Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown! 09.11.2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Welcome to Smackdown!

Backstage:Thorn rozmawia z Kanem.

Thorn:Machine myślałeś o tym że potrzebujemy 5 zawodnika do naszego teamu?

Kane:Myślisz że nie pokonamy też żałosnej bandy w czwórke?

Thorn:Widziałeś jaką ekipe zebrała Mrs.GM? Kane potrzebujemy piątego Bastarda.

Kane:Wampirze, daj mi spokój. Póki co dajemy sobie rade. Do Survivor Series jeszcze dużo czasu.

Thorn:Przecież wiesz że jedna osoba powinna do nas dołączyć.

Kane:Kto?....A tak nie mów nie mów. On nie będzie walczył z nami w zespole. Rozumiesz?

Thorn:Myśle że powinien.

Kane:To źle myślisz!

Przez chwile mierzą się wzrokiem, do szatni wchodzi Edge,Snitsky i Torrie.

Edge:Co jest Bastardzi? Torrie mówiła że słyszy jakieś kłótnie. Może zamiast tego pójdziemy skopać pare dup,co?

Kane(do Thorna):Zapomnij o tym.(wychodzi)

Edge:E,a szefowi co jest?

Thorn:Nic.(wychodzi,Torrie idzie za nim)

Edge:O,kurwa co oni w takich grobowych nastrojach? Snits,na co masz ochote?

Snitsky:Na ból!

Edge:Wiedziałem. Chodźmy może akurat się ktoś nawinie.

Match#1 Sonny Marella vs Domino

Końcówka: Domino próbuje chwycić Włocha w bearhug, ale ten wypłaca mu uderzenie kolanem w twarz. Domino chwyta się za twarz a Marella wyprowadza serie lowkicków, które powodują upadek przeciwnika. Sonny od razu zakłada ankle lock. Domini szarpie się, chwyta line. Włoch puszcza ale gdy tylko mężaczyzna wstaje wyrzuca go po za ring front kick'iem. Potem wskakuje na top rope i robi sicilian dropkick(missile) wprost w twarz przeciwnika. Ten zaczyna krwawić. Sonny podnosi go i tłucze jego główą o żelazne schody potem o stolik komentatorów i wrzuca spowrotem na ring gdzie wykonuje sto. Pin 1..2..shoulder up. Marella wstaje i czeka na swego przeciwnika. Gdy Domino w końcu staje na nogach słyszymy "This offer you can refuse!" po czym Marella wykonuje tornado kick. Pin 1..2...3! Sonny wstaje i prezentuje swój pas. Nagle pojawia się Deuce z mikrofonem.

Deuce:Ej Marella! Chce ten pas! Rozumiesz?

Sonny pokazuje mu środkowy palec.

Deuce:Nie igraj ze mną, makaroniarzu!

Obok Deuca niespodziewanie staje Jbl.

Jbl:Nie igraj z nami pierdolony Włoski cwaniaku. John Bradshaw Layfield jest za tym żeby Deuce dostał pas Cruiser...

Jbl przerywa, gdyż na rampie pojawia się cały Team Guerrero.

Vickie:Prosze,prosze. Jaka determinacja. Zacznijmy od tego Deuce że nie jesteś cruiserem.

Jbl:Marella też nie jest!

Vickie:Zamknij się John! Mój pomysł jest następujący.....pas cruiserweight uważam za zawieszony(głośne pretensje ze strony Marelli jak i Deuca). Zamiast tego na Survivor Series Sonny Marella zmierzy się z Deucem w walce o European Title który przywracam do łask. To tyle!

Mrs.GM ze swoją drużyną odchodzi, nie zważając uwagi na pytania zawodników.

Backstage:Szatnia Teamu Britain. Rozmawiają Regal,Taylor,Burchill,Finlay i The Highlanders.

Regal:Okay panowie jest tak. na SS walczymy z drużyną tego przemądrzałego Murzynka Elijaha. Oczywiście wiadomo co trzeba zrobić, pokazać im jak to jest być Dumnym Brytem.

Taylor:Otóż to. Jestem pewny że kogo nie zwerbują do siebie czeka ich nieunikniona porażka.

Burchill:Daje słowo Kapitana Burchilla że pokażemy tym szczurom lądowym gdzie ich miejsce.

Finlay:Za to co zrobili na ostatniej gali ECW chce roztrzaskać shillelagh na głowie Burke!

Regal:Okay.Który z was Szkoci będzie w naszym zespole?

Robbie:Długo sie zastanawialiśmy pijąc piwo,jedząc hagis i stwierdziliśmy że to ja.

