Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Raw 12.11.2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   24
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

WWE Raw 12.11.2007

Tym razem rozpoczynamy od Carlito's Cabana. W ringu jest już gospodarz show!

Carlito: Przed wami wasz ulubieniec, mistrz interkontynentalny Carlito! (heat) Dowiedziałem się od Acting GM Johnathana Coachmana, że mój tag-team ma zapewniony udział w walce tytuł pretendenta do World Tag Team Championship na Survivor Series! W związku z tym moim dzisiejszym gościem będzie mój partner: Super Crazy!

Chwila oczekiwania, Carlito wygląda na lekko zaniepokojonego tą sytuacją... w końcu uderza utwór... : „Ain't no stoppin”! To Shelton Benjamin! Co on tu robi?

Carlito (nerwowo kręcąc się po ringu) : Czego chcesz? To nie ciebie zaprosiłem!

Shelton: Wiesz Carlito, w końcu czyny zaczęły działać lepiej niż słowa! Od jakiegoś czasu próbowałem namówić General Managera Raw: Steve'a Austina aby dał mi rewanżową walkę o mój Intercontinental Title!

Carlito: Hej, on jest mój!

Shelton: Postanowiłem więc zacząć działać, aby udowodnić, że mi się należy ten mecz! W końcu zastępujący go Johnatan Coachman zdecydował dać mi tą walkę!

Carlito: Co? To nie jest cool!

Shelton: Właśnie, że jest! Wiesz czemu?

Carlito robi się jeszcze bardziej zakłopotany!

Shelton: Bo będzie to No-DQ Match... i zaczyna się za minutę!

Mistrz intekontynentalny jest w szoku! Denerwuje się i zaczyna pokrzykiwać coś w stronę Benjamina!

NO-DQ MATCH FOR INTERCONTINENTAL CHAMPIONSHIP

Shelton Benjamin vs Carlito ©

końcówka: zawodnicy nie przebierali w środkach. Do tej pory widzieliśmy już lowblows, uderzenia o stalowe schodki a także solidny brawl poza ringiem. Shelton zaciągnął rywala w okolice stołów komentatorów, tam powalił go, po czym sięgnął po jakiś kabel którym zaczął dusić Portorykańczyka. Przez chwilę dusił swojego przeciwnika, ten wyraźnie zaczął opadać z sił! W tym momencie widzimy jak Super Crazy biegnie w stronę ringu trzymając w dłoni flagę meksykańso-portorykańską. Podbiega do Benjamina i zaczyna dusić go flagą, co spowodowało, że ten puszcza Carlito! Champion powoli dochodzi do siebie a w tym czasie jego partner zajmuje się pretendentem do tytułu. Sędzia próbuje zapanować nad wszystkim ale nie może przerwać walki! Carlito odzyskuje siły i teraz wykorzystuje przewagę liczebną nad swoim rywalem. Razem z Super Crazy wrzucają go na ring gdzie wrzucają go w narożnik i serwują porcję kopnięć!

Jednak teraz na ratunek Sheltonowi przybiega MVP z krzesłem w dłoni! Szybko wpada na ring i serwuje Super Crazy'emu chairshota! Niestety popełnia błąd i staje plecami do Carlito, a ten wykorzystuje to bezlitośnie robiąc Backstabber! Upuszczone krzesło podnosi Carlito ale gdy się obraca Shelton wyprowadza Superkick, który trafia w krzesło, które uderza mistrza prosto w głowę! Intercontinental Champion krwawi! Shelton robi pin... 1... 2... (będziemy mieli nowego mistrza...) ale w ostatniej chwili sędziego za noge ściąga Super Crazy! Co za walka! Wściekły Shelton podchodzi do lin i krzyczy coś do Meksykanina... i dostaje Backstabbera od Carlito! W tym czasie poza ringiem MVP dopada do Super Crazy'ego i obaj zaczynają walczyć. Za to Carlito nie pinuje, ale sięga po swoje jabłko, podnosi Benjamina i uderza go jabłkiem prosto w głowę, rozwalając je na drobne kawałki! Pin... 1... 2... 3! A więc udana obrona tytułu! Co za walka na sam początek Raw!

Zwycięzca i wciąż Intercontinental Champion: Carlito

Jesteśmy w biurze GM w którym są Mr.McMahon oraz Johnathan Coachman.

McMahon: No, Coach, muszę przyznać że to była świetna walka. Kolejny raz pokazałeś, że nadajesz się na GM. Myślę, że jeśli Austin dłużej będzie nie mógł pracować to będziesz mógł zająć jego miejsce.

Coach: To będzie dla mnie zaszczyt, sir.

W tym momencie w biurze pojawia się Randy Orton.

Coach: Randy, widzę, że doszedłeś już do siebie po laniu jakie ostatnio ktoś wam sprawił. Szkoda że Steve tak dobrze z tego nie wyszedł.

