Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA iMPACT! 8.11.2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy

• Reputacja:   959
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

TNA iMPACT! 8.11.2007

[Pojawia się video przedstawiające akcje z ostatniej gali, szczególnie z main eventu, gdzie wynik walki o title shota nie został rozstrzygnięty]

[Rozbrzmiewa muzyka Kurta Angle, który wchodzi na ring z Kevin`em Nash`em]

Kurt: Tydzień temu, podczas walki wieczoru o prawo pretendenta do pasa wagi cieżkiej nie zakończył się.. wobec czego ja, Olimpijski Złoty medalista, wielokrotny mistrz świata ubiegam się o niego!

[Na rampie pojawia sie Cornette]

Cornette: Co Ty za pierdoły wygadujesz Kurt !? walka zakończyła się podwójnym pinem, więc Jeff Jarrett i Samoa Joe zmierzą się z Stingiem na Genesis!

Kurt: Co ?

Cornette: To co słyszysz, dla Ciebie znajde inne zajęcie..

Kurt: A..

[urywa, ponieważ uderza muzyka Samoa Joe, który wychodzi na rampe]

Joe : Jim masz jakieś problemy z koncentracją! Nie będę walczyć 2 razy w jedną noc! Jestem skupiony tylko i wyłącznie na moim prawdziwym przeciwnikiem Mattem Morganem! A więc wybacz Cornette znajdź innego na moje miejsce!

Cornette: Hm.. Dobrze, więc Samoa Joe dostaniesz Matta Morgana! mistrz TNA Heavyweight Sting zmierzy się z Jeffem Jarrettem o pas!

Kurt: Ja też chcę walczyć w tej walce! na Bound For Glory nie poddałem się, nie dajesz mi żadnych szans na to, by walczyć chociażby o title shota! co to ma znaczyć Jim!

Cornette: To znaczy, że odsuwam Cie od pasa.

Kurt: P****** sie!

[Oburzony Kurt schodzi z ringu wraz z Nashem]

Openers Match

Kaz vs Shark Boy

Przebieg : Shark Boy gryzie Kaza. Dropkick, Kaz odbija się od linek, kopniak w brzuch. Shark Boy podnosi go i Facebuster! Pin…1…2…ale Kaz bez problemów ucieka. Shark Boy podnosi przeciwnika i whip w linki, próba Clotesline, ale Kaz ucieka łapie Shark Boy i Belly to belly Suplex. Teraz Slingshot leg drop. Pin…1…2… Ale Shark Boy ucieka. Kaz nie może w to uwierzyć! Podnosi Shark Boy’a whip w linki, ale reversal i Kaz wbiega w linki, Kaz odbija się od linek i Slingshot DDT! Kaz Pinuje! 1…2…Ale Shark Boy po raz kolejny ucieka! Kaz nie rozumie jak to możliwe podnosi Shark Boy’a i whip w narożnik. Biegnie na niego ale nadziewa się na boota. Shark Boy wchodzi na narożnik, Kaz wbiega na narożnik i Flux Capacitor!! Pin…1…2…3…Koniec! Kaz wygrywa z Shark Boyem. Na ring wbiegają Motor City Machine Guns. Patrzą na leżącego Shark Boy’a i niewiedzą co zrobić. Podnoszą go Alex trzyma go w mocnym uścisku, Chris podchodzi do linek i Springboard dropkick a Shelley reverse STO. Teraz stoją i patrzą się na nieprzytomnego Shark Boy’a. Nagle wbiegają na narożniki i tanują!

Zwycięzca : Kaz

[Na ringu stoi zdenerwowany James Storm]

Storm: Black Reign, Ty nie umyty, brudny i cychnący chodowco szczórów, czego

Ty ode mnie chcesz ? (publika reaguje głośno na słowa Storma)

- W tej chwili widać jak z backstage wynurza się Reign, zachodzi od tyłu Storma..

