Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Clash in Paris 2025

Dyskusje, spekulacje, spoilery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   133
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Wyatt Sicks vs Street Profits : Czekam na tą walkę, może być ciekawa i fajnie widzieć Wyatt'ów na PLE. Oczekuję obrony pasów i dalszego panowania.

Becky vs Nikki : zupełnie nie brakowało mi Nikki, nie lubię feudu dwóch osób które powinny promować młodsze a nie siebie a tu niestety żadna na tym nie zyska. Oby Becky obroniła bo ktoś perspektywiczny musi odebrać jej pas. Walka raczej nic ciekawego znając Nikki.

Reigns vs Reed : Bardzo ciekawa walka, będzie dużo chaosu, sędzia padnie, interwencje i takie tam. Chciałbym zwycięstwa Reed'a którego bardzo lubię ale pewnie Reigns wygra. Walka ciekawa i dobra.

Sheamus vs Rusev : Nudzi mnie ich feud, nie interesują mnie obaj ale walka może być brutalna i dobra. Oby Rusev wygrał choć i tak nic z niego nie będzie.

Cena. Skip. Oglądam na żywo ale na czas tej "walki" zajmę się czymś innym. Cena musi wygrać, tak jak z Lesnar'em (na którego powrót się nie cieszę). Lesnar się nie pojawi. Cena sobie wygra i tyle.

F4W : tu będzie co oglądać, wynik raczej Rollins choć rozstrzygnie się między Rollins'em i Punk'iem (Jey i LA nie mają szans wygrać), Jey przypięty, dużo zamieszania będzie na koniec ale walka będzie bardzo dobra.

https://forum.wrestling.pl/topic/80726-wwe-clash-in-paris-2025/page/4/#findComment-648335

• Reputacja:   1 042
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Cytat

Per BodySlam Net, WWE is reportedly looking to end the Clash in Paris PLE with something BIG to hype up WrestlePalooza, the first PLE broadcast on ESPN in the USA.

Dwayne już leci uratować show, jak kiedyś Bad Blood:classic_smile:(Żart rzecz oczywista).

tumblr_5b3210ea242af55d6ebcc21a9c685682_c9e169e7_540.png

• Haha 1
https://forum.wrestling.pl/topic/80726-wwe-clash-in-paris-2025/page/4/#findComment-648337

• Reputacja:   1 183
  • Status:  Online

Wolę się nie nastawiać, bo można się wtedy nieźle zawieść:D

~AGAINST MODERN AMERICAN PRO-WRESTLING~

newok.jpg.66f31db45aada9882177f70c00d7c8ba.jpg

• Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/80726-wwe-clash-in-paris-2025/page/4/#findComment-648338

• Reputacja:   197
  • Styl:  Klasyczny

Clash in Paris, na żywo...

Roman Reigns kontra Bronson Reed - fatalne otwarcie... Najpierw kilka minut Reigns i Reed słuchali publiki zamiast walczyć, jak już walczyli to przynudzali niemiłosiernie, a gdy Reigns uwalił Reeda przy pomocy jednego Speara :/, zaczęło się obijanie Romana, które trwało chyba tyle, co ich walka :/ Takie demolki to na tygodniówkach, a na PLE walka walkę walką ma poganiać. I jescze ten Uso tam potrzebny jak dziura w moście :/ Roman znowu wypada z gry, pewnie wróci, aby uwalić Breakkera w Strecher Matchu.

Wyatt Sicks kontra Street Profits - pretendenci coś tam próbowali, ale poziom walki to górna półka tygodniowki i nic więcej. Wrzuceni do karty w ostatniej chwili i trochę to było czuć. Zgodnie z przewidywaniami, mistrzowie za krótko rządzą, żeby już tracić tytuły.

Becky Lynch kontra Nikki Bella - Bella nigdy nie była geniuszem ringu, ale tutaj widać było kilkuletnią przerwę. Becky broni tytułu, ale przez roll up, więc Nikki może dostać kolejną szansę.