Orton: O niego się nie martw. Na Survivor Series na pewno się pojawi. Ale nie w tym rzecz. Mam nadzieję, że będę na PPV walczył o contendership do WWE Title.

Coach: Właściwie to nie napewno. Pewny tego może być Shawn Michaels, natomiast dziś wyłonimy jego rywala w pojedynku pomiędzy tobą a Ronem Simmonsem.

Orton: Chyba żartujesz. Mam walczyć z emerytem?

Coach: Chyba się nie boisz?

Orton: Jestem LegendKiller, więc to Ron powinien bać się mnie!

Tym razem przenosimy się do szatni Cody'ego Rhodesa, gdzie młody wrestler rozmawia ze swoim ojcem Dusty'm!

Dusty: Myśle, że powinieneś stanąc po stronie Shawna Michaelsa. Flair okazał się złym mentorem, więc pora zaufać HBK, przecież pomógł ci w tamtym tygodniu.

Cody: Sam nie wiem, nie ufam mu do końca.

Dusty: Synu, w tym biznesie nikomu nie wolno ufać w pełni, ale lepiej mieć przyjaciół niż wrogów.

Cody: No dobra, to chyba czas pogadać z Michaelsem.

Cody wychodzi z szatni i kieruje się w stronę szatni Michaelsa...

TAG TEAM MATCH

Paul London & Brian Kendrick vs The Hardys

końcówka: Jeff wyrzuca Londona poza ring, sam wykonuje Suicide Dive uderzając w swojego rywala. W tym czasie Matt i Kendrick walczą w ringu. Kendrick próbuje Headscissors, ale gdy ten zaczepia go nogami, Matt błyskawicznie kontruje w Powerbomb! Pin... 1...2... kickout! Matt podnosi rywala, próbuje Twist of Fate, ale Kendrick go powstrzymuje i sam wyprowadza Sliced Bread #2! Pin.... 1....2....3! To jest druga z rzędu porażka braci Hardy!

Zwycięzcy: Paul London & Brian Kendrick

Gdy London i Kendrick cieszą się z wygranej, nagle na ring z publiczności wybiegają Cade i Murdoch! Atakują ich z tyłu powalając na ziemię, Cade podnosi Kendricka i serwuje mu Redneck Bomb, natomiast Murdoch serwuje Londonowi Redneck Destroyera! Nagle na ratunek wbiegają bracia Hardys, ale Cade i Murdoch uciekają z ringu! Hardys za to pomagają wstać swoim rywalom z zakończonej przed chwilą walki!

Widzimy zapowiedź dzisiejszego wywiadu z Triple H'em!

Na backstage Maria przeprowadza wywiad z WWE Championem Mr. Kennedy'm!

Maria: Nie znamy jeszcze stypulacji twojej walki z Triple H'em. Jakie masz oczekiwania? Jaką walkę chciałbyś stoczyć?

Kennedy (żując gumę): Hm.. Maria... mógłby to być Ladder Match, Hell in a Cell... to jest mało ważne! Ważne jest to bym po Survivor Series wciąż miał ten pas na ramieniu! Jak widzisz jestem pewny siebie bo już nie raz udowodniłem, że jestem świetnym championem! Tak więc, czekam cierpliwie na decyzje władz w sprawie stypulacji mojej walki, a to Triple H będzie miał powody do zmartwień!

SINGLE MATCH

Randy Orton vs Ron Simmons

końcówka: Orton ma przewagę szybkości i sprawności nad wiele starszym Simmonsem. Ron próbuje zrobić clothesline ale Randy unika i sam wyprowadza Backbreaker! Pomaga wstać swojemu rywalowi, rozpędza go i robi Scoop Powerslam! Randy w parterze oczekuje, aż jego rywal wstanie i robi RKO! To już koniec, pin... 1....2....3! A więc Randy zmierzy się na Survivor Series przeciw HBK!

Zwycięzca: Randy Orton

Samo zwycięstwo jednak nie wystarcza Ortonowi. Zamierza wykończyć Simmonsa, czeka, aż ten się podniesie aby zaserwować mu kopniaka w głowę. Gdy Simmons podnosi się już lekko z ringu, Orton szykuje się do kopnięcia... ale przerywa theme Johnathana Coachmana!

Coach: Chwila Randy! Radze ci się zatrzymać! Wygrałes walkę i jeśli nie chcesz stracić miejsca w walce na Survivor Series to lepiej powstrzymaj się od tego uderzenia!

Orton podchodzi do lin i wrogo spogląda na Coachmana, w tym czasie Ron Simmons opuszcza ring! Nagle jednak gaśnie światło! Po chwili zapala sie a w ringu obok Ortona stoi Snitsky! Randy obraca się zakłopotany i dostaje kopnięcie w brzuch, następnie Pumphandle Slam w wykonaniu potwora! Snitsky zaczyna szaleć w ringu, krzyczeć i robić groźne miny... gdy nagle uderza „Shattered Glass”! Publiczność serwuje wielki cheer! Po chwili na ring wbiega Steve Austin! Ma kilka plastrów na głowie ale wygląda na w pełni sprawnego fizycznie! Wbiega na ring i szybko serwuje Snitsky'emu Stone Cold Stunner! Łysy jednak utrzymał się na nogach, ale uderzenie zamroczyło go lekko... i po chwili poprawia Orton serwując mu chairshota! Snits krwawi! Austin pochyla się nad nim i pokrzykuje: „gdzie twoi bastardzi, sukinsynu!?” Austin i Orton triumfują!

