Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

AI na forum - testy i propozycje

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   649
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows

Na razie wyłączone. Ogarniam pierwszy quiz. ;)

• Lubię to 1

• Reputacja:   647

6 godzin temu, IIL napisał(a):

Na razie wyłączone. Ogarniam pierwszy quiz.

Można coś więcej?

Jaka nagroda? Jaki skład? Jaki poziom wejścia? :classic_happy:

AVM.png

• Reputacja:   649

Na razie chciałbym ogarnąć quiz, gdzie AI wybiera hasło związane z wrestlingiem i próbujemy je odgadnąć. Mamy dziesięć prób i po każdej nieudanej próbie dodawana będzie kolejna podpowiedź w jednym słowie (max 10 podpowiedzi). Jak ktoś odgadnie, to może wybrać kategorie nastepnego pytania (np storyline, wrestler, gala, dowolna byle związana z wrestlingiem) i odgadujemy dalej. Będzie punktacja, statystyki, itd. Jak to zadziała, to można rozwinąć to głębiej... ;)

• Dzięki 1
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 76 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 921 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Jeffrey Nero
      Ty mówić wolno ja dużo rozumieć 😂
    • KyRenLo
      To jedynie moje odczucia, które równie dobrze nie muszą oznaczać absolutnie niczego. Natomiast fakt, że AJ trafił na RAW przybliża nas do takiego rozwiązania. Pamiętam, że sam jechałem po Loganie, gdy ten rywalizował z wiadomym zawodnikiem (Ach ci ulubieńcy), ale skromnie, pisząc gość nadaje się do tego biznesu. W ringu lepszy od sporej części rosteru. Jako heel spełnia swoją rolę. On w końcu będzie latał z głównym pasem. A co samej walki AJ vs Logan to przecież pod względem ringowym powinno wszystko ładnie pięknie zagrać. Wiadomo, że AJ byłby podkładany, ale chyba taka już jego rola w tym etapie kariery. Zobaczymy. Tak sobie teraz siedzę i się zastanawiam, czy dla mojego ulubieńca Dominika znajdzie się miejsce w karcie czy będzie tylko robił za wsparcie dla Morgan, co do której występu na WM raczej możemy być spokojni. Może te wstawki z Balorem coś znaczą i sprawy potoczą się tak, że dostaną tam walkę? W sumie zawsze w obwodzie jest Rey. I to jest świetny pomysł. Poziom wysoki gwarantowany. No i gdzie w tym wszystkim Solo? Skoro wygląda na to, że Fatu będzie zajęty, kim innym.
    • Mr_Hardy
      Zazwyczaj Collision oglądam w niedzielę rano, ale, ostatnio aktualizowałem system a właściwie musiałem przeinstalować do nowszej wersji bo używam przerobionego Windowsa. Także dopiero dzisiaj się wziąłem za oglądanie. Adam Copeland vs Jon Moxley na Revolution o pas. Fajnie może Mox w końcu straci ten pas i przestanie mnie nudzić. Kurde słabo idzie ten heel turn Castera. Dostaje wpierdziel od powracającego Rusha. Ehhh BTW. Bardzo fajny strój wejściowy Rusha. Bandido powraca po raz 2. Mam nadzieje, że kolejnego wstrząśnienia mózgu sobie nie zafunduje w najbliższym czasie. Haha kurde Okada w AEW jest zajebisty uwielbiam. TAK! TAK! TAK! TAK! TAK!  Harley w końcu wygrała!!! TAAAAAKKKK!!!! Super materiał video o Danielsie. Łezka w oku się kręci. To on miał kiedyś włosy? 😅 Megan Bayne ❤️😍 Main Event w pyte. Dużo się działo, było brutalnie.
    • GGGGG9707
      Po prostu może być zaskoczenie o ile jest logiczne, dobrze wypromowane i ma sens. Uso żadnego warunku nie spełnia. Gimnick ma słaby, o przerysowany pajac w okularach krzyczący jedno słowo Ringowo jest ok ale to jest gość Tag teamowy. Coś jak rok temu czy tam dwa Montez Ford. Ringowo świetnie wyglądał ale nie pasował mi do Elimination Chamber bo to koleś od Teamów który wylądował w walce solowej. Uso walczy od dawna solowo ale dla mnie to dalej teamowy zawodnik i nie widzę w nim ME. Do tego jest mocno jednowymiarowy... Wygrana Cody'ego mnie akurat ucieszyła bo miała sens i logiczne było że teraz pójdzie na Reigns'a. Tu sensu nie ma bo Jey nie ma ciekawej historii z Cody'm a z Guntherem już parę razy przegrał, w tym tydzień temu. Co jak co ale na Wrestlemanii wolę oglądać świeże walki a nie jakieś rematche z gali transmitowanej za darmo na YT... A do tego że zawsze narzekamy choć było zaskoczenie to dla przykładu podam 2011 rok. Del Rio (nie trawiłem go i uważam że był kiepskim zwycięzcą) przynajmniej był promowany na zwycięzcę i był praktycznie pewny. Finałowa dwójka? Del Rio i Marella który przypomniał sobie że nie wypadł nad linami i wrócił na koniec. I wyobraź sobie że Marella wygrywa. I co dobrze jest ? Przecież jest zaskoczenie to czemu świat nie wiwatuje? Nie chciałem Del Rio ale lepiej on niż słaby Marella. Tu nie chodzi mi o Cenę czy Punka bo dla mnie połowa składu byłaby lepszym zwycięzcą niż Uso. Po prostu dla mnie to najgorszy zwycięzca Royal Rumble w historii i sprawił że teraz nawet nie chce mi się WWE oglądać bo wszędzie będzie go pełno. Idąc tym tokiem niech za rok wygra Titus O'Neil bo też się nikt tego nie spodziewa     
    • IIL
      Na razie chciałbym ogarnąć quiz, gdzie AI wybiera hasło związane z wrestlingiem i próbujemy je odgadnąć. Mamy dziesięć prób i po każdej nieudanej próbie dodawana będzie kolejna podpowiedź w jednym słowie (max 10 podpowiedzi). Jak ktoś odgadnie, to może wybrać kategorie nastepnego pytania (np storyline, wrestler, gala, dowolna byle związana z wrestlingiem) i odgadujemy dalej. Będzie punktacja, statystyki, itd. Jak to zadziała, to można rozwinąć to głębiej... 
  • Dodaj nową pozycję...