Storm: Jeżeli myślisz, że wysępisz ode mnie na flaszkę to.. Urywa, Black Reign chwyta Storma od tyłu za szyję kijem i zaczyna dusić, po czym uderza headbutt`em w tył głowy, odurzonego ciosem Storma ciągnie do narożnika i przypina kajdankami, teraz bierze kij i chce uderzyć go w głowę, jednak na ringu pojawia sie Harris i zatrzymuje rękę Reigna, wyrywa mu kij, uderza go w twarz i wyrzuca z ringu. Spogląda na rannego Storma, który patrzy sie mu w oczy.. po czym Harris odwraca sie i zaczyna wychodzić z ringu, jednak przystaje, odwraca się, Storm dalej leży bez ruchu, wtedy też Harris sięga do kieszeni i rzuca mu kluczyki do kajdanek, a następnie schodzi z ringu.

[Jim Cornette wchodzi na ring]

Cornette : Witajcie! Dzisiaj miałem powiedzieć coś o moim małym planie jaki wymyśliłem. Zapraszam na ring naszego mistrza X Division "Black Machismo" Jay Lethal!

[Na ring wchodzi Jay Lethal z pasem]

Cornette : Witaj Jay sprowadziłem Cię tutaj by Ci powiedzieć o twoim dzisiejszym przeciwniku, wiem że ktoś Ci pomaga w wygrywaniu walk i dzisiaj nie będziesz miał tak łatwo! Wiem że ta osoba będzie w stanie pokonać i Ciebie i twojego przyczajonego kolegę! Twoim przeciwnikiem na dziś będzie…

[Z publiki krzyczą różne nazwiska, jednak najgłośniejsze jest : „Moja Stara”]

Cornette : SAMOA JOE!!

[Publika wybucha z zachwytu]

Jay : Nie no jak to ja go nie znam ja nie wiem co on chce!

Cornette : Postanowione!

[Jeremy Borash zatrzymuje się przed szatnią Junior Fatu, zatrzymuje VKM]

J.B: Hello VKM! dzisiaj Wasza valet zatańczy z tajemniczym gościem Junior

Fatu, jak sądzicie kim jest ten tajemniczy gość ?

Kip: Nie obchodzi mnie kim jest ten jego gość! Fatu zamiast zajmować się powierzoną mu dywizją kobiet robi jakieś denne szopki..

[Zza pokoju Fatu słychać głośną muzykę]

Kip: O właśnie! [zdenerwowany Kip otwiera drzwi, zastaje tam bujającego się Fatu z dwoma kobietami, ubranymi w bikini, oraz samotnie tańczącą osobę w ciemnym koncie]

BG: Alleluja, ale ciałka!

Kip: Choć BG, zobaczymy jakie towarki nasz spaślaczek tutaj prowadza..

[Obaj próbowali wejść do pokoju, jednak przytrzymała ich Roxxie, oboje odwrócili się i dostali po twarzy]

Roxxie: Nie pozwalajcie sobie za dużo!

[Junior Fatu zauważył co się dzieje i podszedł do nich]

Roxxie: Fatu przestań robić sobie jaja i znajdź mi godną przeciwniczkę na Genesis!

Fatu: Spokojnie, najpierw zatańczysz z moim gościem, później poznasz swoją przeciwniczkę.

[Dziewczyny zaczęły z tyłu obmacywać Fatu..]

Roxxie: Powiec mi teraz kto zostanie..

Fatu: Do zobaczenia!

