Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TO. BYŁO. NIESAMOWITE!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   7
  • Status:  Offline

TO. BYŁO. NIESAMOWITE!

Gala PTW: Wiosenna Bijatyka była wielkim widowiskiem, które pozostanie w naszej pamięci na zawsze, nie ma co do tego wątpliwości!

Oficjalne wyniki gali poniżej!

Alex Brave pokonał SigmaBoy PTW

Miyagi Shida pokonał Serg Sullivana przez dyskwalifikację

Spartan PTW pokonał Martyriuma i Mikka Vainulę w Triple Threat Matchu w ramach Spartan Challenge

Dawid Puncher Seńko pokonał Polskiego Niedźwiedzia w rekordowym czasie 5 sekund w ramach Puncher Challenge

Newt Nova pokonał Alexa Sixxxa i Mike'a Solarisa w International Showcase Matchu

Heidi Katrina pokonała Rhiannon Jade i awansowała do kolejnej rundy turnieju o pas mistrzowski kobiet

Max Speed pokonał Vincent Caravaggio PTW w Ladder Matchu i został pierwszym, historycznym mistrzem PTW Underground!

Po walce Łukasz Okonski wyszedł do ringu i po odesłaniu na zaplecze ochrony Pana Pawłowskiego których przepłacił oznajmił, że wybacza swojemu wspólnikowi i chce, żeby razem działali w imię podbicia całej Europy. Arkadiusz Pan Pawłowski wstępnie zaakceptował tę propozycję, podał rękę Łukaszowi, po czym ponownie spróbował kopnąć go poniżej pasa, ale tym razem Prezes był przygotowany, zablokował próbę i samemu wypłacił wspólnikowi kopnięcie w klejnoty rodowe, po czym ogłosił, że jeśli ma to tak wyglądać, to na następnej gali panowie spotkają się w walce Prezes vs. Prezes!

Już 12 kwietnia najbardziej szalona walka w historii PTW, nie może Was zabraknąć, rezerwujcie czas i do zobaczenia!

484648559_693764012976244_6940679880978875062_n.jpg?stp=dst-jpg_s1080x2048_tt6&_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=7u_9yLxBH1EQ7kNvgFeJICG&_nc_oc=AdiHYw52TDal6tVi6RNZ6Ea-Lh5_40RmgaZcY4BoTJ9JHdBHvHaxlffPQA8SgbRnZ7U&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-dus1-1.xx&edm=AJdBtusEAAAA&_nc_gid=T5I0UQkw26br00d9yUS6Ww&oh=00_AYEmj4ioH88nuUjzgWfKnWxZ_bkvWolwTRCUjVCaW--dsw&oe=67DE5E7C

Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PTW

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• PTW

PTW 1 odpowiedź

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 61 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 968 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 690 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 174 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 547 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 874 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Bastian
      Konto na Netfliksie zachęciło mnie do ponownego, regularnego oglądania WWE po 10 latach. No to teraz pierwszy wpis na forum po podobnym czasie.   Pisząc o RAW w Brukseli skupię się tylko na występie Ceny, w końcu fani ponad 20 lat czekali na gadkę heelowego Jasia. Poza tym walki zostały zarżnięte do maksimum, byle tylko dać więcej czasu na proma dla Ceny czy Rollinsa... No Holds Barred Penty z Kaiserem, gdzie szczytem hardcore'u było... jedno krzesło... Belgijska publika dopisała, chanty w kierunku Johna śliczne, Cena też pięknie rozgrywał publikę, "grożąc" wyjściem bez słowa, a gdy się odezwał... czar mocno prysł.  Teksty o byciu ofiarą i toksycznej dysfunkcyjnej relacji były dobre 15 lat temu, gdy Cena rzeczywiście dźwigał na barkach całe WWE i za fanów mógł mieć tylko 10-latków w koszulkach ze swoim wizerunkiem. Teraz JC to part-timer, na którego ostatnie wystąpienia publika reagowała wiwatami. Liczyłem, że Cena / kreatywni (niepotrzebne skreślić) pozwolą sobie na więcej luzu, puszczania oka w stylu "zrobiłem to, czego chcieliście od 20 lat, a i tak wam się nie podoba". Coś w stylu Hollywood Cena, który podbija świat kina, więc teraz w WWE może robić sobie to, co chce, jak chce i kiedy chce. Szkoda tego legendarnego wręcz heel turnu na takie mazgajstwo, jakie zaprezentował Cena w Brukseli. Liczę, że Jasiu trochę "podostrzy", posłucha Rhodesa i nie będzie "jęczącą s*ką".
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1660 Data: 17.03.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Brüssel, Belgia Arena: Forest National Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #651 Data: 17.03.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Brüssel, Belgia Arena: Forest National Format: Taped Data emisji: 20.03.2025 Platforma: Peacock Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • GGGGG9707
      Ludzie mają różne opinie o tym RAW, nie wiem jak by mi się podobało jakbym na Netflixie oglądał bo na żywo zawsze to lepiej się przeżywa. Bawiłem się świetnie, atmosfera była genialna, bałem się że będzie dużo słodzenia Cenie a tu na szczęście reakcję zrobiliśmy jak należy, pięknie to brzmiało na arenie. Generalnie całą galę wszyscy robiliśmy hałas różnymi przyśpiewkami (no może przy walce Dakoty i z początku ME było ciszej ale walka Dakoty mniej ludzi obchodziła a ME był po samym Rollinsie który trochę ludzi wymęczył swoją muzyką śpiewaną przez wiele minut 😅). Po gali Cody walczył z Domem i zasugerował PLE w przyszłości. Jak dla mnie BXL zdała test i jak po tym dalej nie dostajemy dużej gali to nie wiem co więcej możemy zrobić. Jestem mega zadowolony, miałem miejsca na górze ale było bardzo dobrze widać, świetnie się bawiłem i super mi się RAW oglądało i przeżywało, nie żałuję w ogóle że tam byłem a jak wrócą do Belgii to z pewnością się wybiorę ponownie
    • Grins
      Powtarzam sobie wejście Ceny i powiem jedno zadro jak byłeś tam na żywo, co to za aura mocarne jak na One Night Stand okazuje się że nie trzeba zmiany gmmicku aby ludzie ciebie znienawidzili jeszcze bardziej Cena co za perfekcję odwalił tą wejściówka i ogólnie segmentem, będę szczery za to lubię wrestling i taki obrót sprawy aż mnie na kręca na WM warto czekać co tam się odkisi.  
  • Dodaj nową pozycję...