Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Genesis 2007

The Sickman

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

GENESIS

[Przed biurem Cornette`a znajdują się pokłócone drużyny The Head Seekers i Voodoo Kin Mafia, czekające na Jima, który ma im powiedzieć co będą robić na gali. Kip James i BG James śmieją się z sprzątaczki, która myje podłogę na korytarzu]

Rave: Może byście skończyli się śmiać z tej sprzątaczki !?

Kip: Siedź cicho, będę robił co mi sie podoba! [wtedy specjalnie podeptał po umytej już części korytarza]

Hoyt: Żadna praca nie hańbi, ona jest kobietą i uszanuj czyjąś prace idioto!

Kip: Idioto !? zaraz Ci pokaże co znaczy..

[zaczęli się szamotać między sobą, wtedy jednak wszedł Jim Cornette wraz z ochroniarzem Matt`em Morgan`em]

Cornette: Spokój, nie dość Wam już tych zaczepek !? Matt rozdziel ich!

[Matt Morgan zrobił to co mu kazano]

Cornette: Mam dla Was dobre zadanie! za kare macie posprzątać wszystkie szatnie i pokoje!

Kip: Co !? nie będę..

[W tej chwili Morgan wręczył mu do ręki mop]

Cornette: Ma tu być błysk! żegnam!

[VKM zbulwersowani opuścili korytarz, Lance Hoyt chciał coś powiedzieć Cornette, jednak Jimmy go powstrzymał i kazał wziąć narzędzia, odeszli za róg korytarza]

Hoyt: Jimmy co to ma znaczyć !?

Jimmy: [klepając go po plecach] spokojnie, mam plan.

Opener’s Match

Motor City Machine Guns vs. Eric Young & Shark Boy

Przebieg : Sabin biegnie na Shark Boya i Dropkick. Shelley Enzugiri na Ericu. Sabin ustawia Smark Boya głową w dół. Biegną po ringu i nagle Baseball slide przez Shelleya a następnie Hesitation Dropkick. Szybko wstają i zabierają się za Erica. Shelley robi Drop toe hold Sabin jumping elbow drop Shelley odbija się od linek i łapie go w sickle hold a Sabin kończy to pięknym. snap dropkick by Sabin. Sabin i Shelley dominują w tej walce! Podnoszą Smark boy’a. Whip w narożnik i Sabin biegnie, Boot dla niego, biegnie Shelley i kolejny Boot. Smark Boy gryzie Sabina w tyłek który ucieka z ringu. Shark boy łapie Shelleya i Bulldog. Eric wchodzi na narożnik i Frog splash! Sabin bardziej zajmuje się swoim tyłkiem niż kolegą z drużyny. Smark Boy podnosi przeciwnika i podchodzi z nim do narożnika. Wiemy co teraz będzie! Sabin jednak staje obok linek i Springboard, łapie Erica i Tornado DDT. Sharkboy w tym czasie D.S.D.! Sabin łapie Smark Boy’a podnosi go na plecy i Cradle Shock! Pin 1…2…3… Chris Sabin daje zwycięstwo dla Motor City Machine Guns! Sabin podnosi swojego kolegę i udają się do szatni.

Zwycięzcy : Motor City Machine Guns

[szatnia Voodoo Kin Mafia]

Kip: Co ten Cornette sobie wyobraża! nie będę przecież sprzątał, jestem wrestlerem!

BG: Spokojnie, musimy pomóc Roxxie, bo ten pajac Cornette kazał jej walczyć Junior Fatu!

Kip: Skopiemy go i tyle!

Roxxie: Wiem jak załatwić to po cichu, a Wasza "nowa praca" może nam w tym pomóc..

BG: To znaczy ?

Roxxie: Pod przykrywką sprzątaczy zakradniecie się do pokoju Fatu, potrzebny mi jest jego włos, wtedy będę mogła zrobić lalkę Voodoo i zadać mu przeszywający ból..

Kip: To może być dobry pomysł.. BG James do roboty!

[szatnia Steiner Brothers, w której są również Jimmy Rave i Lance Hoyt]

Scott: Dzisiaj rozprawimy się raz na zawsze z Team 3D!

Rick: W każdej walce z nimi wygrywamy, dzisiejsza walka jest bez sensu, bo to tylko formalność..

Jimmy: Spokojnie, ja i Lance mamy plany co do nich, skutecznie zajmiemy się nimi.

Scott: To miło z Waszej strony..

Lance: Zajmiemy się nimi, ale w zamian za to, że na następnych galach będziemy mogli liczyć na Waszą pomoc w walkach z 3D.