[Poprowadzony przez kobiety, szybko zamknął drzwi i zaczął tańczyć dalej]

Single

Jay Lethal vs Samoa Joe

Przebieg : Jay biegnie na przeciwnika ale Joe łapie go i Atomic Drop, Odbija się od linek i Big Boot, wstaje biegnie dalej i Senton Backsplash. Joe nie kończy podnosi przeciwnika i whip w narożnik, biegnie i Running Knee, Jay upada Joe staje nad nim i Facewash, szybko odbija się od linek Olé Kick. Joe nie ma zamiaru kończyć podnosi po raz kolejny przeciwnika i łapie go za plecy i łapie go za ręce, szykuje się i Coquina-Plex!! Na ring wbiega tajemniczy zawodnik z krzesłem znowu chce pomóc Lehtalowi! Ale z publiki wychodzi Matt Morgan i atakuje napastnika, Jim Cornette wychodzi z tunelu widocznie szczęśliwy! Ale tajemnicza osoba robi krok do tyłu i uderza Morgana krzesłem. Joe przypatruje się z ringu widząc że Morgan jeszcze trzyma się na nogach odbija się od linek i Suicide Dive prosto w plecy Morgana. Teraz pokazuje mu środkowy palec i wchodzi na ring ale gdy łapie się linek dostaje Chair Shota! Morgan szybko się otkną i wbiega na ring podnosi Joe i Chokeslam! Sędzia przerywa walkę!

Cornette : Stać ani kroku dalej! Widzę że są jakieś problemy między wami a więc na Genesis Samoa Joe spodka się z Mattem Morganem!! Za to tajemnicza osoba nie będzie mogła już bronić Jaya! Będziecie walczyć o pas X Division! Mam nadzieje że nie macie żadnych zastrzeżeń! A teraz odbędzie się kolejna walka! Abyss, Rhino i Raven staną naprzeciw siebie i kto wygra tę walkę będzie mógł wybrać walkę na Genesis ponieważ ta trójka będzie miała tam walkę!

[Publika szaleje. Matt, Jim i Tajemnicza osoba udają się do szatni a na ringu leży Joe i Jay!]

[Na ringu stoi odziany w czarny frak i okulary przeciw słoneczne Junior Fatu]

Fatu: Witajcie fani! już za chwilę mistrzyni TNA Knockouts zatańczy z moim specjalnym gościem! [cheer publiki] Roxxie Leveaux, zapraszam na ring [jednak nic się nie dzieje] zapraszam na ring! [dalej bez odzewu] hm.. drodzy fani przepraszam za chwilowe kłopoty.. [wtedy uderza muzyka VKM, Kip i BG James wychodzą na rampę, razem z nimi mistrzyni kobiet Roxxie, wszyscy wchodzą na ring]

Fatu: A teraz, mój specjalny gość! panie i panowie Disco Inferno!

[uderza muzyka w rytmie disco i na rampie ukazuje sie Disco Inferno, powili zmierza na ring wykonując taneczne ruchy, publika żywo skanduje: "Disco!", "Disco!". W końcu Disco Inferno znajduje się na ringu i tańcząc podchodzi do Roxxie, która stoi niemo i nie wykonuje żadnych ruchów]

Fatu: Roxxie taniec czas zacząć [Roxxie dalej stoi nieruchomo] Roxxie ta..

[urywa w pół słowa, Kip James uderza Fatu z tyłu double axe handle, w tym czasie Disco Inferno zbliża się do Roxxie, która mocno kopie go w krocze! Inferno zwija się z bólu! Fatu odzyskuje przewagę i odpycha Kipa w środek ringu, po czym odbija się od lin i próbuje clothesline! Kip James robi unik i Disco Inferno przyjmuje clothesline`a! Fatu staje nad Inferno i nie wie co zrobić, wtedy BG wykonuje low blow na Fatu, Kip podbiega i wykonuje Leg Drop Bulldog! tak, że fatu upada na Inferno, następnie obaj okładają go kopniakami!

