Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ECW 13 11 2007

Undertaker_4don

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

ECW 13 11 2007

Na ringu pojawia się Shane McMahon

Shane – Przypominam, że tydzień temu CM Punk dostał zakaz pokazania się na dzisiejszej gali znamy już prawie wszystkich uczestników Extrem Elimination chamber są to CM Punk, Boogeyman, Tommy Dreamer, Mick Foley ,Balls Mahoney i dzisiaj zmierzą się Stevie Richards i Johnny Nitro ten pojedynek będzie Main Eventem naszej gali, a teraz Mike Knox vs Balls Mahoney w Chiar Match

Chair Match

Balls Mahoney vs Mike Knox

Końcówka: Balls sprzedaje kolejnego Chairshota w zakrwawioną głowę Knox pada na ziemię Balls ustawia krzesło w narożniku i robi Bodyslam na Knoxie wykonuje Irish wip i Mick wpada w krzesło roll up 1...2..Shoulder up Balls podchodzi do narożnika i czeka aż Mike wstanie, Balls uderza Clothesline ale Mick schyla się i sprzedaje Bicycle Kick podnosi krzesło i bombarduje nim leżącego na ziemi Ballsa pin 1...2.Shoulder up Mick skuje się do kolejnego Bicycle Kicka biegnie w stronę Ballsa ale ten kładzie się na ziemię i wykręca nogę Micka Balls wykonuje Ballbreaker kładzie krzesło na Knoxie i wchodzi na narożnik Leg Drop pin 1..2...3

Zwycięzca: Balls Mahone

Backstage: Elijah z Markiem

Elijah – Pokazaliśmy im na SD co to znaczy siła New Breed

Mark – Tak Angole spierdalali aż się kurzyło

Elijah – Tak, a dziś chcą znowu z nami walczyć

Mark – hehe nie mało im w niedziele dostaną takie baty, że lepiej nie mówić

Elijah – Tak! Dziś Regal chce mnie i tylko mnie. Skazuje siebie na przegraną ale cóż...

Mark – Na pewno skopiesz mu tyłek nie będę musiał kiwać nawet palcem.

Elijah – Tak ale jak przybiegną te jego dziadki to wiesz przydała by mi się pomoc

Mark – Spoko zawsze możesz liczyć na mnie

Elijah Burke / Mark Henry vs William Regal

Końcówka: Eliajh radzi sobie z Regalem właśnie celebruje piękną serię Clotheslinów sprzedanych Regalowi Elijah szykuje się do Elijah Express ale Regal spodziewał się tego i sprzedał Elijahowi Clothesline zakłada Arm locka i pracuje nad ręką Elijaha wbija go w narożnik i Supersuplex pin 1..2..Shoulder up Regal zakłada Regal streach Eliajh nie może się wydostać na ring wbiega Mark Henry sędzia każe mu wyjść ale ten łapie Regala i zakłada bear hug sędzia kończy mecz

Zwycięzca: William Regal przez DQ

Po chwili na ringu pojawia się Dave Taylor, Finlay atakują Marka i Elijaha po chwili wbiega MVP i Shelton oraz Umaga za nimi Paul i Highlanders zaczyna się wymiana finisherów którą wygrywa Regal Team i świętując swoje zwycięstwo opuszczają ring.

No DQ Match eliminacje do Hardcore Elimination Chamber

Stevie Richards vs Johnny Nitro

Końcówka: Stevie wyrzucił Nitro poza ring i rozstawia stół na środku ringu schodzi po Johnnego i kładzie go na stół parę punchy i Stevie wchodzi na narożnik Elbow ale Nitro ucieka i Stevie wpada w stół Johnny łapie go Hangmans Neckbreamer pin 1..2...Shoulder up Johnny wchodzi na narożnik Frog Splash nietrafiony Stevie podnosi Nitro i Stevie-T pin 1...2..Shoulder up Stevie czeka na Johnnego aż ten wstanie i szykuje się do Stevie Kick ale nagle gaśnie światło na ringu słychać odgłosy walki kiedy światło się zapala widać Hollego Devila który stoi nad Stevim i Johnnym.

No contest

Holly – Gdzie jest sędzia? Gdzie? Gdzie? Nie ma? Więc ja ogłoszę wynik tego spotkania. Wygrał kto? No właśnie Stevie Richards? Nie wydaje mi się, że nie, a może Johnny Nitro? Nie z tego co widać chyba też nie. To ta kwestia jest jeszcze otwarta tak myślę.

Pojawia się Shane McMahon

Shane – Holly Devil ty wierz co to znaczy niesprawiedliwa porażka dam ci szansę odzyskanie prawa do walki na SS. CM Punk jest nieobecny a tylko on mógłby podważyć moją decyzję. Ha podważyć nie zgodzić się jako champ na coś w tej sprawie do powiedzenia. Więc dawać mi tu sędziego bo nie wiem co zrobiłeś z poprzednim holly, a więc Triple treath o prawo do walki w naszym Main evencie o ECW champiosnhip

Triple treath Match eliminacje do Hardcore Elimination Chamber

Holly devil vs stevie Richards vs johnny Nitro

Przebieg: Zmęczeni Stvie i Nitro nie stawiają większego oporu Holly łapie Nitro i Devil Slam biegnie do Steviego Clothesline i Devil Bomb pin 1...2....3

Zwycięzca: Holly Devil będzie walczł w Hardcore Elimination chamber Match na Survivor Series

Shane – Dobrze znamy cały skład Hardcore Elimination Chamber Match wiemy, że CM Punk wejdzie jako pierwszy została na do ustalenia kolejność pozostała ale może zrobimy to losowo. Tak będzie sprawiedliwie tylko jedno będzie wiadome, że Holly Devil wejdzie jako drugi ponieważ w bardzo kontrowersyjny sposób dostał się na PPV.

Koniec gali ECW

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• estevez

1

• Undertaker_4don

1

• JPP

1

• Falcony

1

Top użytkownicy w tym temacie

Krótka , ale fajna ;) Dobrze , że całe ECH już znane ;) teraz czekam tylko na SD i SS:)

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

Ogólnie jak by to powiedział Carlito to jest Cool, twoje ECW jest Cool :)

8827320924727884526505.gif

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

a ja jak zawsze musze sie przyczepic, ze nie uzywasz interpunkcji:)