Sheamus kontra Rusev - calkiem przyjemna walka, fajny bump z White Noise z beczek na stoły. Dobry wynik, Sheamus lada chwila pewnie zakończy karierę, a Bułgarowi może ta wygrana coś jeszcze dać, choć pewnie i tak utknie w midcardzie. 😀 

John Cena kontra Logan Paul - Cena znów jest facem, więc booking walki taki, jak w czasach największych sukcesów Jasia - zbieranie batów i liczenie na kontry. Tempo walki slamazarne. Im bliżej końca tym więcej powtórzeń akcji. 5 Times 5 Moves of Doom. Jak tak Logan masakrował Jasia, tylko utwierdzalem się w przekonaniu, że w pewnym momencie stary mistrz finalnie skarci młodego gniewnego. I tak się stało. Nie było Lesnara, za to był Jelly Roll i ten malolat z Brukseli. Jak tak dalej pójdzie, Cena go adoptuje. 😀 

Fatal 4 Way Match - niestety, dostaliśmy wersję F4W pod tytułem "dwóch walczy, dwóch leży poza ringiem". Sporo było w tym roku niezłych walk wieloosobowych w WWE, ale ta raczej się do nich nie zalicza. Po tym zestawie spodziewałem się więcej. Wkradł się drobny botch ze stołem, a fajnych sekwencji było jak na lekarstwo. I ta Becky jako plan B Rollinsa :sciana:Czyżby udało się namówić AJ Lee na powrót? 😀 

Reasumujac... Najlepszą walkę na Clash in Paris dał wieczny midcarder i part timer z midcardu. Paryska publika zasłużyła na coś wiecej. Najlepszą rzeczą na tej gali jest powrót WWE do Polski po 13 latach. Gdańsk, 17 stycznia.

70800448856fb97a41e5eb.jpg

• Lubię to 3
https://forum.wrestling.pl/topic/80726-wwe-clash-in-paris-2025/page/4/#findComment-648345

• Reputacja:   1 042

Clash in Paris:

– Standardowa walka Romana. Długie wyjście plus niezbyt pospieszne zaczęcie walki. W ogólnym rozrachunku nie było źle. Bronson coś pokazał, a ostatecznie to Roman górą. Po walce uduszenie Heymana i rzuty butami, a później kompletna zdecydowanie za długa demolka na Romanie. Muszę przyznać, że pierwsza godzina gali mocno mnie wymęczyła.
– Walka o tytuły tag team mnie nie wciągnęła. Nie czuję projektu o nazwie Wyatt Sicks i tego nie ukrywam. Tytuły nie zmieniły właścicieli. Zero zaskoczenia.
– Starcie Becky z Nikki do wymazania z pamięci mimo obecności mojej ukochanej zawodniczki. Niestety Nikki nie dojechała, ale tego można było się spodziewać. Długa przerwa dodatkowo nigdy przecież nie była dobra w ringu, więc cudów nie było. Myślę, że nie bardzo jest miejsce dla takich zawodniczek, jak Nikki w obecnym WWE. Bella została mocno wygwizdywana jedynie to zapamiętam.
– Rusev i Sheamus spisali się bardzo dobrze i była to ich najlepsza walka. Program zakończyć i niech idą w swoją stronę.
– Cena robiący Styles Clash to miły widok był. Bardzo, bardzo przyjemna walka. Cena dał doskonałą walką na SummerSlam i tutaj też poziomowo wyszło miodnie. Trochę pokręcę nosem na wynik, bo jednak miałem nadzieję, że Logan to ugra. 
- O kurwa. Ruda zajechała Punkowi w jajca i pomogła Sethowi w wygranej. Zaskoczyli mnie takowym rozwiązaniem. Milutko. Sama walka ciekawa.

