Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

CMLL Homenaje A Dos Leyendas 2025 [21.03.2025]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   16
  • Status:  Offline

Nazwa gali: CMLL Homenaje A Dos Leyendas 2025

Data: 21.03.2025

Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre

Typ: Event

Arena: Arena Mexico

Karta:
Cytat

Six Man Tag Team Match:

Los Gemelos Diablos (Gemelo Diablo I & Gemelo Diablo II) & Akuma vs. La Fuerza Tapatia (Explosivo, Fugaz & Star Black)

CMLL World Women's Tag Team Title Tournament Final Match (vakant):

Lady Frost & Taya Valkyrie vs. Las Chicas Indomables (La Jarochita & Lluvia)

Lightning Match:

Titan vs. Templario

CMLL World Tag Team Title Match:

Los Hermanos Chavez (Angel de Oro & Niebla Roja) (c) vs. Rocky Romero & Volador Jr.

Los Hermanos Chavez (Angel de Oro & Niebla Roja) (c) vs. Rocky Romero & Volador Jr.

Tag Team Match:

Hologram & Komander vs. El Sky Team (Mascara Dorada & Mistico)

Tag Team Match:

Esfinge & Valiente vs. Star Jr. & Zandokan Jr.

Mask Vs. Mask Match:

Star Jr. vs. Zandokan Jr.

Wyniki:
Spoiler

Six Man Tag Team Match:

Los Gemelos Diablos (Gemelo Diablo I & Gemelo Diablo II) & Akuma def. La Fuerza Tapatia (Explosivo, Fugaz & Star Black) (8:16)

CMLL World Women's Tag Team Title Tournament Final Match (vakant):

Las Chicas Indomables (La Jarochita & Lluvia) def. Lady Frost & Taya Valkyrie (10:55)

Lightning Match:

Titan def. Templario (9:45)

Los Hermanos Chavez (Angel de Oro & Niebla Roja) (c) vs. Rocky Romero & Volador Jr. - Double Count Out (19:09)

Los Hermanos Chavez (Angel de Oro & Niebla Roja) (c) def. Rocky Romero & Volador Jr. (1:27)

Tag Team Match:

El Sky Team (Mascara Dorada & Mistico) def. Hologram & Komander (17:22)

Tag Team Match:

Star Jr. & Zandokan Jr. def. Esfinge & Valiente (13:39)

Mask Vs. Mask Match:

Zandokan Jr. def. Star Jr. (15:58)

Powiązane tematy:

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Attitude

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Haha
        • Lubię to
      • 68 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 980 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 549 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 874 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• falas2005
      To RAW było równie gówniane co tydzień temu, tylko tym razem była dużo gorsza publika przez co już w ogóle dobili to "show".
    • Kaczy316
      Kolejne Raw w Europie i szkoda, że o 21 dopiero, bo tak to obejrzę ponad połowę pewnie i dopiero jutro rano dokończę resztę, ale jest jak jest, znowu Cena i Cody pod jednym dachem, może tym razem usłyszymy coś o The Rocku. Lecimy! John Cena rozpoczyna Raw po raz kolejny! O kurde na początku było po prostu dobrze jak to przy Cenie, trochę więcej tego samego co było tydzień temu, ale potem jak zaczął mówić o wygraniu tytułu po raz 17, o tym, że zapomną o Ricu i będą mówić o Johnie Cenie i nie tylko wygra tytuł, ale co gorsza zabierze go ze sobą i odejdzie z nim na emeryturkę i będzie "The Last Real Champion" Kurde dobre to było, podobało mi się, mówi też, że nikt go przed tym nie powstrzyma i oczywiście wszystko przerywa Cody Rhodes! Rhodes w sumie standardowy obrońca publiki, bardzo sztampowo wygląda ten feud, ale no jest jak jest, boją się bardzo dać Cenie mikrofon przy Codym, bo boją się, że John zakopie Rhodesa prawdopodobnie, ale mamy jeszcze jedno Raw z Ceną i Codym pewnie, liczę, że tam Cena odezwie się przy Codym i zobaczymy potyczkę słowną, bo jak na razie to drugi tydzień mamy prawie to samo tak naprawdę, tylko w tym tygodniu to uważam, że Cena zrobił całą robotę, a w zeszłym Cody, ale to takie subiektywne zdanie, ale mimo wszystko bardzo dobry segmencik, lecz feud meh, ale Cena po prostu ma feud z publiką, a Cody jakby jest po prostu obrońcą publiki i to jest dla mnie zbyt sztampowe, chociaż w tym przypadku ma to w miarę sens, ale no jednak niezbyt ciekawie wygląda to przy ME WM jak dla mnie, ale no jest jak jest. Lecimy teraz z Tag Team Matchem Jey i tajemniczy partner vs A-Town Down Under, Jimmy tajemniczym partnerem, ciekawie, spodziewałem się Jimmy'ego albo Hendry'ego tutaj i w sumie Jimmy nie jest złą opcją, walka może być dobra, a po walce pewnie znowu atak Gunthera..ale to ciekawe xD. 9 minut przyjemnego wrestlingu, Usosi wygrywają i tyle po walce tak jak myślałem atak Gunthera i.....Czy Jey zbotchował to kiedy wybiegał, żeby wykonać Speara? xD po prostu XD tyle mam do powiedzenia, ten feud to dno i 100 metrów mułu, tragedia. Fajne wideo promo El Grande Americano xD potem jeszcze na backu mamy Dragona, Reya, Pearca i Gigachada, który udaję chorego i nie może walczyć, dlatego z Dragonem zawalczy El Grande Americano xD, będzie ciekawie widzę. Gigachad ograł system, pierwszy wrestler, który zapodał L4 na wizji xDDDDDD, znaczy chyba, bo innego nie kojarzę xDDD. Czas na walkę o tytuł Women's Intercontinental! Lyra vs Raquel, w sumie czy spodziewam się dobrej walki? Raczej niezbyt, ale może nie będzie tak źle. Około 8 minut dobrego pojedynku i to w sumie tyle, jakby nic wyjątkowego, ale po walce mamy atak na Lyre i Bayley ją ratuję, to już znamy pojedynek o tytuły WWE Women's Tag Team na WM xD. O kurde na Raw tego nie pokazali, ale na X'a Gunther wrzucił jakiegoś mema jak laska się poślizgnęła podobnie jak Jey podczas próby wykonania Speara xDDDDDDD najlepszy moment tego feudu haha. Akurat Jeya i Jimmy'ego pokazali, nic ciekawego, ale potem Jimmy jak podszedł do Gunthera i zeslapował go, mówiąc wcześniej, że zawalczy z nim za tydzień, kurde fajnie to wyglądało. Adam Pearce w ringu i zobaczymy co się wydarzy, Rhea zostanie dodana do walki o tytuł Women's World? Prawdopodobnie tak. Pearce mówi, że podpis Ripley nic nie znaczy na tym kontrakcie i Rhea dostanie rewanż w swoim czasie, ale najpierw dostaniemy na WM Pianek vs Iyo o tytuł Women's World. Sky przerywa i nie mogę już słuchać Iyo co tydzień to samo chcę Pianki i Ripley na WM BECAUSE "I'M A WOMEN'S WORLD CHAMPIOOOOOOON", to w jaki sposób ona to mówi to już jest irytujące xD. Pianek przerywa i zgadza się z Pearcem potem przerywa Ripley, chcę rewanż oooo, ale zrobili coś nieprzewidywalnego, bo tego, że Rhea dostanie rematch już za tydzień to się nie spodziewałem, a jeszcze bardziej i to pozytywanie zaskoczy mnie jeśli to Ripley odzyska tytuł i ja bym był tego fanem i na WM Rhea vs Pianek chciałbym, fajny segment, dobrze rozwiązany, czekam na za tydzień.   The New Day pytają Pearce'a o walkę o pasy World Tag Team, ale w sumie nie wiem czy ją dostali xD potem Pianek jeszcze podbija do Adama i okazuję się, że będzie specjalnym sędzią w walce Iyo i Ripley za tydzień xDDD.   Dragon Lee vs El Grande Americano, no Gigachad zapodał L4, także lecimy z El Grande Americano! Ale kozak theme song, lepszy niż spora ilość od Def Rebel xDDD, walka może być ciekawa. Prawie 9 minut świetnego pojedynku, nawet fani chantowali "This Is Awesome" i moim zdaniem zasłużenie, bardzo dobry pojedynek, najlepszy na Raw obecnie, El Grande Americano wygrywa po Ankle Locku, a założył go po tym jak zdjął maskę Dragonowi i oczywiście Dragon jak to Luchador bez maski musi zakrywać twarz, więc nic nie mógł zrobić, naprawdę fajny pojedynek i ja polecam.   CM Punk wbija na ring! Romana raczej na 100% nie zobaczymy, ale może z Sethem wymieni kilka zdań, a jak nie to sam powinien dać świetne promo! O kurde co to było za świetne promo, Punk najpierw powspominał czego nie udało mu się zrobić, a co chciał, potem powiedział, że to dla niego tylko biznes, a w piątek na SD zobaczymy podpisanie kontraktu na walkę Setha, Punka i Romana oj tak, będzie mocno, ciekawe jest też to, że wspomniał o tym, że żaden z nich nie potrafił go pokonać bez pomocy drugiego i że to on ich wciągnął do tej federacji i teraz nie może się doczekać, żeby ich wykopać, kurde bardzo dobre promo, świetne wręcz promo!   Next Week: Logan wypowie się o Stylesie no i git, może dobry seg to będzie. Jimmy Uso vs Gunther oj na ten pojedynek czekam, powinien być gitem. Cena i Cody face to face czyli jak zrobić to samo, ale powiedzieć to inaczej niż "Under One Roof" xDDDDDDDDD. Ripley vs Iyo o tytuł Women's World i Pianek jako sędzia specjalny, walka powinna być fajna i liczę na Ripley. Zapowiada się spoko Raw.   Bron vs Pentagon o tytuł Interkontynentalny, drugi tydzień z rzędu dostajemy walkę o ten tytuł w main evencie gali no i fajnie mi się to podoba, dużo walk mistrzowskich ogólnie podczas tego Road To Wrestlemania i dużo właśnie takich z jajem imo, zamiast bezsensownych do odbębnienia, także podoba mi się to, a ten pojedynek powinien być naprawdę dobry, może dostaniemy nawet title change. Aha dostaliśmy DQ, szkoda, Bron wygrał po ataku Doma na niego Pentagon nie zdobył tytułu, a Bron jeszcze został zaatakowany przez Balora krzesełkiem, dobry pojedynek około 11,5 minuty, ale dalej bardziej podobała mi się walka El Grande Americano z Dragonem Lee. Dom ewidentnie próbował zwerbować Pentagona, ale ten ostatecznie z pomocą krzesełka zaatakował Doma, zamiast Brona, a Balor wykończył Pentagona mimo wszystko, nie wiem co oni planują o ten tytuł Interkontynentalny naprawdę  nie powiedziałbym, że wygląda to dziwnie co po prostu nieprzewidywalnie i przez to w miarę ciekawie, jakiś Triple Threat? A może Fatal 4 Way jeszcze z Dominikiem? We will see!   Plusy: Segment początkowy The Usos vs A-Town Down Under Women's Intercontinental Championship Match Rozwiązanie sytuacji Ripley, Iyo i Pianki, na ten moment jest interesująco Dragon Lee vs El Grande Americano Promo Punka Main event Minusy: Feud Jeya i Gunthera Podsumowanie: Raw, kurde powiem tak, dobrze się bawiłem, walki przyjemne w większości, segmenty bardzo dobre, interesujące rozwiązania, takie dość nieprzewidywalne jak to było do tej pory, chociażby właśnie sytuacja z tytułem Women's World albo przy tytule Interkontynentalnym nie wiadomo do końca co będzie z tym, poza feudem Jeya z Guntherem to kawał solidnego odcinka i uważam nawet, że to był najlepszy odcinek jeśli chodzi o Europejski tour ze wszystkich gal podczas tego touru czyli z SD włącznie, czekam teraz na SD, ale może w końcu zaczynają ruszać z tą Road to WM, bo kompletnie tego czuć dla mnie nie było, a Raw polecam obejrzeć, przyjemne.  
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1661 Data: 24.03.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Glasgow, Szkocja, UK Arena: OVO Hydro Publiczność: 10.516 Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Michael Cole & Pat McAfee Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #652 Data: 24.03.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Glasgow, Szkocja, UK Arena: OVO Hydro Format: Taped Data emisji: 27.03.2025 Platforma: Peacock Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Attitude
      Nazwa gali: UKPW Data: 23.03.2025 Federacja: United Kingdom Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Gillingham, Kent, England, UK Arena: Parkwood Community Association Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...