Rick: Możesz na nas liczyć, tylko zajmijcie się nimi dobrze.

Jimmy: Nie ma sprawy. Dobra spadamy, musimy się nimi przecież zająć.

Scott: Dowidzenia.

[Gdzieś w budynku]

J.B. : Witajcie to znów ja J.B. a koło mnie jest Abyss. Abyss co myślisz o swojej dzisiejszej walce??

Abyss : ………

J.B. : Jak myślisz wygrasz??

Abyss : ………

J.B. : A więc dzisia…. [Abyss zasłania mikrofon]

Abyss : Raven… Rhino… Dzisiaj zobaczycie masakre… Rzeźnie jakiej jeszcze nie przeżyliście… Dzisiaj przegracie… Bo ja zatriumfuje… Nadchodzi totalna zagłada… PFFFFFFFFFFFFF!!!

[Abyss odchodzi]

J.B. : Oh….

[Za plecami J.B. pojawia się Raven]

Raven : Co on może wiedzieć o masakrze! Wiem co zrobiłem i nie przegram tej walki! Nie ma mowy by Raven dzisiaj został pokonany przez jakiegoś z tej dwójki prymitywów! Zapraszam pod ring by zobaczyć jak wygrywa najlepszy! Raven wygra!

J.B. : Raven wygra??!!

Raven : Quote the Raven… Nevermore!

Falls Count Anywhere

Abyss vs. Rhino vs. Raven

Przebieg : Raven okłada raz Rhino raz Abyssa Kendo Stickiem! Teraz wchodzi na ring i bierze śmietnik. Podchodzi do Abyss’a ale ten robi Big Boot i Raven upada na ziemię. Abyss owija łańcuch który miał przy pasie Ravenowi wokoło szyi i dusi go. Rhino powoli się podnosi łapie Abyss’a i Belly To Belly Suplex na rampę! Raven szybko ucieka z łańcucha a Rhino podnosi krzesło. Potężny Chair Shoot w głowę Raven’a. Raven krwawi! Rhino idzie i szykuje stół pod rampą ustawił już 3 stoły. Wychodzi z widoku i przynosi dużą płytę z drutem kolczastym! Kładzie na wcześniej rozłożone stoły. Abyss wstaje ale Raven szybko go kładzie Superkickiem! Raven idzie z Kendo Stiuk na szczyt rampy, Rhino biegnie za nim. Raven się obraca i uderza Rhino w głowę stara się drugi raz ale Rhino ucieka, zabiera mu kij i bije go pięć razy z rzędu po głowie. Kop w brzuch wkłada głowę pomiędzy nogi i Rhino Driver na stoły! Raven wpada głową w drut kolczasty który wbija mu się w czoło. Raven już nie wstanie. Abyss podchodzi do stołów ale Rhino szybko wstaje, biegnie i Gore! Teraz szybko pin…1…2…3… Rhino wygrywa walkę! Abyss zwija się po Gorze, a Raven chyba jest nieprzytomny po tym Rhino Driver! Po Ravena przychodzi personel medyczny a Abyss powoli wstaje i wraca do siebie.

Zwycięzca : Rhino

[Przed szatnią Junior Fatu]

Kip: BG wiesz co masz robić, raz, dwa, trzy.. wchodzimy!

[Po cichu otwierają drzwi do szatni Fatu, w fotelu, tyłem do nich siedział Junior Fatu z rozpuszczonymi włosami]

BG: [szeptając] Tak! mamy go, daj mi nożyczki Kip.

[Kip dał nożyczki BG James`owi, który na czworaka zbliżył się do fotela w którym spoczywał Fatu, następnie odciął kosmyk włosów, po czym po woli opuścili szatnie. Za drzwiami]

Kip: Super, mamy go!

BG: Choć do Roxxie.

[Korytarz, przed szatnią Team 3D Jimmy Rave i Lance Hoyt przebrani za sprzątaczy myli podłogę, gdy Brother Devon wyszedł z szatni, Jimmy zdjął przebranie sprzątacza i założył szybko ubranie sprzedawcy fast food`ów, na twarzy miał sztuczne wąsy, okulary i perukę, następnie wyjął z kosza hamburger`y, po czym zapukał do drzwi]

Ray: Kto tam !?

Rave: Fastfood shop! hamburgery za grosze!

Ray: Chwila, już otwieram!

[brother Ray otwiera drzwi]

Rave: Co podać, normal hamburger, big hamburger, extra big hamburger ?

Ray: Hm.. wezmę wszystko!

[Ray dał banknot 20 dolarowy Jimy`emu i zabrał cały towar do szatni. Jimmy wykonał gest ręką i podszedł do niego Lance Hoyt]

Lance: I jak, udało się ?

