Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Raw 05.11.2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   24
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

WWE Raw 05.11.2007

Rozpoczynamy kolejne Raw!

Jesteśmy w szatni, w której są świeżo upieczony pretendent do Attitude Championship: Cody Rhodes oraz Rick Flair.

Flair: No, Cody... dziś walczymy przeciwko Carlito i Super Crazy. Myśle, że jeśli pokonasz dziś mistrza interkontynentalnego, to doda ci to pewności siebie w starciu z Mattem Hardym.

Cody: Mam taką nadzieje. To moja pora by pokazać światu, że nie jestem w WWE dzięki protekcji ojca!

Flair: Dokładnie Cody. Ale mam jeszcze propozycje dla ciebie! Myśle, że ci się spodoba!

Cody: Tak? A o co chodzi?

Flair: Zapewne wiesz co za plany mam na Survivor Series? Stanełem po stronie Vickie Guerrerro w walce przeciwko Big Bad Bastards! Co ty na to, by dołączyć do Team Guerrerro?

Cody: Co? Nie podoba mi się to. Nie lubie tych twoich kolegów ze Smackdown! Fałszywy Chavo, przygłupi Khali... nie, nie ma mowy! Moje miejsce jest tu, na Raw!

Flair: Nie wiesz co tracisz synu! Masz szanse świecić triumfy, a beze mnie nic nie osiągniesz!

Cody: Jakto bez ciebie?

Flair: To proste! Odmawiasz mi? To w takim razie będziesz walczył sam dzisiaj! Ja nie przyjmuje odmowy!

Nature Boy wychodzi z szatni, za nim wychodzi Cody, ale nie zamierza go namawiać do zmiany zdania. Obok niego pojawia się Shawn Michaels.

Michaels: Widzisz Cody, mówiłem ci, że lepiej wyjdziesz jak dołączysz do nas.

Cody: Zawiodłeś mnie, nie potrzebuje cie!

Michaels: Wydaje ci sie... ale w takim razie życze powodzenia w dzisiejszym Handicap Matchu!

Jesteśmy w biurze GMa. Są w nim Johnathan Coachman oraz Vince McMahon.

Vince: No, Coach, jestem zadowolony z twojej pracy tydzień temu. Świetnie się spisałeś.

Coach: Dziękuje, sir.

Vince: Austin wciąż się nie pojawia, myśle, że zastąpisz go na dłużej.

Coachman uśmiecha się... ale po chwili jego mina rzednie. Pojawia się Austin wraz z Randym Ortonem.

Austin: Twoje niedoczekanie Coachman. Texas Rattlesnake wrócił na Monday Night Raw i wraca do pracy!

Vince: Hm... Steve... jak dobrze cie widzieć. Widze, że zdrowie dopisuje!

Austin: Nie musisz się podlizywać Vince, tym razem nie skopie ci twojego starego tyłka. Coachman, zabierz dupsko z mojego fotela i podaj piwo!

Coach: Yyy... Tak jest, sir! Dobrze widzieć, pana spowrotem!

TAG TEAM MATCH

Lance Cade & Trevor Murdoch vs The Hardys

końcówka: Murdoch trzyma Jeffa w headlocku, ten jednak robi snapmare! Rozpędza się i dropkick w plecy rywala! Pin... 1...2...kickout! Jeff zmienia się z Mattem, ten powala Murdocha clothesline'm, próbuje drugi raz, ale ten robi unik i doskakuje do swojego partnera, z którym się zmienia! Cade podchodzi do Hardy'ego, powala shoulderblockiem, podnosi i robi suplex! Matt jednak szybko wstaje, ale dostaje kopniaka od Cade'a, ten próbuje DDT, ale w ostatniej chwili Matt się wyrywa i próbuje zrobić Twist of Fate, ale Cade nie pozwala mu na to i szybko kontruje z Redneck Bomb! Pin... 1....2...3! Sensacyjne zwycięstwo! Zwycięzcy tauntują dając do zrozumienia, że będą celować w tytuły tag teamów!

Zwycięzcy: Lance Cade & Trevor Murdoch

Jesteśmy ponownie w biurze GM. Są w nim już tylko Stone Cold i Orton. Austin jak zawsze konsumuje browar.

Austin: No dobra Randy, jako że zbliża się Survivor Series musze cię uwzględnić w jakiejś walce dziś!

