Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Stardom Spring Vacation ~Hi Hi! Okinawa~ - Dzień 1 [20.03.2025]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   16
  • Status:  Offline

Nazwa gali: Stardom Spring Vacation ~Hi Hi! Okinawa~ - Dzień 1

Data: 20.03.2025

Federacja: World Wonder Ring Stardom

Typ: Pay Per View

Arena: Okinawa Convention Center

Publiczność: 541

Format: Live

Platforma: StageCrowd.live

Komentarz: Katsuya Ichikawa, Makoto Oe, Ami Sourei & Starlight Kid

Karta:
Cytat

Pre-Show Tag Team Match:

RYUKYU-DOG Dingo & Shuri Joe vs. Churaumi Saver & Gurukun Mask

Singles Match:

Yuna Mizumori vs. Anne Kanaya

Eight Man Tag Team Match:

God's Eye (Hina, Lady C, Saki Kashima & Tomoka Inaba) vs. HATE (Azusa Inaba, Konami, Momo Watanabe & Rina)

Tag Team Match:

Empress Nexus Venus (Maika & Rian) vs. Neo Genesis (AZM & Miyu Amasaki)

Three Way Match:

Aya Sakura vs. HANAKO vs. Ranna Yagami

STARS (Hazuki, Koguma, Mayu Iwatani & Momo Kohgo) vs. Akira Kurogane, STARS (Hanan & Saya Iida) & Yuria Hime

Tag Team Match:

Saori Anou & Tam Nakano vs. Empress Nexus Venus (Mina Shirakawa & Waka Tsukiyama)

Tag Team Match:

Neo Genesis (Mei Seira & Suzu Suzuki) vs. HATE (Natsuko Tora & Ruaka)

Singles Match:

Saya Kamitani vs. Sayaka Kurara

Wyniki:
Spoiler

Pre-Show Tag Team Match:

Churaumi Saver & Gurukun Mask def. RYUKYU-DOG Dingo & Shuri Joe (10:07)

Singles Match:

Yuna Mizumori def. Anne Kanaya (11:17)

God's Eye (Hina, Lady C, Saki Kashima & Tomoka Inaba) def. HATE (Azusa Inaba, Konami, Momo Watanabe & Rina) (10:28)

Tag Team Match:

Neo Genesis (AZM & Miyu Amasaki) def. Empress Nexus Venus (Maika & Rian) (9:30)

Three Way Match:

HANAKO def. Aya Sakura & Ranna Yagami (7:53)

STARS (Hazuki, Koguma, Mayu Iwatani & Momo Kohgo) def. Akira Kurogane, STARS (Hanan & Saya Iida) & Yuria Hime (14:15)

Tag Team Match:

Saori Anou & Tam Nakano def. Empress Nexus Venus (Mina Shirakawa & Waka Tsukiyama) (12:38)

Tag Team Match:

HATE (Natsuko Tora & Ruaka) def. Neo Genesis (Mei Seira & Suzu Suzuki) (8:29)

Singles Match:

Saya Kamitani def. Sayaka Kurara (12:52)

Powiązane tematy:

