Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Czy Axel Fox dołączy do zmowy? [PpW: Gruba Przesada]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PpW

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• PpW

PpW 1 odpowiedź

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 45 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 923 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 687 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 351 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 173 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 524 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 851 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Takie sobie - nic specjalnego, grafik na pewno nie siedział nad tym godzinami
    • Kaczy316
      Czy tylko mi tak niezbyt siedzi ten match card? W sensie chodzi o sam styl i grafikę, już w opinii o Raw napisałem, że lepszy by chyba zrobił Jasiu z 6c, klimatycznie w miarę pasuję i sam zamysł też spoko, ale wykonanie takie no nie wiem, w porównaniu do poprzednich lat to odstaję mega jak dla mnie.
    • Kaczy316
      Kolejne Monday Night Raw w drodze do Elimination Chamber, zobaczmy jak wyszło! Zaczynamy od 2025 Royal Rumble Winnera Jeya Uso! No może podejmie decyzję xD. Ale bez sensu, Jey jeszcze decyzji ani nic nie podjął, a Gunther go atakuję i to nie ma kompletnie żadnego sensu, bo tydzień temu sam mówił mu, że dopiero jeśli go wybierze to zamieni jego życie w piekło i że nie chcę, żeby Jey go wybierał, a tym atakiem sprawia, że Jey ma większe powody, żeby właśnie mu dowalić i wybrać go, co za brak logiki, widzę Hunter się uczy od Vinca bookingu chyba. No i ostatecznie wybrał Gunthera na WM, bo po takim laniu jeszcze podniósł mikrofon i zrobił to! Jey vs Gunther, kurde nie jestem fanem tej walki, ale story może wyjdzie ciekawie mimo wszystko, może się przekonam, ale Gunther zachował się kretyńsko, pokażcie mi w historii jakiekolwiek story, gdzie atak na kogoś z niczego oświecił kogoś do niewybierania/niewalczenia z tą osobą xD Taki naprawdę typowo Vincowy booking mam wrażenie, ale no Gunther chociaż wyglądał tutaj jako Champion. Damage Control vs Liv i Raquel ulala to może być ciekawe. Kurde jakie to było dobre, prawie 15 minut świetnej walki, opener był tak genialny, była w nim psychologia, emocję, ring skill, były też lekkie botche jak wtedy kiedy Liv i Raquel nie wiedziały, która ma pinować, ale to chyba Raquel się pomyliła i nie wiem czy to nie jedyny botch, niemniej jednak walka wyglądała przepięknie i polecam każdemu, nie wiem czy dzisiaj coś to przebiję, a Iyo zbiera świetne reakcję i pinuje sobie Liv, może jednak dostanie się do EC Matchu kobiet jeszcze w jakimś Last Chance Matchu? Mam nadzieję, bo wizja Iyo vs Rhea wygląda cudownie. Bayley vs Lyra od razu po jednym meczu kobiet przechodzimy od razu do drugiego, Roxanne na trybunach, więc zgaduję, że przeszkodzi ona Bayley w zwycięstwie i nudziara Lyra będzie w EC Matchu meh. Ponad 12 minut bardzo dobrego pojedynku, Panie na tym Raw widać dostają mega dużo czasu i jest to dobre, bo pokazują, że naprawdę stać je na bardzo dobre bądź nawet świetne pojedynki, te dwie walki to pokazały, zarówno Tag Team Match jak i Bayley vs Lyra były bardzo dobrymi walkami, Tag Team to nawet świetny, bardziej mi się podobał, ale chyba kwestia gustu, chociaż zobaczymy po ocenach, dla mnie to na razie