Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

DDT Wedding Hall Pro Wrestling Spring Festival In Sentir La Saison Gifu [30.03.2025]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   16
  • Status:  Offline

Nazwa gali: DDT Wedding Hall Pro Wrestling Spring Festival In Sentir La Saison Gifu

Data: 30.03.2025

Federacja: DDT Pro Wrestling

Typ: Online Stream

Arena: Sentir la Saison

Format: Taped

Data emisji: 02.04.2025

Platforma: Wrestle Universe

Karta:
Cytat

Six Man Tag Team Match:

JJ Furno, Keigo Nakamura & Yuni vs. DAMNATION T.A (Daisuke Sasaki, Ilusion & MJ Paul)

Singles Match:

Yuya Koroku vs. Yuki Ishida

Six Man Tag Team Match:

Jun Akiyama, MAO & Yukio Naya vs. Kazuma Sumi, Kazusada Higuchi & Toru Owashi

Six Man Tag Team Match:

The 37KAMIINA (Shunma Katsumata, To-y & Yuki Ueno) vs. Schadenfreude International (Antonio Honda, Chris Brookes & Takeshi Masada)

Falls Count Anywhere Six Man Tag Team Match:

The 37KAMIINA (Shunma Katsumata, To-y & Yuki Ueno) vs. Schadenfreude International (Antonio Honda, Chris Brookes & Takeshi Masada)

Wyniki:
Spoiler

Six Man Tag Team Match:

DAMNATION T.A (Daisuke Sasaki, Ilusion & MJ Paul) def. JJ Furno, Keigo Nakamura & Yuni (11:02)

Singles Match:

Yuya Koroku def. Yuki Ishida (9:05)

Six Man Tag Team Match:

Jun Akiyama, MAO & Yukio Naya def. Kazuma Sumi, Kazusada Higuchi & Toru Owashi (12:28)

Six Man Tag Team Match:

Schadenfreude International (Antonio Honda, Chris Brookes & Takeshi Masada) vs. The 37KAMIINA (Shunma Katsumata, To-y & Yuki Ueno) - Double Count Out (10:50)

Falls Count Anywhere Six Man Tag Team Match:

The 37KAMIINA (Shunma Katsumata, To-y & Yuki Ueno) def. Schadenfreude International (Antonio Honda, Chris Brookes & Takeshi Masada) (17:08)

Powiązane tematy:

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Attitude

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 73 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 992 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 874 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Grins
      Czas omówić kilka ważnych walk które zostały już dodane do karty, w sumie ta karta bardziej mnie jara niż tamta zeszłoroczna, coś mi się wydaje że wiele niespodziankę pozostawili na samą WrestleManie dlatego ta RTWM jest taka średnia i nie każdemu siada ale też i nie ma tragedii mi ten czas do WrestleManii szybko zleciał w sumię pozostały prawie 3 tygodnie, jedyne co mi tutaj nie siada to zbytnio program Uso/Gunther no i program Cena z Rhodesem liczyłem na coś lepszego a się przeliczyłem.  A więc na początku Gunther/Jey program od samego początku był prowadzony średnio aż do ostatniego RAW, serio dopiero teraz pokazali Gunthera jako takiego skurwiela? Do tego ta krew, chory ring generał który rozjebie każdego na swojej drodze? Serio Hunter dopiero teraz wprowadzili taki brutalizm do tego programu? Widać że próbują ratować ten program i podeszli do tego z głową, no ale można było od samego początku rozpisać ten program, gdzie Gunther robi rozwałkę na wszystkich bliskich Jey'a, dodałby tutaj samego Rikishi'ego do tego programu gdzie Gunther go atakuje w jakimś segmencie i robi na nim taką demolkę jak na Jimmy'im... Druga sprawa to skąd tyle krwi? Serio oni to przepchali czy już oficjalne można uznać że skończyła się era słodkiego pierdzącego bookingu i rzeczywiście zapanowała jakaś era " agresji " ale no nie powiem zaskoczył mnie ten segment na ostatnim RAW, no i widać że po segmencie z Cena-Cody'm na EC, czy walce Punk-Drew na Bad Blood to nie była jednorazowa akcja i krew rzeczywiście po wróciła do programów WWE... Co najlepsze to teraz przekleństwa są bardziej cenzurowane, ale już mniejsza o to... Ten segment uratował ten program, teraz Gunther powinien rujnować Jey'a co RAW, jeśli rzeczywiście Triple H chce na niego zrzucić pas na WM i chce rozpocząć jakiś tam nowy rozdział po WrestleManii, to Jey musi zostać tak rozpisany że nie ma żadnych szans aby zdobyć ten tytuł, no ale pięknie rozpisali Gunthera jakby go tak od samego początku prowadzili gdy dostał pas to byłby na prawdę dojebanym mistrzem.  Cena/Cody mam być szczery? Pierwszy segment mi mocno siadł no i teraz ten wczorajszym RAW, ale tak to nie było tu żadnego polotu, pierwsze przemówienie ok myślałem że Cena posunie się do jakiś pojebanych akcji a on po prostu wchodził, typowa gadka że wszyscy go wykorzystywali i że koniec z tym, że się nie zmieni bo inni tego chcą, wczorajszy segment był na prawdę dobry bo wspomnieli nawet o dziadku Vince'ie że Cena był jego pupilkiem może nie padło to z imienia i nazwiska ale większość wiedziała o co chodzi... Ale końcówka segmentu gdzie największy terminator w historii pada po jednym cross-rhodes co to miało być? Serio to teraz go tak budują jakby Cena nie miał sił zdobyć tego pasa i że zrobił się po prostu chujowy, no nie przełknąłem tego... Ogólnie spodziewałem się serio jakiś zmian w postaci, gmmicku coś szokującego ale jeśli Cena ma wchodzić przy obecnej muzyce, przy starej postaci to ten Heel Turn no nie miał po prostu sensu, dużo się mówi że zwycięzca Triple Theart Matchu pierwszego dnia ma dołączyć do walki Cody-Cena... No nie wiem czy to wymysł ludzi, czy serio są takie plany ale no kurwa jeśli to ostatnia walka Cena w karierze to, to będzie pasztet jak chuj, jak to zrobią... Jest też opcja w której Orton rzeczywiście wbije w Main Evencie i sprzeda RKO Cody'emu co będzie mega wyjebanym shoockerem... Tak czy siak ta walka skończy się przez jakąś dziwną akcję i jeśli to było ostatnie RAW gdzie Cena się pojawił, to taka końcówka sugeruje jedno John kończy WM z mistrzostwem choćby chuj na chuju stanął.  Roman/Punk/Rollins kurde niby krótki program a już tak wiele się w nim wydarzyło chociażby ostatni segment na SmackDown dojebany majstersztyk musze przyznać, śpiewający Heyman " Roman Reigns " to był dojebany moment który zapadnie mi w pamięci, ale również Punk podpisujący kontrakt i to jak Heyman mu przekazał że w końcu znajdzie się we walce wieczoru WrestleManii, było widać emocje w cholerę aż lekko uronił łzę, kurde jestem w szoku jak Punkowi musiało przez ten cały czas i całą jego karierę zależeć na tej walce wieczoru na WM serio że tak emocjonalnie to przyjął, samemu Heymanowi się załamał głos gdy to ogłosił i nawet Roman wyszedł lekko poza keyfabe i było widać że gdzieś tam się cieszy że Punkowi udało się dotrzeć na ten wymarzony szczyt w swojej karierze, a co do Rollinsa to też pieprzony majstersztyk jak się wkurzył i bardzo mi to się spodobało jak on odegrał swoją rolę w tym segmencie wkurwiony Rollins który jest wstanie poświęcić karierę, pas, main event WrestleManii aby tylko Punk nie był w ME WM  Serio dobra robota i póki co jeden z najlepszych programów tej RTWM mimo że segmentów z nimi było strasznie mało.  Resztę skomentuje jak już karta będzie w całości  Ostatnio nie mam zbytnio czasu aby komentować tygodniówki więc szybko w skrócie napisałem kilka słów co myślę o tym co się dzieje obecnie w WWE.
    • CzaQ
      Nadrabiamy wrestlingi, kolejny odcinek :    - Show zaczyna Kodas, przerywa mu Ortonaliusz, a publika... śpiewa jego theme LOL Aaaa to London, to wszystko wyjaśnia. Chopoki umiejo się bawić. Zwracam osstatnio szczegóły na duperele - Randall wbija w kamizelce, która tylko na nim dobrze wygląda i ni chuja by sie nie zapiął   Natomiast Blondas w dresach, pasuje do Anglików, bo ubrał się jak krzywozębny Angol z szemranej dzielnicy, który niczym nasi chłopaki bawi się w psychologa  i pyta w bramie czy masz problem   ....Drew ominął Szkocję, ale w Anglii się zatrzymał... Braveheart?   Już się ustawia kolejka do pasa do Rhodesa. Ale i tak wszyscy wiemy, że to Price będzie miał pas po WM   BTW. Świetnie wygląda RKO, nawet wybronione. To jak zawiesza się Rondelek w powietrzu jest znakomite.    - Ulicznicy vs Geje (Ulicznice?)   Niesamowite, mistrzowie bronią...   - Dupeczki przewinięte można lecieć dalej     - Oooo LA Knight ma pas? A co z Nakamurą? Nawet nie wiedziałem, że stracił   Rycerz z Los Angeles vs Daun Strowman. Jakub Grubas przerywa. Czyżby kolejne starcie mult-kulti o midcardowy pas się szykowało?   - Naomi heelka.. coś tam się dzieje, ale nic icekawego. - A Szarlotka męczy się z lowcarderką nałożnicą Keitha Lee.. doskonały booking.   - RuKOla vs DREWniany. Wielkie chłopiska się leją. Owens przeszkadza Randallowi, a wyspiarz na Wyspach wygrywa. Feud podbudowany, Szkot też.   - Rey Fenix za tydzień na Smackdown. Rozdzielili ich z bratem Pentą.    - Jimmy, czyli mniej wkurwiający Uso vs Miz.  Och Miz jak bardzo upadłeś. Nie szło utrzymać się w main eventach, a teraz z midcarderem przepierniczasz.    - Ksiądz Damian atakuje Mountain Drew na backu. Niezła szpileczka w AEW i nawiązanie do 'prawdziwego szkła' kiedy Pancur przechodził - Na koniec (zostało ostatnie 30 minut) podpisywanie kontraktu na trypla. Wchodzi Rzymek. Nastepnie Syf. A na koniec Felipe. Triple Threat ma być main eventem dnia 1. To było oczywiste bo Romuald musi być w jakimś ME.    Tak sobie. A nawet trochę słabo jak na podbudowe pod WM. 
    • MattDevitto
      Szykuje się dość niecodzienne zestawienie @ Mr_Hardy
    • MattDevitto
      Moim zdaniem rozkręcić publikę mógłby tylko face turn Johna Ceny Wybrałem ,,Voices'', bo nie wyobrażam sobie innego theme songu dla Ortona. Są tacy wrestlerzy, którzy zawsze będą nam się kojarzyć z jedną wejściówką nawet gdy mieli/mają obecnie inne. Na przykład Styles miał zawsze dobre theme songi, ale jednak jakby ktoś mnie zapytał po latach o ten jeden to na 99% wskażę ,,I am''. Co do drugiej części - ciężko mi coś zaproponować, bo nawet nie wiem czym się obecnie RKO zajmuje On już wrócił?
    • Kaczy316
      Ostatnie Raw i ogólnie ostatnia gala telewizyjna w EU, może to i lepiej, ten tour kiepsko wypadł, co z tego, że można show o normalnych godzinach obejrzeć jak jakość jest jaka jest meh, ale może tutaj będzie lepiej, w końcu ostatnia gala Johna przed WM, zobaczmy jak wyjdzie.   Oj tak 3 Raw z rzędu rozpoczynamy od Lidera Cenation! Czuję się jakbym był co najmniej 10 lat młodszy haha, ale niestety nasz pretendent totalnie nic nie powiedział, bo od razu przerwał mu Cody Rhodes! Może tym razem jakaś konfrontacja słowna, a nie, że Cena wychodzi z ringu po usłyszeniu słów od Kodeusza? We Will SEEE!! Cody coś tam pomamrotał, a Jasiu będzie zakopywał kolejny "talent" no powiem tak, Cena próbował go zakopać i ewidentnie tak to miało wyglądać, ale Rhodes ładnie się odkuł, gość dał radę i udowadnia to, że jest to właściwy facet na właściwym miejscu, godny następca Ceny. Mocne słowa, świetny segment, to było złoto to był diament, to było to czego oczekuję od Road To WM, szkoda, że ten segment był już teraz, a nie na ostatnim Raw, to byłoby coś, niemniej jednak jak zobaczyłem jak Cena przyjął Cross Rhodes......Nie wyglądało to dobrze, ten main event WM może być naprawdę niezbyt interesujący, ale może psychologią nadrobią.   Oooo New Day wbija na ring, coś tam pogadali w trakcie reklamy xDDD, przerwał to Adam Pearce i w sumie zapowiedział powrót Tylera Bate'a w Tagu z Petem czyli New Catch Republic! No to może być dobry pojedynek. O dziwo wygrali The New Day po bardzo fajnym 9 minutowym pojedynku, dziwne, myślałem, że dadzą wygrać Brytyjczykom, ale jak widać się pomyliłem, może teraz dostaną shota na tytuły World Tag Team? Zobaczymy, ale walka była przyjemna. Nawet dostaliśmy konfrontację War Raiders z The New Day.   Gunther vs Jimmy Uso, ciekawi mnie jak wyjdzie ten pojedynek. Około 9 minut bardzo dobrego pojedynku i pod koniec tej walki Gunther wyglądał tak jak za czasów jego runu z tytułem IC, po prostu chciał pokazać wyższość, dominację i wykończyć rywala najmocniejszymi akcjami z arsenału, tak to powinno wyglądać i po walce dalej mamy atak na Jimmy'ego, Guntherek wygrał walkę, ale jak widać mało mu i chcę więcej! Na pomoc przybiegł Jey i....niestety udało mu się przegonić Gunthera, ehh no cóż, w walce wyglądał spoko, a po walce znowu powrót do cipo heela, szkoda, ale no jest jak jest. Przez długi czas podczas reklamy sprawdzano czy z Jimmym wszystko w porządku, a po reklamie Gunther wrócił i zaatakował braci, szkoda, że to musiał robić z zaskoczenia, lepiej by wyszło jakby wygrywał po prostu, ale no niech będzie hmm Mistrz przypiął Jeya trytytką do liny i atakował Jimmy'ego, no powiem, że w końcu zaczęło się dziać coś ciekawego w tym feudzie, Gunther totalnie zmasakrował brata Jeya, dobrze to wszystko wyglądało.   JD na backu i mowa o tytule Interkontynentalnym.   Penta wbija na ring i razem z nim Bron, czyżbyśmy teraz mieli zobaczyć jakiś rewanżyk o tytuł Interkontynentalny? A nie dostaniemy tag team match Bron i Penta vs Balor i Dominik, kurde ta walka może być naprawdę dobra, chętnie ją zobaczę. Ulala co za pojedynek, bardzo dobry tag team match około 10 minutowy, świetnie się to oglądało i po przypadkowym Spearze od Brona dla Penty i potem jeszcze Coup De Grace i przypięli Pente, kurde Dom i Balor wygrali i to w całkiem fajny sposób, zapowiada się przyjemne starcie o tytuł Interkontynentalny prawdopodobnie na WM.   Gigachad chcę walki za tydzień w swoim rodzinnym mieście, ale Pearce mówi, że zdrowie przede wszystkim i za tydzień zobaczymy walkę El Grande Americano! Może być ciekawie.   Ulala AJ Styles wbija na ring i zobaczymy co ma do powiedzenia na temat Logana Paula, ale czy to przypadkiem nie Logan miał się wypowiadać o AJ'u? A dobra Styles powiedział, że ma dość czekania, więc lecimy z tym! AJ wzywa Paula i ten się pojawia, czy dzisiaj pojedynek zostanie ustalony? Być może. W sumie segmencik był bardzo przyjemny, panowie powiedzieli co mieli do powiedzenia sobie, dobrze to wypadło i na koniec jeszcze dostaliśmy brawl, który wygrał Loganik, ciekawe jak to dalej się potoczy, w sumie 2 Raw jedynie zostały do WM, to nie tak dużo, ale walka zostanie ustalona, Paul już zasugerował WM'kę.   Next Week: Lyra Valkyria vs Bayley o tytuł Women's Intercontinental oj tak to będzie ciekawe, chętnie obejrzę, ale wydaję mi się, że w pojedynek po prostu wmiesza się Liv i Raquel, zakończy się No Contestem i dojdzie do ustalenia walki o pasy WWE Women's Tag Team na WM, ale we will see, pojedynek dalej powinien być bardzo dobry. El Grande Americano powraca do akcji! Oj tak to też będzie warte uwagi. Seth się wypowie o Triple Threacie no i gitarka i w sumie tyle, dobrze się zapowiada, solidnie, na pewno nie wygląda to źle.   Balor leci gadać z Pearcem o potencjalnym shocie na tytuł Interkontynentalny, kiedy Balor wyszedł to Liv namawiała Doma, żeby to on spróbował swoich sił w walce o tytuł Interkontynentalny ulala, a co to za skłócanie sojuszników? Liv tak się nie godzi.   Lecimy z main eventem! Rhea vs Iyo z Piankiem jako sędzią specjalnym w walce o tytuł Women's World! Dajcie mnie ciekawy pojedynek! Liczę w sumie na zmianę mistrzyni na Ripley znowu xD. Ajajaj ale zbotchowana Poisonrana, kurde ta akcja z narożnika wyglądała jak Samoan Drop w wykonaniu Ripley, a to był Crucifix w wykonaniu Iyo xD Ref Bump, kurde dawno tego nie widziałem albo nie pamiętam xD, ale jak Roman nie jest mistrzem to się teraz to tak rzadko widuję xD. Prawie 15 minut świetnego pojedynku i mówiąc wprost podobał mi się on bardziej niż poprzednia walka tych zawodniczek, a walka została zakończona Double DQ, gdyż Pianek zbyt dużo oberwał od Ripley i Sky xD, no ogólnie logiczne zakończenie, akcję w większości były przypadkowe poza jednym slapem bodajże od Ripley, walka jak dla mnie świetna, a po walce mamy brawl! Z którego Ripley wychodzi zwycięską ręką, szkoda, że Ripley nie odzyskała tytułu, dalej się ją najlepiej ogląda z tej całej trójki jak dla mnie, ale no niech będzie, dalej to prowadzi do Triple Threatu na WM i może na WM odzyska to co jej.   Plusy: Segment początkowy The New Day vs New Catch Republic Jimmy vs Gunther i w końcu coś się dzieję w feudzie o WHC Bron i Penta vs Balor i Dominik Segment Stylesa i Logana Main event   Podsumowanie: Ogólnie uważam, że było to naprawdę bardzo dobre Raw, w porównaniu do poprzednich epizodów podczas touru w EU czy to Raw czy to SD to ten był chyba tym najlepszym, od początku do końca coś się działo, przyjemnie się to oglądało, walki miały sens i znaczenie, nie było sklejone na szybko, segmenty bardzo dobre bądź świetne jak w przypadku Ceny i Rhodesa, story podbudowane i poszły do przodu, kurde może faktycznie w końcu zacznie się coś dziać podczas tej drogi do Wrestlemanii, na razie wygląda to bardzo dobrze, ja Raw polecam!
  • Dodaj nową pozycję...