Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

NJPW Presents CMLL Fantastica Mania 2025 - Dzień 3 [21.02.2025]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   16
  • Status:  Offline

Nazwa gali: NJPW Presents CMLL Fantastica Mania 2025 - Dzień 3

Data: 21.02.2025

Federacja: New Japan Pro Wrestling, Consejo Mundial De Lucha Libre

Typ: Event

Arena: EDION Arena Osaka #2

Publiczność: 887

Karta:
Cytat

Six Man Tag Team Match:

House Of Torture (SHO & Yujiro Takahashi) & Raider vs. La Fuerza Poblana (Stigma & Xelhua) & Katsuya Murashima

Eight Man Tag Team Match:

Six Or Nine (Master Wato & Ryusuke Taguchi), Max Star & YOH vs. Los Ingobernables de Japon (BUSHI, Tetsuya Naito & Titan) & KAMAITACHI

Tag Team Match:

Mascara Kantansu Tomato & Zandokan Jr. vs. Neon & Ninja Mack

Relevos Increibles Six Man Tag Team Match:

Hechicero, Soberano Jr. & Yoshinobu Kanemaru vs. El Barbaro Cavernario, Hiroshi Tanahashi & Mascara Dorada

CozyMAX (Okumura & Satoshi Kojima) & Ultimo Guerrero vs. Los Depredadores (Magnus & Rugido) & Atlantis Jr.

Averno, BONE SOLDIER Jr. & Volador Jr. vs. El Desperado, Mistico & Templario

Wyniki:
Spoiler

Six Man Tag Team Match:

House Of Torture (SHO & Yujiro Takahashi) & Raider def. La Fuerza Poblana (Stigma & Xelhua) & Katsuya Murashima (7:47)

Eight Man Tag Team Match:

Six Or Nine (Master Wato & Ryusuke Taguchi), Max Star & YOH def. Los Ingobernables de Japon (BUSHI, Tetsuya Naito & Titan) & KAMAITACHI (8:20)

Tag Team Match:

Mascara Kantansu Tomato & Zandokan Jr. def. Neon & Ninja Mack (10:06)

El Barbaro Cavernario, Hiroshi Tanahashi & Mascara Dorada def. Hechicero, Soberano Jr. & Yoshinobu Kanemaru

CozyMAX (Okumura & Satoshi Kojima) & Ultimo Guerrero vs. Los Depredadores (Magnus & Rugido) & Atlantis Jr. (10:12)

Averno, BONE SOLDIER Jr. & Volador Jr. def. El Desperado, Mistico & Templario (12:25)

Powiązane tematy:

