Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

NJPW New Japan Cup 2025 - Dzień 8 [17.03.2025]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   16
  • Status:  Offline

Nazwa gali: NJPW New Japan Cup 2025 - Dzień 8

Data: 17.03.2025

Federacja: New Japan Pro Wrestling

Typ: Online Stream

Arena: Big Palette Fukushima

Publiczność: 722

Format: Live

Platforma: NJPWWorld.com

Karta:
Cytat

Tag Team Match:

Satoshi Kojima & Yuji Nagata vs. Hiroshi Tanahashi & Katsuya Murashima

Ten Man Tag Team Match:

Daiki Nagai, El Phantasmo, Jado, Oleg Boltin & Toru Yano vs. United Empire (Callum Newman, Great-O-Khan, Jakob Austin Young, Jeff Cobb & TJP)

Six Man Tag Team Match:

Tomoaki Honma, Tomohiro Ishii & YOSH-HASHI vs. TMDK (Hartley Jackson, Ryohei Oiwa & Zack Sabre Jr.)

Six Man Tag Team Match:

Just 4 Guys (Taichi, TAKA Michinoku & Yuya Uemura) vs. BULLET CLUB War Dogs (David Finlay, Drilla Moloney & SANADA)

Six Man Tag Team Match:

BULLET CLUB (Bad Luck Fale, Chase Owens & Gabe Kidd) vs. House Of Torture (Ren Narita, SHO & Yoshinobu Kanemaru)

Six Man Tag Team Match:

Los Ingobernables de Japon (BUSHI, Tetsuya Naito & Yota Tsuji) vs. House Of Torture (Dick Togo, EVIL & Yujiro Takahashi)

New Japan Cup 2025 Semi Final Match:

Shingo Takagi vs. Shota Umino

Wyniki:
Spoiler

Tag Team Match:

Satoshi Kojima & Yuji Nagata def. Hiroshi Tanahashi & Katsuya Murashima (9:51)

Ten Man Tag Team Match:

United Empire (Callum Newman, Great-O-Khan, Jakob Austin Young, Jeff Cobb & TJP) def. Daiki Nagai, El Phantasmo, Jado, Oleg Boltin & Toru Yano (9:10)

Six Man Tag Team Match:

TMDK (Hartley Jackson, Ryohei Oiwa & Zack Sabre Jr.) def. Tomoaki Honma, Tomohiro Ishii & YOSH-HASHI (9:32)

Six Man Tag Team Match:

BULLET CLUB War Dogs (David Finlay, Drilla Moloney & SANADA) def. Just 4 Guys (Taichi, TAKA Michinoku & Yuya Uemura) (8:25)

Six Man Tag Team Match:

BULLET CLUB (Bad Luck Fale, Chase Owens & Gabe Kidd) vs. House Of Torture (Ren Narita, SHO & Yoshinobu Kanemaru) - Double Count Out (7:51)

Six Man Tag Team Match:

House Of Torture (Dick Togo, EVIL & Yujiro Takahashi) def. Los Ingobernables de Japon (BUSHI, Tetsuya Naito & Yota Tsuji) (10:07)

New Japan Cup 2025 Semi Final Match:

Shota Umino def. Shingo Takagi (24:10)

Powiązane tematy:

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Attitude

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 61 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 967 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 690 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 174 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 547 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 874 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1660 Data: 17.03.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Brüssel, Belgia Arena: Forest National Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #651 Data: 17.03.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Brüssel, Belgia Arena: Forest National Format: Taped Data emisji: 20.03.2025 Platforma: Peacock Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • GGGGG9707
      Ludzie mają różne opinie o tym RAW, nie wiem jak by mi się podobało jakbym na Netflixie oglądał bo na żywo zawsze to lepiej się przeżywa. Bawiłem się świetnie, atmosfera była genialna, bałem się że będzie dużo słodzenia Cenie a tu na szczęście reakcję zrobiliśmy jak należy, pięknie to brzmiało na arenie. Generalnie całą galę wszyscy robiliśmy hałas różnymi przyśpiewkami (no może przy walce Dakoty i z początku ME było ciszej ale walka Dakoty mniej ludzi obchodziła a ME był po samym Rollinsie który trochę ludzi wymęczył swoją muzyką śpiewaną przez wiele minut 😅). Po gali Cody walczył z Domem i zasugerował PLE w przyszłości. Jak dla mnie BXL zdała test i jak po tym dalej nie dostajemy dużej gali to nie wiem co więcej możemy zrobić. Jestem mega zadowolony, miałem miejsca na górze ale było bardzo dobrze widać, świetnie się bawiłem i super mi się RAW oglądało i przeżywało, nie żałuję w ogóle że tam byłem a jak wrócą do Belgii to z pewnością się wybiorę ponownie
    • Grins
      Powtarzam sobie wejście Ceny i powiem jedno zadro jak byłeś tam na żywo, co to za aura mocarne jak na One Night Stand okazuje się że nie trzeba zmiany gmmicku aby ludzie ciebie znienawidzili jeszcze bardziej Cena co za perfekcję odwalił tą wejściówka i ogólnie segmentem, będę szczery za to lubię wrestling i taki obrót sprawy aż mnie na kręca na WM warto czekać co tam się odkisi.  
    • PpW
  • Dodaj nową pozycję...