Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Monday Night RAW #1655 [10.02.2025]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   16
  • Status:  Offline

Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1655

Data: 10.02.2025

Federacja: World Wrestling Entertainment

Typ: Online Stream

Arena: Bridgestone Arena

Format: Live

Platforma: Netflix

Komentarz: Michael Cole & Pat McAfee

Karta:
Cytat

Tag Team Match:

Liv Morgan & Raquel Rodriguez vs. Damage CTRL (Dakota Kai & IYO SKY)

Non Title Elimination Chamber Qualifying Match:

Bayley vs. Lyra Valkyria

WWE World Tag Team Title Match:

The War Raiders (Erik & Ivar) (c) vs. The Creed Brothers (Brutus Creed & Julius Creed) (w/Ivy Nile)

Elimination Chamber Qualifying Match:

Rey Mysterio vs. Logan Paul

Wyniki:
Spoiler

Tag Team Match:

Damage CTRL (Dakota Kai & IYO SKY) def. Liv Morgan & Raquel Rodriguez (14:55)

Non Title Elimination Chamber Qualifying Match:

Bayley def. Lyra Valkyria (12:15)

WWE World Tag Team Title Match:

The War Raiders (Erik & Ivar) (c) def. The Creed Brothers (Brutus Creed & Julius Creed) (w/Ivy Nile) by DQ (12:15)

Elimination Chamber Qualifying Match:

Logan Paul def. Rey Mysterio (17:10)

Powiązane tematy:

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Attitude

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 43 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 687 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 351 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 173 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 524 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 851 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW The New Beginning In Osaka 2025 Data: 11.02.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Pay Per View Lokalizacja: Osaka, Japan Arena: EDION Arena Osaka Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      No to teraz Starks powrót do WWE, potem powrót Ryback'a i mamy kontynuację feudu z 2013 😅
    • Grins
      Do przewidzenia ptaszki ćwierkają że to ma być main event pierwszego dnia, jeśli to prawda to Hunter musi na prawdę widzieć w Usosie duży potencjał bo nie pamiętam aby ktoś dostał z buta main event WM w sumie oboje na to zasłużyli dość mocno zapieprzali przez cały rok, jeszcze pół roku temu to w mojej głowie to był fantasy booking a teraz Jey będzie Main Eventował WrestleManie i najprawdopodobniej zdobędzie tam tytuł. Kolejne zestawienie która na 90% trafi do karty to Roman, Rollins i Punk, jestem ogólnie zaskoczony tym zestawieniem bo parę miesięcy temu byłoby to nie do pomyślenia, czytałem że to przez to że The Rock narobił zaś kibel w bookingu ale chuj z nim gmmick Final Bossa poszedł się jebać więc już niech nie zawraca gitary więcej, teraz zaś jest zwykłym Rocky'm w gaciach... Ogólnie co do Punka moim zdaniem Punk i tak wygra główny pas za jakiś czas, ogólnie dziś oglądałem Money In The Bank 2011 na Netflix i muszę przyznać że to dalej jedna z najlepszych gal jaką w życiu oglądałem od WWE te emocje, ten main event, ta publiczność szkoda że nie idzie tego powtórzyć, wtedy sam byłem smarkiem miałem 14 lat gdy to oglądałem W tym roku pyknie 14 lat od tej gali możliwe że w tym roku szykują nam ponownie Summer of Punk z jakimś zajebistym finałem o złoto  
    • Jeffrey Nero
      Black miał tylko 2 solowe programy tak naprawdę z Codym i Copem i tego nie rozumiem jak mając takiego gościa nie dać mu pasa singlowego ani raz przez 4 lata. Miro swoją szansę dostał jako mistrz było ok, ale co potem się odjebało też nie wiem niby Miro na nic się nie zgadzał kreatywnie. Starks miał story z Jericho i wydawało się, że pójdzie wyżej, ale nagle po stracie pasów tag team wszystko jakby nagle zostało anulowane.  Powroty do WWE też wypadają blado co nie którym. Andrade, Good Btohers, Kross, Strowman a podobno tylko Khan jest fatalnym bookerem. Jak to kiedyś Punk powiedział idź sprawdź czy trawa jest tak zielona jak mówią.
    • MattDevitto
      Pierwsze zestawienie potwierdzone
  • Dodaj nową pozycję...