subiektywna opinie, niemniej jednak obie walki były niesamowite do oglądania, Bayley wygrywa, a Lyra mimo bycia mistrzynią dalej jest nudziarą xD. Czas na powrót Fenomenalnego na Raw! Zobaczmy co ma nam do powiedzenia! Kurde jakie piękne powitanie Stylesa na Raw, naprawdę chłop dostał świetną reakcję WELCOME BACK! WELCOME BACK! WELCOME BACK! No w sumie mówi, że powrócił i że wciąż jest Phenomenal AJ Styles i przypomni to szatni, wszystko przerywa Dom i Carlito, w sumie tak trochę z czapy, ale no trzeba jakoś wybić powrót Stylesa na Raw, Dom oczywiście mówi, że na Raw wciąż rządzi Judgment Day, a AJ widzi zmiany, gdzie jest Priest, gdzie jest Rhea, ostatecznie po wymianie zdań dostajemy brawl pomiędzy zawodnikami, który standardowo....JD przegrywa xD, niech będzie, fajny segmencik na powrót, AJ dostał mocarną reakcję no i wygląda to dobrze, więc czekamy co będzie dalej.   Dostaliśmy match card walki Gunther vs Jey na WM i....jest on tematyczny, ale z drugiej strony.....mam wrażenie, że Jasiu z 6c zrobiłby lepszy, mam wrażenie, że ja robiłem lepsze jak bawiłem się w symulatory, moi graficy robili lepsze pozdrawiam jeśli to czytacie, WWE powinno was zatrudnić, bo u nich coś się rozleniwili Ci graficy.   Wywiad z Sethem na trybunach i przerywa Balor, fajna delikatna podbudowa pod ich walkę za tydzień, Seth jak zwykle solidnie wypada i mówi samą prawdę. Dominik vs AJ za tydzień gitarka, fajnie to powinno wyjść uuuu i face to face z Bronikiem, fajny kapelusz ma młody Steiner, długi ten face to face, AJ vs Bron na WM o tytuł IC? Brzmi całkiem nieźle.   War Raiders vs The Creed Brothers o pasy World Tag Team, walka powinna oddać o ile dostanie trochę czasu, a miejmy nadzieję, że dostanie, ale nie liczę na zmianę mistrzów, w sumie nawet bym nie chciał pomimo mojej sympatii do Creedów to obecnie nie są odpowiednio wypromowani, a War Raiders całkiem się sprawdzają na razie jako mistrzowie, dają fajne walki i dobrze się ich ogląda, więc niech trzymają tytuły, widziałbym jedynie The New Day jak odbierają im pasy na ten moment, ale to też na WM najwcześniej, ale przejdźmy do walki! Ponad 12 minut bardzo dobrego pojedynku, ale ostatecznie nie wiedzieć czemu Julius postanowił zaatakować Ivara tytułem mistrzowskim i przez to stracili szansę na zdobycie pasów nie wiem dziwna decyzja, ale no niech będzie, przedłużamy potencjalny feudzik, walka fajna do obejrzenia, to Raw pod względem ringowym jest naprawdę bardzo dobre.   JD na backu, ciekawe Dom i Liv myślą o nowym członku w JD, ale Balor nie chce o tym słyszeć nawet, ale ciekawie się zapowiada, zastanawiam się co z tego wyniknie, może ktoś do nich dołączy, ale w sumie....kto? Mamy Iyo i Dakote na backu, a potem pojawia się Rhea, która informuję Iyo, że na Raw po Elimination Chamber dostanie title shota i dostaniemy Iyo vs Rhea, kurde bardzo fajnie tylko....czemu to nie na WM xD, ale jeśli na Raw po EC mamy dostać Iyo vs Rhea, a na WM Rhea vs Pianek lub może postawią na Alexe czy coś, też może być ciekawie, to w sumie czemu nie, a może zaskoczenie i to Bayley vs Rhea będzie na WM? 3 z 4 Four Horsewomen będzie pokonane na WM, bo Ripley mimo wszystko powinna ugrać taki pojedynek na WM niezależnie z kim zawalczy, niemniej jednak będzie ciekawie!   