Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA iMPACT! 25.10.2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy

• Reputacja:   959
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

TNA iMPACT! 25.10.2007

Widzimy parking na którym znajduje się czekający na coś Christian Cage, oraz lekko podenerwowany Tomko. W końcu pojawia się samochód AJ Styles`a, parkuje niedaleko Cage`a i Tomko po czym wychodzi z auta i wita się z nimi.

Cage: Witaj AJ, mam nadzieje, że uzgodniliście już wszystko z Tomko.

AJ: Jeżeli Tomko przestanie w walkach zaczepiać mnie to..

Tomko: Zaczepiam Cię ?! To Ty w walce zamiast czekać, aż Cie zmienię stałeś tam gdzie nie powinieneś!

Cage: Chłopaki! spokojnie, najważniejsze są pasy, dojdźcie wreszcie do porozumienia i chociaż w ringu działajcie razem..

(obaj jakby lekko spuścili z tonu)

Cage: Tomko dzisiaj masz walkę z Jimmy Rave`m, nie możesz nawalić, przegrana z osobą jego pokroju nie wchodzi w gre!

Tomko: Nie martw się Christian, wszystko pójdzie dobrze, jeżeli AJ nie będzie mieszał mi w walce.. (spogląda złowrogo na AJ`a i odchodzi)

Opener’s Match

Chris Sabin /w Alex Shelley vs Eric Young /w Shark Boy

Przebieg : Eric Young przeważa Arm Drag i Leg Drop. Sabin nie może się dotknąć, jak tak dalej pójdzie to przegra walkę! Eric tauntuje i podnosi Sabina, whip w narożnik, Eric biegnie ale Sabin wystawia nogę na którą nadziewa się Young. Staje obok narożnika i Springboard Tornado DDT!! Pin 1…2... ale Young ucieka. Chris wszczyna kłótnie z sędzią, ale ten zostaje przy swoim. Sabin podchodzi do Shelleya i rozmawiają. Eric wstaje więc Sabin biegnie i whip w narożnik, biegnie i Big Boot! Teraz podnosi go i ustawia go w tree of woe! Każdy wie co teraz się stanie! Shark Boy wchodzi na ring i klepie Sabina w plecy! Sędzia podbiega do Shark Boya i każde mu zejść. Sabin pokazuje mu środkowy palce i biegnie na Erica Hesitation Dropkick. Pin ale sędzia dalej szarpie się z Shark Boyem! Sabin wstaje i zaczyna ponownie kłócić się z sędzią, Eric szybko wstaje i podchodzi do Sabina. Na ring wchodzi Shelley i Low Blow! Sabin odwraca, a na jego twarzy maluje się uśmiech. Podnosi go i Cradle Shock!! Pin…1…2…3… Chris Sabin wygrywa na ring wchodzi Shark Boy! Sabin szybko wykonuje jumping enzuigiri, a Shelley superkick! Sabin wygrywa, a Motorcity Machine Guns się cieszą w swoim stylu!

Zwycięzca: Chris Sabin

[Do biura Cornette`a wchodzi Kaz]

Cornette: Witaj.

Kaz : Witaj Jim, o co chodzi ?

Cornette: Dzisiaj dostaniesz walkę z "Black Machismo" Jay Lethal. Mam nadzieje że chcesz walczyć!

Kaz : Jasne! Dziękuje za szanse, na pewno jej nie zmarnuje no i dziękuje za wiarę w moje możliwości.

Cornette : Nie podlizuj się już! Idź! Teraz Junior Fatu!

[Kaz wychodzi, a wchodzi Junior Fatu]

Fatu : Tak?

Cornette : Mam do Ciebie sprawę.. wiesz ja nie mam głowy do kobiet i potrzebuje pomocnika! Chodzi o to byś zajął się dziewczynami, no wiesz o co chodzi..

Fatu : Wiem, ale..

Cornette : Nie odmawiaj, nadajesz się do tego naprawdę!

Fatu : Następnym razem daj mi dokończyć! Zgadzam się! Ale na teraz nic nie wymyśle daj mi tydzień, a dostaniesz walkę kobiet którą każdy zapamięta!

Cornette : Dziękuje Fatu, liczę na ciebie!

Fatu : Wiadomo! Żegnam!

