Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Cyber Sunday

Biggmac

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

CYBER SUNDAY 2007

W swoim biurze rozluźniony siedzi w fotelu Stone Cold Steve Austin. Do biura wchodzi Randy Orton.

Orton: Witaj Steve, gotowy na skopanie kilku tyłków dziś?

Austin: Hell Yeah! W lodówce jest browar, częstuj się.

Orton: Dzięki ale nie. Przed walką nie będe pił, po wygranej bardzo chętnie.

Austin: Jak chcesz, ale mi rzuć jedno. (Randy wyciąga piwo z lodówki, podaje je Austinowi i siada w fotelu obok)

Nagle na chwile gaśnie światło w pokoju, ale po chwili znów się zapala.

Austin: Do cholery, czy elektrycy nie mają kiedy się bawić? (bierze łyk piwa) Randy, przełącz na football, zamierzam troche się odprężyć przed dzisiejszym kopaniem tyłków tym debilom!

Na ringu są już mistrzowie tag team czyli Shelton Benjamin i Montel V. Porter!

MVP: Witajcie fani wrestlingu, przed wami, wasi mistrzowie tag team! Jak wiecie za chwilę będziemy bronić tego tytułu w Tag Team Triple Threat Matchu. Nie wiem czy pamiętacie, ale kilka tygodni temu Jeff Hardy oczekiwał, że on i jego brat dostaną titleshot. Jeff... dziś masz szansę, fani wybrali, że na szali będzie nasz tytuł! Co zamierzasz zrobić? Wykorzystasz to?

Shelton: Jesteśmy najlepszym tag teamem w WWE co oznacza, że Hardys nie mają dziś szans! Nie mają szans także Carlito i Super Crazy!

MVP: Nikt w WWE nie posiada umiejętności by pokonać mnie i Sheltona...

Rozbrzmiewa theme Carlito i obaj Latynosi pojawiają się na rampie, Carlito zaczyna mówić idąc:

Carlito: Chłopaki, pocałujcie swoje pasy na dowidzenia, bo dziś Carlito zostaje podwójnym championem! W końcu zdobęde to na co zasługuje! A gdy już będe podwójnym mistrzem, przyjdzie pora na zdobycie najważniejszego tytułu czyli WWE Title... i to jest cool!

Przerywa im theme braci Hardy. Obaj pojawiają się na rampie witani owacyjnie prez publiczność!

Jeff: Dobra, wystarczy gadania, czas na konkrety! Montel... wiesz dlaczego jestem pewny, że wykorzystam dzisiejszą szansę? Bo to nie będzie zwykła walka!

MVP: Jak to nie? Co ty białasie kombinujesz?

Jeff: Właśnie Jonathan Coachman oznajmił nam, że będzie to Ladder Match!

Carlito: I to nie jest cool!

Jeff: A jak wiecie ja i mój brat jesteśmy specjalistami w tej stypulacji!

Super Crazy: This is super... this is Crazy! This is Super...

Carlito: Zamknij się! Nie podoba mi się to!

LADDER MATCH

WORLD TAG TEAM CHAMPIONSHIP

Most Valuable Tag Team © vs Carlito & Super Crazy vs The Hardys

końcówka: na drabinie po przeciwnych stronach są Jeff i Shelton. Wymieniają punche, gdy nagle do drabiny podbiega Carlito i wywraca ją! Obaj zawodnicy spadają na ring! Super Crazy łapie Jeffa i kładzie go na drabinę, po czym rozpędza się i robi Lionsault! Carlito ustawia drabinę, wchodzi powoli na nią, w tym momencie MVP wyrzuca z ringu Super Crazy'ego, a Matt Hardy opiera drugą drabinę o tą na której stoi Carlito. Portorykańczyk jest już na górze, chce zdjąć pasy, ale Matt wbiega po drugiej drabinie i robi Buldog z wysokości! Co za akcja! Obaj leżą nieruchomo na macie, w tym czasie powoli wstaje Shelton Benjamin, z drugiej strony na drabinę chce wejść Jeff Hardy! Robi to jednak bardzo wolno, natomiast Shelton dochodzi do siebie, spogląda jaka jest sytuacja i wbiega po opartej drabinie, skacze i wiesza się na pasach! Czy zdoła je zdjąć? Jeff próbuje go sięgnąć, ale do drabiny podbiega MVP i wywraca ją co powoduje upadek Jeffa! Shelton wciąż wisi trzymając pasy aż w końcu odczepia je i spada na matę!

Zwycięzcy i wciąż WTT Champions: Most Valuable Tag Team

Na backstage Val Venis rozmawia ze swoją nową managerką Beth Phoenix! W pewnym momencie przechodzi obok nich Mickie James.

Beth: Hej lalunia, nie pogratulowałaś mi jeszcze wygranej po ostatnim Raw!

Mickie: Nie pogratuluje ci nigdy!

Beth: (podchodzi blisko Mickie) Czyżbyś nie umiała przegrywać, Mickie?

Mickie: To nie tak, ja poprostu cię nie szanuje!