Orton: Ale mam nadzieje, że nie wstawisz mnie do walki z jakimś mniej wymagającym rywalem? Wiesz, że jeszcze odczuwam trudy walki z Cyber Sunday!

Austin: Nie martw się! Przecież o to chodzi, żebyś się nie męczył dziś zbytnio.

Orton: To jakiego masz dla mnie rywala?

Austin: Charlie Haas ci odpowiada?

Orton: Pewnie, odpowiada mi! Tak więc Legendkiller wraca na szczyt.

Austin: A propos powrotu na szczyt. Mam dla ciebie dobrą wiadomość, ale to powiem ci później!

SINGLE MATCH

Randy Orton (with Steve Austin) vs Charlie Haas (with Kenny Dykstra)

końcówka: Haas leży, Orton serwuje mu serię stompów! Za którymś razem jednak Charlie łapie go za nogę, przewraca i zakłada Ankle Lock! Orton jednak szybko wychodzi z chwytu. Obaj wstają, wymiana punchy, w końcu Haas kopie Ortona w brzuch i robi Haastile Takeover (olympic slam)... ale Orton w ostatniej chwili spada na nogi za plecami rywala i robi Backbreaker! Pin... 1...2... ale w ostatniej chwili Haas unosi ramię! Orton podnosi się, Haas bardzo wolno wstaje, Randy pada na kolana w charakterystyczny sposób uderza pięściami w ring... i RKO! Pin... 1....2....3!

Zwycięzca: Randy Orton

Gdy Austin gratuluje wygranej Ortonowi nagle gaśnie światło... przez chwilę zaczyna błyskać czerwona poświata wokół hali! Gdy zapala się światło, widzimy Ortona i Austina leżących krzyżem na ringu z twarzami we krwi! Ale nikogo nie ma w obrębie ringu! Dopiero pojawiają się na nim sanitariusze i opatrują zawodników! Kto mógł to zrobić?

Teraz przenosimy się na parking gdzie podjeżdża czarna limuzyna, wysiadają z niej mistrzowie tag team czyli Shelton Benjamin i Montel V. Porter ubrani w eleganckie garnitury z dużą ilością złota na szyi, które idealnie pasuje do okazałych pasów mistrzowskich. Podchodzi do nich WWE Champ Mr. Kennedy.

Kennedy: Siema ziomale... co tam?

MVP: Nic człowieku, przyjechaliśmy zobaczyć co tu się dziś dzieje!

Kennedy: To wy nie wiecie? Przecież dziś walczymy w teamie!

Shelton: My?

Kennedy: Tak! Ja i wy, w 6-Man Tag Team Matchu!

MVP: Przeciw komu?

Kennedy: DX i D.H. Smith.

Shelton: To nie problem, przecież to my trzej jesteśmy mistrzami, nie oni!

MVP: Zresztą i tak trzeba im skopać tyłki w rewanżu za zeszły tydzień!

Kennedy: Prawda... ale najbardziej by mi zależało na osłabieniu Triple H'a przed Survivor Series!

MVP: Nie ma problemu, bracie. Jesteśmy Most Valuable Tag Team!

Kennedy przybija piątki czarnoskórym wrestlerom i razem kierują się w stronę hali. Przy wejściu zatrzymują ich Mark Henry i Elijah Burke!

Burke: Shelton, Montel... powiem krótko, mamy dla was propozycje.

MVP: Nie mam czasu człowieku z tobą gadać, musze się przygotować do wielkiego main eventu!

Shelton i MVP chcą odejść ale drogę zastawia im Mark Henry.

Henry: Najpierw nas wysłuchaj!

Burke: Wiem, że nie macie planów na Survivor Series. Natomiast my mamy i to duże. Nasz team będzie walczył przeciwko teamowi Williama Regala w 5vs5 matchu! Co wy na to by do nas dołączyć i skopać paru mizernych wrestlerów?

Shelton: Co my na tym skorzystamy?

Burke: Będziecie mieli okazje brać udział w najlepszej walce tego dnia i pokazać całemu światu, że najlepszy team na Raw nie odpuszcza sobie tak ważnej gali! Chyba nie chcecie stracić w oczach fanów?

MVP: Dobra, niech będzie, spotkamy się jeszcze w najbliższym czasie, a teraz na nas pora!

Carlito i Super Crazy szykują się do zbliżającej się walki. Super Crazy wyciąga z torby połączone ze sobą flagi Meksyku i Portoryko.

