerów nam nie brakuje.

[wchodzi Christian Cage]

Cage : Tomko. Szukasz partnera?? Nie musisz szukać dalej! The Instant Classic jest odpowiednią osobą na to wolne miejsce! A poza tym Tomko ile ja dla Ciebie zrobiłem??

Tomko : Dałeś mi nędznego partnera. Nie szanowałeś mnie. Drażniłeś mnie. Mam wymieniać dalej??

Cage : Nie nie musisz ale pamiętaj z kim najczęściej byłeś! Kto dbał o Ciebie! Kto zawsze był przy tobie.

Tomko : No więc Cage. Dzisiaj dowiesz się kto jest moim partnerem! Ale mogę Cię zapewnić że to nie będzie…

Cage : Kto??

Tomko : AJ Styles!

[Tomko odchodzi]

Cage : Co on sobie wyobraża!

[Cage odchodzi w drugą stronę]

Tag Team Match

The Steiner Brothers vs. The Head Seekers

Przebieg : Scott łapie Rave’a i Overhead Belly to Belly Suplex, podchodzi do Ricka i zamienia się. Rick czeka aż Rave wstanie ale na ring wbiega Hoyt i rzuca się na Ricka ale ten nie daje się zaskoczyć i Headbutt. Woła Scotta i zamieniają się. Obaj stoją nad przeciwnikami i Elbow Drop. Rick schodzi z ringu a Scott robi pompki i mówi coś do swoich przeciwników. Scott woła swoich przeciwników by wstali. Rave łapie sędziego za nogawkę i się za nią podciąga, Hoyt zaś Low Blow Scottowi, sędzia nic nie widział. Rave wstaje i Dropkick dla Ricka który spada z ringu. Hoyt podnosi Steinera i mówi coś do Rave’a, ten się uśmiecha i biegnie na Scotta. Gravity Killer!! To Tornado DDT w biegu wyrzuciło Scotta z ringu! Rave i Hoyt cieszą się na ringu a tu wbiegają 3D z krzesłami! Od razu Chair Shoot w plecy! Obaj upadają! Teraz 3D okłada ich krzesłami. Ray ma mikrofon.

Ray : Środki! I jeszcze dostawa hamburgerów?? No śmieszna strasznie chłopaki! Ale nie wiecie z kim zadarliście!

Devon : Śmiecie myśleliście że przejdzie wam to na sucho!!?? Myliliście się! Teraz ja i mój brat pokażemy co to znaczy ból! Ale macie szczęście że nie przeżyjecie takiego bólu jak my na Genesis!

Rozpinają paski i biją ich po plecach. The Head Seekers są okładani! 3D minie mają zamiaru przestać nagle jednak przestają!

Ray : DEVON!! BRING THE TABELS!!

Devon schodzi z ringu i bierze dwa stoły i wrzuca na ring. Rozkładają stoły i podnoszą Hoyta. Whip w linki i 3D!! Teraz Ray wchodzi na narożnik, Devon podaje mu Rave’a i Powerbomb! The Head Seekers zostają rozgromieni!

Ray : I jak wam się chłopaki podobało?? Nie możecie mówisz?? A szkoda! Rozgromiliśmy ich bracie. Jesteśmy nie do pokonania!

Devon : OH MY BROTHER, TESTIFY!!

[Na ringu pojawia się Sting z mikrofonem]

Sting : Nie wiem co się stało na Genesis! Kurt przegrał i powinien odejść! No ale jakiś myk i został?? To po co walczyliśmy! Nie obchodzi mnie to że zemdlał! Nie miał szans uciec! Więc wiadomo kto wygrał! Pas został u mnie ale Kurt nie odszedł z TNA! A o to walczyliśmy nieprawdaż?? Może mi ktoś to wyjaśni??

[uderza Theme Kevila Nasha]

Nash : Sting! Nie wiedziałem że jesteś do tego zdolny! Przywiązałeś Kurta no i biłeś go kijem po całym ciele! Czy ty wiesz co to znaczyło??

Sting : Hmmmm… Wiem. To był rewanż! Wiem że jesteś po jego stronie i nie ważne co ja bym nie zrobił zawsze Kurt jest biedny! Ale zauważ jaki był kozak jak mnie przywiązał! Zresztą ty nie byłeś lepszy! To ty trzymałeś linę i manipulowałeś mną!

Nash : Zrozum Sting jesteśmy po dwóch stronach na polu walki! Nie mogłem postąpić inaczej!

Sting : Aha no to ciesz się że nie przyszedłem skopać kilka tyłków bo bym zaczął od Ciebie! Dobra ale teraz mów mi co z Kurtem!

Nash : Kurt leży poobijany w szpitalu! Stracił przytomność i nie odzyskał jej! Jeszcze kilka uderzeń a mógłbyś mu kwiatki zanosić! Miał krwotok wewnętrzny! Do mózgu naleciało za dużo krwi! Połamane kości od uderzeń! To miało być równo!!

Sting : Musiałem z niego jakoś wydusić te słowa no nie! Ale nie przesadzaj.

