Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ROHCast #383 - ROH 20.03.2025 [Wciąż dobrze w ringu i wciąż te same problemy]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Attitude

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 67 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 977 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 690 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 174 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 549 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 874 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1335 Data: 21.03.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Bologna, Emilia-Romagna, Włochy Arena: Unipol Arena Format: Taped Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Grins
      Ja rozumiem wszystko że Roman ma wysoką pozycję, że ogólnie może sobie na wyjebaniu wracać kiedy chce, robić co chce ale no kurwa serio? Mógł z życiem podejść do tego brawlu a nie jak leniwy czopek! Co to miało być? Rollins, Rollek jakoś się starali aby znowu wyszedł im ten brawl cacy ale Roman to jak ślimak do tego podszedł jakby Seth i Punk mieli za niego to od bębnić, liczyłem na ostrą napierdalankę a było typowe głaskanie, Roman to zjebał i nie mówcie że nie, tutaj to on podszedł z chujowym zaangażowaniem i jeśli tak to ma wyglądać to trochę się obawiam tej walki że Rollek i Punk będą nadrabiać na WM a Roman będzie leżał i pachniał, oby ta walka nie okazała się klapą.  Idą chyba w kierunku Solo/Fatu ale widać że bardzo ostrożnie do tego podchodzą, nie chcą ujebać ani Solo, ani Jacoba ale chyba ich solowa walka jest szykowana na WM, tylko kiedy Jacobowi puszcza nerwy i zdewastuje Solo.  Priest-Drew na prawdę solidnie prowadzą szkota i kolejny niby brutalny atak na Damiana ale obawiam się że to może zwiastować wygraną Priest'a, ale tutaj aż prosi aby panowie dostali jakąś stypulację, ale póki co z tych wszystkich programów to właśnie ten jest prowadzony ze sensem.  Przy pasie zrobił się od razu ruch jak Knight go zdobył, serio LA jest odpowiednim gościem do takich tytułów i trzeba przyznać że się stara, aż się można rozmarzyć że mógłby robić taki ruch przy głównym pasie ale znając życie nie odważą się na taki krok aby dać mu główny tytuł, Strowman też w odpowiednim miejscu nie widzę sensu aby mógł wrócić do main eventu w najbliższym czasie.  Flair-Tiffany nie no... Parę lat temu to Tiffany wyglądała jak trans teraz to Flair tak wygląda i będę szczery nie da się jej oglądać w tym wydaniu, coś okropnego, sztuczna na botoksowana lalka, jak już tak inwestuje w te operacje to niech zrobi coś z tą swoją dupą bo tragicznie to wygląda.  Chyba szykuje się nam Ladder Match o pasy Tag Team, zbyt dużo tag team'ów kręci się włoku tytułów więc pewnie oznacza to jakiś wieloosobowy match.  Publika robi robotę bo gdyby to było w USA to ciężko byłoby obejrzeć tą tygodniówkę. 
    • Kaczy316
      Czas na kolejne SD w EU! Czy będzie lepsze od Raw? Miejmy nadzieję, w sumie pojawi się tutaj Roman, Seth oraz Punk, więc nudy na pewno nie będzie w przypadku tej trójki, także lecimy z tym koksem!   Oj tak zaczynamy od Apex Predatora!! Publika jak zwykle piękna i śpiewa jego theme song, mam nadzieję, że dostaniemy brutalny brawl albo fajny segment mówiony jego z Kevinem, do WM jeszcze 4 tygodnie, to już niedługo, dajcie coś ciekawego! Uuuu Ponton nawet nie zdążył nic powiedzieć i KO od razu wychodzi! KO jest świetny, te jego psychologiczne zagrywki, najpierw mówi, że żałuję tego co zrobił i jest tylko człowiekiem i go poniosło, bo Randy wybrał stronę Rhodesa, a potem mówi, że wybaczy Ortonowi wybranie strony Rhodesa, jeśli ten wybaczy mu wykonanie mu Piledrivera, mind games oj tak, ale potem jest jeszcze lepsze, tłumaczy dlaczego ochronił Melo, on tak naprawdę chronił Ortona przed nim samym xD brzmi to świetnie w ustach Kevina, który nie potrafi uratować siebie przed sobą samym, a co dopiero kogoś xDDD, na sam koniec jeszcze chcę pogodzić się z Pontonem i wygrać z nim pasy tag teamowe na WM xDDDDDDDD, Orton oczywiście się nie daję i chcę kopnąć w łeb Kevinka na WM w Vegas oj fajny segmencik, właśnie tego oczekiwałem, czegoś słownego z sensem, a nie same brawle i brawle i dostałem to czego chciałem, lecimy dalej, ale segmencik bardzo przyjemny.   Priest wbija na ring i w sumie mamy tag team match, Priest i Jimmy vs Nakamura i Drew, nie wiem skąd pomysł na ten tag team match, ale niech będzie. Drew i Priest to jeszcze przed walką się nawalają i dobrze to wygląda, tak jak powinno w sumie jak na razie. Bardzo przyjemny 8 minutowy pojedynek, kurde Priesta to ja mogę oglądać bez przerwy, w sumie Drew też i dostaniemy starcie tych dwoje na WM <3 na początku nie byłem przekonany, ale patrząc na tę dwójkę w ringu to chętnie zobaczę ich starcie na WM, Priest i Jimmy wygrywają, Priest zgarnia pin oczywiście, a po walce Drew znowu go rozwala, tak jak mówię na razie nawet pasuję to do ich feudu, ale mam nadzieję na jakąś potyczkę słowną, w końcu jakoś pojedynek muszą ustalić, chyba, że skończy się na pójściu do Aldisa xD.   Ulala mamy potwierdzenie Fatu vs Strowman to walka o pretendenta do tytułu United States, będzie ciekawie! Wywiad Tiff i Flair, kurde naprawdę nie mogą dać im normalnego segmentu w ringu? Bez sensu, nie lubię wywiadów, zazwyczaj nic nie wnoszą. No wywiad odbył się xD, ale kurde jaki fajny match card zaprezentowali po tym wywiadzie oj tak przyjemny i te lecące żetony, przypomina się Double or Nothing od AEW, ale tu w wydaniu WWE, no jednak Vegas, to muszą być takie klimaty.   Jacob vs Braun i tu powinniśmy zobaczyć w końcu naprawdę dobre starcie Powerhouse'ów i liczę, że Jacob to ugra i może jakiś Triple Threat albo nawet i więcej osób zawalczy o tytuł US na WM? Zobaczymy. No i po około 9-10 minutowej walce dostajemy DQ, bo Tama i Solo zaatakowali Brauna, pojedynek był całkiem spoko, a publika tutaj dużo robiła, LA Knight przyszedł uratować Strowmana no i ciekawi mnie czy ostatecznie dostaniemy tutaj wieloosobówkę czy jednak Jacob i Solo dostaną singlowy pojedynek i Knight coś dla siebie, no zastanawia mnie to, ale dostajemy potwierdzenie, że Braun zawalczy o tytuł w przyszłym tygodniu no i fajnie, przynajmniej komentatorzy tak mówią, więc może to być prawda, ale nie musi xD, Jacob ewidentnie nie był zadowolony po tym ataku. Jacob na backu wkurzony na Solo.   Zelina vs Piper, meh nic ciekawego. Walka trwała 12 minut około.....Po co? Tego nie wie nikt jak dla mnie bez sensu, Piper wygrywa i tyle.   Oj tak Orton vs KO na WM 41 oficjalnie, będzie ciekawie!   Liv vs Jade, kolejne meh. Czekajcie co? Jade zjada pin? Przecież tak bardzo ją chronili zawsze, ale no mimo wszystko ciekawie, walka trwała około 10 minut standardowy czas na tygodniówkach ostatnio, ale no to jest mega interesujące, że Cargill jest spinowana, walka całkiem spoko, Liv wygrywa i to mi się podoba, a podoba mi się, że Jade zjada pin, jak dla mnie nie jest to wielka gwiazda i nie powinna nią być, to może być podobny case co Roman w 2015 jedynie wygląd i nic więcej, ale zobaczymy po walce Naomi rozwala Jade i lecimy dalej z feudem.   Street Profits z nowym theme songiem! Dobrze brzmi, kurde Streetsi to chyba zawsze mają fajne theme songi, chociaż to chyba ich drugi, ale no kolejny, który jest świetny, zobaczmy co mają dla nich! W sumie nie powiedzieli nic interesującego, po prostu są nowymi mistrzami, a wszystko przerywa Legado Del Fantasma, później Pretty Deadly. No i w sumie z segmentu dowiadujemy się, że zaraz dostaniemy Street Profits vs Los Garza, no i niech będzie lecimy dalej, segmentu do tego nie było potrzeba imo xD.  Około 14 minut bardzo przyjemnego pojedynku, który w sumie nic nie zmienił, ale się odbył i można obejrzeć, także to wszystko, Streetsi wygrywają i tyle lecimy dalej.   Next Week: Street Profits vs Pretty Deadly o pasy WWE Tag Team, ale EU dostanie tych walk mistrzowskich, ulala jeszcze Knight vs Strowman o tytuł United States, czekam na obydwa pojedynki, bo mogą być naprawdę spoko i w sumie tyle, niby mało zapowiedziane, ale naprawdę dobre walki i ważne, także ja czekam.   Pora na main event! A dzisiaj main eventem jest Roman, Punk i Rollins, czy dostaniemy dzisiaj oficjalne potwierdzenie walki tej trójki na WM? W sumie być może, zależy też, bo Roman ma być dzisiaj i za tydzień i....chyba to wszystko, do WM już się nie pojawi pewnie, więc jeśli to prawda to albo dzisiaj albo za tydzień dostaniemy potwierdzenie tej walki na WM, ale czekam na ten segmencik, będzie to sztosik. Romuald wychodzi pierwszy! Heyman u jego boku, no zobaczmy co z tego wyniknie. Romuś powiedział co się wydarzyło i co doprowadziło do tego co zrobił na Raw w MSG, a potem chciał, żeby Seth jak i Punk skonfrontowali się z Tribal Chiefem i wychodzi Seth! Oj tak podobało mi się to co powiedział Rollins, najpierw, że Roman nie pozwolił mu wykończyć Punka, który jest zagrożeniem dla całej federacji, a potem powiedział, że to zawsze kręciło się między Romanem i Rollinsem i nie ma Romana bez Setha tak samo nie ma Setha bez Romana, napisali już wiele stron swojej historii i teraz pora na kolejny rozdział oj fajnie to wyglądało, a wszystko przerywa CM Punk! Kurde co to znaczy? Zanim Punk wykorzysta przysługę od Heymana to chciał mu podziękować, że przyniósł mu Tribal Chiefa na srebrnej tacy? I cyk mamy brawl! Spodziewałem się trochę więcej słownej potyczki, ale zapowiada się ciekawie, fajny brawl, każdy powiedział po krótce jak to wygląda, a także każdy wskazał na logo WM, czekamy na oficjalne potwierdzenie.   Plusy: Segment początkowy Drew i Nakamura vs Priest i Jimmy Jacob vs Braun Jade przegrywa i w dodatku zostaję odliczona Street Profits vs Los Garza Segment main eventowy   Neutral: Wywiad Charlotte i Tiffy   Minusy: Zelina vs Piper i trwało to za długo   Podsumowanie: Powiem tak, kolejne SD, które no było spoko i tyle, dostaliśmy fajny segment otwierający, coś tam w środku show, gdzie feudy się trochę ruszyły do przodu, trochę podbudowy, ale też jakieś durne Zelina vs Piper, które nie miało znaczenia, Jade vs Liv, które miało znaczenie, ale raczej nikogo nie obchodziło, wywiad Tiffy i Charlotte, ogólnie babki dzisiaj nie były najwyższych lotów jak dla mnie, fajne Jacob vs Strowman, budujemy story Solo z Jacobem, ale jakoś dalej to powoli leci, tag team Drew i Nakamura vs Priest i Jimmy był ok, ale totalnie z niczego, Streetsi zgarnęli sobie wygraną i można powiedzieć, że prawie cały środek show po prostu się "odbył" xD no i segment main eventowy, który był fajny, przyjemny, mało słów, dużo czynów i tylko czekać na oficjalne potwierdzenie tego pojedynku, tak jak mówiłem spoko SD, nawet może bym powiedział, że dobre, coś tam się rozkręcają w drodze do WM.
    • Kaczy316
      O i tu ze wszystkim się zgadzam w 100%, Bron vs Penta ciekawi mnie jak to wyjdzie, tutaj też większej historii nie ma i pewnie nie będzie, ale walka może być fajna i zobaczymy jak wyjdzie im ten feud o ile go planują na WM, bo już myśleliśmy, że dadzą AJ vs Bron, Balor vs Bron, jakiś ladder matchyk, a ostatecznie no sami nie są zbytnio zdecydowani, trzeba czekać i liczyć na coś dobrego. Co do Gunthera mam to samo zdanie, run strasznie słaby i Tryplak bardzo to zepsuł, co jest dla mnie bardzo dziwne, bo po runie z tytułem IC i jak był chroniony przed wygraną WHC to miało się wrażenie, że to jego taki Golden Boy osobisty, ale nie wiem czy Jey będzie lepszym wyborem patrząc na to, że ani na jednego ani na drugiego nie ma pomysłu, trzeba będzie jakoś przeboleć ten czas kiedy WHC nie jest zbyt ciekawym tytułem do oglądania, oby w okresie MITB/SummerSlam się to zmieniło. Ewidentnie Vincent zaraził go jakimś nietypowym bakcylem, nie wiedziałem, że to jest zaraźliwe, widać od tego człowieka trzeba trzymać się z dala, bo ludzie to nawet syndromu jakiegoś sztokholmskiego się nabawiają przy nim, nawet jak Vince już kopnie w kalendarz to dalej będzie siedział w ich głowach xD.   Dokładnie tak, a do WM jeszcze miesiąc, a występów Ceny jeszcze tylko dwa, ciężko będzie ciekawy feud z tego zrobić, nie będzie on na pewno kiepski, przy takich zawodnikach jak Rhodes i Cena to nie ma o tym mowy, ale no w 2023 Theory sam musiał ciągnąć ten feud, Cena się pojawił raz czy dwa i feud był jechany trochę, ciekawe jak będzie w tym przypadku, kiedy to jest zdecydowanie wyższa liga.
    • Grins
      No właśnie ja też ubolewam nad tą kwestią cienko to wyglada na chwilę obecną, ale tak jak napisałem powyżej mam wrażenie że to ma coś wspólnego z tym że szykują coś na WM dlatego jest tyle znaków zapytania i próbują jakoś to przeciągnąć no ale z drugiej strony chujowo to wygląda jak tak to przeciągają i nie wiedzą co z tym fantem zrobić.    No fakt w zeszłym roku było to bardziej spójne i wyraziste każdy program miał tam swoją historię, w tym roku jest inaczej, najgorszy problem jest z Bronem bo to widać ewidentnie że oni boją się go z kimkolwiek zestawić aby ten tylko nie stracił, mam nadzieje że ten program z Pentą juz jest przyklepany i Penta zgarnie pas... Run Gunthera to porażka, to jeden z tych runów co Triple H się do niego nie przyłożył i go spierdolił mocno, już serio jestem za tym aby Jey wygrał ten pas i zrobił rest z tym mistrzostwem tracąc go gdzieś na SummerSlam a Gunther niech zrobi sobie przerwę po WM i później gdy wróci można go jakoś odbudować po tym średniawym runie z pasem bo to wielki niewypał z porównaniu do IC...  No i mi też ogólnie najbardziej podoba się właśnie program Punka, Romana i Rollinsa bo jest tam historia no i przed wszystkim jakiś sens tej walki do tego wielka nie wiadoma kto to ugra... Niby Hunter taki kozak przy piórze i na zapleczu a wychodzi powoli że pozostał mu jakiś syndrom po Vincencie i podejmuje głupie decyzje jakby chociaż ta cenzura jebana ostatnio znowu na RAW to odjebali. 
  • Dodaj nową pozycję...