Beth przez chwile spogląda na Mickie, po czym uderza ją w policzek z taką siłą, że ta aż zatacza się do tyłu!

Beth: A powinnaś... mała!

Mickie doskakuje szybko do Beth chcąc jej oddać, ale rozdziela je Venis.

Mickie: To jeszcze nie koniec zdziro!

Backstage: Na korytarzu rozmawiają sobie divy. Plotkują sobie coś bez sensu, nagle pojawia się dym. Kobiety patrzą zaniepokojone dookoła siebie, nagle z jakiegoś ciemnego zakamarka wyskakuje Boogeyman, krzycząc "I'm the Boogeyman and I'm comin' to getcha!". Za nim wychodzi TommyDreamer z puszką piwa w dłoni.

Dreamer: Niezłe, stary. Nie ma jak uciekające z piskiem blondyny. Rajcuje to mnie prawie tak jak dobre piwo i extremalna walka. Wiesz co nas dzisiaj czeka Boogie?

Boogeyman kiwa z uśmiechem głową po czym wyciąga kilka robaków i wsadza je do ust. Następną porcje podaje Dreamerowi.

Dreamer: Nie dzięki stary. Ja mam swoje smakołyki, Ty masz swoje. A dziś...dziś ahhh dawno tak się nie cieszyłem na walke. Mamy zostać szanse mistrzami, Boggie. Ale wiesz co jest ważniejsze?

Boogie robi mine jakby nie wiedział.

Dreamer: Będziemy mogli skopać kilka dup! A dokładnie dwie dupy pieprzonych nic nie wartych palantów. Pokażemy im co znaczy hardcore. Prawda,stary?

Boogie:They...never sleep again.

Dreamer: Dobrze to ująłeś (popija piwa) Ahh chodźmy już bo mnie nosi coś.

CAGE MATCH

ECW TAG TEAM CHAMPIONSHIP

Elijah Burke & Mark Henry vs Tommy Dreamer & Boogeyman

Końcówka: Tommy i Boogey są zdominowani przez Elijaha i Marka. Elijah łapie Tommego i wbija go w klatkę Mark łapie Boogeya i zakłada Bear Hug, Elijah patrzy na Boogeyman i śmieje się, Dreamer widząc to dostaje szału sprzedaje Clothesline Elijahowi i zaczyna bić marka ten puszcza Boogeya, Tommy wbija Marka w narożnik i tam pracuje nad nim z trudem podnosi go i wsadza do góry nogami na narożnik i Dropkick, Boogey łapie Elijaha i Bogeybomb pin 1..2.Shoulder up Tommy łapie Marka i Dreame DDT pin 1..2..Shoulder up uciekają z klatki ale Elijah i Mark łapią ich Elijah wbija Tommego w narożnik i Elijah Express, Mark łapie Boogeya i Bear Hug ale co to do klatki wbiegają William Regal i Dave Taylor z krzesłami w dłoniach powalają Elijaha i Marka ci leżą na ziemi i przyjmują kolejne chairshoty Tommy podnosi się łapie Marka i Dreamer DDT wstaje Boogey podnosi Marka i Bogeybomb razem koładą się na Marka pin 1..2..3

Zwycięzcy i nowi ECW Tag Team Champs: Tommy Dreamer & Boogeyman

Charlie Haas wpada do biura Jonathana Coachmana!

Haas: Może mnie ktoś w końcu poinformuje kto będzie dziś moim partnerem?

Coach: O właśnie dobrze, że jesteś bo zaraz będzie tu twój dzisiejszy partner! (drzwi się otwierają) Dobrze cie widzieć Kenny!

Kenny: Witam panie Coachman, cześć Charlie! Widzisz, tak dobrze się dziś składa, że walczymy razem, a na przeciw staje Flair, którego obaj nie lubimy!

Haas: Mam nadzieje, że jesteś w formie, bo już najwyższy czas wysłać Flaira na emeryture!

Coach: Chwila, nikt nikogo nie będzie wysyłać na emeryture! Vickie mnie zabije jak zawodnik jej brandu nabawi się kontuzji! Że już nie wspomne o Austinie!

Kenny: To mamy stoczyć walkę wrestlingową czy pojedynek karciany? Wypadki się zdarzają, prawda Charlie?

Haas: Jasne, tym bardziej jak ma się 90 lat! (śmiech obu wrestlerów)

Do szatni wpada wściekła Mickie James!

Mickie: Coachman, masz ustawić na najbliższym Raw moją walkę z Beth Pheonix! Musze skopać jej tyłek!

Coach: Spokojnie Mickie, dziś mam inne rzeczy na głowie, jutro się tym zajme i postaram się coś z tym zrobić...