Regal:Świetnie. Finlay mamy zaraz wspólny match. Reszte zapraszam do towarzyszenia nam pod ringiem.

Match#2 William Regal & Finlay(with Dave Taylor and Paul Burchill and Highlanders) vs Elijah Burke & Umaga(with Armando Estrada).

Końcówka: Regal dostaje superkick'a od Umagi i upada. Ostatkiem sił rzuca się w kierunku narożnika i zmienia z Finlayem. Uwielbiający walke Irlandczyk wbiega na ring punchuje Umage potem powala go short-arm chlotheslinem. Samoańczyk powoli wstaj ale przyjmuje low dropkick. Finlay zakłada elevated boston crab, wściekły Buldożer wyrywa się wstaje i mierzy przeciwnika wściekłym wzrokiem.Finlay może mieć kłopoty! Niespodziewanie Regal zagaduje sędziego na ring wbiega reszta Teamu Britain i zaczyna obijać Umage! Taylor częstuje go chairshotem, Burchill dropkickiem a Szkoci wykonują Scot drop i uciekają z ringu. Sędzia odwraca się, Finlay schodzi do pinu. 1..2..przerywa Elijah! Sędzia wygania go z ringu. Black Pope kłóci się z nim, w tym czasie Regal rzuca Finlayowi shillelag. Irlanczyk dwukrotnie uderza nią przeciwnika. Wtem na top rope wspina się Hornswoggle który aplikuje Umadze swój splash. Sędzia odwraca się widzi Finlaya znów pochylającego się do pinu, ale nie udaje klepnąć mu się ani razu gdyż Burke uderza go z pięści w twarz. Dyskwalifikacja drużyny Murzyna i Samoańczyka! Cały Team Britain wbiega na ring i zaczyna obijać obu zawodników! Burke i Umaga leżą bezsilnie, ale wtem na ring wskakuje Mark Henry, Mvp i Shelton Benjamin! Na ringu panuje chaos, w ruch idą chairshoty, i nieczyste zagrania. Po chwili Team Britain zostaje zrzucony z areny walki. Brytyjczycy powoli cofając się po rampie groża przeciwnej drużynie.

Winner: William Regal & Finlay by dq

Backstage: Ashley wychodzi spod prysznica, diva jest w samym ręczniku. Szuka czegoś w swojej torbie. Odwraca się....za nią stoi Snitsky! Dziewczyna z krzykiem wybiega z szatni i biegnie po korytarzu. Snitsky wychodzi Edge śmieje się głośno.

Edge:Mała rzecz a cieszy,nie?

Korytarzem beztrosko idzie Ric Flair, zauważa Bastardów na jego twarzy maluje się konsternacja.

Edge:Mr. Flair witamy.

Flair:Ohh..Big Bad Bastards we własnej osobie? Cieszycie się ostatnimi chwilami trwania swojego teamu?

Edge:Flair,Flair. Naprawdę zaskakujesz mnie. Kiedyś byłeś porządny facet,wiesz? A teraz? Wybacz ale kto popiera Vickie jest zwykłym śmieciem.

Flair:Zobaczymy co będziesz mówił po Survivor..

W połowie zdania przerywa mu big boot Snitskyego.

Snitsky:Lubisz gadać....a czy lubisz ból?

Łysy psychol zaczyna znęcać się nad Riciem, Edge obserwuje wszystko z uśmiechem.

Match#3 Kevin Thorn(withTorrie) vs Jesse (with Festus)

Końcówka: Jesse próbuje wykonać tiger suplex na Thornie, ten jednak wyrywa się i powala przeciwnika big bootem. Podbiega do narożnika przeciwników i wypłaca european uppercut Festusowi. Potem wraca do Jessa, ten zdążył już wstać i wykonuje na wampirze german suplex. Potem wskakuje na top rope; zrzuca go z niej Torrie. Wieśniak zaczyna protestować, Thorn podbiega do niego i pluje mu w twarz czerwoną cieczą! Potem rzuca

na liny i wykonuje original sin! Pin 1..2..przerywa Festus! Wampir spogląda na olbrzyma wściekłym wzrokiem, unika jego chlothesline i potężnym big bootem wyrzuca po za ring. Wykonuje crucifixion ma Jesse i pinuje 1..2..3! Wampir i jego diva świętują. Wtem rozlega się "Shaterred Glass"! Kevin rozgląda się niespokojnie...jednak Austina nigdzie nie ma! Wtem pojawia się na telebimie.