[Fatu wychodzi]

Cornette : Teraz Ty Morgan! Masz zadanie specjalne

Morgan : Tak?

Cornette : Odwiedzisz swojego kolegę Joe i przekażesz mu że ma walkę! Będzie walczyć z "The Guru" Sonjay Dutt zapamiętasz?

Morgan : (Z wielkim uśmiechem) Jasne, już idę..

Single Match

James Storm vs Robert Roode

Przebieg: Roode próbuje oszukać i specialnie popycha Storma na sędziego, który upada, a Storm wypada poza ring, Roode odpina gąpkę z naróżnika i idzie po Storma, w tej chwili Storm wyciąga z pod ringu kij Black Reign`a, po czym wchodzi na ring i czai się na Roode`a, gdy tylko ten się odwraca dostaje kijem w twarz, czego efektem było obfite krwawienie, następnie Storm wykonuje Superkick ! ogłuszony Roode pada jak kłoda na matę, pin 1-2-3! wtedy włącza się muzyka Reigna i ten pokazuje sie na dachu wśród reflektorów, wyciąga ręke i wskazuje na Storma.

Zwycięzca: James Storm

[backstage, podziemia iMPACT! Zone]

Widać zaciemniony czarny pokój, Jeff Jarrett i Sting, trzymający pas na ramieniu rozmawiają o czymś:

Sting: Nie możemy dzisiaj przegrać, Kurt chce czym prędzej odzyskać prawo do walki o pas, jednak winien jestem dać Tobie szanse, zresztą wygrałeś title shota na ppv..

Jarrett: Kurt pewnie coś święci jeszcze przed ppv, za wszelką cenę będzie próbował odebrać i prawo do title shota, nie możemy dopuścić do tego, aby on i jego banda dobrali się nam znów do skóry..

Sting: To naprawde ciężka sytuacja.. ale Jeff słuchaj! Ty jesteś #1 contender, a ja jestem mistrzem. Dziś mamy walkę przeciwko Steinerson i nie możemy tego przegrać! Kurt chce zabrać Ci walkę, więc musisz dzisiaj pokazać co to znaczy być pretendentem do pasa! Ja jako mistrz zawsze dam z siebie wszystko, ale sam sobie nie dam rady, a więc razem pokażmy im na co nas stać! IT'S SHOW TIME!

[Jarrett klepie Stinga po ramieniu, po czym obaj wychodzą z podziemi]

Single Match

Abyss vs Lance Hoyt /w Jimmy Rave

Przebieg : Abyss trzyma Hoyta na plecach, Shock Treatment ! teraz Pin…1…2… Ale to za mało by pokonać Lance Hoyta. Abyss podnosi swojego przeciwnika i whip w narożnik. Teraz biegnie na niego i running corner body avalanche! Hoyt upada Abyss tauntuje i podnosi Hoyta. Kolejny whip tym razem w linki i Big Boot! Abyss nie ma zamiaru liczyć przeciwnika. Podnosi go i kolejny whip tyle że tym razem w sędziego! Na ring wbiega Raven, łapie Abyssa za rękę obraca go i Superkick! Abyss siada w narożniku, a Hoyt widzi swoją okazje. Wchodzi na narożnik i Blaster Kick. Teraz odciąga go od linek i pin. Sędzia się podnosi i 1…2…3…Lance Hoyt wygrywa! Raven również się cieszy i kieruje się na backstage. Ale zza jego pleców pojawia się Rhino i GORE! Raven upada i leży, a Rhino wbiega na ring. Hoyt i Rave udali się już do szatni. Abyss wstaje i jest w szoku. Rhino podchodzi do niego i klepie go po barku. Abyss się odwraca, łapie go za rękę i Black Hole Slam!! Teraz Rhino jest najbardziej poszkodowany. Abyss udaje się do szatni.