Podsumowanie:
– Opener nie był zły, ale w moich oczach strasznie przeciągnięto już później wypisywanie Romana z TV WWE i mocno mnie to przymuliło.
– Street Profits stać na więcej, a za Wyatt Sicks nie przepadam. Walka nie porwała.
– Nawet Becky nie była w stanie ukryć tej ogromnej różnicy poziomów i walka o pas IC wyszła naprawdę miernie. Nikki otrzymała solidną dawkę gwizdów podczas pojedynku i może da jej to coś do myślenia.
– Good Ol' Fashioned Donnybrook Match był tym, czego pewnie każdy się spodziewał. Dostaliśmy przyjemną rozrywkę.
– Cena i Logan nie zawiedli, a nawet bym napisał, że przekroczyli moje oczekiwania. Brock się nie pojawił, a Cena nie został podłożony. Świetna walka. Lubię oglądać Logana w ringu, a Cena na drugiej gali PLE z rzędu pokazuje się z zajebistej strony.
- Main Event był dobry, a efekt finalny przyjemny dla mych oczu.

Najlepsza walka: John Cena vs. Logan Paul
Najsłabsza walka: Becky Lynch vs. Nikki Bella

Ocena ogólna: Trzy walki na plus i dwie walki na minus. Walka Romana gdzieś pomiędzy. 5,5 może 6 na 10.

tumblr_5b3210ea242af55d6ebcc21a9c685682_c9e169e7_540.png

• Lubię to 3
https://forum.wrestling.pl/topic/80726-wwe-clash-in-paris-2025/page/4/#findComment-648346

11 minut temu, Bastian napisał(a):

Czyżby udało się namówić AJ Lee na powrót? 😀 

Nie wiem czy to taki dobry pomysł patrząc na to jak wypadła Bellaska na tej gali:D AJ Lee to już całkiem zardzewiała przez te lata...Może lepiej niech zostanie w kuchni:diabel:

https://forum.wrestling.pl/topic/80726-wwe-clash-in-paris-2025/page/4/#findComment-648348

• Reputacja:   797

No to co lecimy z tym koksem! Nastawiam się na solidne PLE! Bardzo ładny stage podoba mi się i mega klimatyczny.

1.Roman Reigns vs Bronson Reed, Singles Match

Ponoć to ma otwierać show, więc zobaczmy czy się sprawdzi, o wszystkich walkach wypowiadałem się już w tym temacie i to nawet dzisiaj w dłuższej wypowiedzi, więc tutaj wypowiem się krótko, liczę na dobry solidny pojedynek i może na lekkie zaskoczenie w postaci podbudowy walki Romana na WM, skoro po tej gali Reigns zniknie pewnie gdzieś do Survivor Series, liczę, że tutaj Romualdowi przeszkodzi Seth bądź Bron i Bronson to ugra, ale nie zdziwi mnie czysta wygrana Romana, uważam to nawet za bardziej prawdopodobne, więc zobaczymy. 22 minuty bardzo dobrego pojedynku, kurde nie spodziewałem się, że ta walka będzie aż tak dobra, Panowie ładnie się zgrali, był tylko jeden moment, gdzie było trochę wolniej, ale to niedługi i większość walki była bardzo dobra, dużo zmian przewag, dużo kontr, Reed walczył z Reignsem jak równy z równym, ogólnie bardzo przyjemnie zabookowany pojedynek, Bronson miał sporo do powiedzenia, a Roman wcale tak łatwo sobie z nim nie poradził i pomimo wygranej Reignsa to uważam, że Reed dużo zyskał na tym pojedynku, szczególnie, że Bronson do tej pory nie miał jakiejś wielkiej wygranej nad zawodnikiem pokroju Romana, więc jak na taki pierwszy mega poważny feud, bo ten z Rollinsem nie był skończony, to Bronson poradził sobie świetnie i w tej walce też wypadł bardzo dobrze, stworzył zagrożenie dla Reignsa i to niemałe po walce jeszcze Roman chcę swoje buty z powrotem, Heyman mu je oddaję, ale i tak Paul dostaję od Reignsa jeszcze Guillotine Choke! Reigns mści się na Paulu za WM'kę oj tak, ale to jeszcze nie koniec, bo przy celebracji Romualda na stole komentatorskim Breakker wykonuję mu jeszcze Speara! To co trzeba wypisać Romana z TV, więc zaraz Bron dołoży kolejnego Speara, mało tego nie dość, że kolejny Spear to jeszcze Tsunami od Bronsona oj Roman wróci pełny nienawiści i rządny zemsty zdecydowanie, ale to pewnie za kilka miesięcy, za około 2-3 może coś koło tego, ale ogólnie walka naprawdę w porządku imo Bronson bardzo dobrze się pokazał i ta przegrana wcale mu nie wadzi jak na przegraną z osobą, co jeszcze nie tak dawno main eventowała pierwszy dzień WM'ki, ja jestem usatysfakcjonowany i mamy jednak kolejne Tsunami, bo Bronson i Bron sobie powrócili do ringu xD Ale Jey wbił i pomógł Romanowi tylko....trochę późno xD Roman już tak oberwał, a Jey na backu to się zastanawiał czy mu pomagać czy nie xD, ale no ok niech będzie, Jey pomógł, ale i tak Bron sobie z nim poradził z Usosem, ogólnie długo strasznie to trwa i ostatecznie jeszcze jedno Tsunami na Romanie xD, ten to w ogóle żyje jeszcze? xDDD Mocne wypisanie Romana z TV, mocne podpromowanie The Vision, ciekawi mnie jak z Jeyem, przecież dzisiaj w main evencie jeszcze walczy, ogólnie całe zajście na plus, fajne podbudowanie story, podbudowanie zawodników i mocne wypisanie Romana z TV, zaciekawili mnie jak to dalej się rozwinie, ale trochę na to poczekamy.