Austin: Thorn jesteś pieprzonym dupkiem...bo Stone Cold tak powiedział. I nigdy nie czuj się bezpieczny.

Steve pokazuje jeszcze double middlefingers i znika, wampir z wściekłością wypisaną na twarzy schodzi z ringu.

Winner: Kevin Thorn

Backstage:Kane przechadza się korytarzem, mija go Vickie, Chavo i Rey.

Vickie(ironicznie): Hej, Big Red Machine. Macie już 5 zawodnika?

Kane zatrzymuje się na chwile, podchodzi do Vickie, ta cofa się.

Kane:Nawet jeśli nie....(składa ręke jak do chokeslam i ochodzi)

Dalej BRM spotyka swojego brata.

Taker:Witaj,Kane.

Kane:Zejdź mi z drogi.

Taker:Nie.

Kane:Zejdź albo sam Cię z niej usune!

Taker:Śmiało.

Przez chwile obaj bracia stoją i milcza mierząc się wzrokiem.

Taker:Śmiało bracie. Cały czas mówisz o nienawiści. Jeśli mnie nienawidzisz to uderz mnie. Chodźmy na ring. Nie powiesz mi przecież że się boisz,co?

Kane:Nie będe z Tobą walczył.

Taker:Wiem. Bo rozumiesz to samo co ja.

Kane:Nie wiem o czym mówisz.(mija Takera)

Taker:Rozumiesz, że tylko z dwoma Brothers of Destructions, Big Bad Bastards zdominuje Smackdown!

Kane zatrzymuje się, odwraca. Po chwili milczenia odchodzi.

Match#4 Undertaker vs Chuck Palumbo

Końcówka: Trwa wymiana ciosów na środku ringu. Chuck próbuje irish whip, ale sam zostaje zakręcony odbija się od lin i dostaje big boot. Taker wykonuje potężny leg drop, pin 1...2..kick out. Phenom wstaje i szykuje się do chokeslam. Chuck podnosi się i unika chwytu, i sam aplikuje Undertakerowi superkick. Z uśmiechem tryumfu Palumbo schodzi do pinu 1...2...kick out. Tryumf zmienia się w zdziwienie, ale Włoch podnosi Takera i robi na nim full throtlle(swinging side slam). Z uśmiechem tauntuje przed publiką, ale Bad Ass nagle podnosi się! Powoli wstaje, Chuck obraca się i zastyga z przerażeniem na twarzy. Taker zaczyna okładać go pięściami, potem wykonuje Oldschool! Spokojnie czeka aż Palumbo wstanie a wtedy chwyta go i robi last ride! 1...2...3! Phenom zwycięża i bierze mikrofon.

Taker:Big Bad Bastards! Składam pierwszą i jedyną propozycje. Na Survivor Series mogę wystąpić w waszym teamie. Do przyszłej gali macie czas na decyzje. Jeśli nie...zrozumiem że Bastards są moimi wrogami.

Phenom rzuca mikrofon i schodzi do szatni.

Backstage: Todd Grisham przeprowadza wywiad z Chavo Guerrero.

Todd:Chavo na SS będziesz kapitanem Teamu Guerrero jakie to uczucie prowadzić tak potężny zespół?

Chavo(z dumą): A więc...

Pojawia się Edge i Snitsky.

Edge: Co do kurwy nędzy? Jaki znowu potężny zespół?

Todd:Panowie...

Snitsky:Zamknij się!

Edge:Potężny zespół to my Big Bad Bastards!

Chavo:Ale..

Snitsky:Ty też się zamknij!

Edge:Kto może nam tam zagrozić? Gruby skurwiel z Harlemu? Przydupasek starego Flaira śmiący nazywać się demone? Goryl Mrs. GM, wielki hinduski tępak? Ohhh(wskazując Chavito) może któryś z naszych(naśladując akcent Reya) latino machismo? Powiedz mi kto widział machismo bez cojones,co? Okay,Chavito. Kontynuuj swój wywiad,(klepie go w ramie)kapitanie.

Bastardzi odchodzą.

Todd:A więc...

Chavo:Zamknij się!(odchodzi)

Do biura Vickie wchodzi Khali ze swoim tłumaczem.

Tłumacz: Dzień dobry Mrs.GM.

Vickie:Cześć.

Tłumacz:Wielki Khali ma prośbe.

Vickie:Si?

Tłumacz:Prosi o walke z kilkoma przeciwnikami. Chce pokazać że nadal jest największy.

Vickie:Okay,niech będzie. Dostanie świeżą porcje mięsa. Ruszajcie na ring.