wtedy zza publiki na ring wbiega The Head Seekers! Jimmy i Hoyt atakują szybko Kipa i BG James`a, Lance urzywa pałki tonfa i zdziela każdego po razie, Jimmy uderza dropkick`iem Kipa James`a, a Hoyt wykonuje clothesline na BG James`ie, który wypada poza ring! sędziowie odklepują w gong kilka razy, w końcu na ring wbiega ochrona i rozdziela wszystkich. Fatu, Inferno i VKM zostają odprowadzeni do szatni, na ringu zostaje Jimmy Rave i Lanc Hoyt, obaj zbierają sie do wyjścia, jednak wtedy wbiega Team 3D! Devon i Ray atakują Rave`a i Hoyt`a, Ray whipuje Rave`a w narożnik, a następnie i uderza go big splash`em! Devon wykonuje Neckbreaker na Hoyt`cie! Ray krzyczy do Devona, aby przyniósł stół, Devon wykonuje polecenie, obaj ustawiają stół koło narożnika, Ray wchodzi na narożnik, przed nim stoi Devon, który podaje Rave`a Ray`owi na barki by ten mół wykonac powerbomb! jednak na ring wbiega Christie Hemme, uderza pałką tonfa Devona, jednak ten zdaje się nic nie czuć, Hemme jednak nie czeka długo i wykonuje low blow! Ray próbuje zejść z narożnika, jednak wtedy na ring wbiega Steiner Brothers! Scott Steiner podnosi na barki Ray`a, a Rick wchodzi na narożnik.. Steiner Bulldog na stół! po akcji Steiner Brothers oraz Head Seekers podają sobie ręce oraz świetuja razem. Na rampę wszedł Jim Cornette!]

Cornette: Co tu się do cholery wyprawia! Head Seekers mieliscie stoczyć pojedynek z VKM, a nie brać udział w jakiś burdach! Na gali Genesis Steiner Brothers zmierzą się ponownie z Team 3D! VKM oraz Head Seekers za to jak się dzisiaj zachowali nie będą brali czynnego udziału w gali, znajde dla Was inne zadanie! puki co dzisiaj odbędzie się Genesis preview match - Team 3D i Voodoo Kin Mafia vs The Steiner Brothers i The Head Seekers!

[Cornette schodzi z rampy, a drużyny rozchodzą się]

Genesis Preview Triple Threat Match

Abyss vs Rhino vs Raven

Przebieg : Raven whip w narożnik Rhino, wbiega Clotesline i łapie go za szyje, teraz biegnie i Bulldog. Abyss wchodzi na ring, Raven szybko wstaje i szykuje się na przeciwnika. Abyss naciera na przeciwnika ale Raven się uchyla, Abyss zatrzymuje się zza plecami i podnosi przeciwnika i Shock Treatment! Raven teraz zwija się z bólu pod narożnikiem. Rhino powoli się podnosi ale Abyss tego nie widzi bo jest zajęty patrzeniem na leżącego Ravena. Łapie go za rękę, obraca go i belly to belly Suplex! Rhino każde się szykuje to czas na Gore! Raven powoli się podnosi. Rhino biegnie na wstającego Abyssa, ale ten unika i Rhino ląduje w narożniku. Raven Superkick na Abyssie i bierze Rhino i Raven Effect DDT! Pin 1…2…3… Raven wygrywa i to on będzie mógł wybrać walkę na Genesis. Wstaje i tanuje, bierze mikrofon.

Raven : No to wygrałem! Ale nie było łatwo mimo wszystko wygrał najlepszy…Wiadomo kto! A więc Raven może wybrać walkę na Genesis! Abyss lubi pineski, a więc hardcor jest tutaj na poziomie, Rhino wolałby stoły by wpaść w niego po raz kolejny. Ah ciężki wybór przede mną stoi. Może wprowadzić walkę poza ring, w ludzi… hmmmm… Tak to jest myśl A więc jaka walka będzie na Genesis??.......... Falls Count Anywhere!! [Wielki Pop] No a więc szykować się! TY też Mitchell! Widać Cię na tym rusztowaniu.

Mitchell : No. Nie ma sprawy!

Zwycięzca : Raven

[Korytarz, Junior Fatu zwołał wszystkie kobiety]

Fatu: Witajcie dziewczęta! jedna z Was za chwile dostanie szanse walki o pas na Genesis!

