Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SIGMA BOY PODBIJA PTW!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   7
  • Status:  Offline

SIGMA BOY PODBIJA PTW!

Na ostatniej gali miał miejsce oczekiwany debiut - i (mimo, że nie był to The Rock ^_^ ) pokazał się z niesamowitej strony w pojedynku, który świetnie nastroił widzów na dalszą część gali!

Debiutantem okazał się nikt inny jak Sigma Boy xD, najmłodszy pro wrestler w Polsce, który swoją nietuzinkową energią, młodzieńczym wigorem i przede wszystkim zaskakującymi umiejętnościami z miejsca kupił publiczność i wykręcił rewelacyjną walkę (może i najlepszą na całej gali?) z Max Speed!

Arkadiusz Pan Pawłowski jest zachwycony tym, co młodzian pokazał w ringu i zapowiedział, że "jeśli młodemu nie odwali tak jak Speedowi, to będzie z niego pociecha na długie lata", a my powiemy tylko... a zresztą, nic nie powiemy, tylko porozumiewawczo spojrzymy w Waszym kierunku jak młody Król Rizzu nakazał :) Wpadajcie do niego na profil, link w komentarzach!

Kolejna okazja na zobaczenie cudownego dziecka ringu już 15 marca - rezerwujcie terminy, zapowiada się niesamowite show!

/fot. Zbigniew Wielgosz Fotografia

480806088_675762238109755_6410536708803394185_n.jpg?stp=dst-jpg_s1080x2048_tt6&_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=L0pVClnnc_EQ7kNvgHOaDhP&_nc_oc=AdgqNErZPEPs8JAKU150bmzUFuSCgEoktsevN0l_R8O-z4f0UxcDyKnjb68BYnFd-oM&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-dus1-1.xx&edm=AJdBtusEAAAA&_nc_gid=AszHRDpQtA69FYDu_gxRD11&oh=00_AYCEyLLwvODaWYOS5fxfA7sTjhguD9aj_pnKrXalAJG_8A&oe=67BEFADE

Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.

https://forum.wrestling.pl/topic/80947-sigma-boy-podbija-ptw/

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PTW

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• PTW

PTW 1 odpowiedź

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Tym internetowym fanom WWE to jednak trudno dogodzić: Oczywiście mają rację to, co się dzieje z Drew jest dalekie od ideału.
    • MattDevitto
      Plus dochodzi jeszcze kwestia New Beginning, które ma odbyć się w Stanach...Takeshita ma niemałe szanse zgarnąć wygraną, ale dla mnie to byłoby już przegięcie. Podkładając swoich zawodników jeden po drugim nie mogą mieć później pretensji, że na niektórych galach jest garstka osób. Ile można bowiem posiłkować się wzmocnieniami z AEW. W tym roku na G1 to już zresztą nawet niezbyt pomogło i w niektóre dni areny świeciły pustkami.
    • KyRenLo
      RAW jest najchętniej oglądaną tygodniówką wrestlingową na świecie. Są w TV? Są. Kręcą się dookoła pasa IC? Kręcą. Widziałeś, ile Penta stoczył walk pokazanych w TV? Cóż, ja tam patrzę z perspektywy fana WWE i widzę, że byłe gwiazdy AEW wbrew temu co czasem można przeczytać mają się naprawdę dobrze w WWE. I miło. 6 tytułów.  Z tym przepierdalaniem Penty to jednak bym aż tak nie przesadzał, bo pewnie wychodzi mniej więcej po równo. A że nie pokonywał zawodników pokroju Brona/Setha czy Dominik
    • Grins
      Właśnie jeszcze to, całkowicie o tym zapomniałem... Kurwa jak to zobaczyłem to nie mogłem uwierzyć, serio? Oni sobie jaja robią, kurwa turniej kto zakończy przygodę Johna w ringu, nie muszę zgadywać będzie to nudny Gunther i tyle w temacie, ja pierdole... Tak gwiazda jak John powinna odejść w dużej walce, na dużej gali a nie w tak chujowy sposób, ale cóż nie mamy na to żadnego wypływu. 
    • Grins
      Wyłączyłem tą galę po pierwszej walce  i włączyłem na sam koniec, no i tutaj chociaż jedna dobra informacja, Punk zasłużył na mistrzostwo, dwa lata dostarczał nam zajebistą rozrywkę i dźwigał razem z Rollinsem RAW na plecach, więc bardzo się cieszę że został mistrzem, ogólnie mam nadzieje że potrzyma pas aż do WM 42, w sumie tam to dałby mu walkę z Bronem i zrobił wielki powrót Rollinsa który pozbawia Brona szansy na zdobycie tytułu i rozpoczynają swój długi program, a Punk straciłby pas na Summ
  • Dodaj nową pozycję...