Po przerwie mamy segment na backu, w którym Pearce daje reprymendę dla Bronsona i Brona i na koniec jeszcze zawiesza obydwu zawodników, no to coś czuję, że w main evencie debiutuję nowy członek lub nawet członkowie stajni Ethan i Ricky? Nie no za wcześnie, a teraz są najjaśniejszym punktem NXT w sumie obaj, więc może ktoś inny, może ten mityczny Kross i to tylko fake z tym nie podpisywaniem nowego kontraktu? Słyszałem takie spekulacje, ale nie wiem na ile mogą być prawdziwe, a może.....Ilja Dragunov? Chociaż nie wiem czy by pasował, dowiemy się w main evencie, może nikt nie dołączy ostatecznie xD.

2.Wyatt Sicks vs Street Profits, WWE Tag Team Championship Tag Team Match

To co walka o pasy WWE Tag Team, ringowo może być w porządku, ogólnie ciekawi mnie w jaki booking polecą, Dexter i Joe raczej to obronią, ale dalej pojedynek może być naprawdę spoko. Streetsi weszli promując Borderlands 4 xD, to dlatego ten pojedynek jest na PLE i wszystko jasne. 13 minut lepszego pojedynku nawet niż się spodziewałem, co prawda musiał się trochę rozkręcić, ale dalej bardzo dobrze to wyglądało, ringowo bardzo fajnie, psychologicznie też spoko, Howdy pomógł w wygraniu swojej ekipie i to mi się mega podoba, Wyatt Sicks obroniło tytuły i czekamy na feud z Melo Don't Miz, bo wydaję mi się, że to nieuniknione, w sumie ciężko coś więcej napisać, po prostu W6 obronili tytuły po bardzo przyjemnym pojedynku, który można obejrzeć i czerpać przyjemność, kolejna walka i jestem zadowolony.

3.Becky Lynch vs Nikki Bella, Women's Intercontinental Championship Singles Match

Feud mi się bardzo podobał był solidny i fajny, raczej przejściowy, ale dobrze się to oglądało, liczę na solidny pojedynek i być może taki dostanę zobaczymy, a Becky powinna na luzie obronić tutaj tytuł, a tymczasem...THE MAN HAS COME AROUND!!!! Kolejne 13 minut walki i Becky broni tytuł, ogólnie kolejny według mnie solidny pojedynek, jeden mocny botch, ale ciężko powiedzieć, z której strony, uważam, że to była kwestia słabego zgrania, bo Becky chciała za dobrze sprzedać akcję, z kolei Nikki za szybko wykonać kolejną i po prostu doszło do złego zgrania i tyle, takie 50/50 jeden rabin powie tak, a drugi tak i tyle, a chodzi oczywiście o tego Springboard Roundhouse Kicka/Enzuigiri coś w tym stylu miało to być, co Nikki nie trafiła, ale poza tym walka naprawdę solidna, zła nie była to na pewno, taka jak się spodziewałem, Becky broni tytułu przez Crucifix, ale pasuję to do niej, chociaż tutaj mogła spokojnie obronić zwyczajnie po Manhandle Slamie czy jakimś Dis-arm-her, ale no jest jak jest, walka naprawdę spoko, kolejny satysfakcjonujący pojedynek i lecimy dalej.