Zwycięzca: Lance Hoyt

[Korytarz przed szatnią Joe]

Idzie Morgan i zatrzymuje się przed szatnią Joe, chce zapukać ale w ostatniej chwili się zatrzymuje i wyciąga ze swojego garnituru kartkę i długopis po czym pisze na kartce :

"Joe Spaślaku! Jim Cornette kazał Ci przekazać że masz dzisiaj walkę! Nie ważne chyba z kim bo i tak na pewno obżerasz się czymś w swojej szatni! Radził bym Ci wyjść z szatni na odpowiednią chwile bo jak będę musiał tutaj wrócić to inaczej pogadamy! A ruch Ci się przyda spaślaczku! Więc szykuj się bo zaraz musisz być na ringu. Twój przyjaciel Matt Morgan"

Wsuwa kartkę pod drzwi, puka i szybko odchodzi od drzwi. Ktoś po drugiej strony podchodzi do drzwi podnosi kartkę i po chwili drzwi się otwierają. Wybiega z nich rozwścieczony Joe.

Joe : MORGAN!! ZABIJE CIĘ BŁAŹNIE!!

[Po czym udaje się w stronę ringu na walkę!]

Single Match

Samoa Joe vs Sonjay Dutt

Przebieg : Sonjay Dutt whipuje Joe w narożnik i biegnie STJoe podnosi przeciwnika kładzie w narożniku i odwraca się po czym skacze i kopie przeciwnika, Dutt leży a Joe robi Facewash, odchodzi od niego odbija się od linek i biegnie na Dutta i Kick w twarz! teraz podnosi go na narożnik i szykuje Muscle Buster ale Dutt ucieka i biegnie na linki odbija się i biegnie na Joe który wystawia nogę a Dutt upada na ziemię. Joe podnosi jego głowę Backhand w plecy teraz football kick w twarz! Rozbiega się i running jumping knee drop. Joe pin 1…2…Ale Dutt ucieka Joe się patrzy na przeciwnika i najwyraźniej jest zdenerwowany! Podnosi Dutta, bierze go na plecy i Death Valley driver. Pin…1…2…Dutt po raz kolejny ucieka! Teraz już Joe jest wściekły! Podnosi głowę Dutta i łapie go w Coquina Clutch!! Dutt próbuje uciec! Ale wie że to nie możliwe i się poddaje! Samoa Joe wygrywa tę walkę. Teraz wstaje dostaje mikrofon!

Zwycięzca: Samoa Joe

Joe – za łatwe! Dajcie mi kogoś lepszego! Dawać mi Morgana! Ale wiem że tutaj nie przyjdzie bo się boi! A więc słuchaj Morgan! Myślisz że jesteś śmieszny? Może ty się z tego śmiejesz, ale mi do śmiechu nie jest! Myślisz że jesteś wielki kozak jak wyślesz mi kawałek papieru na którym przekazałeś mi informację i do tego mnie obraziłeś! Możesz sobie tę kartkę wsadzić, albo zrobię to za Ciebie!

Cornette – Joe! Joe! Joe! Nie wiem już o co Ci chodzi ale to już zaczyna być przesadą! Jesteś dziecinny. Nic Ci Morgan nie zrobił, a ty się do niego czepiasz! Powiedz mi Joe wszystko!

Joe – CO!! NIC MI NIE ZROBIŁ!? Wszystko zaczęło się gdy zabrał mi wygraną! To jest nic! Nie wygrałem! To się liczy!

Cornette – Wymażemy Ci tą przegraną! Czy o to Ci chodzi?

Joe – Nie chodzi o przegraną! Gdyby nie ten goryl miałbym bezproblemową wygraną! No ale on był obok żeby to zrobić!

Cornette – Nie potrafisz Joe przegrywać! Christian był lepszy i tyle! Skończyłem z tobą zastanów się nad swoim zachowaniem! Jak już to przemyślisz to pogadamy!

Joe – W porządku!!

[Cornette znika z areny a Joe powoli udaje się do swojej szatni.]

Single Match

Tomko [Tag Team Champion] vs Jimmy Rave w/ Lance Hoyt

Końcówka: Tomko okłada pięściami Rave`a w narożniku, po czym popycha go do przeciwległego narożnika rozpędza się i próbuje Yakuza Kick! jednak Jimmy uchyla się i Tomko zahacza nogą o narożnik co wykorzystuje Rave i kopie go w nogę, następnie wykonuje whip o liny, Tomko jednak szybko rewersaluje i popycha Rave`a na nie, Tomko wykonuje Yakuza Kick ! Jimmy zgrabnie unika uderzenia, kopie Tomko w brzuch i szykuje się do Greetings From Ghana !!! na ring wbiega szybko Aj Styles ! sprzedaje szybkiego spining kicka Jimmy`emu i chowa się za ringiem, Tomko odpycha oszołomionego Rave, bierze rozbieg i wykonuje Yakuza Kick !!! pinuje 1-2-3 ! AJ Styles wychodzi z ukrycia i wchodzi na ring, Tomko i AJ spoglądają na siebie i obaj podają sobie ręce, po czym tauntują publice.

Zwycięzca: Tomko

[biuro Cornette’a]

Cornette : Morgan powiesz mi o co chodzi z Joe?

Morgan : Nie wiem, a o co chodzi?

Cornette : Obwinia Cię za swoją porażkę i mówi że jakoś zaszedłeś mu za skórę dzisiaj!

Morgan : Po prostu nie potrafi przegrywać! To wszystko dzisiaj też przekazałem mu wiadomość, a ten zaczął krzyczeć!

Cornette : Ja zawsze wiedziałem, że Joe jest dziwny, ale że się rzuca bez powodów to jeszcze nie było takiej sytuacji.

Morgan (Z uśmiechem) : Bez powodu się czepia co za typ!

Cornette : No ale mamy inne zmartwienie! Jakiś nieznajoma osoba kręci się i pomaga wygrywać naszemu mistrzowi Dywizji X.

Morgan : Mam się nim zająć?

Cornette : Nie, teraz nie będziesz się ruszał beze mnie! Wiem że coś kombinujesz no i poza tym nie chce żebyś wdarł się w bójkę z Joe.

Morgan : Nie bój się, nic mi nie zrobi.. no, ale jak chcesz.

Single Match

Jay Lethal [TNA X Division Champion] vs Kaz

Przebieg : Jay robi top rope double axe handle. Kaz upada, Jay wchodzi na narożnik i Diving elbow drop!! Ale Kaz zdołał uciec w ostatniej chwili! Wstaje odbija się od linek i Spin Kick! Teraz Springbord Leg Drop! Pin…1…2... Ale to za mało by pokonać mistrza. Kaz patrzy się na Jay’a, a ten łapie nogami głowę Kaza i Hurricanrana. Kaz ląduje zza ringiem, a Jay szykuje się do skoku, ale sędzia zatrzymuje go. Kaz wstaje i dostaje krzesłem w tył głowy od widza! Nie to tajemniczy zawodnik! przeskakuje barierki i wrzuca Kaza na ring. Jay się patrzy na tajemniczego zawodnika i wchodzi na narożnik! Diving elbow drop! Teraz Pin 1…2…3…Jay Lethal po raz kolejny wygrywa przy pomocy tajemniczej osoby. Szybko łapie mikrofon.

Jay : Te, tajemniczy powiedz kim jesteś! Pomogłeś mi po raz drugi wygrać! Chce Cię poznać! Ale pamiętaj że sam dam sobie rade, ale odsłoń teraz swoją twarz.

Zamaskowany powoli idzie do tunelu ale przed nią ściąga kaptur i widzimy mokre, średniej długości włosy. Teraz chwyta za maskę.. jednak szybko schodzi do tunelu, gdzie ściąga maskę! Znowu nie wiemy kto to!

Main Event

Tag Team Match

Jeff Jarrett & Sting [TNA World Champion] vs The Steiner Brothers

Przebieg: Scott Steiner pracuje w narożniku nad Jeffem Jarrettem, whip w przeciwległy narożnik i próba clothesline! Jarrett unika ciosu tak, że Steiner uderza głową w narożnik, Jeff szybko zmienia się z Stingiem, który wykonuje Stinger Splash na Scott`a! Sting wchodzi na liny i uderza Scotta pięściami w twarz, Scott kontruje i powerbomb! pin 1..2! kickout! Scott łapie Stinga za nogę i podciąga pod narożnik brata, po zmianie obaj przygotowują się do Steiner Bulldog! ale jednak nie, na ring z publiczności wbiega Team 3D! Brother Ray wykonuje low blow na Scott`cie, Rick Steiner przygotowuje się to skoku! jednak Devon rewersaluje i Rick wpada w 3D!! Devon i Ray schodzą z ringu, w tym samym czasie Jeff Jarrett podnosi Scott`a i The Stroke! odlicza 1.. 2 .. nie! Kurt Angle wpada na ring i przerywa odliczanie! następnie zaczyna okładać Jarretta, sędzia decyduje się przerwać walkę, Sting sięga po baseball i uderza nim Angle`a! wtedy na ring wbiega Kevin Nash! który po odbiciu od lin serwuje potężnego big boot`a Sting`owi! Kurt sięga po mikrofon oraz gitarę Jeffa Jarretta.. Steiners ustawiają Jarretta w pozycji klęczącej, wtedy Kurt przemawia :Jeff chcę title shota, drugi tydzień z rzędu dostałeś po dupie! na ostatnim ppv nie poddałem się! chcę walki o pas! słyszysz !?

