Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Gala PpW: Teraz Albo Nigdy już jutro, ale bilety skończyły się już dzisiaj 😵🤯

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   4
  • Status:  Offline

Gala PpW: Teraz Albo Nigdy już jutro, ale bilety skończyły się już dzisiaj 😵🤯

Nie pozostaje nam nic innego, jak wam giga serdecznie PODZIĘKOWAĆ, JESTEŚCIE ZAJEBIŚCI, no i oczywiście dowieźć widowisko jakiego jeszcze Polska nie widziała 🔥🔥🔥

Widzimy się JUŻ JUTRO, DO ZOBA FANATYCY 👊🤩

484141028_18290090413300564_5822791606330133484_n.jpg?stp=dst-jpg_p720x720_tt6&_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=c10Zrvf44vIQ7kNvgHI_1ao&_nc_oc=AdhNJHPYWSuuuM4n0X0s6KYBigRUdOYN8IHoPvQEJCWn8CSA8A3jMYc3YkCo8krGEJQ&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-dus1-1.xx&edm=AJdBtusEAAAA&_nc_gid=9gl13s63v7xXKbZSJje90w&oh=00_AYFKXXG-Oo1_cFfYMeuX1JOxjU1hVQr_jwwEQCQl92rCiA&oe=67DA372B

Przeczytaj na fanpage.