4.Sheamus vs Rusev, God Ol' Fashioned Donnybrook Match

Walka ze stypką i to jeszcze z takimi zawodnikami, to nie może wyjść źle i raczej nie wyjdzie, w sumie obojętne mi tu kto to wygra, ale wydaję mi się po prostu, że zwycięzca tej walki pójdzie na IC Title i chciałbym, żeby to był Sheamus i odebrał tytuł Dominikowi, jakoś wolę Sheamusa z tytułem IC, którego mu brakuję od Stylesa, AJ poza pierwszym runem z tytułem WWE to nie miał jakichś wybitnych runów z mistrzostwami według mnie, ale może teraz się to zmieni no zobaczymy, wracając do walki liczę na solidne mordobicie. Ale to była walka, o kurde piękny pojedynek naprawdę, Sheamus i Rusev dali czadu, kilka fajnych momentów godnych zapamiętania jak Uranage na ten taki blat typowy dla barów albo White Noise z tych beczek z whiskey na dwa stoły, nie no naprawdę mega dobry pojedynek, jak na razie to jest zdecydowany showstealer tej gali, Rusev to ugrał po 20-21 minutach walki, właśnie co do czasu to też mega się zdziwiłem ile ta walka czasu dostała, no naprawdę mega, dużo czasu, świetny pojedynek, Rusev wygrał no i dobrze, jak Styles wygra IC Title to Rusev będzie świetnym pierwszym pretendentem....POLSKA GUROM! 17 Stycznia Live Event w Polsce po 11 latach! O kurde trzeba lecieć! Ale sztosik oj tak.

5.John Cena vs Logan Paul, Singles Match

Kolejny pojedynek, wątpię, żeby przebił poprzedni, ale może być ciekawy do oglądania, liczę tutaj na Johna, bo chciałbym, żeby z Lesnarem przegrał mimo wszystko, więc niech nudnego Logana sobie pojedzie. No powiem tak, nie spodziewałem się tak dobrego pojedynku i długiego, kolejna walka, która mnie zaskoczyła i przerosła oczekiwania, na początku myślałem, że będzie typowy booking jak to w walkach Johna, ale dość szybko się rozkręciło i wyprowadzili mnie z błędu, naprawdę mega przyjemna walka i naprawdę długa, Cena i Logan pokazali się w niej bardzo dobrze według mnie, ja uważam, że nie ma na co narzekać, chociaż niezbyt mi się podoba to, że Logan odkopuję po 2 AA, został mocno wypromowany tym pojedynkiem moim zdaniem i jeszcze po Styles Clash od Johna Ceny, ciekawie po 27 minutach i 4 AA oraz Styles Clash Cena wygrywa ten pojedynek, mi się to podoba, ale Logan mega mocno pokazany, czy mi się to podoba? No w sumie w końcu jego mówienie może mieć sens, że jest zagrożeniem, bo pomimo przegranej to podobnie jak Bronson został bardzo mocno pokazany w swoim pojedynku dzisiaj, więc może być dumny z bookingu jaki dało mu WWE, Cena wygrywa i leci na Lesnara pewnie na Wrestlepalooza, mi się to podoba i czekam na to, a Cena zalicza kolejny bardzo przyjemny pojedynek w swoim pożegnalnym tourze!

6.Seth Rollins vs CM Punk vs Jey Uso vs LA Knight, World Heavyweight Championship Fatal 4 Way Match

No to co pora na main event tej na razie bardzo dobrej lub nawet świetnej gali, więc zobaczmy jakie będzie jej zwieńczenie, czy walka skradnie show? Jest na to duża szansa, oczywiście liczę na obronę Setha. Kurde no i kolejna walka, która nie zawiodła, ale ktoś wątpił? No właśnie, bardzo dobry Fatal 4 Way, tylko czy skradł show? Wydaję mi się, że jednak MOTN należy się Rudemu i Rusevowi, mimo wszystko walka o tytuł World Heavyweight i tak świetna i dobrze się przy niej bawiłem, dobrze zabookowany pojedynek, było wszyscy na Rollinsa, Jey fake'ował sojusze i ostatecznie stawiał na siebie, przyjemny spot z  "Get The Tables" aka Dudley Boyz, naprawdę przyjemny pojedynek, prawie 25 minutowa walka i na koniec Becky Lynch okrada Punka ze zwycięstwa, spodziewałem się kogoś nowego w tej stajni, ale bardziej spodziewałem się kogoś z NXT i z męskiej dywizji, ale Becky też jest spoko, to była tylko kwestia czasu, tak jak mówię bardzo dobrze i przyjemnie zabookowany pojedynek, ja jestem ogólnie zadowolony z jego przebiegu, Seth broni tytułu, ogólnie uważam, że każdy został tutaj dobrze pokazany i naprawdę przyjemnie się to oglądało, ciekawi mnie co dalej dla Setha.

Match Of The Night: 4.Sheamus vs Rusev, God Ol' Fashioned Donnybrook Match

Podsumowanie: Bardzo dobra lub nawet świetna gala, ja się genialnie przy niej bawiłem, co prawda main event obejrzałem dopiero kolejnego dnia z rana, ale dalej emocje były świetne i galę oglądało się wybitnie, od początku do końca, jak dla mnie naprawdę nie było słabych punktów, nawet Becky vs Nikki wyszło dobrze, nie było to złe zdecydowanie, ja polecam ją obejrzeć, a szczególnie 3 ostatnie walki, które były totalnym sztosem, nie mam nic do dodania, ale to chyba kandydat do gali roku, nie wiem czy było coś lepszego w tym roku, chociaż no ogólnie ostatnie 3 gale były super Evolution, SummerSlam i teraz Clash In Paris, no ja jestem mega zadowolony i usatysfakcjonowany.

Top 3 Walk 2k18

1.Kenny Omega vs Chris Jericho(Wrestle Kingdom 12)

2.Hiromu Takahashi vs Marty Scurll vs Will Ospreay vs Kushida(Wrestle Kingdom 12)

3.Johnny Gargano vs Andrade Cien Almas(NXT Takeover: Philadelphia)

• Lubię to 1
  • Dzięki 4
https://forum.wrestling.pl/topic/80726-wwe-clash-in-paris-2025/page/4/#findComment-648351

1 godzinę temu, Kaczy316 napisał(a):

jeden mocny botch, ale ciężko powiedzieć, z której strony, uważam, że to była kwestia słabego zgrania, bo Becky chciała za dobrze sprzedać akcję, z kolei Nikki za szybko wykonać kolejną i po prostu doszło do złego zgrania i tyle, takie 50/50 jeden rabin powie tak, a drugi tak i tyle, a chodzi oczywiście o tego Springboard Roundhouse Kicka/Enzuigiri coś w tym stylu miało to być, co Nikki nie trafiła

Widziałem już fragmenty walki i te dwa najbardziej rzucające się w oczy botche (drugi przy stole komentatorskim). Muszę zatem dopisać i oddać Nikki, że tu druga strona też się nie popisała. Nie jest to tak, że tu tylko Bella zawiniła i raczej winą obarczyłbym obie zawodniczki, choć w tej akcji co mówisz to dla mnie Becky się po prostu zagapiła. Jeszcze na domiar złego później próbowała naprawić swój błąd i sprzedać ten kopniak w powietrze:D Tak więc obie mają tu swoje za uszami.

• Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/80726-wwe-clash-in-paris-2025/page/4/#findComment-648355

• Reputacja:   797

7 godzin temu, MattDevitto napisał(a):

Widziałem już fragmenty walki i te dwa najbardziej rzucające się w oczy botche (drugi przy stole komentatorskim). Muszę zatem dopisać i oddać Nikki, że tu druga strona też się nie popisała. Nie jest to tak, że tu tylko Bella zawiniła i raczej winą obarczyłbym obie zawodniczki, choć w tej akcji co mówisz to dla mnie Becky się po prostu zagapiła. Jeszcze na domiar złego później próbowała naprawić swój błąd i sprzedać ten kopniak w powietrze:D Tak więc obie mają tu swoje za uszami.

Oj tak zgadzam się w 100%, zapomniałem nawet o tej akcji przy stole komentatorskim, chociaż nie wiem czy mówimy o tej samej akcji, mi chodzi o te akcję, gdzie Bella nawalała głową Becky o stoły raz jeden raz drugi, ale to tak okropnie wyglądało i widać było, że Becky nawet głową nie dotyka tych stołów, a jedynie wali rękami xD

Top 3 Walk 2k18

1.Kenny Omega vs Chris Jericho(Wrestle Kingdom 12)

2.Hiromu Takahashi vs Marty Scurll vs Will Ospreay vs Kushida(Wrestle Kingdom 12)

3.Johnny Gargano vs Andrade Cien Almas(NXT Takeover: Philadelphia)

https://forum.wrestling.pl/topic/80726-wwe-clash-in-paris-2025/page/4/#findComment-648368

4 minuty temu, Kaczy316 napisał(a):

Oj tak zgadzam się w 100%, zapomniałem nawet o tej akcji przy stole komentatorskim, chociaż nie wiem czy mówimy o tej samej akcji, mi chodzi o te akcję, gdzie Bella nawalała głową Becky o stoły raz jeden raz drugi, ale to tak okropnie wyglądało i widać było, że Becky nawet głową nie dotyka tych stołów, a jedynie wali rękami xD

Tak o to mi właśnie chodziło - idealne pod botchamanie:D

• Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/80726-wwe-clash-in-paris-2025/page/4/#findComment-648369

• Reputacja:   113

W dniu 1.09.2025 o 16:46, MattDevitto napisał(a):

Tak o to mi właśnie chodziło - idealne pod botchamanie:D

W dniu 1.09.2025 o 16:41, Kaczy316 napisał(a):

Ale właśnie takie te uderzenia głowami rywali w stół zawsze tak wygląda. Widać to szczególnie w przypadku gdy atakującym jest LA Knight. Powinni w ogóle zrezygnować z tego, albo uderzyć raz a porządnie. Wydaje mi się, że ta cienka konstrukcja na stole nie jest jakaś twarda albo aż nadto niebezpieczna, żeby chociaż próbować delikatnie czołem zahaczyć zamiast odbijać "yeah yeah yeah yeah" 69 razy.

• Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/80726-wwe-clash-in-paris-2025/page/4/#findComment-648388

• Reputacja:   550

@ Przemk0  Ty a inni mogą używać tutaj rasistowskich tekstów? A do mnie sie czepiasz? Co to za polityka wtedy? Bez sensu, moze nie mam tutaj statusu legendy więc pewnie nie mam tutaj takich przywilejów jak inni którzy tutaj rzucają rasio tekstami, myślałem że tutaj panuje jakaś wolność słowa ale widzę że tu też nieźle lewactwo wjechało na baniak tylko weź mnie od razu za to nie banuj bo wyraziłem tylko swoje zdanie XD 

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

• Lubię to 2
https://forum.wrestling.pl/topic/80726-wwe-clash-in-paris-2025/page/4/#findComment-648407

• Reputacja:   25

@Grins Jak ktoś używa rasistowskich tekstów to zawsze możesz to zgłosić. Każdy niezależnie od statusu dostanie upomnienie. Wolności tutaj nigdy nie było i nie ma to nic wspólnego z lewą czy prawą stroną. Czy teraz wszystko musi być lewackie lub prawackie? Kiedy tutaj były największe dyskusje to nikt nawet nie znał tych pojęć a u steru był Papa Miller który obecnej lewicy raczej nie trawi. Zluzuj więc bo od tego ostrzeżenia nic Ci się nie stało. 

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/80726-wwe-clash-in-paris-2025/page/4/#findComment-648410

• Reputacja:   359

1. Roman Reigns vs. Bronson Reed - serio wjebali takiego zamulacza do openera??? Bronisław niszczył Rzymka przez większość czasu, tak więc wiadome było, że finalnie tego nie wygra (błyskotliwy, jak zawsze, booking). Walka ciągnęła się jak wóz z węglem i zakończyła się (z demolką na Romku) kiedy na liczniku gali minęło... 50 minut. Cyk i 1/4 tej niemal 4-o godzinnej gali zleciała... Jeżeli chcieli mnie zniechęcić jeszcze bardziej do tego PPV, to im się udało:oczy:

2. The Wyatt Sicks (c) vs. The Street Profits - kolejna porcja nudy. Kompletnie nie potrafiła mnie wkręcić ta walka. Pomimo kilku niezłych momentów, nie było tam ogólnie nic, o czym bym nie zapomniał w 10 minut po tym starciu. Wariaty bronią, bo za krótko mają pasy żeby jobnąć. Zero zaskoczenia. Zero momentów niepewności podczas starcia.

3. Becky Lynch (c) vs. Nikki Bella - szału nie było (bo babki z WWE robią lepsze starcia), ale ogólnie dało się to obejrzeć bez ziewania, w przeciwieństwie do dwóch poprzednich walk. Bellka nie miała prawa tego wygrać i bookrzey nawet nas nie czarowali, że może być inaczej. Panie zrobiły swoją ringową robotę ok, ale bez fajerwerków.

4. Sheamus vs. Rusev - siermiężny brawl z "plastikowym" hardkorem made in WWE. Jeden niezły bump, a poza tym ziew. Ładnie podpromowali Ruseva (dali mu kick outować po finiszerze bladego, co nie tak często się zdarza). Ciekawe, czy spierdolą to tak jak ostatnio? (Rusev Day).

5. John Cena vs. Logan Paul - dość długo się to wszystko rozkręcało, przez co dostaliśmy długaśną, jednostronną dominację Paulinki. Później jednak wszedł fajny booking, Jachu zaczął stosować nowe akcje, były kontry, near falle i... słaby finisz. Tu wygrana Ceny była tak oczywista, że aż prosiło się o zaskoczenie (na co stawiałem). Niestety widać, że jednak pożydzili na Lesnara, albo nie chcieli ponownie jobować Jausza. Tak, czy siak, Logan umoczył, ale rozpisali go mocarnie i pozostawił dobre wrażenie. Sama walka - mino niedociągnięć, dała jednak radę.

6. Seth Rollins (c) vs. CM Punk vs. Jey Uso vs. LA Knight - całkiem przyjemny main event. Cały czas się coś działo i nie szło się nudzić. Wiadome było, że głównymi aktorami będą tam Rollek i Punk, ale z bardzo dobrej strony pokazał się też Rycerz (ładnie go rozpisali). Szybkie tempo, zmiany przewag i całkiem sprytny finisz (Ruda wyglądała jak nigdy ruchable w tym stroju "ninja":twisted: ). Może nie była to jakaś wyjebana w kosmos walka, ale skłamałbym pisząc, że nie bawiłem się na niej dobrze.

Reasumując - WWE nie zasługuje na tak zajebistych fanów jak żabojady. Publika jarała się jak prawiczek widokiem nagiego uda, każdym jednym gównem serwowanym tej nocy przez W. Gala dupy nie urwała, ale fani i tak kibicowali jak pojebani. Dwie dobre walki (main event i Jachu z Paulinką) oraz jedna ok (babki). Reszta to kicha. Odczuwało się, że nie było ani jednej walki, którą można by było nazwać "zajebistą". Daję naciągane jak guma na fiucie 3=/6, ale tylko dlatego, że fani zrobili tam mega robotę w kwestii klimatu.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Lubię to 4
  • Dzięki 1
  • Haha 1
https://forum.wrestling.pl/topic/80726-wwe-clash-in-paris-2025/page/4/#findComment-648429