[Kurt patrzy się w oczy Jarretta, a ten spluwa mu w twarz] Kurt powoli wyciera twarz, po czym ruchem ręki wskazuje na Nasha, który uderza Jeffa gitarą w twarz! Jeff nieprzytomnie upada na matę..

Gala schodzi z anteny.

Zapraszam do komentarzy, one zawsze zagrzewają do dalszej pracy. :)

Gale napisali: The Sickman & IIL

Edytowane przez IIL
  • Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• damiandziki

1

• KinGpiN

1

• The Sickman

1

• Milos

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nie no Impact fajny :D Czekam już aż Samoa Joe się wkurwi i pokaże Morganowi i Cornetowi gdzie ich miejsce :P Noo ale Kevin Nash to już by sobie dał spokój ;) ;P
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

No bardzo fajne. Wiem że to musi zajmowac sporo czasu i wysiłku.Pierwsza walka fajna jak zasze MSMG współpracują.Segmenty z Joe i Morganem świetne.Czekam aż zawalczą ze sobą. Musze przeczytac poprzednią gale i dowiedziec się o co chodzi z Stormem i Reignem.Widze że potworki dalej walczą ze sobą. Wolałbym żeby wygrał Abyss ale Hoyt też nie jest zły.Joe vs. Dutt dobre. Joe wściekły ale coś nie mógł Dutta pokonac. Dopiero Coquina Clutch zadziałała.AJ i Tomko współpracują i dobrze. Myślałem że finisherem Tomko jest Two Handed Chokeslam ale może i Yakuza Kick. Ciekawe kim jest ten tajemniczy gośc pomagający Lethalowi. Szkoda że Kaz przegrał. On powinien byc X-Champem. No i ME. Szkoda że się nie zakończył. Kibicowałem Stingowi i Jarrettowi. Ale w jednej walce kilka feudów umieściliście i dobrze.

Czekam na następne gale

Edytowane przez Jacek_D

11298115914c6aa0b9db48e.jpg

Świetny impact, widać że wrestlerzy bardzo dobrze są wykorzystywani no i dobre feudy i proporcje pushu;) oby tak dalej;)

8363302634890420816486.jpg

Naprawdę fajnie to napisałeś, podoba mi się :] . Jedziesz z następnymi galami, chętnie poczytam :) .

• Reputacja:   2

Dobry impact ;) Szkoda tylko, że pobito Shark Boya :P Mam nadzieję, że to nie koniec sprzeczek w Christian Coalition.

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

fajnie to napisałeś

Nie tylko on... ale to na marginesie ;)

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

No to tak:

Co do main eventu. Fajnie umieszczone kilka feudów. To plus. A minus? Nie wiem dlaczego sędzia nie przerwał walki po interwencji Team 3D a po interwencji Kurta już tak. Dziwne, ale sama walka fajna.

Dobre są segmenty z Joe i Morganem, patent z karteczką dobrze wymyślony.

Popieram jednego z przedmówców i chętnie zobaczyłbym Kaza jako X-Division Champa, ale Jay też jest w tej roli wporządku. Wprowadzenia tajemniczego wrestlera dodaje smaczku, gdyż wszyscy chcieli by wiedzieć kto to jest. Plus.

No i średnio podoba mi się łączenie Sharkboya i Younga w team. Obaj jakoś mi nie pasują:)

Chciałbym widzieć więcej segmentów z Christianem, bo ma on świetne mic-skillsy.