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Attitude

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 60 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 924 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 690 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 351 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 174 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 529 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 864 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Kaczy316
      Przedostatnie SD w drodze do EC i ma być na nim The Rock, co może pójść nie tak? xD   Czekajcie CO? Rock napisał na twitterze ponoć, że chcę zniszczyć komuś życie, więc czyżby jednak chodziło o Rhodesa? Podobno to Rock umieścił go w Six Manie dzisiaj, a Cody'emu chyba się to nie spodobało, ale czy to oznacza Rock vs Cody vs Cena na WM? A może po prostu Cody vs Rock? Ja bym był za, taka opcja też mi pasuję, a nie Rock po prostu wywalił go z Six Manu to źle zrozumiałem xD.   Jimmy vs Drew, McIntyre będzie rozwalał kolejnego członka Bloodline, ciekawe czy mu się uda, ale pewnie tak. Ponad 11 minut bardzo dobrego pojedynku i Jimmy go wygrał! Tak samo jak Jey na Raw na Netflixie, w sensie nie przez Crucifix, ale też przez niespodziewany pin, ciekawe co to dla niego oznacza, ale walka była bardzo fajna i polecam obejrzeć, Drew jednak nie daję za wygraną i po walce atakuję swojego przeciwnika, co to może oznaczać? Jimmy vs Drew na WM? Wątpię raczej, ale ciekawie się zapowiada.   Jacob, Tama i Solo na backu, kurde podoba mi się to jak Jacob jest pewny siebie i zaczyna ustalać i stawiać granice w swoim otoczeniu, dobrze to wygląda Jacob vs Solo będzie mega przyjemnym story i walką też.   R-Truth cały czas jest boski xD "Who's Got The Match" "HIM!" "I'm a HIM!" xD Ahh piękna sprawa.   Miz i Melo vs Truth i jakiś tajemniczy partner, zgaduję, że to John Cena, jego zwykle nie widać. xDDDDDDDDDDD LA Knight i jeszcze Truth mówi, że on jest z Nowego Orleanu xDDDDDDD, nie no beka z gościa, ale walka raczej wygrana przez face'ów będzie. xDDDDDDDDDDDDD Wade kozak, R-Truth odlicza jako "sędzia" Melo, którego nikt nie pinuję, a Wade "Who's do the pin, Little Jimmy?" xDDDDDDD nie powiem, uśmiałem się. Truth próbuję zmiany z The Mizem xDDDDDDD, nie no ta walka to taki kozacki Comedy Match xDDDDD. Hmm, a myślałem, że nie zobaczymy Johna w drodze do EC, a tu proszę. Przyjemne 10 minut walki i John nawet zgarnął przypięcie xD, a Nakamura zaatakował Knighta poza ringiem, sędzia oczywiście nie widział xD Pewnie tak jak Ceny, ale walka naprawdę dobra i przyjemna, mega dobry comedy match, można się uśmiać.   Tiffany vs Candice, ale przed walką Mistrzyni ma nam jeszcze coś do powiedzenia. No mówi o Charlotte, a wszystko przerywa Nia meh. Nic nadzwyczajnego nikt nie powiedział, można przejść do walki! Która nie wiem kiedy się nawet zaczęła, bo reklama......I pojawia się Charlotte w pewnym momencie. Powiem tak, można nie lubić Flair, ale nie da się zaprzeczyć, że biję od niej taka charyzma i pewność siebie, że to szok. Nie wiem no taka średnia walka jak dla mnie, chemii zbytnio nie było, ale trwała ponad 10 minut jakoś i Tiff wygrała, po walce oczywiście atak ze strony Jax i ratunek Trish, zły ten pojedynek nie był, ale nie powalił mnie, taki przeciętniak. Po walce jak już Nia i Candice rozprawiły się z Tiff i Trish to Flair sobie podeszła i stanęła nad leżącą Tiff i wskazała na logo WM, dobry smaczek.   Naomi vs Liv, ale przed walką mamy mimo wszystko brawl jeszcze xD i ostatecznie do walki nie doszło ok. Na backu Liv i Raquel dostają reprymendę od Nicka, ale niezbyt się tym przejmują, a nawet wyśmiewają GM'a SD, wyglądało to jakby dyrektor wywalał ze szkoły młode licealistki, a te wywalone xD.   Chelsea jest piękna xD, kobieca wersja R-Trutha, a Aldis mówi, że będzie w akcji w Toronto, ale na SD za tydzień.   Lecimy THE FINAL BOSS THE ROCK! Może teraz powie coś ciekawego chociaż, a nie jak na Raw na netflixie. CO TO ZA THEME SONG?! xDDDD Początek jakiś dziwny, ale chyba theme song promocyjny WM 42 to będzie tak zgaduję, bo widziałem coś w stylu loga Nowego Orleanu na titantronie, ale mogę się mylić. Tak myślałem, ogłoszenie WM 42 w Nowym Orleanie! Uwielbiam ten klimat Nowego Orleanu, WM 30 i WM 34 klimatem powalały, WM 42 logo ma dość przyjemne. Wyciszyli The Rocka w pewnym momencie, ciekawe. Ale jest jeszcze coś co The Rock chcę dzisiaj załatwić. Oczywiście zaprasza Rhodesa. The Rock, chcę, żeby Cody był jego mistrzem, ciekawe jakby to miało wyglądać, ale także poza tym na koniec powiedział "I Want Your Soul" odpowiedź poznamy na EC, ale zastanawia mnie o co w tym wszystkim chodzi i czy to tylko jakiś trik, który ma nas utrzymać w niepewności i emocjach, który niczym większym się nie zakończy, czy faktycznie planują coś większego, zobaczymy, ale wyglądało to MEGA.   