Next Week: Seth Rollins vs Finn Balor jako chyba ostatnia walka kwalifikacyjna do męskiego Elimination Chamber Matchu, oj to musi być main event, Ci panowie zawsze oddają! Woooo, a to już ciekawe, Roxanne zaliczy debiucik w przyszłym tygodniu i to od razu w walce kwalifikacyjnej do kobiecego Elimination Chamber Matchu! Roxanne vs Raquel, oby Perez to wygrała, dalej niezbyt trawię Raquel xD. Pentagon vs Pete Dunne, widzieliśmy już tę dwójkę w ringu i będzie to dobra akcja, można być tego pewnym. AJ Styles vs Dominik, też powinien to być solidny pojedynek, nie ma na co narzekać, przyszły tydzień pod względem ringowym zapowiada się mocarnie!   CM Punk wbija na arenę! Publika wybucha! Oj tak, kurde jak ja bym chciał go jako wygranego EC, tak to byśmy mieli Punk vs Cody i prawdopodobnie Roman vs Seth w końcu na WM! Ale by siedziało! Ale zobaczmy co ma do powiedzenia Best In The World! Kurde, a już miałem nadzieję, że Punk zbeszta Cenę, za to, że ten sobie powiedział, że będzie w EC Matchu, a ten powiedział że jest legendą i tyle, ale też dodał, że na jego nieszczęście on jest w tej walce, a potem przeszedł do Drew, no ogólnie chodzi o to, że wygra EC Match i pojedzie na WM zmierzyć się z Codym, bardzo dobre promo jak to zawsze praktycznie od CM Punka, a wszystko przerywa Logan, który zaraz będzie miał pojedynek także o udział w komorze eliminacji, promo bardzo dobre oooo, ale Logan ma jeszcze coś do powiedzenia Punkowi, wspomniał o wywaleniu z Rumble Matchu i trochę podpromował starcie z Reyem, kurde Logan tu wyszedł świetnie, a Punk też ładnie mu odpowiedział, świetnie to wyglądało, Logan vs Punk? Kiedyś bym zobaczył i to bardzo chętnie.   Logan vs Rey i to chyba będzie main event, chyba, że coś jeszcze dostaniemy po walce, ale nie wiem, zobaczymy, niemniej walka może być solidna. Całkiem dobre starcie, ale nie najlepsze, dałbym ME dla Pań w tym tygodniu mimo wszystko, lepiej bawiłem się właśnie przy tamtych walkach, ale ten pojedynek też był git, chociaż mam wrażenie, że stać ich na więcej, dość wolne tempo przez większość walki było jak na takich zawodników, ale oddawały akcję, które wykonywali, bo dobrze większość wyglądała ponad 17 minut dobrej walki, a nawet bardzo dobrej bym powiedział, Logan ma nowy finisher? Bardzo fajnie wygląda, taki Back Suplex DDT coś w tym stylu, Logan spodziewanie zajmuję 4 miejsce w komorze, a pozostałą dwójkę poznamy na kolejnym SD oraz Raw, jeszcze na koniec The New Day zaatakowali Reya xD ostatnie 10 sekund, a kamera mimo wszystko pociemniała. Plusy: Jey podjął decyzję, a Gunther wygląda jak Champion Raquel i Liv vs Damage Control Bayley vs Lyra i wygrana Bayley Powrót AJ Stylesa i segment z Domem oraz Carlito War Raiders vs The Creed Brothers Segment Punka i Logana Main event Minusy: Match cardy na WM 41 są mocno średnie Podsumowanie: Kurde to Raw było naprawdę bardzo dobre, ringowo to jedno z najlepszych Raw w tym roku, ciężko będzie znaleźć coś lepszego, chociaż dopiero było kilka tygodniówek, ale no wciąż bardzo dobrze to wyglądało, segmenciki też solidne, poznaliśmy wybór Jeya, powrót Stylesa, Punk na micu to złoto, Logan też swoje dał no ja bym obejrzał drugi raz taką tygodnióweczkę solidną.  
    • Attitude
    • PpW
      Johnny Blade podejmuje rękawice i zmierzy się z Marco Hammersem w walce swojego wyboru na najbliższym Hardcore Friday! ☠️👊 Jaki rodzaj starcia wybierze "Ultraviolent Player" skoro nie może być to walka hardkorowa? Dowiemy Sue już 21 Lutego w 2 Kołach! 🔥🔥🔥 Bilety dostępne na stage24🎟 Przeczytaj na fanpage.
  • Dodaj nową pozycję...