Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Boryss i jego tylko jego Omnibus :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   22
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Newsboard "serwisu" Wrestlefans :

"...Przy okazji podobno na jednej ze stron o wrestlingu zerżnięta została nazwa konkursu, jakby było mało określeń związanych z turniejami wiedzy, które można by było podpiąć pod swoje potrzeby. Trudno. Z leechem i jechaniem na opinii mamy doczynienia od dawna...."

Tekst by Boryss

Chyba chodzi o naszego boarda i naszego Omnibusa :) Mój koment jest niezmiennny.. co za łoś :)

http://www.darrahcooperjewelers.com/images/mooselg.jpg

Nagrodę złotego łosia otrzymuje Boryss za tekst o Omnibusie :)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

2

• SixKiller

2

• RazorR

1

• Rabol

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Przemk0, sorry, ale ty masz chyba jakąś obsesję.

Wszystko czego Boryss nie napisze - ty się przyczepiasz. Próbujesz zrobić na siłę z niego pośmiewisko. Śledzą od jakiegoś czasu twoje wywody i najazdy na Boryssa w hydeparku Wrestlefans i gościu przyznam jedno - głupi jesteś, albo na prawdę nie masz co robić.

Myślałem, że właściciel Razormediów cechuje się wyższym poziomem intelektualnym.

• Reputacja:   0

czepnal sie po bardzo dlugim czasie uzywania nazwy.

a co do omnibusa to byl zjebany. nie bylo bota liczacego i lag mial tu glowne znaczenie. uczestniczylem i wiem :> kilka razy stracilem przez to punkt. Pzy czym Boryss bardzo promowal Goloba, ktory dziwnym trafem zostal zwyciezcom (nie mowie ze nie zna sie) - byl lepszy, ale w przypadkach lagow punkt byl dla niego czesto.

14412508044c725aa0e19e.gif

• Reputacja:   22

a) Głownym właścicielem jest RazorR..

b) Jeśli ja jestem głupi to co powiesz na kolejny przeblysk inteligencji Boryssa : "Zanim debilu pojawisz się znowu i będziesz mnie wyzywał pusty łbie, zrób coś własnego, nie koniecznie oryginalnego, tylko nie zrzynaj po kolei wszystkiego i nie leź ścieżkami tej strony." czyli jak zwykle bezpodstawne bluzgi i oskarzenia.... bo niby gdzie ja go wyzwalem.. ? no chyba że łoś to takie bardzo obrazliwe.. w zamian za to zostalem debilem/pustym łbem i zerem. Zreszta nazywanie ludzi zerem akurat dobrze mi sie kojarzy :) Jak to mowia lepiej byc zerem nish Millerem.. :)

c) Nie ja zakladalem Omnibusa na Forum..

d) Przypierdalam sie zawsze (jesli mam na to czas i ochote) to ludzkiej glupoty i bede to nadal robil.. sorry ale taki jestem :)

e) Zapytaj sie siebie i Boryssa.. "Kto zaczal ?".. Kto znow nie wytrzymal zeby cos nie przypierdolic w strone kogos ze sceny.. bo na 100% nie ja.. "Kto tutaj ma obsesje?" Na punkcie swojej strony i swoich osiagniec.. Kto ma wielkie EGO ? Kto dla zabawy zamyka swoja strone i otwiera co chwile zeby tylko uslyszec kilka zdan w stylu "Respekt", "Boryss nie odchodz".. Kto rozpamietuje do dzis dawne sprawy z #wcwfans.. (zdanie - " Z leechem i jechaniem na opinii mamy doczynienia od dawna....") ? No kto ? Kto ? No nie ja.. !!

f) Od jakiego czasu sledzisz moje wywody.. od tygodnia.. dwoch ? Bo wtedy zachcialo mi sie wylac trosze mego utopijnego myslenia na temat zycia.. A wczesniej.. ostatnie moje zdania na wrestlefans byly dawno temu gdy byla afera przejecia #wcwfans przez Boryssa.. ale to bylo daaaaaaaaaaaaaawno.. Wiec nie wiem co ty sledzisz..

g) to tyle.. ehh.. :(

mimo wszystko pozdrawiam.. :)

Edytowane przez Przemk0

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Na brodę proroka! Czy nie macie większych problemów?:P

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Boryssa nikt się nie czepia tylko on czepia sie wszystkiego, to nie jest 98 rok kiedy był monopolistą na rynku i każdy go wielbił, bo nie było innego źródla, dzisiaj po prostu na WrestleFans nic sie nie dzieje... poza tym kiedyś jak powiedziałem mu, że zastanawiam sie za co mu dziękują, kiedy gale na jego server (server może mieć każdy, kto na rok ma ochote wydać paredziesiat zł, wiec nie jest to znowu nic tak wielkiego) wrzucaja Razor i Tony. Opieprzyl mnie o to, a jak powiedziałem że większość stamtąd ściągających to leecherzy bo nawet głupiego "dzięki za gale" nie powiedzą to sie wkurwił jeszcze bardziej i powiedział, że jak śmiem nazywać fanów leecherami, to fani ktorzy chcą ściągać gale, bo nie ma ich w TV. W takim razie nikomu z RazorMedia nie przyszedł inny pomysł do głowy i konkurs właśnie się tak nazywa. Poza tym formuła jest inna wiec nie wiem co on właściwie robi pisząc kolejne bzdety zamiast wziać i napisać jakiegos newsa! Poza tym Kunegund... 90% osób odwiedzających WrestleFans lubi Boryssa bo nigdy nie mieli z nim jakiegos bezpośredniego starcia, innych poglądów. Jak on Wam powie, że Goldberg jest bogiem to choćbyście myśleli inaczej nie zaprzeczycie... moze i nie potwierdzicie, ale też nie zaprzeczycie. Mnie zrobił awanture o to, że stwierdziłem że Goldberg nie nadaje się na zwycięzcę Elimination Chamber, bo faktycznie się nie nadawał. No ale pretekst był. Podczas gdy niektóre osoby (ja, Przemk0, Razor, Stinger, Hartfan i masa, masa innych) mialy kontakt z Boryssem i wiedzą jaki jest. Boryss kiedyś napisał felieton "człowiek konflikt" napisał w nim jak wyglądała jego współpraca z Jackiem, Stingerem, Lodim itd. Nie wyglądało to najlepiej ponoć, a jak się pogada bezpośrednio z tymi osobami też jakos niespecjalnie chwalą sobie współprace z nim. Wiec serio stary... jeśli już mówisz coś na Przemk0 to najpierw zobacz co robił Boryss na hydeparku z nim, kiedy to doczepił się o literowkę w słowie. Nie pamiętam jak to dokladnie brzmiało tutorial czy jakoś tak, no ale sie doczepil. Podczas gdy jak pamiętam ktoś doczepił się do niego o źle napisane newsy wywołał kolejną awanturę. Potem odejście z #wcwfans, później nagły powrót i od razu chęć bycia opem. Jedni wyrażaja sie o nim lepiej, drudzy gorzej, ale ja i tak uważam że w 99% to co powiedział Przemk0 i inni (np Hartfan) jest zgodne z prawdą, bo jeśli nie myślisz jak Boryss albo zwrócisz mu uwagę to znaczy, że jesteś przeciwko niemu w jego świadomości.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Jezoooooooo ale macie problemy. .Boryss przesadza tak jak by nie mógł urzyczyć tej nazw. Z tego co wiem nie zastrzegł sobie jej prawnie i chyba nic mu się nie dzieje że tak nazywa się konkurs na RM.

1872433537428f0b46b98ce.gif

Ale z was kurwa baby... ja pierdole, wezcie zalozcie sobie jeden topic, a najlepiej dzial, w ktorym bedziecie jezdzic bo boryssie, a nie kurwa za kazdym razem nowy.

4302049614329261d90190.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Dobra DX, koniec z Boryssem (chociaż zastanawiam sie czemu odpowiedziałes tak cholernie pozno, wtedy kiedy juz kazdy miał w dupie ten topic :P), zajmijmy sie markami z jego księgi, którzy wierzą w śmierć Undertakera :P.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 76 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 553 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...