TAG TEAM MATCH

Rick Flair & Cody Rhodes vs Kenny Dykstra & Charlie Haas

końcówka: Dykstra pracuje nad nogami Flaira, następnie wrzuca go w swój narożnik, okłada kopniakami, a Haas klepie go w ramię i wchodzi na ring! Dykstra nie wygląda na zadowolonego, sędzia karze mu zejść. W tym momencie Haas chce podnieść Ricka, ale ten wkłada mu palce w oczy! Haas jest zamroczony, Flair wstaje, chce odejść spod tego narożnika ale zatrzymuje go Kenny łapiąc go za ręke! Nature Boy jednak zrzuca go z ringu, po czym doskakuje do własnego narożnika i zmienia się z Codym! Rhodes jest witany wielką wrzawą! Młody zawodnik serwuje Haasowi kilka hip tossów, próba Rhodes DDT, ale Haas odpycha go w stronę lin i Cody przypadkowo uderza Flaira, który spada z ringu! Rhodes jest zszokowany, wykorzystuje to Charlie Haas i podnosi go do Total Haastility, ale w ostatniej chwili Cody wyślizguje mu się i robi rollup... 1....2...3! Cody zalicza pinfall dla swojego zespołu!

Od razu schodzi z ringu by przeprosić swojego partnera, Rick jednak nie ma do niego pretensji i okazuje zrozumienie jednocześnie gratulując zwycięstwa! Natomiast Dykstra i Haas zażarcie dyskutują o tym dlaczego przegrali!

Zwycięzcy: Cody Rhodes & Rick Flair

Backstage: Rey Mysterio w szatni rozmawia z Chavito.

Rey: Stary słuchaj mnie uważnie.

Chavo: Jasne machismo.

Rey: Co mam robić jak wygra ten pojen Marella? Wiesz,że jest nieobliczalny!

Chavo: Rey! Rey! Co z tobą? Panikujesz w obliczu walki z jakimś Włochem? Machismo Ty jesteś mistrzem!

Rey: Wiem, wiem.... ale jakoś czułbym się pewniej mając Cię za plecami...

Chavo: Co?

Rey: No wiesz jak staniesz w moim narożniku.

Chavo (chwile milczy) : Okay,niech będzie.

Rey: Wielkie dzięki, zawsze wiedziałem...

Chavo (przerywa mu) : Ten jeden jedyny raz. I tylko wtedy jak wybrali Marelle, może spotkasz się z kimś innym.

Rey: I tak Ci dziękuje, wiedziałem że mogę na Ciebie liczyć.

Backstage: Kevin Thorn i Snitsky udzielają wywiadu Marii.

Maria: Hej, witam wszytkich gorąco. Dziś będe rozmawiać z członkami najbardziej kontrowersyjnej grupy na Smackdown (milknie, gdyż Snitsky szepcze coś do Thorna) Co mówiłeś?

Thorn: Snits powiedział że strasznie denerwujesz go tym szczebiotaniem (Maria się cofa) Spokojnie, nic Ci nie zrobi. (arogancki uśmiech) Póki co.

Maria: Ahaa... hmmm więc... może powiecie jak Wasze odczucia przed meczem z Stonem Coldem i Randy Ortonem.

Snitsky: BÓL!!

Thorn: Uspokój się, łysy. Nasze odczucia? Myśle,że dzisiejszego wieczoru wspaniale będzie skopać dupy tym dwóm cwaniakom. Stone Cold wypije kilka piwek, a Kevin Thorn wypije trochę jego krwi.

Maria: To okropne!

Thorn:O tak. Ponure, okropne, okrutne, krwawe, brutalne, niesprawiedliwe, złe... jak życie.

Snitsky: Bolesne...

Maria: Hmm... a nie bierzecie pod uwage porażki?

Thorn: Co?

Maria: No... noo porażki.

Thorn (śmieje się, ukazując swoja wampirze zęby) : My nie przegrywamy. A wiesz czemu?

Maria (radośnie) : Tak! You are born to be big bad ba.... (Thorn zasłania jej usta)

Thorn: Nie, nie tak. We are born...

Snitsky: to be..

Thorn: Big...

Snitsky: Bad...

Razem: BASTARDS!

Odchodzą, Maria zostaje i nie wie co powiedzieć.

Pokazują się wyniki głosowania. Zgodnie z wolą fanów przeciwnikiem Reya Mysterio będzie... Sonny Marella! Widzimy, że Mysterio jest

niezadowolony z takiej sytuacji. Włoch zaś powoli wchodzi na ring, dopalając papierosa.

CRUISERWEIGHT CHAMPIONSHIP

Rey Mysterio (with Chavito) vs Sonny Marella

Końcówka: Sonny sprzedaje mistrzowi kilka low kick'ów potem powala go front kick'iem. Marella schodzi do partetu i próbuje założyć Omerte, ale Rey wyrywa, wstaje i szybko wykonuje springboard moonsault. Potem wchodzi na top rope. Włocha dobiega do niego i również wchodzi na najwyższą line po czym wykonuje z niej German suplex! Obaj zawodnicy leżą przez dłuższy czas na ringu, w końcu wstają. Rey od razu powala przeciwnika dropkickiem potem podnosi go i próbuje wykonać DDT. Marella kontruje jednak w STO, potem sam wstaje wraz z Mysterio i zabiera go w podróż po Sycylii! Po czeterech German suplexach, mistrz leży wycieńczony na macie a Włoch wskakuje na top rope. Czeka aż Mysterio się podniesie... Sicilian message! Pin... 1...2.. przerywa Chavo. Marella zaczyna wyzywać go i popychać... nagle dostaje roll-up! 1...2... kick out! Marella podnosi małego Latynosa próbuje wykonać jakiś rzut, ale Master of 619 wsadza mu palec w oko! Sonny jest przez chwile oślepiony, co wykorzystują Latynosi wykonując double dropkick.