Jimmy: [z śmiechem] Tak! wziął wszystko!

Lance: A, wiec to już kwestia czasu!

[Obaj przystawili uszy do drzwi i zaczęli nasłuchiwać, nagle było słychać trzask drzwi]

Jimmy: Jest!

Lance: Wchodzimy!

[Lance Hoyt i Jimmy Rave weszli do szatni 3D, na podłodze były rozsypane hamburgery, a Brother Ray siedział w ubikacji]

Jimmy: Widać środki przeczyszczające zadziałały!

Lance: hahaha

[Lance podbiegł do drzwi z ubikacji i przystawił je szafką z drugiej strony, blokując wyjście. Z korytarza słychać było już kroki Devona, Jimmy szybko zgasił światło i razem z Lance schowali się tuż przy drzwiach, Devon wszedł i zaświecił światło, nie widział, że za nim czają się Head Seekers]

Devon: Co tu sie dzieje do cholery! Ray, gdzie jesteś!

[Wtedy Jimmy i Lance zaatakowali go z tyłu, a następnie wykonali na nim Seekers Crucifix Style o ścianę! następnie Lance otworzył drzwi do ubikacji i wrzucił tam z Rave`m nieprzytomnego Devona, po czym zaklinowali ponownie drzwi]

Lance: Jimmy dobra robota!

Jimmy: Choć do Steinerów, zdamy im relacje.

[szatnia Voodoo Kin Mafia]

Kip: Za chwile Twoja walka Roxxie, zrób tą lalkę jak najszybciej!

Roxxie: Spokojnie już kończę..

BG: Kip nie możemy jej zostawić samej, będziemy stali koło ringu, musimy pilnować poczynań tego przerośniętego samca!

Kip: Dobry pomysł, Roxxie idziemy z Tobą!

Roxxie: Ok, lalka skończona, weźcie ją z sobą.

Single Match

Junior Fatu vs Roxxie Leveaux

Przebieg: Na ringu znajduje się już Junior Fatu i Roxxie Leveaux, koło ringu stoi Kip i BG James, Kip trzyma lalkę. Walka się zaczyna Roxxie cały czas ucieka od Fatu, nie chce go w ogóle dotykać, ten za to się śmieje i cały czas próbuje się do niej zbliżyć, gdy Fatu jest za blisko Roxxie schodzi z ringu, tak kilka razy, do momentu, gdy Fatu stanął koło lin, wtedy BG James sprzedał mu low blow! Roxxie szybko wskoczyła mu na plecy, jednak Fatu jednym ruchem ręki zrzucił ją na mate! wtedy na rampę wszedł Jim Cornette!

Cornette: BG i Kip James spieprzać z powrotem myć korytarze! nie chce Was tu widzieć!

[bG i Kip James nie ruszają się z miejsca, wtedy jednak z tyłu przybiegł Disco Inferno! każdemu z nich sprzedał po ciosie, a następnie zabrał lalkę voodoo! po czym uciekł z nią na backstage, Kip i BG rzucili się za nim w pogoń. Tymczasem na ringu Junior Fatu wykonał whip i Roxxie wpadła w narożnik, po czym rozpędził się i splash! Roxxie bezwładnie usiadła pod narożnikiem! Fatu zaczął tauntować publice i dał znak, że wykona za chwile swoją akcję kończącą! podszedł do narożnika.. i tak, Stinkface! Roxxie zemdlała, w ogóle się nie rusza! Fatu wstał, popatrzał sie znów w narożnik.. jeszcze jeden Stinkface! Junior Fatu odciągnął Roxxie od narożnika i zaczął pinować! 1...2.. Fatu puścił Roxxie! za rękę zaciągnął ją do narożnika i znów chce wykonać Stinkface! jednak nie! nagle zaczyna go boleć tyłek, teraz chwyta się za brzuch! na rampie pojawia się BG James z lalką voodoo! w ręce trzyma igłę i dźga nią lalkę! sędzia patrzy się na BG James`a, wtedy z drugiej strony na ring wbiega Kip James i sprzedaje szybko Leg Drop Bulldog! następnie szybko podciąga Roxxie i kładzie jej rękę na Fatu, po czym szybko ucieka z ringu, sędzia odwraca się i zaczyna liczyć 1..2..3! Roxxie Leveaux wygrywa, po walce Voodoo Kin Mafia świętuje zwycięstwo!

Zwycięzca: Roxxie Leveaux

[szatnia Steiner Brothers]

Jimmy: Witamy ponownie, załatwiliśmy Team 3D na dobre, obaj siedzą poobijani w kiblu!