Nash : Nie przesadzam. [Kurt Angle wychodzi z pod ringu z krzesłem] Zresztą jak chcesz to możesz iść i zobaczyć co u niego

[Kurt wchodzi na ring i robi Olimpic Slam! Bierze krzesło i okłada Stinga po całym ciele tak jak on to robił na Genesis. Na ring wbiega Jeff Jarrett z gitarą. Na jego widok Kurt i Kevin schodzą z ringu, Jeff zajmuje się rannym Stingiem]

Kurt : Sting! Jeszcze z tobą nie skończyłem! Jeżeli w ogóle mnie słyszysz to chce rewanż! Słyszysz! Czekam jeden równy tydzień na twoją opowiedź! Jeżeli nie zgodzisz się to to będzie twoja ostatnia decyzja w życiu!

[Kurt i Kevin schodzą z ringu. Jeff woła personel medyczny. Kładą na nosze mistrza i wynoszą Stinga]

Main Event

Genesis Rematch

Tomko vs AJ Styles

Przebieg : AJ biegnie na Tomko ale ten go łapie I rzuca nim przed siebie. Tomko przywołuje AJ’a Ten wstaje i biegnie, tym razem Dropkick i Tomko wypada za ring. Aj biegnie ale Tomko się odwraca, ale AJ nie skoczył czekał na to, wchodzi na narożnik i Crossbody! AJ tanuje. Krzyczy do Tomko że zabierze mu pasy! AJ wrzuca Tomko na ring. Sam staje i Springbord Leg Drop. Pin…1…2…ale Tomko ucieka! AJ wchodzi na narożnik i czeka aż Tomko wstanie. Powoli ale Tomko w końcu wstaje na nogi, AJ skacze ale Tomko łapie go w powietrzu. Mówi coś na ucho AJ’owi po czym się uśmiecha, Powerslam! Tomko wchodzi na narożnik i Senton bomb!! Co za akcja! Teraz Pin…1…2…Ale AJ kładzie nogę na linie. Tomko podnosi AJ’a i whip w linki, odbija się i Clotesline ale AJ unika, zatrzymuje się i Pelé Kick! Tomko wypada z ringu. Powoli wstaje ale na arenę wbiega Christian Cage z krzesłem, AJ go nie widzi i odbija się od linek i skacze. Suicide Dive i nadziewa się na krzesło! Sędzia przerywa mecz! Christian wrzuca AJ’a na ring i podnosi Tomko. Obaj wchodzą. Tomko podnosi AJ’a i Double barreled Chokeslam!! Christian się uśmiecha i podnosi już nieprzytomnego AJ’a i The Unprettier! Christian podnosi rękę Tomko. Tomko dostaje pasy i mikrofon.

Zwycięzca : No Contest!

Tomko : Christian niewiem czemu się wepchałeś po raz drugi do mojej walki! Dał bym sobie rade nie wiesz o tym!

Christian : Wiem Tomko ale cóż taka rola przyjaciół. Poza tym musze dbać o mistrzów w tej federacji! Jako mistrz całego TNA no nie!

Tomko : Nie jesteś mistrzem. Nie masz żadnego pasa!

Christian : Żeby być mistrzem nie potrzeba mi pasa! Wystarczy mieć takie zdolności jakie ja mam!

Tomko : Nie masz jeszcze pasa no i niewiem czy szybko będziesz miał!

[bierze jeden pas i podaje Christianowi]

Tomko : Masz Christian chcę abyś był moim partnerem. Wiem że mogę tobie ufać! Poza tym taka rola przyjaciół.

[Christian i Tomko przytulają się i wchodzą na 2 narożniki i tanują do publiki. Na ring wchodzi Jim Cornette.]

Cornette : Tomko co za decyzja! Nie ma co brawo! Ale to będziesz żałował ten wybór.

Christian : Niczego nie będzie żałował! Ten pas jest u odpowiednich ludzi!

Cornette : Ale wiesz jak Tomko zdobył te pasy? Oszukiwał! Dzisiaj nie było inaczej! Więc Christian za tydzień będziesz miał walkę! Nie dowiesz się dzisiaj z kim ale wiec że po walce z nim będziesz grzeczny jak dziewczynka! Ale zabezpieczyłem się na Tomko! Obok ringu będzie stać Matt Morgan i będzie pilnować tej walki! A więc Christian do zobaczenia za tydzień.

Christian : Nie ma lepszych odemnie! Poza tym Tomko położy tego całego Morgana na łopatki!

[Cornette schodzi z ringu ale zatrzymuje się obok tunelu]

Cornette : Aha AJ wciąż ma prawo walki o pas! I tak do momentu kiedy nie wygra lub nie przegra! Ale uczciwie!

Christian : Choć Tomko! Idziemy.

Tomko : Rządzisz??

Christian : Nie po prostu miałem majka w rękach.

Impact! Schodzi z anteny!

Prosimy o komentarze jak co tydzień ;)

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The Sickman

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie