Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Night Of Champions 2025

Dyskusje, spekulacje, spoilery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   283
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Kopia Jasny

Main event może wyglądać tak:

:vince:

• Lubię to 1
  • Haha 2

ch.png.7c876b79d0bf5c4c7ded2ead1b695a31.png

• Reputacja:   1 257
  • Status:  Online
  • Styl:  Ciemny

Kolejna już SZÓSTA walka w karcie:diabel:

GuLRBygWYAA-d_S?format=jpg&name=small

• Reputacja:   1 112

Karta w obrazku:

Spoiler

GuLRL3VXEAAOTPO?format=jpg&name=900x900

Niestety walka Dom vs. AJ wypadła. :classic_sad:

tumblr_5b3210ea242af55d6ebcc21a9c685682_c9e169e7_540.png

• Reputacja:   383

Night of Champions gala gdzie każdy pas głównego rosteru jest broniony a nie tylko 2 z 11. Tak jakby na gali Evolution były 2 walki kobiet a reszta mężczyzn🤣

• Haha 1

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

• Reputacja:   1 257
  • Status:  Online

33 minuty temu, Jeffrey Nero napisał(a):

Night of Champions gala gdzie każdy pas głównego rosteru jest broniony a nie tylko 2 z 11. Tak jakby na gali Evolution były 2 walki kobiet a reszta mężczyzn🤣

Szczerze ja i tak najbardziej się dziwię, że jest już 6 walk w karcie - zapłacili pewnie za 6 to mają 6 - kto bogatemu zabroni:D

• Lubię to 1

• Reputacja:   361
  • Styl:  Jasny

I jeszcze ten męski finał KOTR pomiędzy starymi dziadami, zamiast wykorzystać to do wypracowania kogoś "na dorobku". Tytuł KOTR i tak chuja znaczy, ale tutaj to przywalili zdrowo w ciula. Po co promować "młodych" jak można main eventerów, którzy osiągnęli już wszystko?:icon_rolleyes:

• Lubię to 1

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

7 godzin temu, -Raven- napisał(a):

I jeszcze ten męski finał KOTR pomiędzy starymi dziadami, zamiast wykorzystać to do wypracowania kogoś "na dorobku". Tytuł KOTR i tak chuja znaczy, ale tutaj to przywalili zdrowo w ciula. Po co promować "młodych" jak można main eventerów, którzy osiągnęli już wszystko?

W nagrodę za wygranie turnieju walczy się o główny pas swojej tygodniówki na SummerSlam. Dlatego obecność Main Eventerów w samym finale raczej nie powinna być zaskoczeniem. Ewentualna walka John Cena vs. Cody Rhodes, to jest odpowiedni kaliber na taką galę jak SummerSlam.

• Reputacja:   7

Chyba nie zrozumiałeś co -Raven- miał na myśli. KOTR od 1993 zawsze dawał szota o pas na Summerslam problem tylko w tym że powinien być trampoliną dla młodych jak dawniej (Bret , Owen , Austin) a nie ugruntowaniem pozycji tych którzy większego pushu nie potrzebują. Zmarnowany potencjał.

• Lubię to 2

1398873554496dcab003a02.jpg

• Reputacja:   141
  • Urządzenie:  Android

Kiedyś może tak ale potem chyba to zmienili. Nie kojarzę żeby w ostatnich 15 latach (aż do zeszłego roku) KOTR nie dawał TS tylko był tytułem króla ringu. Sheamus, Corbin, Nakamura czy Barrett nie mieli żadnej walki o pas z tego powodu.

Inna sprawa to, że ja osobiście wolę żeby tak legendarny turniej miał prestiż, a wygrana Gunthera rok temu czy teraz Orton/Cody bardziej zwiększa prestiż turnieju niż wygrana Barrett'a, Nakamury czy Corbina którym to nic nie dało (Sheamus to co innego bo był już byłym World championem wtedy). Nie róbmy z tego turnieju dla jobberów 

• Lubię to 2

• Reputacja:   819

35 minut temu, GGGGG9707 napisał(a):

Inna sprawa to, że ja osobiście wolę żeby tak legendarny turniej miał prestiż, a wygrana Gunthera rok temu czy teraz Orton/Cody bardziej zwiększa prestiż turnieju niż wygrana Barrett'a, Nakamury czy Corbina którym to nic nie dało (Sheamus to co innego bo był już byłym World championem wtedy). Nie róbmy z tego turnieju dla jobberów 

Zgadzam się z moim przedmówcą w tej kwestii, ja osobiście chciałbym, żeby powróciła coroczna tradycja KOTR i teraz także QOTR z shotem na SummerSlam o World Title, dzięki temu samo SummerSlam jest bardziej prestiżowe i w roku będziemy mieli kolejną rzecz poza RR i MITB, która może wyboostować kogoś, w zeszłym w końcu wygrał Gunther, którego to mocno wyboostowało, a to była całkowicie świeża postać w main eventach i w sumie możliwe, że na to się zanosi, że będziemy mieli z tego coroczną tradycję i ja przy tak mocnym rosterze i dużym jak jest obecnie to jestem zdecydowanie ZA!

A co do dwóch zawodników w finale no to powiem tak, ogólnie fajnie bo dream match, ale fakt faktem jest taki, że to zmarnowany spot, a dlaczego? Bo Cody przypiął Cenę na MITB i z buta powinien mieć za to shota na główny tytuł, co innego gdyby przypiął Logana czy w ogóle jakby przegrali ten Tag Team Match, ale on spinował World Championa, a teraz musi jeszcze wywalczyć shota i jeszcze pewnie to wygra, więc przy takim bookingu dla mnie to po prostu marnotrawstwo spota, Orton tak samo niezbyt potrzebuję tej wygranej, nawet nie chodzi o to, że może wejść  i z buta powiedzieć, że chcę walkę o tytuł i ją dostanie, ale po prostu też na Backlash został w zwykłej walce uderzony poniżej pasa i tytułem w twarz, a dodatkowo R-Truth mu przeszkodził, skoro Nia Jax może sobie powiedzieć, że coś się wydarzyło i powinna dostać rewanż i go dostaję, to czemu Ponton by nie mógł? Oczywiście że by mógł, a z jego pozycją to tym bardziej, więc finał ma star power, ale szkoda, że są tam dwie gwiazdy, które po ostatnim bookingu jaki dostali to mogli spokojnie sobie powiedzieć, że chcą jeszcze jednej walki o tytuł, bo mają do tego mocne argumenty w przeciwieństwie do dwóch pozostałych półfinalistów czyli Jeya i Samiego, którym taki turniej by pomógł.

• Lubię to 3

Top 3 Walk 2k18

1.Kenny Omega vs Chris Jericho(Wrestle Kingdom 12)

2.Hiromu Takahashi vs Marty Scurll vs Will Ospreay vs Kushida(Wrestle Kingdom 12)

3.Johnny Gargano vs Andrade Cien Almas(NXT Takeover: Philadelphia)

Godzinę temu, Mankind89 napisał(a):

KOTR od 1993 zawsze dawał szota o pas na Summerslam

No nie byłbym taki pewny.

Chyba nie zrozumiałeś co -Raven- miał na myśli

Może i nie. Nikt nie jest idealny. Po słowach

Cytat

chuja znaczy

Chciałem jedynie przypomnieć, że nie takie chuja, bo później walczysz na jednej z najważniejszych Gal Premium od WWE w roku o główny tytuł swojej tygodniówki.

dla młodych

Siedzę i myślę i prócz zawodnika zwanego Bron Breakker nie przychodzi mi nikt inny do głowy. Z tym że obecna sytuacja, gdzie Seth ma walizkę raczej nie sprzyjała temu, żeby Bron wygrał tegoroczną edycję tego turnieju.

• Reputacja:   283
  • Styl:  Kopia Jasny

Cody Rhodes vs Randy Orton i CM Punk vs John Cena to coś, co kiedyś ułożono by na największą imprezę lata, SummerSlam. Niestety, jedna gala u szejków daje jakieś 50 mln dolarów, tak więc to tam idą najbardziej smakowite kaski. Szkoda...
Motyw z dziadami u koryta faktycznie daje się we znaki – Rollins z walizką MITB, Cody/Orton w finale KOTR, 58‑letni Goldberg w walce o WHC...

Triple H, jak widać, w formie. :ttrip:

Edytowane przez DarthVader
  • Lubię to 1

ch.png.7c876b79d0bf5c4c7ded2ead1b695a31.png

• Reputacja:   141
  • Urządzenie:  Android

Od jakiegoś czasu sporo narzekałem na WWE, zwłaszcza na RAW jednak w ostatnich miesiącach Smackdown świetnie mi się ogląda a w ostatnich tygodniach nawet RAW przyjemnie mi schodzi (sporo przewijam ale i tak jest co oglądać). Na gale w Arabii jestem anty bo te gale są nie potrzebne i zwykle poziom jest słaby, nie wiem wrestlerzy jakoś się nie przykładają. Ale tym razem karta wygląda dla mnie naprawdę solidnie.

Cena vs CM Punk : Czekałem od lat na tą walkę. Choć Cena wygląda słabiutko w ringu a jego gimnick polega na tym, że jego walk nie da się oglądać to jednak Punk może pociągnąć poziom walki. Liczę na wymiany finisherów, dobrą walkę choć ze słabym tempem, chciałbym wygranej Punka ale Cena pewnie obroni. Pytanie tylko czy klasycznie (sędzia pada, Low blow + Title Shoot) czy może np interwencja Rollins'a (mówił od miesięcy że nie pozwoli Punkowi zdobyć pasa). Będzie ciekawie i tu też nie ważne co się będzie działo będę zadowolony.

Cody vs Orton : Bardzo podoba mi się to zestawienie. Obaj zasługują żeby mieć w CV zwycięstwo tego prestiżowego turnieju. Myślę że wygra Cody po czym ruszy na Cenę, pokona go a następnie Rollins wpadnie z walizką (początek feudu Cody Seth już mamy bo parę razy się spotkali ostatnio w ringu) tylko co wtedy Orton będzie robił na SummerSlam? Z drugiej strony jeśli wygra Orton to obejdzie hasło "ostatnia walka między nami" z Backlash a Cody może wtedy iść na Rollins'a (chyba, że Jey albo LA Knight go będą mieli na SummerSlam). Myślę jednak że Cody wygra ale każdy wynik mi pasuje.

Fatu vs Solo : Wielka walka, szkoda że tu bo chciałem ją na SummerSlam. I w sumie może tak będzie bo tu skończy się nie czysto, na SNME Tag Team Match Solo & JC vs Fatu & Jimmy a na SummerSlam rewanż. Chociaż nie jestem fanem tego, jak na WM mieliśmy Gunther Jey rewanż za SNME tak na SummerSlam będziemy mięli dużą walkę która będzie rewanżem za małą galę. Walkę pewnie wygra Fatu przez DQ.

Zayn vs Kross : Zdziwiłem się, że walka wylądowała w karcie a nie na RAW ale na plus bo Kross zasłużył na swoją szansę popularnością. Pytanie teraz jak to będzie. Wygra Zayn jako że jest praktycznie u siebie (pokój między Arabią a Syrią) czy może Kross wreszcie wygra i zaczną jego mega push (co jakby chcieli zrobić to by walizkę dostał) co doprowadzi Zayn'a do szaleństwa / załamania. Ciekawej by było jakby Kross wygrał ale pewnie Zayn zwycięży.

Cargill vs Asuka : Z jednej strony dobre zestawienie i świeże. Do tego zwyciężczyni turnieju ma ugruntowaną pozycję więc nie grozi nam powtórka z Queen Zelina. Wygrać może każda. Z jednej strony Cargill vs Stratton coś tam były interakcje między nimi i chyba walka zakończona DQ jeśli się nie mylę. No i Stratton mogłaby wreszcie coś ciekawego robić bo póki co jej reign mi się nie podoba (nie jej wina tylko rywalek no ale idzie trochę na jej konto niestety). Z drugiej strony Asuka vs Iyo byłoby dobre patrząc na ich przeszłość + Sane mogłaby mieszać nie wiedząc którą stronę wybrać. Swoją drogą Iyo od WM ma 0 obroń pasa, taka ciekawostka. Jedyne co mi w tej walce nie pasuje to to, że ani Cargill ani Asuka zbytnio mnie nie interesują i nie szczególnie za nimi jestem. Ale myślę że Cargill wygra choć z żadnego wyniku nie będę zły.

Ripley vs Raquel : Nie potrzebna walka która mogłaby odbyć się na RAW. Do tego Ripley vs Judgement Day jest już nudne. Ripley łatwo wygra.

• Lubię to 2

• Reputacja:   819

3 godziny temu, GGGGG9707 napisał(a):

No i Stratton mogłaby wreszcie coś ciekawego robić bo póki co jej reign mi się nie podoba (nie jej wina tylko rywalek no ale idzie trochę na jej konto niestety).

Widzę, że nie tylko ja mam takie zdanie o reignie Tiffany, ale jakie inne można mieć zdanie po bookingu, gdzie przez pół roku wałkujemy tragiczny feud Tiff z Jax z przerwą na jeszcze bardziej tragiczny feud jak i walkę z Charlotte na WM? Dwa feudy w przeciągu pół roku? To trochę mało, to już Cena zaliczył więcej w swoim pożegnalnym runie od początku tego roku, ale tak jak mówisz to nie jest w żadnym stopniu wina Tiffany tak samo jak run Gunthera nie był winą Gunthera, niemniej jednak minus jest taki, że te tragiczne bookingi będą zapamiętane i w większości zwalane właśnie na samych zawodników i to idzie bardzo na ich niekorzyść, Tiffany potrafi być dobrą mistrzynią i dobrą zawodniczką co udowodniła po debiucie w mr, a wcześniej jako mistrzyni NXT, Gunther też wiele razy udowadniał swoją wartość, ale no właśnie, ten sam case co w przypadku rocznego runu Rhodesa, przeciwnicy niezbyt pomagają jak i same feudy ile razy można słuchać jak Tiffany wbija na ring i mówi jaką jest świetną mistrzynią i jak genialny cash in zrobiła, a potem powtóreczka z rozrywki i atakująca ją Jax, od pół roku non-stop to samo, dlatego czekam na stratę przez nią tytułu, bo ten run już ciężko będzie uratować, musieliby zacząć nowe feudy i coś mocnego dla niej ogarnąć, ale raczej ten run jest już bliżej końca, a moje fantasy i w sumie dość realne fantasy zakłada Cargill wygrywającą ze Stratton i jakiś cash in Naomi i potem fajny feudzik pomiędzy tą trójką, to mogłoby być coś świeżego niż permanentnie od około roku Jax/Bayley/Stratton przy tytule.

• Lubię to 1

Top 3 Walk 2k18

1.Kenny Omega vs Chris Jericho(Wrestle Kingdom 12)

2.Hiromu Takahashi vs Marty Scurll vs Will Ospreay vs Kushida(Wrestle Kingdom 12)

3.Johnny Gargano vs Andrade Cien Almas(NXT Takeover: Philadelphia)

Night of Champions Kickoff: