Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA IMPACT Taping - Dzień 2 [29.03.2025]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   16
  • Status:  Offline

Nazwa gali: TNA IMPACT Taping - Dzień 2

Data: 29.03.2025

Federacja: Total Nonstop Action Wrestling

Typ: Event

Arena: St. Joseph Civic Arena

Karta:
Cytat

Singles Match:

Rosemary vs. Jacy Jayne

Ultimate X Qualifying Match:

Cody Deaner vs. KC Navarro

Tag Team Match:

Gigi Dolin & Tatum Paxley vs. Heather By Elegance & Maggie Lee

Singles Match:

Dani Luna vs. Jakara Jackson

Singles Match:

Brian Myers vs. Leon Slater

Triple Threat Match:

Sami Callihan vs. Mance Warner vs. AJ Francis

Tag Team Match:

Ace Austin & Trey Miguel vs. The System (JDC & Moose)

Singles Match:

Xia Brookside vs. Jazmyn Nyx

Singles Match:

Tessa Blanchard vs. Missa Kate

Tag Team Match:

Ethan Page & Frankie Kazarian vs. Elijah & Joe Hendry

Mixed Eight Man Tag Team Match:

Mustafa Ali, Tasha Steelz & The Great Hands (Jason Hotch & John Skyler) vs. Masha Slamovich, Mike Santana & The Hardys (Jeff Hardy & Matt Hardy)

Wyniki:
Spoiler

Singles Match:

Jacy Jayne def. Rosemary

Ultimate X Qualifying Match:

KC Navarro def. Cody Deaner

Tag Team Match:

Gigi Dolin & Tatum Paxley def. Heather By Elegance & Maggie Lee

Singles Match:

Dani Luna def. Jakara Jackson

Singles Match:

Brian Myers def. Leon Slater

Triple Threat Match:

AJ Francis def. Mance Warner & Sami Callihan

Tag Team Match:

The System (JDC & Moose) def. Ace Austin & Trey Miguel

Singles Match:

Xia Brookside def. Jazmyn Nyx

Singles Match:

Tessa Blanchard def. Missa Kate

Tag Team Match:

Elijah & Joe Hendry def. Ethan Page & Frankie Kazarian

Mixed Eight Man Tag Team Match:

Masha Slamovich, Mike Santana & The Hardys (Jeff Hardy & Matt Hardy) def. Mustafa Ali, Tasha Steelz & The Great Hands (Jason Hotch & John Skyler)

Powiązane tematy:

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Attitude

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 73 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 996 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 874 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #653 Data: 31.03.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: London, England, UK Arena: The O2 Format: Taped Data emisji: 03.04.2025 Platforma: Peacock Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Jeffrey Nero
      Ja tam do Samanthy i Alicii nic nie mam. To tak jak z manierą śpiewania np. Shakiry niektórych to wkurwia inni mają na to wywalone.
    • StuPH
      Kolejny raz podpisuję się ręcyma i nogyma pod opinią kol. @ LegendKiller . Samatha była okropna i z wielką radością przyjąłem informację o jej odejściu z WWE. Ta obecna - nie lepsza.  AEW za pośrednictwem JE Justina Robertsa bije na głowę WWE w kwestii ring announcerów.
    • LegendKiller
      Panowie - powiedzcie mi - czy ja jestem odklejony, czy was też tak niesamowicie wkurwia ten sposób zapowiadania wrestlerów przez wpierw wielkodupą Samantę, a teraz tą wannabe murzynkę?    Autentycznie wczoraj jak oglądałem RAW to dawałem mute jak tylko otwierała mordę. To zapowiadanie „z pazurem“ sprawia, że tęsknię mocno za Tonym Chimelem jęczącym przy zapowiedzi Rated R Suuuuuuuuuuuperstar.    Musiałem się z tym uzewnętrznić.    A żeby nie było że tylko offtop, to mam nadzieję, że Jay skończy na WM tak samo jak wczoraj skończył Jimmy.
    • CzaQ
      Znowu Cenariusz zaczyna RAW. To już jest jakiś schemat ;d Nawet nic nie powiedział i już go goni Cody i jego pedalscy podwładni z jego ŁOOOO. 9 minuta i dopiero cokolwiek ktokolwiek powiedział. Ciekawe czemu RAW ma 3 godziny... Cody sam się roastuje żeby Cena nie miał co mówić? Co to kurwa 8 mila?   Potyczka słowna nawet ok, ale wciąż Jonasz jako heel mnie nie przekonuje. To wszystko takie wymuszone. Ale koniec segmentu dobry     - Wychodzi New Day. Wraca team... New Catch Republic! Uwielbiam Dunne'a oraz Batesa. Jedni z najlepszych ringowo. Szkoda, że WWE ich nie promuje i nie daje dawać z siebie wszystkiego jak to było w starym złotym NXT. Nawet jobbneli.... ;/ Daye chcą pasy TT. Face off z mistrzami Wikingami. - Ten lepszy Uso vs Gunther. Troszkę się pomęczył mistrz, ale wygrał. Tak powinno być na WM, ale nie będzie... za to w końcu feud coś ruszył.. - Penta i Łamacz vs JDay - dokończenie z poprzedniego tygodnia. JDay przerwało ME gdzie ci dwaj walczyli o pas, więc teraz sztampowo tag kontra tag. I kolejna sztampa - Bronn przypadkowo trafia Miedzianego, a heelowie dzięki temu wygrywają. Niesnaski wśród face'ów, a stajnia się promuje. OK. - AJ feuduje z Loganem, a gdzieś w tle czai się Kross.  - Bianca jest ładna, ale musi mieć koszmarne cycki. A więc jest sędziną, a o pas walczy Rhea z mistrzynią Iyo.  Double DQ i mamy triple threat nie ma innego chuja. Boże co za chaos i syf.    Przypominam, że do WM mamy niecałe 3 tygodnie, a podbudowa jest bardzo minimalistyczna... dzięki HHH. 
  • Dodaj nową pozycję...