Lance: Brother Ray cierpi na poważną srake!

[wszyscy wybuchają śmiechem]

Scott: Dziękujemy Wam, Rick wygląda na to, że mamy dzisiaj wolne!

Rick: Hau! Hau!

[Do szatni wchodzi Jim Cornette, Jimmy Rabe i Lance Hoyt od razu zaczęli udawać sprzątanie]

Cornette: Steiner Brothers jak za pewnie wiecie Team 3D nie są dzisiaj w niedyspozycji.. znaleziono ich zamkniętych w ubikacji, wiecie coś więcej na ten temat ?

Scott: Nie, pierwsze słyszę..

Cornette: Trzeba będzie dla Was znaleźć przeciwników dzisiaj!

Scott: Nie trzeba, obędzie się bez walki, ja i Rick wychodzimy i jedziemy do domu..

[Cornette zauważa Head Seekers]

Cornette: A Wy tu co ? nie macie gdzie sprzątać ?

Jimmy: Jak widzisz robimy to co kazałeś..

Cornette: Hm.. wiem! Steiners zmierzycie się z Head Seekers!

Scott: Co !?

Cornette: Tak, na gali iMPACT! w ten czwartek, żegnam!

[Head Seekers i Steiner Brothers spojrzeli na siebie, po czym Jimmy i Lance bez słowa wyszli z szatni]

[szatnia Stinga]

Sting : No to Jeff szykuj się! Zaraz twoja walka!

Jarrett : O tak zaraz pokaże Nashowi co to znaczy zadzierać z nami!

Sting : O to chodzi Jeff! Tylko czy po tej walce z Kurtem będziesz chciał walkę o pas??

Jarrett : Zastanowię się jeszcze ale raczej nie. Nie chce się po raz kolejny pchać! Znowu wprowadzać Cię w niepotrzebne kłopoty.

Sting : To nie była twoja wina! Daj spokój! Dzisiaj musze dać z siebie wszystko! Bo ten pas jest warty bardzo dużo dla mnie no i jeszcze mogę odejść z TNA a tego nie chcę!

Jarrett : Wykopiesz Kurta z TNA! Mam plan!

Sting : Plan a więc słucham!

[Jarrett mówi coś Stingowi na ucho]

Sting : Dobre ale czy to uczciwe??

Jarrett : Nie martw się! Nic nie będzie wszystkie chwyty dozwolone! Oni zaczęli tą wojnę a my ich w niej pokonamy!

Sting : Dobra! Szykuj się na walkę!

Jarrett [biorąc gitarę] : O mnie się nie martw! Ja sobie radę dam!

Single Match

Jeff Jarrett vs. Kevin Nash

Przebieg : Nash whipuje Jeffa w linki i Big Boot. Jeff już nie może! Kevin Nash przez cały czas dominuje! Podnosi przeciwnika i whip w narożnik, podchodzi i Elbow w twarz teraz podnosi Jeffa i Snake eyes, odbija się od linek i po raz kolejny Big Boot! Pin…1…2…Ale Jeff się nie poddaje. Podnosi za włosy Jeff i whip w linki, odbija się i Sidewalk Slam! Pin…1…2…Ale Jeff wciąż nie daje za wygraną! Kevin Nash po raz kolejny podnosi przeciwnika. Gaśnie światło. Nagle się zapala i obok ringu jest Sting. Kevin Nash się parzy na Stinga który trzyma w ręce gitarę. Sting kładzie gitarę w jednym narożniku, a sam idzie na schody i wchodzi na ring Kevin Nash powoli udaje się do narożnika. Sędzia nie pozwala wejść Stingowi na ring . Jarrett wstaje i łapie za gitarę. Klepię Nasha po ramieniu, ten się odwraca i dostaje gitarą! Sting schodzi w tym momencie z ringu, a Jeff p[ozbywa się szczątek gitary i pin…1…2…3…Jeff Jarrett wygrywa! Sting się uśmiecha do Jeffa a Jeff do Stinga.

Backstage

J.B. : Tutaj J.B. ze mną jest Matt Morgan.

Morgan : Witaj

J.B. : Dzisiaj masz ważną walkę z Joe! Co o tym sądzisz??

Morgan : Właśnie Joe, ta gruba świnia która zawsze coś zepsuje! Christian Cage go pokonał ostatnio na PPV i osądza mnie! I dobrze robi! To było specjalnie Joe! Dałeś mi wtedy tylko powód żeby wyeliminować Cię z tej walki! Teraz staniesz oko w oko ze mną i pokonam Cię tak samo jak miesiąc temu zrobił to Cage!