DIY vs Pretty Deadly, a przed walką DIY wygłaszają promo. DIY powinni obronić tytuły, ale ciekawe ile potrwa pojedynek. Ponad 6 minut walki z czego my widzieliśmy około 3, ciężko to ocenić, ale pojedynek zakończył się po ataku Street Profits na Pretty Deadly, chyba faktycznie na WM otrzymamy jakiś Fatal 4 Way z udziałem tych 3 drużyn i jeszcze MCMG, ale Streetsów ogląda się mega ciekawie obecnie, o MCMG jeszcze się pojawiają i Streetsi nawet ich rozwalają, kurde dobrze to wygląda.   Dobre wideo promo KO, który jest pod domem Zayna xD, ale znowu ON ZMUSIŁ GO DO TEGO, ale bezsens naprawdę.   Lecimy z main eventem, kurde 3h show, a mam wrażenie, że niewiele się działo, ale lecimy Damian i Braun vs Jacob i Solo, ciekawe czy coś więcej się tutaj wydarzy. Priest i Braun wygrali po około 12,5 minutowym pojedynku, dobry pojedynek, nic wybitnego, ale dobrze się oglądało, najlepiej końcówkę oczywiście, Jacob przypadkowo wywalił Superkicka dla Solo i dzięki temu drużyna face'ów wygrała i dobrze, Solo vs Jacob budowane oj tak.   Plusy: Drew vs Jimmy Comedy Tag Team Match Trutha, Knighta, Carmelo i Miza Segment The Rocka i Cody'ego Rhodesa Super booking Street Profits Main event   Neutral: Tiffany vs Candice   Minusy: DIY vs Pretty Deadly   Podsumowanie: Ciężko ocenić to SD, z jednej strony super segment The Rocka i Rhodesa, przyjemny opener i main event, a z drugiej strony cała reszta, która była po prostu mocno przeciętna bądź nie dodawała nic od siebie totalnie i nie miała znaczenia, takie 4-6/10 to SD bym ocenił jako całość, duża rozbieżność, bo aż dwie oceny, ale to zależy co ocenimy, bo segment Rocka i Rhodesa mocno podnosi ocenę, gdyby nie to to 4/10 takie to SD imo, ale no jest jak jest, nie zawsze będzie dobrze.
    • Attitude
      Nazwa gali: TNA iMPACT #1075 Data: 20.02.2025 Federacja: Total Nonstop Action Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Winter Park, Florida, USA Arena: Full Sail University Format: Taped Data emisji: 27.02.2025 Platforma: AXS TV Komentarz: Matthew Rehwoldt & Tom Hannifan Karta: Wyniki: Powiązane tematy: TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Tomos
      W grach D, D2 i Enemy Zero od Warp są 3 różne główne bohaterki, ale odgrywane przez tę samą "cyfrową aktorkę". Jak ma na imię owa aktorka?
    • Grins
      Odkąd Gage opuścił fedke a we fedce zaczął walczyć Corbin, Effy został główny mistrzem, nie ma nowych twarzy ludzie są zbytnio zniesmaczeni, bądźmy szczerzy ludzie oglądali tą fedkę dla Gage'a i jego pojebanych walk to on faktycznie zbudował fenomenem GCW i dał im mocnego rozpędu, po walce z Cardona każdy miał nadzieje że z Gage'm dostaniemy jeszcze wiele niespodzianek a tu chuj, dupa, były krótkie występy zbędne programy, jedynie walka z Mox'em była dość pompowana i była zajebista... Moim zdaniem od walki z Cardoną, Gage poszedł w cień możliwe że jakieś spięcie z Brett'em nie mam pojęcia... Rickey Shane Page też zniknął a był dość dużą gwiazdą tej federacji, tak samo Alex Colon ale on chyba ma kosę z GCW, był też G-Raver ale on też zniknął, z tej całej starej ekipy został tylko Drew Parker, Joey Janela resztę gdzieś wcięło nie ma John Wayne Murdoch, Jimmy Lloyd'a, Jordana Oliver'a... No roster wygląda chujowo, coś nie tak dzieje się w tej federacji, ja to się dziwię że nie starali się ściągnąć Mads Krügger aka Krule dość mocne nazwisko i z pewnością by wypełnił lukę po Gage'u.  EFFY Mistrzem samo to doprowadza mnie do depresji... że ten gej z białaczką ma pas.  Na prawdę musiała być jakaś sroga spina między Brett'em a Gage'm że ten wylądował w CZW gdzie z Hyde'm mieli dość srogą kosę. 
    • Grins
      Tak sobie zrobiłem wczoraj mały przegląd Theme Song'ów odnośnie WrestleManii i dalej uważam że to jeden z najlepszych Theme Song'ów jeśli chodzi o największą galę od WWE, ciężko to przebić sama nostalgia, emocje związane z tym kawałkiem, pamiętam jak za młodziaka uwielbiałem oglądać do tej nutki Highlights, to jest właśnie klimat który brakuje współczesnym WWE jeśli chodzi o muzykę, to było tak kurewsko dobre że pojawia się od razu uśmiech na twarzy gdy ta nutka leci  
  • Dodaj nową pozycję...