Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWF Smackdown 2 RIP! Jeszcze można pociągać ;]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witam szukalam tego od heh roku tyle razy juz to sciaglem i nic mam nadzieje ze wkoncu sie uda z gory wielkie dzieki !!!!
  • Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• nekrophage

9

• HcK

4

• HardyBoy

4

• hardy14

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

mam taki problem mam tego smackdowna 2 ale problem jest taki ze cały czas jak naprzykład uruchomie od nowa kompa to wochodze chce zagrać patrze pyk niema sejwów tak samo tez jest jak na emulatorze uruchomie inna gre a pózniej znowu chce zagrać w ten wrestling czy w coś innego to niemam znowu sejwów powiedzcie mi co mam zrobić plis bo chce pograc kariere w tej gierce bo jest dobra pamiętam jak naginałem w to na playu jeszcze he pomóżcie mi z tymi sejwami co mam zrobić moze jakąs moemorke czy coś dodatkowe sciagać czy o co chodzi jak coś to podaje numer gg najlepiej by było na gg 8683502 pozdro i licze bardzo na waszą pomoc

Ps. a ma ktoś moze pełną wersje tej gry a nie ripa?

7999120247eda8692ffb0.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Rafi86, naucz sie używać znaków interpunkcyjnych, bo odechciewa się czytać Twojego postu po pierwszym zdaniu (a raczej w miejscu, gdzie według mnie powinno się kończyć pierwsze zdanie).

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Urządzenie:  Windows

mam taki problem mam tego smackdowna 2 ale problem jest taki ze cały czas jak naprzykład uruchomie od nowa kompa to wochodze chce zagrać patrze pyk niema sejwów tak samo tez jest jak na emulatorze uruchomie inna gre a pózniej znowu chce zagrać w ten wrestling czy w coś innego to niemam znowu sejwów powiedzcie mi co mam zrobić plis bo chce pograc kariere w tej gierce bo jest dobra pamiętam jak naginałem w to na playu jeszcze he pomóżcie mi z tymi sejwami co mam zrobić moze jakąs moemorke czy coś dodatkowe sciagać czy o co chodzi jak coś to podaje numer gg najlepiej by było na gg 8683502 pozdro i licze bardzo na waszą pomoc

na emulator ściągasz takie dwa pliki co robią za memorke i będziesz miał sejwy

noo dzieki ale to skąd te memorki ściągnąc i co dalej z nimi zrobic moze ktoś dac linka plis pozdro

google.pl ... Potem włączasz ePSXe, i ładujesz nim memorkę ... czy to takie trudne ? Nie...

Zaraz ściągnę.

a ja tam mam już niebede się męczył z tymi cienkimi wrestlingami na kompa noo ale ten smackdown 2 stara gierka ale najlepsza tego typu jaką mozna na kompie zagrac a ja przeżucam się już na wwf smackdown vs raw 2008 na playstation 3 bo właśnie zakupiłem he:D

wwf smackdown vs raw 2008 na playstation 3

Sorka za offtop, ale kolo mnie rozbawił. Widać , że z wrestlingiem jest na co dzień jak gra w WWF smackdown vs raw :D hehe

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

a ja tam mam już niebede się męczył z tymi cienkimi wrestlingami na kompa noo ale ten smackdown 2 stara gierka ale najlepsza tego typu jaką mozna na kompie zagrac a ja przeżucam się już na wwf smackdown vs raw 2008 na playstation 3 bo właśnie zakupiłem he:D

Przypuszczam, że oprócz Ciebie i mnie, jeszcze kilka osob ma ps3, lub ma zamiar je kupic.

Nie jest to nic nadzwyczajnego, więc nie ma czym się ekscytowac i chwalic, jak i równiez spamowac temat.

[*] 1967-2007 Chris Benoit [*]

15892867604680c292362c8.gif

to może ja też sie przyłącze:)

[ Dodano: 2008-02-13, 19:36 ]

http://www.forum.eprogramy.net/epsxe-t1194.html

to jest strona dzięki której bez problemu skonfigurujecie ePSXe pod ta gre 8-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Mr_Hardy
      Angielski stolik komentatorski CMLL ma fajną miejscówkę w Arena Mexico. Jedyny minus to te krzesła.
    • Bastian
      Tak jest
    • KyRenLo
      John Cena ma rywala. Tak jak spodziewała się zdecydowana większość z nas już przed samym turniejem jest to oczywiście Gunther: Wiemy również coś więcej o kolejnych dwóch pojedynkach. Bayley zmierzy się z Sol Rucą: Natomiast Cody Rhodes podejmie mistrza NXT (Kogoś z dwójki Ricky/Oba):      
    • KyRenLo
      Widzę coś o Flo, więc muszę odpowiadać. Zapewne chodzi o zawodniczkę obecnie TNA zwaną Tessa Blanchard.
    • Grins
      Tak jak myślałem Gunta idzie na Cena, ale to co się działo po walce ewidentnie wskazuje że nie tego fani oczekiwali, coś czuje że zbierze przepotężne buczenie za tydzień, po co wgl był ten turniej? Nie można było zorganizować to tak że Gunther atakuje Cena na Survivor Series dusi go, brutalnie go niszczy i rzuca mu wyzwanie że to on będzie jego ostatnim przeciwnikiem? Przecież to byłoby o wiele lepsze rozwiązanie niż bezsensowny turniej z którego i tak nic nie wyszło, moim zdaniem taka decyzja z
  • Dodaj nową pozycję...