J.B. : Nie boisz się Joe?? Przecież to świetny zawodnik i pokonał tutaj każdego!

Morgan : Strach ja nie znam takiego słowa jak strach! Matt Morgan jest nieustraszony! Nie mam zamiaru bać się. A więc…

[wchodzi Joe]

Joe : Mówisz że się nie boisz Morgan tak?? To czemu zawsze atakowałeś mnie zza pleców!!?? CO??

Morgan : Zza pleców no co ty!...

Joe : Ale nie martw się pokonałem Cię w walce na Impactie a więc jest 1 : 0 dla mnie! Widzę Cię za 10 minut na ringu żebym mógł skopać Ci tyłek po raz drugi! Rozumiesz??!!

[Joe odchodzi]

Morgan : Co za świnia! Rozgniotę go!

Single Match

Samoa Joe vs. Matt Morgan

Przebieg : Inverted atomic drop, Joe odbija się od linek, Big Boot, szybko wstaje kolejne odbicie od linek i Senton Backsplash, wstaje znowu się odbija i running jumping knee drop na klate Morgana. Teraz podnosi jego głowę i Coquina Clutch!! Morgan się dusi a Joe ciśnie go coraz mocniej. Morgan próbuje wstać ale upada pod ciężarem Joe. Po raz kolejny próbuje wstać i udaje mu się uklęknąć, powoli staje na nogi i wlatuje plecami w narożnik. Joe puszcza przeciwnika a Morgan się obraca i Big Boot! Joe trzyma się narożnika. Morgan łapie go za szyje przyciąga na środek ringu i Chokeslam! Odbija się od linek i Leg drop. Pin.....1…2…Ale Joe ucieka. Morgan podnosi Joe i krzyczy coś do niego teraz go podnosi i pokazuje że to koniec! Joe jednak się wierci i Morgan upada na plecy Joe szybko wstaje, i czeka na przeciwnika C.C.S. Enzuigiri. Morgan upada Joe po raz kolejny łapie go w Coquina Clutch, Morgan po raz kolejny próbuje wstać ale Joe mu przeszkadza. Morgan nie może oddychać i klepie w mate! Samoa Joe wygrywa. Joe puszcza przeciwnika i schodzi z ringu szczęśliwy, Morgan siada na środku ringu i tylko spogląda na Joe.

Zwycięzca : Samoa Joe

Backstage :

[J.B. z Tajemniczym zawodnikiem]

J.B. Witam was ze mną jest dzisiejszy przeciwnik naszego mistrza X Division!

Tajemniczy ubierając spodenki : Tak to był mój plan od samego początku. Pomoc obecnemu mistrzowi by dostać walkę! Po trupach na szczyt tak to można nazwać. Niczego nie żałuje jedyne czego mogę żałować to tego że Lethal nie dostał jeszcze krzesłem. Ale tak bywa.

J.B. : Mógłbyś odsłonić swoją twarz, chyba nie będziesz walczyć w masce!

Tajemniczy : Dobra

[Tajemniczy ściąga maskę i okazuje się że to … Petey Williams!]

Williams : Nie spodziewałeś się tego J.B. prawda??

J.B. : Jestem w szoku!

Williams : Cornette powiedział że nie dostane walki! Powiedział że nie nadaje się być mistrzem lub dostać z nim walki! Musze się podkładać! Wszedłem w twoje miejsce Jim! Wiedziałem co trzeba było zrobić byś dał mi walkę na Genesis! Musze przeszkadzać innym a ty w tym że pomagam dasz mi walkę, bo prosić się nie będę! Widzisz Cornette! Mission Completed! Mam walkę i nie zamierzam zmarnować tej okazji! Szykuj się Jay! The Canadian Destroyer Petey Williams idzie zabrać Ci pas!!