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PpW

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• PpW

PpW 1 odpowiedź

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 61 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 955 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 690 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 174 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 547 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 873 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Grins
      Na dzisiejszym SmackDown już nic nie wyciszali nawet jak publika chantowała " fuck you Solo " no ogólnie z tym to Hunter odjebał, czarny ekran i wyciszanie w chuj to nie profesjonalnie wyglądało, jak krew, przekleństwa, czy tam gesty miałby zepsuć estetykę show ja tego nie pojmuje co siedzi w głowie Huntera czasami jednak Vince coś tam w nim zakorzenił ten strach że takie detale mogą zjebać show a realia są takie że fani tylko na to czekają aż takie akcje będą się odwalać. 
    • Grins
      No i takie wypowiedzi i recenzje to ja rozumiem na najwyższym poziomie  Ogólnie dla mnie to 4.5 świetna walka ale też nie najlepsza w karierze Ospreaya były lepsze.   No akurat Dejvik to sprzedaje te 5 w AEW jak jakiś psycho-fan od kilku dobrych lat więc nie dziwi mnie to, tak jak napisałem Will by zawalczył z miotła to by nawet dostał 5 gwiazdek XD  
    • Grins
      Właśnie obejrzałem SmackDown i muszę przyznać że gala nawet, nawet dużo publika zrobiła wiadomo Europejska najlepsza.  Opener bardzo fajny, tylko do czego to doprowadzi? Czy Jacob pójdzie w końcu na Solo, czy wszyscy zaczną naglę kręcić się przy pasie US'a, wygląda na to że program z Nakamurą został zakończony i na pas ma chęć Jimmy, możliwe że to przerodzi się w jakiś Ladder Match, no nie wiem albo postawią na rewanż z Nakamurą i tyle. Program z Priesta i Drew'a ładnie rozpisany, mimo wszystko jest tutaj historia i sens tej walki, atak Drew'a na Damiana bardzo fajny, nie ma o co się przyczepić obaj dostali piękny pop i przy okazji jeśli mają stoczyć swój kolejny pojedynek to niech dadzą im jakąś stypulacje a będzie to o wiele ciekawszy pojedynek. Jezusie co ta Flair z siebie zrobiła, nie mogę na nią patrzeć, nieźle chirurg spierdolił jej mordę, serio nie dziwię się że Andrade szybko z nią wziął ten rozwód ona powoli zaczyna przypominać transa, do tego dostała takie płaskodupie że nie mogę na to patrzeć... Ładnie Tiffanka rozpisana, dostaliśmy nawet spocik  Widać że w nią inwestują, ale wszyscy już znają wynik walki na WM 41 niestety... Ale chociaż niech ją dobrze rozpiszą i niech się wyszaleje na Flair przez te tygodnie.  Carmelo też dostał swój czas antenowy i nawet fajny krótki pojedynek z Randy'm, Orton chciał mu sprzedać Punt Kicka chyba demony w głowię budzą się co raz bardziej, ale ogólnie Orton po tej całej kontuzji to się taki byk zrobił że masakra, kark jak chuj, Cena to przy nim wygląda jak popierdółka Dostaliśmy Kevina po walce, w sumie nic szczególnego tylko tyle że się pojawił i zwiał, program jako tako jest już zbudowany więc dużo tu już nie trzeba robić. Axiom czy jak on ma dostał swój moment, ogólnie tylko dlatego że wystapił przed swoją publicznością, muszę przyznać że ładnie go tu zaprezentowali i w przyszłości może być całkiem interesującym zawodnikiem w mian rosterze jak dadzą mu taki luz jak dziś.  Dostajemy Miz TV wbija wkurwiony Cody i od razu glebuje Miza który w sumie dość mocno irytował, oczywiście dostajemy pierdzielenie przez mikrofon nic poza tym, wierzę że jednak na RAW Cena wejdzie już do tego World Life obrazi publiczność i pójdzie w pizdu, niech chociaż ma to jakiś sens bo jak wejdzie i zaś nic nie powie tak jak na tej konferencji to niech lepiej wgl się tam nie pojawia a tu jest idealny moment gala w Europie a przy World Life arena raczej eksploduje od buczenia i euforii  Ale okaże się że John ma wszystkich w dupie i pojawi się na via Satellite  Heyman wbija dostaje negatywny odbiór, mówi że Roman będzie za tydzień, nie no zajebiście kolejny co sobie robi więcej wolnego niż coś robi  Dostaliśmy Main Event, bardzo fajny pojedynek no i nowych mistrzów Street Profits z pasami, w sumie nie narzekam że jest taki ruch przy pasach tag team mnie to bardzo cieszy ale tutaj chyba szykowany będzie program Ciampy i Gargano za nie długo a trochę bez sensu rozbijać teraz DIY po Heel Turnie.  SmackDown strawne można obejrzeć, lepsze atrakcje są zapowiedziane za tydzień we Włoszech.   