Rey wchodzi na top rope, Marella wstaje, Rey robi crossbody ale... dostaje tornado kick! Niesamowita akcja! Pin... 1...2... mamy nowego mistrza? Nie! Przerywa Chavo! I zaraz sam dostaje tornado kick. Wściekły Włoch zakłada omerte na Reyu! Latino Machismo nie wytrzymuje bólu i tapuje! Sonny Marella nowym mistrzem cruiserweight. Włoch wyrywa pas sędziemu i patrzy na niego z obojętnością, zawiesza na ramieniu po czym schodzi z ringu. Jest już na rampie, gdy dogana go JBL i powala chairshotem! Używa krzesła jeszcze kilka razy, nagle pojawia się Deuce i testuje na głowie Marelli swój nowy kij do golfa!

Po zakrwawionego Włocha zjawiają się sanitariusze z noszami, a Deuce i JBL ściskają sobie dłonie.

Zwycięzca i nowy Cruiserweight Champion: Sonny Marella

Shawn Michaels rozmawia ze swoim dzisiejszym rywalem a zarazem przyjacielem Triple H'em.

HBK: No Hunter, chyba dziś musze cię pokonać. (Obaj śmieją się)

Triple H: No, no. Pamiętaj, że będzie to twoja pierwsza walka po kontuzji. Dasz rade?

HBK: Pewnie, że tak, po kontuzji nie ma już śladu. Ale mniejsza z tym. Znalazłem pewnego młodego wrestlera w OVW tydzień temu, myśle, że nada się do naszej ekipy!

Triple H: A kto to jest?

Shawn nie zdaża odpowiedzieć gdyż pojawia się Randy Orton!

Orton: Hunter, nie myśl, że to co zrobiłem tydzień temu na Raw to chęć pojednania z tobą! Wciąż cie nie lubie! Zrobiłem to dlatego, że byliśmy w tej walce partnerami! Poza tym chciałem jeszcze skopać dupę Snitsky'emu, żeby nie czuł się zbyt pewnie przed dzisiejszą walką!

Nagle gaśnie światło... po chwili zapala się i widzimy leżącego Randy'ego Ortona! Nad nim stoi Snitsky! Dyszy i potwornym wzrokiem patrzy na Legendkillera!

Punk siedzi w szatni z Hornswoogle

Punk: Teraz każdy będzie mógł mnie pokonać to nie sprawiedliwe

Hornswoogle skina głową

Punk: Co ja teraz mogę zrobić jestem skazany na porażkę. Ciekawe kto będzie nowym mistrzem

Hornswoogle wstaje i pokazuje gestem, że to on będzie miał pas

Punk: Gdybyś to był ty bardzo bym się cieszył bo wtedy szybko bym ci go odebrał

Honswoogle przestaje się bawić i wychodzi smutny z szatni

Punk: Czas udowodnić kto tu jest prawdziwym mistrzem!

SPECIFIC HARDCORE MATCH (Special Referee: Holly Devil)

ECW CHAMPIONSHIP

CM Punk © vs Balls Mahoney

Końcówka: Punk starał się szybko liczyć Ballsa jednak ten nie wdawał się w ostrą wymianę ciosów. Nagle na rampie widać Micka Foleya z krzesłem w ręku rozstawia je koło ringu i siada na nim. Punk idzie do niego i karze się mu wynosić w tym czasie Balls uderza go krzesłem w plecy i wrzuca na ring, Balls brawluje w narożniku wykonuje Irish Wip i Ballbreaker pin 1...2... przerwa Foley który wyrzuca Ballsa za ring i zakłada Mandible Claw na Punk’u. Punk chce już się poddać ale na ringu pojawia się Stevie Richards uderza Micka i sprzedaje mu Stevie-T, Punk podniósł się już Richards sprzedaje mu Stevie Kick pin 1..2.. ale co to? Hornswoogle skacze z narożnika Frog Splash pin 1..2.. Holly Devil podnosi go i robi Powerbomb. Wszyscy pojawiają się na ringu Punk podnosi się chwytając się lin wymiana spojrzeń i wszyscy zaczynają szaleć wielkie zamieszanie Balls rozkłada na ringu stół chwile po tym jak to zrobił Mick zrobił Suplex na Steviem i ten wpadł na stół, Holly przynosi krzesło na ring i powala Micka potem Ballsa patrzy na Punk ale nic mu nie robi wyjmuje pinezki i szkło rozsypuje je na ringu chce iść po Punka ale Mick odlicza Ballsa, Holly musi odliczać 1...2... Shoulder Up kiedy Holly odwraca się do Punk dostaje Chair Shota CM wbija Devila w narożnik atak kolanem, Bulldog podnosi Hollyego i idzie z nim do szkła i pinezek Pepsi Plunge i Holly zaczyn krwawić Punk wyrzuca go z ringu zadowolony chce zabrać się za Ballsa ale Stevie zaczyna go atakować, Mick i Balls wymieniają się punchami na ringu pojawia się drugi sędzia Stevie podbiega do Ballsa i wykonuje Steviebomb jednak zaraz po tym Punk robi na nim GTS, Mick uderza punka w brzuch i Double Arm DDT pin 1...2.. Balls przerywa. Balls łapie Micka ale ten po raz kolejny wykonuje Double Arm DDT, Punk podnosi się powoli Mick czeka na niego z krzesłem kiedy ten wstaje Mick chce go uderzyć ale Punk schyla się i robi Enziguri, Punk widzi leżącego na ziemi Ballsa podbiega do niego i zakłada Anaconda Vise Balls nie może dłużej wytrzymać i poddaje się

Zwycięzca i wciąż ECW Champion: CM Punk

Kiedy Punk świętuje swoje zwycięstwo na ring wchodzi Holly Devil łapie Punka i sprzedaje Powerbomb.

Holly Devil: Pozwoliłem Punkowi wygrać ponieważ ja dziś nie mogłem wygrać sędzia nie może być zwycięzca ale na Survivor Series mam nadzieję dostać title Shota. Ten Powerbomb który widzieliście to mój drugi finisher Devli Bomb.

Here Comes the money pojawia się Shane McMachon

Shane: Witam państwa widzieliście czego potrafi dokonać ECW i będziecie mogli zobaczyć jeszcze lepszą walkę na Survivor Series o ECW Championship odbędzie się Hardcore Elimination Chamber Match. Jednak nie tak od razu wszyscy dostaną title shot, wszyscy dziś co byli na ringu podczas tej walki Mick Foley, balls Mahoney, Stevie Richards, Hornswoogle i Holly Devil będą musieli bronić swoich title shotów na galach ECW. Zapomniałem gratulacje dla naszego mistrza za kolejny raz kiedy obronił swój tytuł.

Wyświetlają się wyniki głosowania... na rampe wjeżdża karetka! Będziemy świadkami Ambulance Matchu! Zapowiadają się niesamowite emocje, wygra

ten zespół który pierwszy wrzuci obu przeciwników do karetki (razem lub pojedyńczo,karetka odwiezie pacjenta i wróci). No countdowns, no dq, no pinfall, no submission.

AMBULANCE MATCH

Kevin Thorn & Snitsky vs Stone Cold Steve Austin & Randy Orton

Końcówka: Snitsky zakłada Ortonowi double underhook submission, Randy ma problemy z uwolnieniem. Łysy szarpie swoim przeciwnikiem i sapie głośno. Nagle z tyłu interweniuje Steve Austin! Snitsky puszcza chwyt i odwraca się w jego strone, Rattlesnake wykonuje Lou Thesz press i zasypuje go gradem ciosów. Publika szaleje! Stone wstaje wraz ze Snitskym, pokazuje mu double middlefingers i częstuje Stunnerem!!! Potem wskazuje palcem na Thorna.

Wampir od razu wbiega na ring i zaczyna okładać się z Stevem Austinem. Powala go big bootem, z tyłu krzesłem próbuje znokautować go Randy, ale wampir uchyla się i szybko wykonuje na Ortonie Sitdown torture rack backbreaker drop! Potem patrzy na krzesło i uśmiecha się pełnią zębów. Uderza najpierw dwa razy Steve Austina potem dwa razy Ortona. Raz jeszcze dostaje Austin i zaczyna krwawić! Wampir wyrzuca krzesło, pochyla się nad przeciwnikiem z Teksasu, macza swoją dłoń w jego krwi i rozsmarowuje na swojej twarzy! Fanged Freak really wanna blood! Potem wraz ze Snitskym podnosza Ortona i wynoszą go po za ring. Kierują się w strone karetki, w połowie rampy Orton wyrywa się i zaczyna walczyć z dwoma przeciwnikami.

Wykonuje Elevated DDT na Sntiskym, próbuje to samo na Kevinie, ale ten odpycha go. Naciera z big bootem, Orton odsuwa się i powala przeciwnika dropkickiem w plecy. Potem opiera się o bande, kibice chantują jego nazwisko. Randy chwyta Snitsa i zaczyna iść z nim do ambulansu. Łysy zaczyna się szarpać.... Wstaje też Thorn... Nadciąga Austin i zatrzymuje Thorna wykonując Texas Piledriver a potem okopując Thorna. Widzimy że wampir też krwawi. W tym czasie Orton aplikuje Snitsky'emu RKO! Psychol pada na ziemie, Orton rozpędza się i częstuje go Ortonkick'iem! Potem wraz z Stonem Coldem wsadzają go do ambulansu i zatrzaskują drzwi! Karetka odjeżdża, pojawia się następna. Kevin Thorn został sam przeciwko dwóm przeciwnikom!

Czyżby Big Bad Bastards mieli przegrać tak ważny pojedynek? Randy i Steve przybijają piątke i spoglądają na wampira. Ten jednak idzie w kierunku ringu i zaczyna czegoś pod nim szukać... Stone Cold każe Randy'emu iść po niego. Orton dobiega do wampira... i pada ogłuszony uderzeniem wielkim złotym krucyfiksem! Widząc to Stone Cold również atakuje wampira. Thorn nie trafia krzyżem i zaczyna się ostry brawl. Thornowi udaje się wykonać side slam, Stone Cold trafia twarzą w stalowe schody!! Thorn jednak nie kończy zabawy! Wchodzi wraz ze Stonem Coldem na stół komentatorów Raw... i wykonuje Crucifixion Bomb na stół komentatorów Smackdown! który łamie się! Thorn wraca do Ortona który powoli wstaje, leje się z niego krew. Wampir podnosi złoty krzyż i powala nim Legend Killera raz jeszcze. Kładzie jego nogi na bandzie i wykonuje Original Sin! Potem zarzuca go sobie na ramie i idzie do karetki.

Orton zostaje zamknięty w karetce i odjeżdża! Siły wyrównane. Pojawia się trzeci ambulans.... kto do niego trafi?

Thorn powoli idzie w kierunku Stone Colda, jednak koło komentatorów nie ma go! Pojawia się nagle z metalowym prętem, którym rozdziera koszule Thorna! Wampir próbuje uciekać, ale pręt trafia go w głowe, powodując kolejne krwawienie. Stone Cold Steve Austin, zaczyna ciągnąć wampira za nogi. Są gdzieś w połowie drogi, gdy Thorn się uwalnia. Szybko wstaje i robi big boot. Potem zdziera z siebie koszule i wściekle szczerzy zęby. Podnosi Austina i aplikuje Gutbuster. Próbuje go zaciągnąć do karetki, ale Stone Cold ucieka mu i wskakuje.... na dach ambulansu! Wampir patrzy z niedowierzaniem, ale również pakuje się na góre ambulansu. Tam rozpoczyna się wzajemna wymiana ciosów. Niespodziewanie Stone Cold chwyta Kevina Thorna jak do suplexa..? Nie, nie może tego zrobić! Stone Cold jednak wykonuje superplex i obaj spadają z impetem na sterty kabli i inego żelastwa!!! Przez dłuższy czas żaden z nich nie wstaje... sędziowe oglądają obu zawodników. Decyzja może być jedna: no contest! Cóż za mecz!! Cóż za emocje!! I to na pewno nie koniec ich rywalizacji.

Zwycięzcy: No contest.

Na backstage Edge rozmawia z Kanem.

Edge: Stary, widziałeś walke Thorna i Snitsa?

Kane: Widziałem.

Edge: Kurwa, to była masakra! Widziałeś jak wyglądał nasz wampir i ten palant Austin pod koniec?

Kane: Widziałem. Wyglądali mnie więcej tak jak będzie wyglądał Umaga.

Edge: O tak stary nie chciałbym być w skórze Umagi.

Kane: I słusznie. Nieważne co wybrali kibice, ten pieprzony Samoańczyk zostanie zmiażdżony.

Edge: Jak będą jakieś kłopoty... to możesz liczyć że się pojawie.

Kane: Okay. Ide się przygotować.

Edge: Big Bad Bastards. Kto nie jest z nami...

Kane: ...jest przeciwko nam.

Kane odchodzi, Edge odwraca się w jego kierunku idzie Chris Masters.

Edge: Mój ulubiony przyjaciel Big Pump Lil Balls.

Chris: Jak zawsze zabawny, co Baldie?

Edge: A ty jak zawsze żałosny.

Chris wzrusza ramionami i oddala się.

Edge: Chris... zawsze chciałem Cię spytać jak było w Kanadzie?

Widzimy twarz Masterpieca na której maluje się wściekłość. Masters chwyta Edga za kołnierz i przyciska do ściany.

Chris: Ty gnoju! Ty śmieciu! Ty sukinsynu! Nie zapomniałem Ci tego. Jak tylko wrócisz do wrestlingu spotkamy się na ringu i urwe Ci jaja. Rozumiesz?

Edge (z aroganckim uśmiechem) : Kto wie może to już szybciej niż myślisz, Chris. Kto wie.

Chris puszcza go, pluje pod nogi i odchodzi, Edge poprawia koszule i śmieje się cicho.

Kane vs Umaga

Jaką stypulacje wybrali kibice? Chwila niepewności... tak! Będziemy świadkami pierwszej Chairshots Fiesty! Szykuje nam się kolejny krwawy mecz rodem ze Smackdown! Zasady są proste: jedynym sposobem na wygranie 10-krotne użycie krzesła na głowie przeciwnika. Jest jednak pewien warunek: po uderzeniu krzesło trzeba wyrzucić i wziąć kolejne. Przed zawodnikami pojawiają się pracownicy wznoszący mnóstwo krzeseł. Niedługo leżą one wokół całego ringu.