X Division Championship Match

Jay Lethal© vs. Petey Williams

Przebieg : Petey na linkach, Jay biegnie ale Petey przeskakuje nad nim. Superkick! Jay upada na narożnik. Petey kładzie przeciwnika na górę narożnika. Szykuje się i Frankensteiner! Wchodzi na narożnik i parodiuje Lethal! Skacze i Diving elbow drop! Pin…1…2…Ale mistrz się nie poddaje! Petey nie może uwierzyć, podnosi przeciwnika whip w narożnik biegnie ale Jay ucieka i Superkick dla Williamsa. European uppercut i Springbord Leg Drop i Williams upada. Jay wchodzi na narożnik i czeka aż Petey wstanie, Williams powoli się podnosi, Jay skacze a Petey Dropkick i Jay upada na matę. Petey ciągnie Jaya na środek ringu i Sharpshooter. Jay chce już się poddać ale wie jak ważna jest to walka! Jay wierci się i mocno pchnął nogami i Petey wypada z ringu. Jay wstaje biegnie i Suicide Dive. Obaj teraz leżą. Powoli próbują wstać ale to pokazuje jak dużo sił zmarnowali! Podnoszą się powoli i wchodzą na ring i rozpoczyna się wymiana ciosów. Jay nagle Headbutt i odbija się od linki ale Kick przez Williamsa i wsadza głowę Jaya pomiędzy swoje nogi i pokazuje co się szykuje! Jednak Jay reversaluje i Back Body Drop. Petey biegnie na Jay’a, ale ten łapie Williamsa i Lethal Combination!! Teraz wchodzi na narożnik i Diving elbow drop! Pin 1…2…3…Koniec Jay Lethal pokonuje Peteya Williamsa! Otrzymuje pas od sędziego i schodzi z ringu ciesząc się, Petey leży i patrzy się w górę. Nie pokonał swojego przeciwnika.

Zwycięzca : I wciąż X Division Champion Jay Lethal

Szatnia Christiana Cage :

J.B. : Christian dzisiaj jesteś w samym centrum rozłamu drużyny! Są to twoi...

Cage : Są mi bliscy! To prawda ale co ja moge zrobić?? Jedyne co moge to klepną na raz na dwa i na trzy i udekorować zwycięzcę tej walki! Nie chę nikogo z nich zranić...

J.B. : A więc będziesz trzymał którąś ze stron??

Cage : Niemogę. Tomko to mój przyjaciel! Nie mogę go zostawić! Z drugiej strony AJ którego traktuje jak kogoś bliskiego. Niewiem co zrobić! Napewno nie pomoge nikomu! Nich sami walczą a The Instant Classic klepnie w matę.

[Cage wychodzi z ze swojej szatni i idzie do szatni AJ'a]

Cage : AJ bracie

AJ : O witaj Christian. Co jest??

Cage : Nic przyszedłem Ci życzyć szczęścia!

AJ : No tak ale co mi ze szczęścia! Tomko jest duży i silny a ja jestem ...

Cage : Zwinny i fenomenalny! Dlatego wcześniejszej byliście w drużynie! Poza tym na mnie możesz liczyć! Ja będę zawsze w pogotowiu za każdym razem kiedy będziesz potrzebował pomocy!

AJ : Dzięki Christian! Teraz jestem gotowy do walki! A więc nie pozwole Tomko by mnie pokonał! Nie dziś! Gdyby nie ja nie wygrał by pasa!

[Cage tuli się do AJ'a]

Cage : O to chodzi AJ!! A więc do zobaczenia na ringu.

[Cage opuszcza pokój i idzie do następnej szatni ... szatni Tomko]

Cage : Co jest stary??

Tomko : Co chcesz Christian?? Chcesz żebym potraktował łagodnie twojego pupilka??

Cage : Pupilka!!?? Przestań Tomko! Myślisz że czemu tutaj jestem??

Tomko : Bo chcesz mnie zmylić że jesteś ze mną! Proste!

Cage : Nie no Tomko! Słuchaj! Dzisiaj ty i AJ walczycie o pasy drużynowe! Jeden wyjdzie z wszystkim i myślisz że chcę żeby wygrał AJ?? To tak samo jak kogo bym wystawił na wyścigi psów! Jamnika czy Owczarka. On jest jamnikiem! Ty Owczarkiem! Kto wygrywa??

Tomko : Owczarek! Ale w takim razie dlaczego tak do niego się przylizywałeś??

Cage : Stałem po stronie słabszego! Ale to dzisiaj nie ma znaczenia! Nie chcesz mojej pomocy! W porządku! Nie będę się prosić! Ale uważaj!

Tomko : Na co?? Ty mi przeszkodzisz! Pamiętaj że dla ludzi którzy są dla mnie spoko ja też jestem spoko!

Cage : ... Aha no i co...

Tomko : Jajo! Nieważne spadaj!

[Cage opuszcza szatnie Tomko]

J.B. : I Co zrobisz??

Cage : Niewiem ale muszę się dowiedzieć przed walką!

