Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE przejmuje meksykańską organizację! Zawodnicy AAA zawalczą na NXT Worlds Collide

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   16
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Featured image
WWE zaskoczyło podczas Countdown do pierwszej nocy WrestleManii 41 i ogłosiło przejęcie meksykańskiej organizacji AAA.

Co więcej, będziemy mieli szybko już pierwsze efekty. 7 czerwca dojdzie do gali Worlds Collide, gdzie dojdzie do konfrontacji gwiazd NXT i AAA.

To wszystko pokrywa się z niedawnymi zapowiedziami Triple H'a, że WWE będzie chciało ambitniej wejść na rynek Ameryki Południowej.

Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Attitude

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grins
      W sumie obrzydzili mi to starcie i cały program po ostatnim SmackDown, więc mam centralnie wyjebane no chyba ze chcą wywołać duży heat na Ortona bo nie wiedzą jak tu wykombinować aby fani na niego źle reagowali...  Ogólnie gdyby to ode mnie zależało zrobił bym shoocker w postaci że Cody wygrywa z pomocą Pata i dostajemy double turn, chcieli zrobić z Ortona Heela a fani i tak go cheerują więc coś im nie pykło, w sumie ciężko to gówno uratować ten Pat to jak puszka pandory przynosi same strat
    • KyRenLo
      Zawsze może się zrobić specjalnym sędzią. Jak psuć odbiór walki, to już do końca. Jelly Roll dodany i jest walka na Backlash, jak się patrzy. Rhodes i Roll vs. McAfee i Orton. Znając WWE to wcale nie jest taka nierealna opcja.  
    • MattDevitto
      Może Travis Scott czy jak mu tam wpadnie
    • Tomos
      Pat powie, że trzeba było w końcu zareagować i postanowił zostać uosobieniem głosów w głowie Ortona, żeby mu pomóc. Okaże się tym samym, że segment to jedna wielka interwencja psychiatryczno-terapeutyczna dla Randalla, a poprowadzi ją przespecjalizowany na psychiatrę doktor Isaac Yankem. No bo co, mamy taki pierdolnik że możemy jeszcze ściągnąć Kane'a. Lećmy full MAGA. A tak serio, no to czego byśmy nie wymyślili, to i tak oni wymyślą coś gorszego, nie ma co strzelać   Mam nadzieję,
    • MattDevitto
      Oby dodał się do walki - ja się bawić to się bawić...Chętnie zobaczę Cody vs. Pat & Orton
  • Dodaj nową pozycję...