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Attitude

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 67 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 977 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 690 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 174 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 547 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 874 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Kaczy316
      O i tu ze wszystkim się zgadzam w 100%, Bron vs Penta ciekawi mnie jak to wyjdzie, tutaj też większej historii nie ma i pewnie nie będzie, ale walka może być fajna i zobaczymy jak wyjdzie im ten feud o ile go planują na WM, bo już myśleliśmy, że dadzą AJ vs Bron, Balor vs Bron, jakiś ladder matchyk, a ostatecznie no sami nie są zbytnio zdecydowani, trzeba czekać i liczyć na coś dobrego. Co do Gunthera mam to samo zdanie, run strasznie słaby i Tryplak bardzo to zepsuł, co jest dla mnie bardzo dziwne, bo po runie z tytułem IC i jak był chroniony przed wygraną WHC to miało się wrażenie, że to jego taki Golden Boy osobisty, ale nie wiem czy Jey będzie lepszym wyborem patrząc na to, że ani na jednego ani na drugiego nie ma pomysłu, trzeba będzie jakoś przeboleć ten czas kiedy WHC nie jest zbyt ciekawym tytułem do oglądania, oby w okresie MITB/SummerSlam się to zmieniło. Ewidentnie Vincent zaraził go jakimś nietypowym bakcylem, nie wiedziałem, że to jest zaraźliwe, widać od tego człowieka trzeba trzymać się z dala, bo ludzie to nawet syndromu jakiegoś sztokholmskiego się nabawiają przy nim, nawet jak Vince już kopnie w kalendarz to dalej będzie siedział w ich głowach xD.   Dokładnie tak, a do WM jeszcze miesiąc, a występów Ceny jeszcze tylko dwa, ciężko będzie ciekawy feud z tego zrobić, nie będzie on na pewno kiepski, przy takich zawodnikach jak Rhodes i Cena to nie ma o tym mowy, ale no w 2023 Theory sam musiał ciągnąć ten feud, Cena się pojawił raz czy dwa i feud był jechany trochę, ciekawe jak będzie w tym przypadku, kiedy to jest zdecydowanie wyższa liga.
    • Grins
      No właśnie ja też ubolewam nad tą kwestią cienko to wyglada na chwilę obecną, ale tak jak napisałem powyżej mam wrażenie że to ma coś wspólnego z tym że szykują coś na WM dlatego jest tyle znaków zapytania i próbują jakoś to przeciągnąć no ale z drugiej strony chujowo to wygląda jak tak to przeciągają i nie wiedzą co z tym fantem zrobić.    No fakt w zeszłym roku było to bardziej spójne i wyraziste każdy program miał tam swoją historię, w tym roku jest inaczej, najgorszy problem jest z Bronem bo to widać ewidentnie że oni boją się go z kimkolwiek zestawić aby ten tylko nie stracił, mam nadzieje że ten program z Pentą juz jest przyklepany i Penta zgarnie pas... Run Gunthera to porażka, to jeden z tych runów co Triple H się do niego nie przyłożył i go spierdolił mocno, już serio jestem za tym aby Jey wygrał ten pas i zrobił rest z tym mistrzostwem tracąc go gdzieś na SummerSlam a Gunther niech zrobi sobie przerwę po WM i później gdy wróci można go jakoś odbudować po tym średniawym runie z pasem bo to wielki niewypał z porównaniu do IC...  No i mi też ogólnie najbardziej podoba się właśnie program Punka, Romana i Rollinsa bo jest tam historia no i przed wszystkim jakiś sens tej walki do tego wielka nie wiadoma kto to ugra... Niby Hunter taki kozak przy piórze i na zapleczu a wychodzi powoli że pozostał mu jakiś syndrom po Vincencie i podejmuje głupie decyzje jakby chociaż ta cenzura jebana ostatnio znowu na RAW to odjebali. 
    • Attitude
    • PpW
      Już 30 Kwietnia, w walce wieczoru Goblis spotka się z Legią Łysych w Hardcore Tornado Tag Team Matchu 🤯🔥 Ale czy na pewno? Po wydarzeniach z finału walki "20 Typa, 20 Broni", sytuacja pomiędzy Goblinem a Axelem jest, no jakby to powiedzieć... "nieciekawa" 😶‍🌫️🥶 Czy "Polski Lis" pomoże swojemu przyjacielowi w potrzebie? Czy wspólnie zamkną ostatni rozdział, żeby Goblin mógł z czystym sumieniem rozpocząć swoją drogę na Gustava Gryffina, w walce wieczoru gali Ledwo Legalne 5? 🧌🦊 Przekonacie się już 30 Kwietnia w samym centrum Warszawy, na gali PpW Ostatnia Prosta 🔥🔥🔥 Link do biletów w bio 🎟 Przeczytaj na fanpage.
    • Kaczy316
      Wiesz tu nie chodzi, że Rtwm jest zła czy słaba, chodzi właśnie o to, że jest po prostu przeciętna, poza feudem Punk, Seth, Roman to nie wyróżnia się niczym, tam najwięcej się dzieję i jest tak ciekawie, że dla mnie ta walka mogłaby zamykać drugi dzień WM, porównajmy to do zeszłego roku chociażby, gdzie prawie każdy feud miał swoją historię, do tej pory pamiętam Knighta ze Stylesem, jak Knight latał z krzesłem za AJ'em pomimo, że sam feud nie był najwyższych lotów to też nie był nijaki i zrobiony na jedno kopyto, Carlito jak wyeliminował Dragona i Andrade go musiał zastępować, specjalnie mówię o mniejszych feudach, bo to pokazuję, że nawet takie feudy miały swój pomysł, bo to, że podbudowa obydwu ME WM 40 będzie pamiętna jeszcze przez wiele lat to nie ma o czym mówić, to już się zapisze na stałe w kartach historii, Gunther vs Sami przyjemnie się oglądało i jak dodali do tego Gigachada, naprawdę to było pomysłowe i właśnie miało swoją historię, Logan, KO i Orton przyjemnie ich się oglądało przy feudzie o tytuł US, Bayley i Iyo jakoś wyglądało, a w tym roku no zdecydowanie gorzej, mid cardowe i mniejsze feudy są bardzo pomijane lub robione na jedno kopyto, a co do tego, że jest dalej wiele nie wiadomych to na obecny moment jest bardziej minus niż plus, bo feudów o pas IC/US chociażby jak nie było tak nie ma, a jeszcze tylko miesiąc, więc sporo rzeczy będą musieli wymyślać  na szybko, bo historii większej tutaj w tym nie widzę, także wiesz tu nie chodzi(a przynajmniej mi) o hejtowanie Rtwm, jest poprawna, przeciętna, nie jest zła, nie jest świetna, jest tak pomiędzy ok-dobra, ale to moje subiektywne zdanie, po prostu oczekiwałem, że jednak dadzą lepsze historię i lepsze prowadzenie feudów, a na razie to mówiąc wprost tylko Punk, Seth i Roman spełnia w 100% moje oczekiwania, reszta nie tyle co nie spełnia co oczekiwałem trochę czegoś innego lub więcej, a i Drew z Priestem mi się w miarę podoba po tym wideo promie z ostatniego SD jak pokazują jak Priest zniszczył Drew zeszły rok, fajnie to wygląda, Ponton i KO jak na razie za mało brutalne i nie wiem czy będzie bardziej patrząc po tym, że KO sobie uciekł od Ortona na zeszłym SD, ale zobaczymy, może dzisiaj coś pokażą, do WM jeszcze miesiąc, więc może w końcu będzie się działo więcej, bo na razie uważam, że strasznie trzymają na smyczy te feudy, że tak się wyrażę.   Moje zdanie jest takie, że promo nie było słabe, to Cena on nie daję słabych prom, w moim przypadku jest to kwestia tego, że oczekiwałem czegoś innego, wymówka dla mnie była kiepska, bo Ceny nie buczą....ja nie pamiętam kiedy on dostał ostatnie buczenie, ale gdyby tak każdy face turnował przez to, że jakaś część fanów go nie lubi to bycie facem by kompletnie nie miało sensu według mnie, powód może i dobry, ale strasznie pospolity, po prostu pojechane po najmniejszej linii oporu gdzie tutaj było o wiele lepsze pole do popisu i dało się to lepiej wymyślić, ale wymyślili taki i nie wiem czemu, dodatkowo nie podobało mi się to, że Cena jak i Cody jakby zapomnieli, że The Rock był obok i że Cena zrobił to na znak The Rocka, a słowem o tym nie wspomnieli, boli mnie to bardzo, bo w tym segu zostało to totalnie zignorowane, nagle nie ma sprzedania duszy, nie ma The Rocka, Cena tak o sobie zaatakował Rhodesa przez fanów, a to, że Rock był tam, dał znak i potem stał razem z nim to był czysty przypadek, taki syn koleżanki Twojej matki, fajnie, że był, bo jest gitem, ale nie wiem kto to, to mnie najbardziej boli, dlatego segment zły nie był, był bardzo dobry, ale ja się zawiodłem właśnie przez pominięcie kluczowego aspektu, mam nadzieję, że powiedzą coś o tym na kolejnym Raw, bo jak nie to kiepsko widzę ten feud, gdzie na miejscu Ceny nie da się postawić nikogo, ale to o czym mówi Cody(skoro The Rock nie istnieję jak na razie) to mógłby powiedzieć każdy face, Sami, Orton, KO(jako face), Seth, Punk, także szkoda, że to tak wygląda.
  • Dodaj nową pozycję...