World Tag Team Championship

Pick Your Partner Match

Special Refferee : Christian Cage

A.J. Styles vs. Tomko

Przebieg : A.J. na narożniku skacze i Superman Splash. Pin…1…2…Ale Tomko ucieka. Cage nie wstaje i czeka na kolejny pin. AJ wstaje i podnosi Tomko, whip w narożnik i biegnie Dropkick, Tomko ochodzi od narożnika i AJ wchodzi na niego. Skacze ale Tomko go łapie w powietrzu Military press lift i wyrzuca go za ring. AJ upada na nogi i szybko wchodzi na ring Springboard forearm strike w tył głowy Tomko, ale ten nie upada tylko stoi koło linek. Podchodzi powoli do AJ’a a ten biegnie na niego, Clotesline ale AJ unika i biegnie na linki Springboard i Stylin' DDT!! . Szybko pin 1…2…Ale Tomko po raz kolejny ucieka! Cage mówi coś do AJ’a, ten zaś się uśmiecha i podnosi przeciwnika. Jedno uderzenie, drugie, trzecie i biegnie na linki, ale Tomko to przewidział i Big Boot! Podnosi Styles’a i Military press lift a nagle Press Slam. Tomko patrzy się z nienawiścią na Cage’a. Podnosi po raz kolejny AJ’a, biegnie i Front Powerslam. Pin…1………2… i AJ spokojnie uciekł. Tomko patrzy się na Christiana, jakby miał się zaraz na niego rzucić. Tomko podnosi AJ’a i szykuje się na Double barreled Chokeslam! Jednak AJ kopie go w krocze gdy idzie w górę, AJ odwraca się i Pelé Kick. I wkłada głowę Tomko w krocze, szykuje się Styles Clash! Podnosi go jeden raz, ale nie dał rady, drugi raz, z takim samym skutkiem, za trzecim razem miał go już wysoko, jeszcze jedna próba ale Christian Cage uderza AJ’a w plecy i łapie i Unprettier! Teraz mówi Tomko by liczył przeciwnika. Pin…1…2…3…Tomko wygrywa i może wybrać sobie partnera! Christian Cage się uśmiecha do Tomko a ten do niego. Cage podnosi rękę Tomko i podaje mu dwa pasy Tag Team. Tomko schodzi z ringu, a Cage ma zniesmaczoną minę.

Zwycięzca : Tomko

Szatnia Kurta :

Kurt : Kevin nie martw się każdy może przegrać. Zgłasza po takim czymś!

Nash : NIE NO JAK!! Pokonał mnie to się liczy!

Kurt : Pomyśl sobie o zemście! Ja kontra Sting! Możemy go wykopać z TNA!! Wystarczy że go pokonam! Ale to pewne że Jeff Jarrett będzie chciał mu pomóc a więc ty musisz pomóc mnie!

Nash : JA!! Za co!! Pomogłeś mi gdy zostałem pokonany? Nie widziałem Cię ani obok ringu ani na trybunach! Gdy ty siedziałeś na dupie, ja przegrałem walkę! I ty chcesz żębym tobie pomógł??

Kurt : Spokojnie Nash wiem o co Ci chodzi, nie mogłem być, miałem ważniejszą sprawę!

Nash : Ważniejszą sprawę!!?? Polerowałeś swój złoty medal!!?? Co?? Może po dziecko pojechałeś?? A może leciał nowy odcinek Jerrego Springera!

Kurt : NO CO TY!! ALE JERREGO NIE OBRAŻAJ!! LUBIE OGLĄDAĆ JEGO PROGRAM!!

Nash : Nie no skandal! Zapomnij że Ci dzisiaj pomogę! Nie ma mowy bym brudził ręce dla Ciebie! Jesteś stracony na teraz! No może Ci wybacze ale dzisiaj radź sobie sam! [wychodzi z pokoju]

Kurt : Co za typ! I PEWNIE SAM DAM SOBIE RADE! No… Dobra teraz Sting, zmusze go by powiedział I QUIT! A więc do dzieła!

[do pokoju chodzi Kevin Nash]

Kurt : Co jest??

Nash : Odejdź! Zapomniałem swoich gazet! Zabieram je i ide sobie!

Kurt : Zamiast czytać te zboczone gazety zrobiłbyś coś pożytecznego!

Nash : Wiesz co masz rację… Idę do sklepu i kupie najnowszy numer „Napalonej Lolity” Jest z płyta DVD! Dzięki Angle jednak się do czegoś przydałeś!