CHAIRSHOTS FIESTA

Kane (WH Champ) vs Umaga (US Champ)

Końcówka: Mamy remis 3:3. Obaj zawodnicy troche krwawią. Umaga przed chwilą powalił Kane'a superkickiem i wyszedł po krzesło. Wziął od razu dwa i spokojnym krokiem wrócił. Kane zaczął się podnosić i od razu zgarnął chairshot! 3:4! Drugie uderzenie nie wychodzi Umadze bo Kane wykonuje Big boot tak że krzesło wali Umage w głowe. Sędzia chwile się zastanawia.... po czym uznaje że znów mamy remis - 4:4. Kane czeka aż Samoańczyk wstanie i próbuje chokeslam, jednak Buldożer wyrywa się i zaczyna okładać BRM pięściami. Mistrz nie traci jednak głowy i przewraca przeciwnika chlotheslinem.

Potem wchodzi na top rope. Umaga wstaje Kane chce skoczyć, niestety powstrzymuje go Armando Estrada. Umaga wykorzystuje to i wykonuje Turnbuckle Powerbomb. Kładzie Kane w narożniku, Umaga idzie w przeciwny narożnik, Estrada przytrzymuje krzesło na twarzy Bastarda. Samoańczyk krzyczy i wykonuje Samoan wrecking ball! 4:5! Samoański duet chce powtórzyć manewr, ale Kane w ostatniej chwili unika i schodzi z ringu pod dolną liną. Estrada zaczyna przepraszać Kane, ten jednak chwyta go za gardło i wykonuje Chokeslam, na stosy krzeseł!! Potem bierze jedno i wskazuje Umage.

Wchodzi na ring, szarżuje z krzesłem Umaga jednak unika. Drugi raz i Umaga znów unika. Trzeci raz... i big boot! Buldożer pada na ring. Mistrz wagi ciężkiej kładzie krzesło na jego twarzy i wykonuje bardzo bolesny leg drop. Umaga zwija się z bólu. Mamy więc 5:5. Kane podnosi przeciwnika i robi Sidewalk slam. I znów bierze jedno krzesło. Cierpliwie czeka aż Umaga wstaje i uderza. 6:5. Kane w końcu prowadzi. Idzie więc by po raz kolejny walnąć

Umage... ale Co to? Na ring wpada wróg Big Bad Bastards - Chris Masters! Zakłada Masterlock, Estrada szybko podaje krzesło wstającemu Umadze. 6:6! I znowu 6:7! 6:8! 6:9! Czy ktoś to przerwie? Umaga dostaje kolejne krzesło i ma uderzyć 10 raz, ale nadciąga Edge! Masters od razu puszcza Kane'a i zaczyna walczyć z Edgem. Umaga rzuca krzesło i też wdaje się w wir walki. Krwawiący Kane powoli wspina się po linach. Zauważa krzesło, to samo które upuścił Samoańczyk i bierze. Napierw dostaje Masters, potem Umaga. 7:9! Buldożer przyjmuje jeszcze Spear od Edga. Rated R bierze od Kane'a krzesło i kilka razy częstuje nim Chrisa, potem wyrzuca go za ring. BRM dziękuje Edgowi, a Umage podnosi i też wyrzuca za ring. Kane kładzie głowe przeciwnika na schodkach i sięga po jedno z otaczających go krzeseł. 8:9! Zaraz potem 9:9! Kane jednak nie uderza 10 raz, tylko podnosi Umagę! Samoańczyk krwawi... krwawi to mało powiedziane! BRM sadza Umage na bandzie, chwyta krzesło i kończy walke potężnym chairshotem! Umaga bryzgając krwią spada w publiczność! Sędzie ogłasza zwycięstwo Big Red Machine - 10:9! To był naprawdę niesamowity mecz! Estrada próbuje zobaczyć co z Umagą. Tak jest Kane częstuje go chairshotem. Potem wraz z Edgem przy ogłuszającym "This is Halloween"schodzi do szatni.

Zwycięzca: Kane

Todd Grisham rozmawia z WWE Championem Mr. Kennedym!

Grisham: Kennedy, co sądzisz o dzisiejszym pojedynku? Twoi rywale mogą połączyć siły przeciwko tobie!

Kennedy (żując gumę): Widzisz Todd, gdy na szali jest WWE Championship, to nie ma łatwych walk! Kogo mam dziś za przeciwników? (Kennedy odwraca się na chwilę, wkłada perukę i doczepia sobie brodę i zaczyna parodiować Triple H'a) Jestem król królów! Padnij mi na kolana! (Ken wyciąga mały młotek) Oto mój potężny Sledgehammer i dziś wsadze go w dupę Shawna Michaelsa! (odwraca się i zakłada kapelusz kowbojski, pada na kolana i zaczyna imitować HBK! Po chwili wstaje i mówi) Hej, czy ktoś tu mówił o mnie? Dlaczego ludzie wybraliście mnie? Ja ledwo wyleczyłem kontuzje! Nie mógłby walczyć Leviathan? (przestaje go imitować) Rozumiesz mnie Grisham? Dwóch emerytów za rywali? Nie może być nic prostszego!