[Wszystkie dziewczęta jedynie wzdychają..]

Fatu: Mianowicie odbędzie się dzisiaj Knockouts Gauntled Match, którego zwyciężczyni zostanie pretendentem do tytułu i zawalczy z Roxxie Leveaux!

Za chwile wszystkie macie znaleźć się na ringu!

[Wszystkie TNA Knockouts rozeszły się]

TNA Knockouts Gauntled

[Na ringu nie zjawiła się żadna z kobiet, Junior Fatu zszedł z ringu i kierował sie w kierunku wyjścia, wtedy rozbrzmiał theme VKM, na ring zaczęła zmierzać mistrzyni TNA Knockouts Roxxie Leveaux, Fato wrócił z powrotem na ring, nie zauważył jednak jak tylnym wejściem na ring dostał się Kip i BG James, którzy zaatakowali go! w końcu Kip złapał za mikrofon]

Kip: Junior Fatu na Genesis ja chcę Ciebie! Roxxie nie musi bronić pasa, ponieważ nie potrafisz nawet wyznaczyć jej przeciwnika!

[Na tintantronie pokazał się Jim Cornette]

Cornette: Kip nie dostaniesz walki z Fatu, ani z nikim innym na Genesis, dobrze wesz dlaczego!

Kip: To daj mi walkę dzisiaj!

Cornette: Dzisiaj również masz inną walkę.. ale mam inny pomysł! Junior Fatu nie potrafi znaleźć odpowiedniego przeciwnika Roxxie, więc sam zmierzy się z nią na Genesis!

Kip: Co!?

Cornette: Już postanowione! Junior Fatu vs Roxxie Leveaux!

[Cornette znika z ekranu, a zdenerwowany Kip i BG James zdenerwowani uderzają kopniakami Junior Fatu]

[Rozbrzmiewa theme Christiana Cage, który powoli udaje się na ring]

Cage : Jak sami widzicie wasz mistrz jest bardzo zajęty i nie ma czasu dla was walczyć! Dzisiaj będzie inaczej dajcie mi tam jakiegoś przeciwnika który może walczyć z The Instant Classic Christian Cage’m! Nie ma z tyłu nikogo takiego i tutaj jest problem prawda??

Daniels [niewiadomo skąd] : Ciebie jest mało… mnie nie ma w ogóle przez kogoś straciłem X Division teraz nie ma dla mnie miejsca ale to się zmieni!

Cage : Co co ty majaczysz??

Daniels : Dzisiaj swój powrót zaliczę walcząc z osobą którą mój ojciec mówił że jest popaprańcem.

Cage : Co? Pokaż jaki jesteś mocny a nie chowasz się gdzieś w otchłaniach… kurde jak to zabrzmiało…

Daniels : A więc walczmy Cage!

Daniels pojawia się za plecami Christiana i zaczynają walkę!

Single

Christian Cage vs Christopher Daniels

Przebieg : Daniels biegnie na Cage’a i Enzuigiri, szybko wstaje łapie Christiana i Exploder Suplex. Daniels Pinuje 1…2…Ale to za mało by pokonać Christiana. Daniels podnosi przeciwnika i whip w narożnik, biegnie na niego ale Cage odchodzi łapie go i Reverse DDT! Teraz Christian wchodzi na narożnik. Szykuje się Frogsplash! Ale Daniels szybko wstaje i Enzugiri i Cage wylądował zza ringiem! Daniels staje za linkami i czeka. Cage powoli wstaje a Daniels robi B.M.E. – Best Moonsault Ever!! I ląduje na głowie Cage’a! Na ring teraz wbiega AJ Styles! I okłada pięściami Danielsa! Ale za drugiej strony wybiegają Senshi i Skipper. I okładają we dwoje Styles’a. Jednak wbiega Tomko i pomaga AJ’owi! Ale gdy skończył okładać Senshiego i Skippera podniósł Aj’a i Double barreled Chokeslam! Teraz krzyczy mu coś w twarz. Skipper kopie Tomko w brzuch, ten się zchyla a z ringu Senshi spada na plecy Tomko z Warrior’s Way!! Co za akcja! Teraz wbiegają L.A.X. I zaczynają okładać Skippera i Senshiego. Hernandez łapie Skippera i Border Toss na rampę! Homicide łapie Senshiego i DDT. Teraz podnoszą Danielsa i okładają go, wrzucają na ring i Homicide łapie go i Da Gringo Killa!! Cage powoli wstaje i widzi że Daniels leży! L.A.X. uciekają z ringu a Cage już na narożniku! Frogsplash!! Pin 1…2…3… Koniec Christian Cage wygrywa walkę. Patrzy się na Tomko i Aj’a i nie robiąc nic schodzi z ringu.

Zwycięzca : Christian Cage

Single

Chris Harris vs Robert Roode

Przebieg: Niemal cały pojedynek prowadzi Chris Harris, w końcówce inicjatywe przejmuje Roode po tym jak uderza Harrisa w oczy, Roode podobnie jak ostatnio kombinuje znów z narożnikiem, ściąga gąbkę z narożnika po czym chwyta głowe Harrisa i próbuje uderzyć nią w narożnik, Harris jednak skutecznie rewersaluje i to RObert uderza głową o narożnik, następnie Harris chwyta Roode`a wykonuje whip o liny po czym próbuje clothesline, Roode jednak robi unik, znów odbija się o liny i próbuje big boot, jednak Harris rewersaluje i wykonuja Catatonic! sędzia liczy 1-2-.. nie dolicza do trzech gdyż Black Reign chwyta go za nogi i ściąga z ringu, widząc to Harris atakuje Reign`a pięściami, co wykożystuje Roode i wykonuje low blow, Harris upada, a Reign i Roode wspólnie sprzedają kopniaki leżącemu Harris`owi, na ring jednak wbiega James Storm po czym skutecznie pozbywa się Reigna i Roode`a, następnie zaczyna wycofywać się w stronę wyjścia. Nagle rozbrzmiewa theme iMPACT! i przy entrance pojawia się Jim Cornette.

Cornette: Ogłaszam, iż na gali pay-per-view Genesis odbędzie się 4 Way Match między Black Reign`em, Robertem Roode, Chris Harris`em i James Storm`em! (wielki pop)

Na ringu stoi AJ Styles (w kołnierzu na szyi)i Christian Cage.

AJ: Tomko i Ty chcesz być moim drużynowym partnerem ? Ty, który palisz wszystkie akcje, zawsze jesteś tam gdzie Cie nie trzeba..

Cage: AJ spokojnie, skoncentruj się na pasie..

AJ: Tak, mam zamiar zainteresować się swym pasem! Tomko nie chce abyś był już moim partnerem!

Uderza theme Tomko, który rozzłoszcozny szybkim krokiem zmierza wchodzi na ring.

Tomko: AJ zgodze się z Tobą, ja również nie chce być Twoim partnerem, jak i mieć z cokolwiek wspólnego, oddaj mi pas, który trzymasz na ramieniu, od teraz należy do mnie!

AJ: Tak ?! tydzień temu to Ty wplątałeś się mi do walki!

Tomko: Nie widzisz, że musze robić wszystko sam !? z LAX nie dałbyś sobie rady!

AJ: Pff.. dzięki Twojej pomocy Homicide i Hernandez mało nie połamali mi karku! Po tych słowach Tomko rzuca się na Styles`a! AJ jednak robi unik .. Pele Kick! teraz AJ okłada leżącego Tomko po twarzy, Cage odciąga AJ`a od Tomko, który odzyskuje inicjatywe i ponownie napiera na AJ`a uderzając go pięściami po twarzy! Na ring wbiega ochrona i oddziela obu partnerów od siebie, Cage wyraźnie zdenerwowany biega od Tomko do AJ`a i kłóci się z ochroną. Pojawia się muzyka iMPACT! i przy entrance pojawia się Cornette!

Cornette: AJ Styles i Tomko uspokujcie się na chwile.. dam Wam jeszcze czas na rozegranie swoich porachunków, obaj niesprawdzacie się w roli mistrzów, dlatego też postanowiłem dać każdemu z Was szanse na wybranie nowego partnera!

Cage: Cornette czekaj! AJ i Tomko to wspaniała drużyna, lada chwila pogodzą się i będzie wszystko ok!

Cornette: Spokojnie Christian, dla Ciebie również znajdzie się coś.. a, więc ogłaszam, że na gali Genesis odbędzie się Pick Your Partner Match, w którym weźmie udział AJ Styles i Tomko! osoba, która odniesie zwycięstwo będzie mogła wybrać dowolnego pratnera, a Ty Christian zostaniesz specjalnym sędzią tego pojedynku! [wielki pop publiczności]

8 Man Tag Team Match

Team 3D & The Voodoo Kin Mafia vs The Steiner Brothers & The Head Seekers

Przebieg: Brother Ray i Devon pracują nad Jimmy Rave, co chwile nawzajem się zmieniając, Devon wykonuje whip o liny Jimmy`m, ten jednak łapie sie lin, wtedy Devon biegnie na niego, ten jednak znirza liny i Devon wypada w ten sposób poza ring, następnie szybka zmiana z Lance Hoyt`em, który wraz z Jimmy`m tauntuje na ringu, wtedy wchodzi VKM! cała czwórka zaczyna brawl na ringu, do tego dołączają sie też bracia Steiner, a nakońcu Team 3D, Steiners i Head Seekers zaczęli przegrywać, Jimmy krzyknął do Steiner`ów, aby Ci przysłonili sędziego, wtedy Christie podała Lance`owi pałkę tonfa i on uderzył nią Borther Ray`a w krocze! VKM jednak szybko reaguje, BG uderza serią punchów Jimmy`ego, a Kip aplikuje Lance`owi leg drop blulldog! Scott jednak zajmuje się Kipem i wykonuje Belly to Belly Suplex! Brother Devon odbija się od lin i wykonuje double clothesline na Head Seekers! jednak rewersal, Jimmy i Lance wykonują Double Chokeslam! Rick Steiner rozpędza się na BG`a i uderza Clotheslinem, obaj wypadają poza ring! Scott chwyta BG James`a i apliuje kolejny Belly to Belly! Jimmy i Lance wykonują na Devonie swoją akcję kończącą, czyli Seekers Crucifix Style! [double crucixif powerbomb] Jimmy odlicza Devona 1...2...3! Head Seekers i Steiner Brothers wygrali pojedynek!

[Po walce na ring wszedł Jim Cornette]

Cornette: Witam ponownie! zapraszam wszystkich wrestlerów pracujących w TNA, aby zgromadzili się w około ringu.

[Wrestlerzy wyszli i ustawili się koło ringu]

Cornette: A, więc żeby nie było wątpliwości, na Genesis czekają nas takie walki! Chris Harris vs James Storm vs Black Reign vs Robert Roode! Rhino vs Abyss vs Raven w Falls Count Anywhere! Roxxie Leveaux vs Junior Fatu, Black Machismo vs Mystery Oponent o pas

dywizji X! Tomko vs AJ Styles w Pick Your Partner Match, gdzie sędzią specjalnym zostanie Christian Cage! [pop publiczności] Matt Morgan vs Samoa Joe! oraz..

[nagle zgasło światło, włączyła się muzyka Stinga, wszyscy zaczęli rozglądać się na wejścia jednak nigdzie go nie było widać, w końcu każdy zauwazył trzy szamoczące sie postacie znajdujące sie na dachu, następnie dwie z nich zaczęły zjerzdzać na linie! Sting powieszony za nogi, został spuszczony głową w dół na ring! do tej samej liny został przywiązany Kurt Angle, który zszedł na ring, jednak dał znak ręką i lina została wciagnięta ok. 3,4 metry nad ring, u góry znajduje się Kevin Nash, to on steruje liną]

Cornette: Kurt co Ty..

Kurt: Zamknij sie! chce title shota na Genesis i Ty mas zmi go dać!

Cornette: Powiedziałem już..

Kurt: W dupie mam to co powiedziałeś! masz mi dać title shota, inaczej każe zrzucić Stinga na ring!

Cornette: Kurt mówiłem..

Kurt: Kevin wiesz co robić!

[Kevin Nash popuścił linę, która szybko zaczęła spadać!]

Cornette: Kurt nie!

[W ostatniej chwili Nash złapał linę, następnie ponownie podciągnął na "bezpieczną" wysokość]

Kurt: Wiesz czego chce, daj mi to!

Cornette: Dobrze, dostaniesz title shota!

Kurt: Trzeba tak było od razu, nie musiałbym uciekac się do takich środków!

Cornette: Ale nie będzie to zwykły pojedynek! nie będę dłużej tolerował takich zachowań! na Genesis odbędzie się I Quit Match między Kurtem Angle i Stingiem o pas TNA World Heavyweight, zwycięsca dostaje wszystko, przegrany zostaje z niczym! [pop publiczności]

Kurt: Ale zaraz..

Cornette: Daj mi dokończyć Kurt, masz to czego chciałeś! Jeff Jarrett za to, że nie walczy o pas dostanie walkę z Kevinem Nashem! [pop publiczności]

[Przed końcem gali ukazuje się spot, który przedstawia walki jakie odbędą się na nadchodzącym ppv Genesis]

Komentarze mile widziane, jeżeli już piszesz post to napisz coś więcej o gali niż "Gala świetna" bo to może napisać każdy kto nie czytał powyższego tekstu.

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

1

• Undertaker_4don

1

• maly619

1

• JPP

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Najbardziej podobało mi się Abyss vs Rhino vs Raven :P Wygrana Ravena... oczywiście... chociaż wolał bym Rhino ;)

No i te tańce Fatu :D Zajebiaszcze ;P

Gala bdb

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

Falls Count Anywhere - Mam nadzieję, że będzie ciekawie całościowo podoba mi się akacja z Abyssem, ravenem i rhino XD

ale panowie Shelly i Sabin nie ładnie tak atakować Shark Boya on tak niewinny XD

Christian z LAX ciekawe zagranie tylko żal mi Danielsa

4 Way Match między Black Reign`em, Robertem Roode, Chris Harris`em i James Storm`em! (wielki pop)
kolejny zapowiadający się ciekawie pojedynek

Roxxie Leveaux vs Junior Fatu (Hornswogle vs Kalas ???)

I Quit Match Sting i Kurt może być nieźle jeszcze ta akcja z powieszeniem stinga :D nieźle to wymyśleliście nawet pasuje mi to do TNA ale czemu Jaret został odsunięty od pasa :( ale zato dostanie Nasha stare gwiazdy WCW zobaczymy czym nas zaskoczą.

Dobra gala powodzenia w dalszej pracy

• Urządzenie:  Windows

Gala fajna, ale niewiedziec czemu nie mam ochoty czytac gal TNA tak jak WWE. Nie wiem czy to jest spowodowane

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Ja krztynkę się zawiodłem - cieszę się że Raven wygrał, ale jeśli ma powstać stajnia, to trzeba ją nalezycie wypromować... a tu nic takiego się nie dzieje. Zapewne więcej dowiemy się po Genesis. Ekstra była stacja z zawieszeniem Stinga na linie. Przypomniało mi się WCW i to co działo się po first blood matchu pomiędży Vampiro i Stingiem.