[Nash wychodzi z pokoju]

Kurt : To jakiś zboczeniec! Nie no… skandal…

TNA World Heavyweight Championship

I Quit Match

Sting© vs Kurt Angle

Przebieg: Kurt Angle pracuje od dłuższego czasu nad nogami Stinga, zakłada dźwignię i próbuje zmusić go do poddania, jednak Sting nie poddaje się, wtedy Kurt wykonuje Ankle Lock! Sting dalej się nie poddaje, rewersaluje atak i odbija nogami Kurta, ten jednak szybko się podnosi i znów łapie Stinga za nogę, ten jednak uderza go drugą nogą w twarz, po czym szybko wstaje i wykonuje Scorpion Death Drop! po czym zakłada Scoprion Death Lock! Kurt jednak się nie poddaje, z trudem doczołguje się do lin, Sting puszcza go, wykonuje serie elbow drop`ów na plecy Kurta, po czym ponownie wykonuje Scorpion DeathDrop! następnie idzie po baseball, w tym czasie Kurt zza kombinezony wyciąga biały proszek, gdy Sting zbliża się do niego, rzuca mu go w twarz! Sting szamocze się i niechcący uderza sędziego baseball`em, Kurt niezważając na nic wykonuje Ankle Lock, po czym zakleszcza się nogami, tak, aby Sting nie mógł uciec, po chwili męczarni Sting odklepuje rękoma o matę! ale to nic nie daje Kurtowi, ponieważ sędzia leży nie przytomny, a zasady pojedynku to i tak I Quit, Kurt jednak puścił Stinga i zaczął tauntować publice, jakoby to był już zwycięzcą! Sting zdążył sie otrząsnąć, Kurt stał przy linach, gdy się odwrócił Sting z rozbiegu uderzył w niego potężnym Spear`em! obaj wypadli poza ring! Sting wstał i pomachał w kierunku dachu, wtedy z góry zaczęła zjeżdżać lina! Sting umocował ją do nóg Angle`a, następnie lina podniosłą się i Kurt zawisł głowom w dół! z dachu zauważyć dało się twarz Jarretta, który sterował liną! sędzia podszedł do Kurta i zaczął zadawać pytania czy się poddaje, ten jednaknic nie odpowiedział, Sting wziął baseball i zaczął uderzać nim Kurta, który wił sie z bólu, jednak za każdym razem, gdy został zapytany znacząco przeczył, w końcu całkowicie opadł z sił i przestał reagować.. Sting dalej uderzał go baseball`em, jednak bez skutków. Sędzia kazał przerwać walkę! do hali weszli medycy, którzy wynieśli Kurta na noszach do karetki! Przez mikrofon zostaje ogłoszona wiadomość, że walka wieczoru zostaje nierozstrzygnięta, a Sting jest nadal mistrzem TNA World Heavyweight!

Zwycięzca: Bez rozstrzygnięcia

Genesis się kończy!

I jak się podobało PPV?? Może jakieś komentarze. Choć jak ma ktoś pisać `Dobra gala` to proszę nie pisać ;) Pamiętajcie że piszemy to nie tylko dla siebie ale i dla was! Dla was w szczególności! 

Autorstwa IIL & The Sickman

Edytowane przez The Sickman
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The Sickman

2

• estevez

1

• IIL

1

• JPP

1

Top użytkownicy w tym temacie

Po kolei:D:

Jestem zszokowany zwycięstwem Rhino :D ale to dobrze zaskoczenia się przydają

Sprzedaż hamburgerów 3D i tekst "Brother Ray cierpi na poważną srake! " rozbawił mnie do łez :P

Akcja z lalką...hmmm no nieźle pomyślane :P

Bardzo dobrze że Joe wygrał, szkoda że Lethal obronił pas, ciekawy rozłam u Christiana, rozmowa Kurta i Nasha jest miażdząca :D Chciałym to zobaczyć :D

Main Event....cóż Angle zabookowany na superhero ale to Sting jest nadal mistrzem:D Troche szkoda że był no contest ale pożyjemy zobaczymy jak to się rozwinie.

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

bardzo fajne PPV, sporo lepsze od poprzedniego, dobre segmenty, czasami zabawne i o to chodzi. sraka rządzi...

ale sa bledy:

Choć do Steinerów
powinno byc chodź. wczesniej taki sam babol jezykowy u Roxxie:)

VKM haha :D to laleczka voodo :D niezły myk :P. Zwycięstwo Rhino :] <-- z tego jestem zadowolony ;)

Gala fajowa

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

Każdemu zdarzają się błędy ;) Fajnie że wam się spodobała ;) Szkoda tylko że 3 osoby przeczytały ale trudno...
  • Administratorzy

• Reputacja:   959
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Gale uważam za udaną :P cieszę się, że moje segmenty z MCMG się przyjęły, za pewne ciężko będzie mi powtórzyć sukces tych segmentów, ale będę się starał :) co ciekawe nawet administratorzy nie czytają tego, a przecież pracuje dla ich forum, a RazorR był pomysłodawcą całego Fed Fantasy.. :?