Carlito: I to jest cool! A najlepsze jest to, że dziś bez problemu pokonamy Cody'ego Rhodesa. Wogóle nie zamierzam się zmęczyć, a ty? (Meksykanin przytakuje) Cool, chodź załatwimy to szybko i pójdziemy odpoczywać. A i weź tą flage.

2 ON 1 HANDICAP MATCH

Cody Rhodes vs Super Crazy & Carlito

końcówka: Przewaga Latynosów jest niepodważalna. Carlito wrzuca Cody'ego w narożnik, sadza go na nim, wskakuje na second rope i robi Superplex! Gdy Cody leży na ringu Super Crazy robi springboard moonsault! Pin... 1... 2... kickout! Cody nie składa broni! Carlito podnosi go, w tym czasie Super Crazy schodzi z ringu i bierze flagę i wchodzi z nią na ring, ale zatrzymuje go sędzie i każe zostawić niedozwolony przedmiot. W tym momencie Cody powala Carlito i wykorzystuje nieuwagę Super Crazy i wyrzuca go poza ring! Nagle niespodziewanie spośród widowni wyłania się Rick Flair! Wchodzi na ring apron i wygraża coś Cody'emu, sędzia zatrzymuje go przed wejściem na ring, a nieuwagę Rhodesa wykorzystuje Carlito robiąć Backstabber! Nagle na rampie pojawia się Shawn Michaels i biegnie w stronę ringu! Sędzia cały czas dyskutuje z Nature Boyem, natomiast HBK wbiega na ring i serwuje Carlito Sweet Chin Music! Następnie kładzie Cody'ego na nim, zauważa to sędzia... 1....2....3! Cody Rhodes wygrywa! Gdy sędzia unosi w górę ręke Rhodesa, z tyłu atakuje go Flair, powala na ring i zaczyna okładać kopniakami! Gdy kończy zaczyna znów coś pokrzykiwać do Cody'ego... ale dostaje Sweet Chin Music od Michaelsa! HBK podaje dłoń Cody'emu, by pomóc mu wstać... ten się waha... ale podaje dłoń i dziękuje za pomoc!

Zwycięzca: Cody Rhodes

Jesteśmy w biurze WWE Chairmana. Vince McMahon rozmawia z Coachmanem.

Vince: Widzisz, Coach, los się znów do ciebie uśmiechnął. Austin znów nie może prowadzić Raw. Do końca wieczoru ty będziesz pełnił jego obowiązki.

Coach: Dziękuje, sir. Wiem, że Steve chiał ogłosić już pierwsze walki na Survivor Series, więc będe musiał zrobić to za niego!

Vince: No to do roboty!

Przenosimy się na ring, gdzie jest już witany gwizdami Johnathan Coachman.

Coach: Mam zaszczyt przekazać wam dobre wieści odnośnie Survivor Series. Chodzi oczywiście o walki do których dojdzie. Napewno Mr. Kennedy bronił będzie swojego tytułu. Jego rywalem będzie Triple H! (ogromny cheer) Stypulacja będzie wybrana w przyszłym tygodniu. Odbędzie się też mecz o miano pretendenta to WWE Championship, ale na dzień dzisiejszy nie moge zdradzić kto weźmie w nim udział. Odbędzie się także walka o tytuł pretendentów do World Tag Team Championship. Wezmą w niej udział 4 tag-teamy, które losowo zostaną połączone w 2 czteroosobowe zespoły. Stoczą między sobą pojedynek, gdzie zwycięzka czwórka zostanie spowrotem rozbita na 2 tag teamy, które już stoczą normalny pojedynek tag teamów o miano pretendentów. Mam nadzieje, że zasady są jasne. Skład walki poznacie już za tydzień. Dziękuje za uwagę!

DIVAS MATCH

Micki James vs Beth Phoenix (with Val Venis)

końcówka: Beth rozpędza Mickie, ta jednak robi Lou Thesz Press! Od razu zalewa ją gradem ciosów, ale po chwili Beth udaje się zrzucić mniejszą rywalkę! Obie wstają, Mickie próbuje szybko wyprowadzić Superkick, ale nie trafia, natomiast Beth kontruje z Sitout Powerbomb! Pin... 1...2... w ostatniej chwili Mickie unosi ramie! Beth podnosi ją, irish whip, ale gdy Mickie odbija się od liny, za noge lekko łapie ją Val stojący za ringiem, przez co Mickie traci równowagę i upada! Beth podnosi ją i robi Glamazon-Plex! Pin... 1...2....3! Beth wygrywa! Wraz z Valbowskim schodzą z ringu, Mickie natomiast jest wściekła na Venisa, za to, że przeszkodził jej w walce!