Match#5 Great Khali vs Funaki & Jimmy Wang Yang & Nunzio.

Końcówka: Cała trójka cruiserów atakuje olbrzyma. Ten wyrzuca po za ring Azjate-rednecka, a Funakiemu robi Khali bomb. Potem zakłada vice grip na Nunzio. Mały Włoch po chwili tapuje. Khali znów zwycięża.

Winner: Great Khali.

Backstage:Vickie wychodzi ze swojego biura, po drodze mijają ją Snitsky i Edge. Bastardzi czekają aż Mrs.GM zniknie z pola widzenia po czym Snits wyważa drzwi do jej gabinetu!

Edge:Okej, łysolu pokażmy tej dziwce jak bawią się Big Bad Bastards!

Obaj wrestlerzy zaczynają demolować pomieszczenie. Nagle w drzwiach staje Vickie! Rzuca okiem na biuro, które wygląda jak po przejściu huraganu i spogląda na BBB z nienawiśćią.

Vickie:Wy dwa skurwiele! Fuckin' gringos! Cały dzień siejecie zamęt na MOJEJ gali! Za kare stoczycie mecz z Leviathanem i Big Daddy V! Ciekawe co sądza o swoich nowych przydomkach, panie Edge! Ahhh...to będzie mecz no dq!

Edge:Uważaj bo zaraz pękniesz Vickie. Chodź Snits. Idziemy skopać dwie grube dupy.

Match#6 No dq

Edge & Snitsky vs Big Daddy V & Leviathan

Końcówka:Edge wykonuje missile dropkick w twarz Big Daddy'ego, potem spear...które jednak nie przewraca olbrzyma. V wymierza kilka bolesnych chopsów po czym chwyta Edga do chokebomb. Ten jednak wyrywa się i zmienia z Snitskym. Łysy wkracza na ring, od razu dostaje irish whip i rolling wheel kick. Pin 1..2..shoulder up. V podnosi przeciwnika, wykręca mu ręke i zmienia się z Leviathanem. Demon od razu częstuje Snitsa serią potężnych punchów i kicków. Podnosi go do demonbomb ale Snitsky przeważa i obaj upadają. Levy zmienia się z V. Łysy i grubas rozpoczynają walke, w tym czasie Leviathan zaczyna szukać czegoś pod ringiem. Edge chce mu przerwać...i dostaje demonbuster! Demon wraca na ring ze swoim złotym łańcuchem. Powala nim Snitsa wrzuca na ring Edga i jemu też aplikuje uderzenie swoją bronią.

Na ring wchodzi Ric Flair! W ręku ma żyletke która ciacha najpierw Snitsa a potem Edga! V wykonuje sitout powerbomb na psycholu a Levy na Rated-R.. ale nikt nie zaczyna pinować-na rampie pojawiają się Kane i Thorn! Flair i jego pupile uciekają im z ringu i przez dłuższą chwile kłócą się nawzajem.

Kane:Na Survivor Series będzie jeden zwycięzca. Będziemy to my. Wiesz czemu Ric? Becose we are Born..

Thorn:to Be!

Snits:Big!

Edge:Bad!

Wszyscy:BASTARDS!

Smackdown! schodzi z anteny.

Wszelkie komentarze,obiekcje i pochwały( :P ) zawsze mile widziane! Nie ma lepszej motywacji niż Wasze reakcje!!

Edytowane przez Biggmac
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Biggmac

2

• estevez

1

• JPP

1

• Falcony

1

Top użytkownicy w tym temacie

Spóźniony :P ale jest !! i to się liczy ;)

SS szykuje się coraz ciekawiej :D. Ale i tak wiadome jest , że BBB wygrają ;P

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

Smackdown ! Jak zwykle bardzo dobry. Trzymasz formę

8827320924727884526505.gif

• Urządzenie:  Windows

Kevin Thorn(with Ariel)

Hm.. nie powinna być Torrie??

Gala ogólnie trzymała świetny poziom, szczególbie segmenty backstage. Jest ich dużo i są bardzo wiarygodne

Mały619 celna uwaga :P Jakoś się musiałem rozmarzyć o Ariel i stąd ta gafa :D
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Jak widać sytuacja z War Gamews staje się ciekawsza. Mym zdaniem Undertaker dołączy do BBB, chociażby przez run in. Spodziewam się też interwencji Austina. Ale i tak nic to nie da - BBB 4 ever. A gala obra.

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

hm... coraz więcej wulgaryzmów na Smackdown:P

kolejna dobra gala, z ciekawymi segmentami backstage