    • CzaQ
      Wujkowi Dejvowi to już dawno pociąg odjechał z peronu i ma bałagan na strychu.  Rozdaje "piątki" jak 3-klasista, który ma urodziny i przechodzi przez korytarz w szkole.   O ile nie oglądałem w całości walk blondyn oraz Takeshity - o ile fajnie, że kobitki zostały docenione tak stawiam, że rdzawy Kenny po kontuzji mimo takiego przeciwnika jak Konus pewnie nie dali 5 stara. Jednak o Puszku i Flejtuchu mogę już się wypowiedzieć - dla mnie to było powyżej 4 gwiazdek, ale poniżej 5. Owszem fajne starcie, ale też nie spuszczałbym się nad nim nie wiadomo jak. Jak to powiedziała koleżanka kiedy się przytulaliśmy po ruchańsku kiedy spytałem jak jej było - 'bywało lepiej'  Skoro to dostało 5 gwiazdek to to zajebiste starcie sprzed kilku (?) PPV kiedy to Kyle wygrał wtedy ile dostało? 7?  To jest tak samo rozpierdalające kiedy ludzie podniecali się "Longlegsem" aka "Kod zła", że to zajebisty thriller/horror na miarę najlepszych filmów z gatunku.  Widzę, że niektórzy krytycy oceniali film na 8 czy nawet wyżej. To ciekawe jak oceniają podobny film, czyli "Siedem" w skali 1-10. 12?  
    • Kaczy316
      Pora na SD w Barcelonie! Przerwałem aż granie w showcase WWE 2k25, żeby sobie obejrzeć na żywo, w końcu nie codziennie zdarza się okazja obejrzeć gale o tak wczesnej porze w naszym kraju, zobaczymy co Barcelona pokaże! Publika pewnie będzie świetna. Ale jednak będę sobie grał w trakcie reklam xD.   Zaczynamy od LA Knighta!!! Nowy United States Champion! Zobaczmy co będzie miał nam do powiedzenia, chyba, że od razu zawalczy, zobaczmy! W sumie to za wiele nie powiedział, po prostu, że jest US Championem, a wszystko przerwał mu Jimmy Uso! Dostaniemy dzisiaj walkę o tytuł United States? Czy to wszystko może prowadzi do walki tych zawodników na WM? Jimmy wyzwał go do walki o ten tytuł już dzisiaj, ale przerywa to Solo Sikoa! No i w sumie zaczęły się rodzinne przepychanki i mówienie o porażkach rodzinnych, aż doszło do brawlu i do niego dołączył Braun Strowman! Czyli co, prowadzi to do Six Mana w main evencie SD pewnie? Zapewne tak, chyba, że dadzą to już teraz. Aldis mówi, że ta walka będzie teraz, więc będzie teraz! W sumie ocenię to razem, bo o to głównie tu chodziło, segmencik miał być wprowadzeniem do tego. Około 10 minut walki widzieliśmy, która była bardzo fajna i pod publiczkę, ja się fajnie bawiłem, zdziwiło mnie, że jedynie przed rozpoczęciem walki była reklama, a w trakcie to niby miała być reklama, ale jednak widzieliśmy dalej walkę, jeśli tak to wygląda jak jest live to fajnie, szkoda, że przy oglądaniu powtórki takiego czegoś nie ma, ale no jest jak jest, Braun, Knight i Jimmy wygrywają tego Six Mana i dobrze pinując Tamę nikt nic nie traci raczej, a po walce Solo i jego ekipa odbija sobie tę porażkę, więc jest naprawdę dobrze! Fatu rozwalił Strowmana mocno, bardzo fajny początek show, lecimy dalej!   Niezbyt przepadam za tymi wywiadami, rzadko wychodzą dobrze w moim mniemaniu, a za Jade ogólnie nie przepadam w segmentach mówionych, wychodzi na to, że za tydzień dostaniemy Jade vs Liv/Raquel.   B-Fab vs Charlotte meh nic ciekawego, ale zobaczmy jak to wyjdzie. Nie wciągnąłem się w ten pojedynek, okej walka i tyle, nic nadzwyczajnego, nie wiem nawet czy Natural Selection nie zostało zbotchowane pod koniec, ale no jest jak jest, po walce Flair nie chcę puścić swojej dźwigni firmowej i na pomoc przybiega Tiffany, mam dziwne wrażenie, że feudy Jeya z Guntherem, a także Charlotte z Tiffany bookuję ta sama osoba xD, a tak poza tym to nie wiem czy to dobrze świadczy o zawodniczkach skoro zarówno Tiffany jak i Flair mają problemy z uporaniem się z jobberami, ale może się czepiam, sama walka trwała około 8-9 minut.   Fajne wideo promo od Drew.   Lecimy MizTV z Codym Rhodesem, ehh kolejny wywiad, nie wydaję mi się, żeby było tu coś ciekawego i zapewne doprowadzi to do jakiegoś pojedynku typu Rhodes vs Miz czy coś, chociaż to bym sobie obejrzał akurat. Jeszcze przed MizTV Flair i Stratton się nawalały xD, skok z titantronu piękny od Tiff. Zaczynamy MizTV! Ładna zapowiedź Rhodesa przez Mizanina. Kurde co to się stało, MizTV nawet się jeszcze nie rozpoczęło, a Rhodes tak o sobie zaatakował The Miza, kurde krótkie to było ale treściwe, jak na razie najlepszy moment feudu Ceny i Rhodesa, takiego Cody'ego to aż chcę się oglądać.   Uuuuaaa dostaniemy Nakamura vs Priest, takiej walki jeszcze nie widzieliśmy, będzie ciekawie! Około 8-minutowy pojedynek bardzo przyjemny, ale nie wiem czy tylko ja tak mam, ale Priesta bardzo dobrze mi się ogląda w ringu, nieważne z kim by wszedł do kwadratowego pierścienia to zawsze wyciśnie wszystko z przeciwnika i z siebie też da 100%, w trakcie walki pojawił się Drew i no Priest i tak by wygrał tylko normalnie, a tak to wygrał przez DQ, bo Drew go zaatakował i mamy brawl, Nakamura pomógł Drew i też zaatakował Damiana, a potem McIntyre dalej atakuję Priesta xD.   Czyli jednak Alba jest teraz w ochronie Green xD, brzmi jak awans, przynajmniej będzie się pokazywała w TV, to już coś, zapowiada się Zelina vs Chelsea o tytuł Women's United States, w sumie to kolejna rywalka, która raczej nie powinna zagrozić reignowi Green na ten moment.   Randy Orton vs Carmelo Hayes! Raczej Ponton tutaj wygra, ale czy zobaczymy KO i brawl? Pewnie tak, po każdej walce obecnie jest brawl i tutaj też pewnie będzie. No i tak myślałem bardzo dobry pojedynek pomiędzy zawodnikami, Orton wygrał w około 10 minut, ale no Melo nie miał tutaj szans niestety, jednak walka naprawdę solidna, Orton chciał jeszcze okazać szacunek dla Carmelo, ale ten odepchnął go ręką i ostatecznie dostał RKO i prawie Punt Kicka, a po walce co? Ha nie zgadniecie, brawl! Wiem ja też się zdziwiłem xD.   Gunther wbija na ring! Dostaniemy coś mówionego? Ulala coś nowego na tym show. Mhm, bardzo ciekawe, zaraz wyłącze to show, po prostu nie chce mi się, Gunther wychodzi i zapowiada, że jego rywalem będzie Axiom, to jest 4 walka na tym show, gdzie wynik nie może być inny, ogólnie to 5 walka, ale w pierwszym pojedynku mieliśmy jeszcze jakąś niepewność, a reszta to pewniaczki, u bukmachera można było obstawiać, tak samo jest w tym przypadku i niech zgadnę, Gunther nie puści dźwigni i na ratunek przybiega Jey Uso? Zobaczymy jak bardzo się pomyliłem. Co jest, dlaczego jakiś Axiom sobie tak o wbija i kick outuję po Powerbombie Gunthera xDDD, ale trzeba im oddać, bangerek jest zapodawany, Gunther musiał się sporo namęczyć z Axiomem nie da się ukryć, bardzo dobra walka, w sumie chyba najlepsza obecnie na tym show, około 9-10 minut walki, solidnie, Guntherek wygrał, oooo kto by pomyślał zgadłem, Gunther sobie zapiął dźwignie i nie chciał jej puścić, ale o dziwo nie było Uso.   Standardowo bardzo dobre promo Paula Heymana i za tydzień Romuald będzie na SD!   Next Week: Roman powraca no i gitarka, mam nadzieję, że Punk i Seth też będą na tym SD. Jade vs Liv meh, ani jedna ani druga nie powinna tego przegrywać. Zelina vs Piper meh. Uuuuaaa Strowman vs Fatu, tutaj Jacob musi wygrać, ta walka to ogólnie mógłby być jakiś Street Fight. Kolejne SD nie zapowiada się na jakieś giga dobre, zapowiada się okej moim zdaniem.   Pora na main event Street Profits vs DIY o pasy WWE Tag Team, walka powinna być git, pewnie zakończy się sporym chaosem na koniec, chociaż jeszcze w kolejce Pretty Deadly, więc może nie, a Pretty Deadly chyba mają zawalczyć o pasy za tydzień, ale nie jestem pewny. Świetny około 12 minutowy pojedynek i kurde sam w to nie wierzę, ale mamy nowych mistrzów! DIY miało udany run to trzeba przyznać, co tydzień nawet jak na backu się pojawiali to potrafili zaciekawić, także naprawdę dobrze to wyszło, walka mega dobra można polecić, ale dziwne, nie dali się nacieszyć SP po wygranej i prawie że od razu transmisja została wyłączona, dziwne, ale no jest jak jest.   Plusy: Początkowy segment i walka Brawl Tiffany i Charlotte MizTV z Rhodesem Priest vs Nakamura Orton vs Carmelo Gunther vs Axiom Promo Heymana Main event i nowi mistrzowie WWE Tag Team Publika w Europie to dalej coś pięknego   Neutral: Flair vs B-Fab   Minusy: Mam wrażenie że sporo feudów na WM jest robione na jedno kopyto   Podsumowanie: Fajny odcinek SD, publika w Europie oddaje zdecydowanie, walki świetne, chociaż tylko opener i main event nie były takie łatwe do przewidzenia, a main event to nawet zaskoczył, dostaliśmy solidne walki, podbudowy feudów, no i jakoś leci ta droga do WM, nie jest może tak emocjonująca jak zeszłoroczna, ale nie wygląda źle, Roman, Seth, Punk oraz Rhea, Pianek i Iyo oddają, reszta po prostu jest i nie przeszkadza xD, Cena się pojawi na 3 Raw pod rząd to może zacznie być ciekawiej, ale ogólnie jest dobrze.
  • Dodaj nową pozycję...