MAIN EVENT

WWE CHAMPIONSHIP MATCH

MUST PIN ALL OPPONENTS

Mr.Kennedy © vs Triple H vs Shawn Michaels

końcówka: Ken robi Spike DDT na Hunterze, zamierza zejść do pinu, ale dostaje Sweet Chin Music od Shawna! Pin.... 1...2...3! Teraz HBK musi zliczyć swojego kolegę! Shawn wchodzi na narożnik, Triple H jednak wstaje i podbiega do niego, chce go zrzcucić ale Shawn odpycha go i Hunter spada na matę! HBK tauntuje, szykuje się do skoku... ale błyskawicznie doskakuje do niego Mr. Kennedy! Chwyta rywala i robi Green Bay Plounge z narożnika! Pin... 1...2...3! Teraz Triple H zostaje jedynym bez pinfalla! Ken podchodzi do wstającego Triple H'a, obaj wymieniają punche, Hunter rozpędza rywala i Running Knee Strike powala mistrza! Celebral Assasin podnosi Kena i chwyta go do Pedigree... ale dostaje Sweet Chin Music od Michaelsa! Ten robi pin... 1...2... przerywa Kennedy! HBK wściekły wstaje, Ken próbuje irish whip, Shawn jednak rewersuje po czym wyrzuca Kena poza ring clothesline'm! Tauntuje w jego stronę DX-Sign... ale Triple H robi rollup.... 1...2...3! Na ring wraca Kennedy i biegnie w stronę Triple H'a, ten jednak kopie go w brzuch i robi Pedigree! Pin... 1...2...kickout w ostatniej chwili! Kennedy nie składa broni!

Triple H podnosi go, irish whip i 180 Spin Spinebuster! Pin... 1....2.... Shawn Michaels za nogę ściąga Triple H'a! Obaj przyjaciele zaczynają się kłócić! Triple H odpycha Shawna, ten rewanżuje się tym samym, w końcu Triple H aplikuje mu Pedigree! W tym czasie z tyłu zachodzi go Kennedy, który serwuje mu Sitdown Neckbreaker! Triple H się tego nie spodziewał! Kennedy nie pinuje, natomiast wchodzi na narożnik i robi Kenton Bomb!!! Pin.... 1....2....3! Shawn Michaels nie zdążył mu przeszkodzić, a więc Kennedy udanie broni tytuł!

Zwycięzca i wciąż WWE Champion: Mr.Kennedy

Gdy Ken świętuje obronę tytułu, Triple H i HBK kłócąc się, schodzą na backstage!

PPV napisane przez: estewu, Biggmac_DBC oraz Undertaker

Jak zawsze zapraszamy do komentowania, gdyż każda opinia to motywacja do dalszego pisania!

Edytowane przez Biggmac
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Biggmac

1

• nekrophage

1

• JPP

1

• BigMainEver

1

Top użytkownicy w tym temacie

ŁOOOOO ło ło ło ŁO ! To było coś !!!!!!!!!

To było cooooś cudownego :) Każda walka miała swoją była wyśmienita , ale chyba najfajniejsze Kevin Thorn & Snitsky vs Stone Cold Steve Austin & Randy Orton ,CM Punk © vs Balls Mahoney też było niczego sobie ;) , tylko szkoda , że Kennedy dalej jest mistrzem :P

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

:peace: Ohhh... jak to przeczytałem to mi się tylko łezka w oku zakręciła, jeszcze niewidziałem takiego zawalistego PPV, a mogliscie jeszcze Y2J wrócić ;]

• Urządzenie:  Windows

Co tu dużo gadać, chyb najlepsze PPV jakie napisaliście. Rozkręcacie sie i to ostro :grin:

• Reputacja:   1

Jak dla mnie to najlepsza gala w całym WWE Fantasy Fed. Świetne walki, moja ulubiona to Kevin Thorn & Snitsky vs Stone Cold & Randy Orton. Ciekaw jestem, jak dalej potoczy się ta rywalizacja.

Widzę, że udało nam się wznieść na wyżyny bookingu ale to jeszcze nie wszystko na co nas stać poczekajcie do Survivor Series :D

Kevin Thorn & Snitsky vs Stone Cold & Randy Orton - Tak Big pokazał klasę mam wspaniała walka ciekawe czy real Cyber Sunday będzie tak jak to XD IMO nie

Bardzo ciekawe Chairshots Fiesta była the best

Nie no chyba zrezygnuje z posady TNA Booker jak widze takie PPV... kurde nie ma co niesamowite. CM Punk wygrywa :D Kennedy wygrywa! CHAIRSHOTS FIESTA OMG!! :D CO TO BYŁ ZA MECZ XD

Jedno słowo - ZAJEBISTE :)

8363302634890420816486.jpg

Dobra Gala W przeciwieństwie do Prawdziwej To 5 Razy Lepsza. :P
Wrestlemania 24.