Przenosimy się do szatni gdzie MVP i Shelton Benjamin rozmawiają o dzisiejszej porażce tego drugiego.

MVP: Nie przejmuj się. I tak jesteśmy mistrzami! W dodatku już za kilka dni bierzemy udział w świetnej walce na PPV i przygotujmy się teraz do niej i spokojnie czekajmy na rozwój sytuacji, zobaczymy, kto wygra miano pretendentów do World Tag Team Championship. Jesteśmy najwartościowszym zespołem w Raw!

Shelton: Racja, ale jeszcze kiedyś odzyskam mój pas intekontynentalny!

Zawodnicy kontynuują rozmowę a my już przenosimy się na ring gdzie Jim Ross będzie rozmawiał z Triple H'em!

Jim Ross zapowiada swojego rozmówce, ten pojawia się na ringu! Publiczność wita go sporym cheerem!

JR: Witaj Triple H, spotykamy się w tym ringu by porozmawiać o twojej walce o WWE Title. Podobno wiesz już jaka będzie stypulacja?

Triple H: Tak jest JR. Jestem pierwszą osobą, która dostała tą wiadomość. Otóż będzie to świetna stypulacja i myśle, że zobaczymy wielkie emocje już za kilka dni. A emocje będą napewno, gdyż będzie to... Three Stages of Hell!

JR: Wow! Dawno nie widzieliśmy tego pojedynku! Podołasz trudom tej walki?

Triple H: Co do tego nie mam wątpliwości. Jestem dobrze przygotowany i nawet lanie jakie dostałem tydzień temu nie przeszkodzi mi w zdobyciu tytułu! Natomiast chce powiedzieć o jeszcze jednej rzeczy, która jest dla mnie bardzo ważna! D-X to już przeszłość, nie wiem jak długo jeszcze ja i Shawn będziemy w stanie walczyć na najwyższym poziomie, bo lat nam nie ubywa. Pora więc wyszkolić naszych następców!

Na rampie pojawia się Shawn Michaels, wraz z nim jest D.H. Smith oraz... Cody Rhodes! Cała trójka dołącza do Triple H'a w ringu!

Triple H: A więc w końcu udało nam się skompletować zespół, który wprowadzi nową jakość w WWE! Oto przed wami: EVOLUTION-X! Publiczność jest bardzo zadowolona z tego faktu! Tak więc JR, w niedziele zostanę WWE Championem, Cody niebawem zostanie Attitude Championem a będzie to jedynie początek dominacji Evolution-X na Raw! Zawodnicy zajmują wszystkie 4 narożniki tauntując... na co publiczność odpowiada chantami „E-X, E-X”

Raw schodzi z anteny!

Jak zawsze zapraszam do komentowania!

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The Sickman

1

• maly619

1

• Biggmac

1

• JPP

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Raw krótkie ale jak zawsze dobre ;)

Pierwsza walka bardzo ciekawa, w drugiej dobrze ze Hardzi przegrali :P

Zwycięstwo Ortona bezdyskusyjnie no i trudno się dziwić :D

Segmenty dobre no i mamy nową face'ową stajnie :D I w ogóle to aż żal mi się Tryplusia zrobiło :D On już taki stary :P

No a Stone Cold zadziera znowu z Bastardami...nieładnie :D

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Urządzenie:  Windows

RAW może i krótki, ale i tak bardzo fajny. Świetny pomysł z nową stajnią

E-X E-X!!! :D

E-X! E-X! E-X!

Hehe podoba mi się ten pomysł!

Biedny Matt z Jeffem przegrali :D Ale wole Londona i Kendricka :D

Niewiem czy gala taka kródka ale wiem że dobra! Oby tak dalej :) I niech Evolution - X zdominuje WWE XD

hehe Evolution-X :D mam nadzieje , że będzie tak samo dobre jak Dx ;)

Stone Cold i Orton odpłacili się jednemu z BBB :D to dobrze ;)

Triple H musi(!) być teraz WWE champem :P!! Mr Kennedy już się znudził ;P

Szykuje się ciekawe SS :D

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

E-X! E-X! E-X!.... SUCKS! :P

Nie no, lubię Triple H;a, Shawna trochę mniej, ale to już przesada. W kółko to samo... jezu, ile mozna ich w stajni oglądać. A jeśli chodzi o WWE fantasy, to wiadomo, że dominującą stajnią są Bastardzi. And that's the bottom line! Cause Vaclav wrote so! :lol: