Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE NXT #777 [18.03.2025]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   16
  • Status:  Offline

Nazwa gali: WWE NXT #777

Data: 18.03.2025

Federacja: World Wrestling Entertainment

Typ: TV-Show

Arena: WWE Performance Center

Format: Live

Platforma: The CW

Komentarz: Booker T & Vic Joseph

Karta:
Cytat

WWE Women's United States Title Match:

Chelsea Green (w/Alba Fyre & Piper Niven) (c) vs. Sol Ruca (w/Zaria)

Tag Team Match:

Josh Briggs & Yoshiki Inamura vs. Hank And Tank (Hank Walker & Tank Ledger)

Mixed Six Man Tag Team Match:

The D'Angelo Family (Adriana Rizzo, Channing Lorenzo & Luca Crusifino) vs. The Culling (Brooks Jensen, Izzi Dame & Niko Vance) (w/Shawn Spears)

Singles Match:

Jacy Jayne (w/Fallon Henley & Jazmyn Nyx) vs. Karmen Petrovic (w/Ashante Adonis)

Singles Match:

Ricky Saints vs. Ridge Holland

NXT Underground Match:

Eddy Thorpe vs. Trick Williams

Wyniki:
Spoiler

WWE Women's United States Title Match:

Chelsea Green (w/Alba Fyre & Piper Niven) (c) def. Sol Ruca (w/Zaria) (9:49)

Tag Team Match:

Josh Briggs & Yoshiki Inamura def. Hank And Tank (Hank Walker & Tank Ledger) (5:46)

Mixed Six Man Tag Team Match:

The Culling (Brooks Jensen, Izzi Dame & Niko Vance) (w/Shawn Spears) def. The D'Angelo Family (Adriana Rizzo, Channing Lorenzo & Luca Crusifino) (10:30)

Singles Match:

Jacy Jayne (w/Fallon Henley & Jazmyn Nyx) def. Karmen Petrovic (w/Ashante Adonis) (4:05)

Singles Match:

Ricky Saints def. Ridge Holland (12:30)

NXT Underground Match:

Trick Williams def. Eddy Thorpe (3:58)

Powiązane tematy:

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Attitude

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 63 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 976 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 690 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 174 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 547 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 874 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Zgadzam się, że czasem nieco słabsza droga do danej gali wynagradzana jest na samym ppv i pozytywnym zaskoczeniem, ale jednak od RTWM oczekuję zawsze czegoś więcej. Po to czeka się cały rok na ten okres, żeby wynagrodził nieco słabsze tygodnie w WWE, które mogą się zdarzyć. Co do obecnej RTWM - w zasadzie od RR nie widziałem więcej niż kilkunastu minut, więc ciężko mi się wypowiedzieć, ale poza heel turnem Jaśka to zupełnie brakuje mi hype'u. Do gali niecały miesiąc (zresztą wypada akurat w Wielkanoc), więc pewnie obejrzę, ale skłamałbym jeślibym napisał, że nie mogę się doczekać tegorocznej WMki....Kilmat czy otoczka dadzą radę, bo to Wrestlemania i się na pewno postarają, ale publika to raczej będzie festyn
    • Attitude
      Nazwa gali: PpW Teraz Albo Nigdy Data: 15.03.2025 Federacja: PpW Ewenement Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Warszawa, Mazowieckie, Polska Arena: Hala Labo Format: Live Komentarz: Konrad Grzeskiewicz & Istociarz Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Kaczy316
      Stwierdziłem, że wypowiem się o obecnej Road to Wrestlemania, która.....jak na razie jest mocno przeciętna, nie jest to zawód, czuć, że jest to coś ważniejszego niż droga do zwykłego PLE głównie przez wzgląd na heel turn Ceny oraz feud Romka, Setha i Punka, ale cała reszta jest mocno przeciętna lub wygląda identycznie albo zrobiona tak o, żeby było przykłady? zacznę w sumie od samego dołu, feudy KO vs Ponton, Drew vs Priest, Jey vs Gunther, Flair vs Tiffany, te feudy wyglądają identycznie, wychodzimy po walce rywala, z którym feudujemy i walimy go na dziurę nic ich nie odróżnia, strasznie nijakie są te feudy, mają inne podłoże, ale wyglądają dosłownie tak samo, gdzie przy KO vs Ponton to powinna być ostra nawalanka, a tego nie mamy, Jey vs Gunther? Chyba każdy się spodziewał, że tak to będzie wyglądało, to jest tragedia, Jey to zwycięzca RR, a Gunther WH Champ, kiepski co prawda przez booking, ale jednak Champion, Priest vs Drew? W sumie jedyny feud do którego to pasuję i mają wielką historię ze sobą, Drew ma prawo być mega wściekły na Priesta za zeszły rok, tutaj mimo że wygląda to tak samo jak reszta to jak najbardziej ma to jakieś podłoże do tego, żeby właśnie tak to wyglądało przynajmniej na razie, Tiff vs Charlotte? Kolejna sytuacja Charlotte RR Winner i to dwukrotny, a Tiff Championka tylko że ona jest świetna, ale co z tego, praktycznie żadnych słownych potyczek, zaczepek tylko brawle, typowe feudy face vs heel, bez żadnego pomysłu, a potłuczemy się, bo nie mamy co robić innego, droga do WM długa to popalimy czas i ponudzimy. Reszta feudów to jedynie feud Romana, Setha i Punka jest prowadzony poprawnie i naturalnie i z jakimś pomysłem co widać, dalej gdzie feud o pas IC? pas US? Brak? Niesamowite, nawet pasy WWE Tag Team coś robią i też w sumie dobrze, bo ciężko u tagów o dobry feud, więc niech chociaż będzie chaos i to działa, ale za to War Raidersi gdzieś przepadli po wygraniu z American Made, które bardzo szybko przeszło znowu do feudu z lWo. Pasy mid cardowe kobiet? Coś tam się dzieję, ale to bardziej na tygodniówkach i może na szybko coś skleją na WM, ale to też na szybko jedynie, Rhea vs Iyo vs Pianek, powiem tak fanom może podoba się Iyo jako Championka, ja uważam, że to kompletnie zepsuło cały potencjał jaki miała walka Pianek vs Rhea na WM, to był potencjał na ME WM nawet pierwszego dnia jeśli chcieli tam dać kobiety, potencjał na heel turn Pianka, a Ripley mogłaby zakończyć passę Pianka na WM, która na razie jest niepokonana, nie zdziwi mnie jeśli Iyo jest tam tylko po to, żeby zgarnąć pin, ale dali jej tytuł, żeby była niepewność, a nie chcieli podkładać ani Pianki ani Ripley, więc i tak wydaję mi się, że ostatecznie całość rozegra się pomiędzy Belair i Rheą, ale co do feudu no to też nie powala, jest poprawny/ok i tyle, nie jest taki sam i monotonny jak w przypadku pierwszych czterech feudów, które wymieniłem, ale no dalej uważam, że nie jest to najwyższy kaliber, spokojnie na takim Backlash czy Clash At The Castle mogłoby to też się odbyć i wielkiej różnicy by nie było, cały czas uważam, że lepiej było dać Rhea vs Iyo albo Rhea vs Pianek, robienie z tego Triple Threatu pomimo, że nie jest to zły pomysł to dla mnie był to 3 wybór z tych 3 opcji, niestety idą w to, więc niech już będzie, na koniec zostawiam sobie Cena vs Rhodes czyli potencjalny ME drugiej nocy WM czyli teoretycznie ten ważniejszy, powiem tak, na razie za wiele nie zobaczyliśmy to prawda, ale z drugiej strony Cenie zostały dwa Raw i potem pojawi się dopiero na WM, w takim razie zwiastuję to moim zdaniem, że lepiej nie będzie, sam feud jest dla mnie dziwny, Cena na EC turnował, ewidentnie zrobił to we współpracy z The Rockiem i nikt mi nie powie że nie, rozwalił Rhodesa na jego znak i na koniec stał z nim ramię w ramię nad rozwalonym Codym, przychodzi pojawienie się jego łaskawe na Raw, a ten nawet słowa o tym nie wspomniał? To samo Cody? Ja nie wiem Hunter czy Rock to ma nas za idiotów czy o co chodzi? Ja czekam na jakiekolwiek wyjaśnienia nie heel turnu Ceny, nie powodów dla których to zrobił, tylko dlaczego wybrał stronę The Rocka o co tutaj chodzi, co mu dało zaatakowanie Rhodesa kiedy już i tak miał z nim pewną walkę i nie musiał tego robić? Skoro to wina fanów to dlaczego nie zaczął ich cisnąć tylko od razu zaatakował swojego rywala z WM i akurat przy The Rocku na jego znak? Ja wiem, że to można wyjaśnić później, jak najbardziej, ale w takim razie feud z Codym stanął w miejscu, sam Cody tak samo totalnie nijak nie odniósł się do wszystkich wydarzeń, które zobaczyliśmy na EC tylko do słów Johna z Raw, nie zaatakował go, nie był na niego zły ani nic, czuł jedynie zawód i to jest zrozumiałe, ale jednak....no nie wiem ja czuję straszny niedosyt po tym wszystkim, spodziewałem się czegoś więcej, jakichkolwiek wyjaśnień, a wychodzi na to, że Cena zrobił to....bo tak i tyle dał typowe promo, który mógłby dać każdy face, którym się znudzili fani i jedynie w przypadku Romana miałoby to sens, bo faktycznie on robił wszystko co się dało, a fani buczeli niemiłosiernie na niego, tak w przypadku Ceny nie ma to większego sensu, przypomnijmy sobie chociażby heel turn Drew, w nim namnażało się to wszystko w środku od wielu miesięcy, tak u Ceny....no tak jak mówię zrobione to było dla momentu, Raw nie przyniosło żadnych wyjaśnień, a sam feud na razie nie ma popytu, nie miałbym z tym może problemu gdyby nie to, że do końca feudu zostało tak naprawdę.....2 Raw......Nie przewiduję tutaj feudu roku, ale żeby nie było, że tylko narzekam to im gorzej wypada droga do PLE tym lepiej wypada PLE, więc jest nadzieja, skoro teraz jest przeciętnie to jest nadzieja, że sama WM wyjdzie lepiej, w sumie Las Vegas, wystrój, nastrój, klimat, publika, może to oddać, może i kontrowersyjna opinia, ale ciekaw jestem też waszego zdania.
    • Nialler
      Bez kitu to jest durne as fuck. Nawet jakby łapnęła za majka i jebła tekstem, że zasługuje na rewanż, potem jakimś brawl > kolejne promo > staredown > (tu cokolwiek bo piszę na szybko) i dałoby się to jakoś uzasadnić że ten triple threat jest w pełni uzasadniony, a nie wbija jak pojebana i se zabiera kontrakt, a de facto JEJ SZEF nie może nic z tym zrobić xD  Wyobrażacie sobie sytuację w swojej robocie, gdy wbijacie na podpisanie kontraktu jakiejś ważnej umowy, zabieracie ze stołu papier z długopisem i podpisujecie go z głupim uśmieszkiem następnie uciekając z gabinetu czy szefa czy budynku miejsca pracy? xD 
    • Attitude
      Za nami kolejny odcinek WWE NXT. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Po przypomnieniu wydarzeń z NXT Roadblock zobaczyliśmy jak w drodze są Stephanie Vaquer, Trick Williams, Eddy Thorpe i Ricky Saints. Następnie od razu przeszliśmy do pierwszej walki. Chelsea Green obroniła WWE Women's United States Championship w walce z Sol Rucą, korzystając z pomocy Alby Fire i Piper Niven. Link do filmu Je'Von Evans zaczepił Tricka Williamsa na zapleczu, przyznając iż teraz nikt nie jest bezpieczny w NXT. Tricka to nie obchodzi, bo on skupia się na Oba Femim, a Evans nie będzie taki, jak on. Trick odszedł, a pojawił się... Lexis King. Przyznał rację Williamsowi, że Evans nie jest materiałem na mistrza, przez co Je'Von nie wytrzymał i uderzył go. Pojawiła się w ringu podwójna mistrzyni - Stephanie Vaquer. Zaznaczyła na wstępie, że przemowy nie są jej mocną stroną przez angielski, który nie jest jej pierwszym językiem. Ale jej językiem jest wrestling i udowodniła to ostatnio. Stworzyła historię i będzie teraz próbowała jak najdłużej utrzymać obydwa tytuły. A teraz czeka na pierwszą rywalkę. Szybko zareagowała Jordynne Grace, która najpierw pogratulowała mistrzyni. Potem jednak przypomniała, że ostatnio pokonała Roxanne Perez - byłą mistrzynię NXT. Grace nie zdążyła dokończyć mowy, bo... zaatakowała ją Jaida Parker. I ta zażądała od Vaquer walki o NXT Women's Championship. Link do filmu Josh Briggs i Yoshiki Inamura pokonali Hanka i Tanka. The Culling pokonali The D'Angelo Family. Wykorzystali dekocentrację rywali, gdy NXTribution zaatakowali Tony'ego D'Angelo na zapleczu. Fallon Henley ponownie zażądała rewanżu i walki o NXT Women's North American Championship. Stephanie nie miała z tym problemu i tym samym... Vaquer będzie bronić obydwóch tytułów w osobnych walkach za tydzień. Jacy Jayne pokonała Karmen Petrovic, wykorzystując zamieszanie na linii Petrovic - Ashante Adonis. Ricky Saints wygrał z Ridgem Hollandem. Było to dla niego pierwsze singlowe zwycięstwo w NXT. Po walce skonfrontował się na zapleczu z The Culling. Link do filmu W main evencie Trick Williams dość szybko rozprawił się z Eddym Thorpem w NXT Underground Matchu. Link do filmu Po walce Williams chciał się skonfrontować z Oba Femim i rzeczywiście mistrz NXT pojawił się w ringu. Ponownie jednak wmieszali się NXTribution. Trick i Oba i tak to wykorzystali, a nawet próbuję uspokojenia sytuacji przez Je'Von Evansa. Zignorowany Evans nie wytrzymał i sam zaatakował Oba Femiego, na koniec konfrontując się z Trickiem. Link do filmu Skrót: Link do filmu Za tydzień: * NXT Women's Championship Match: Stephanie Vaquer vs. Jaida Parker * NXT Women's North American Championship Match: Stephanie Vaquer vs. Fallon Henley * NXT Heritage Cup Match: Lexis King vs. Je'Von EvansPrzeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
  • Dodaj nową pozycję...