Zwyciężczyni: Beth Phoenix

Todd Grisham rozmawia z Triple H'em.

Grisham: Kilka minut temu dowiedzieliśmy się, że będziesz walczył na Survivor Series o WWE Title, zadowolony?

Triple H: Jasne, Todd. Widzisz, w końcu dostałem titleshot taki na jaki zasługiwałem, czyli 1on1, tylko ja i Kennedy!

Grisham: Coachman powiedział, że ten mecz będzie miał stypulacje, jaka by ci najbardziej odpowiadała?

Triple H: To bez znaczenia, podczas mojej kariery walczyłem we wszystkich możliwych stypulacjach i na wszystko będe gotowy, a teraz pozwól, że pójde przygotować się do walki.

Grisham: Dziękuje za rozmowę.

MAIN EVENT

6-MAN TAG TEAM MATCH

Mr. Kennedy & Most Valuable Tag Team vs Triple H & Shawn Michaels & D.H. Smith

końcówka: Kennedy okłada Smitha punchami, następnie robi Samoan Drop! Pin... 1... 2... kickout! Ken podnosi rywala, zaciąga go do narożnika, zmienia się z MVP. Montel serwuje kilka punchy, instruuje kolegów by odsuneli się na chwile od narożnika, po czym serwuje młodemu wrestlerowi Players Boot! Odsuwa go od lin i robi pin... 1... 2... ale przerywa Michaels! Na ring wchodzi także Shelton Benjamin! Sędzia już nie panuje nad tym co się dzieje! Na ring wkracza również Triple H! MVP wyrzuca Smitha poza ring, natomiast Michaels próbuje Sweet Chin Music na Sheltonie, ale ten się uchyla i robi T-Bone Suplex! Teraz jest dwóch na jednego, Triple H został sam! Nikt natomiast nie zainteresował się Kennedym, który opuścił na rożnik i kierował się w stronę stołu komentatorów! W tym czasie Triple H nawet dobrze radzi sobie z rywalami, mimo że znajduje się w narożniku udeje mu się odwrócić ciosy Montela i samemu wyprowadzić kilka potężnych punchy, które powalają Tag Team Championa! Triple H przechodzi do ofensywy, serwuje kopniaka Sheltonowi i łapie go między nogi do Pedigree... ale na ringu pojawia się Mr. Kennedy z krzesłem i uderza nim w głowe Huntera! Sędzie w końcu wie co robić i przerywa walkę! MVP również pojawia się na ringu z krzesłem, tym razem chairshota przyjmuje wracający na ring Michaels! Zaczyna krwawić! Shelton schodzi poza ring i rzuca Smithem w stalowe schodki! Totalna dominacja trójki championów!

Kennedy instruuje Montela, by ten położył jedno krzesło na ringu, a na nim kładzie głowę Triple H'a. Bierze drugie krzesło i... con-chair-to! Triple H zaczyna krwawić, ale Kennedy poprawia jeszcze raz! Absolutna dominacja! Kennedy rzuca krzesło i wraz ze swoimi dzisiejszymi partnerami opuszcza ring, żegnany gwizdami!

Zwycięzcy: Triple H & Shawn Michaels & D.H. Smith (przez DQ)

Jak zawsze zapraszam do komentowania (pochwały, obelgi:P), to motywuje do dalszego pisania!

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• estevez

2

• The Sickman

2

• maly619

1

• JPP

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Gala jak najbardziej zaczepista ;).

Nooo mam nadzieje , że na SS będzie już nowy WWE Champ :P.

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

• Urządzenie:  Windows

Gala fajna, bardzo fajne segmenty backstage

Świetne RAW :D

Main event jest super uwielbiam jak face dostają ode heeli po dupie :D :D

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

D.H. Smith jako Main Eventer :D Fajnie :) Szkoda że mamy takiego mistrza a ni innego ale wiem że na SS się zmieni ;) Prawda?? Czytając gale zrozumiałem : Cody Rhodes - ALE KOKS :D POKONAŁ Dwóch :D Fajna gala nie ma co :D

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

zauważ, że ktoś mu pomógł:)

Nie liczy się jak liczy się że ich pokonał :D