Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

AI na forum - testy i propozycje

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   649
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Na razie wyłączone. Ogarniam pierwszy quiz. ;)

• Lubię to 1

• Reputacja:   647

6 godzin temu, IIL napisał(a):

Na razie wyłączone. Ogarniam pierwszy quiz.

Można coś więcej?

Jaka nagroda? Jaki skład? Jaki poziom wejścia? :classic_happy:

AVM.png

• Reputacja:   649

Na razie chciałbym ogarnąć quiz, gdzie AI wybiera hasło związane z wrestlingiem i próbujemy je odgadnąć. Mamy dziesięć prób i po każdej nieudanej próbie dodawana będzie kolejna podpowiedź w jednym słowie (max 10 podpowiedzi). Jak ktoś odgadnie, to może wybrać kategorie nastepnego pytania (np storyline, wrestler, gala, dowolna byle związana z wrestlingiem) i odgadujemy dalej. Będzie punktacja, statystyki, itd. Jak to zadziała, to można rozwinąć to głębiej... ;)

• Dzięki 1
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 78 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      Dobrze. Skoro autor poprzedniego pytania zezwala, to mogę coś zadać. Saints Row: The Third Na samym początku gry dostajemy scenkę, w której Pierce reklamuje pewien napój w puszce. Proszę napisać jak się nazywa.
    • KyRenLo
      Duke Hudson: REPORT: Duke Hudson released by WWE WWW.POSTWRESTLING.COM In January, Duke Hudson was released by WWE.
    • PTW
      OSTATNI ĆWIERĆFINAŁOWY POJEDYNEK OFICJALNIE OGŁOSZONY! 15 lutego zapowiada się na dzień po Walentynkach, który każdy fan pro wrestlingu zapamięta na długo. To starcie jest kolejną tego gwarancją! PTW Underground Championship Tournament Ćwierćfinał 4 Vincent Caravaggio PTW vs. Ken Pyro Współczesny arystokrata Vincent Caravaggio słynie z buńczucznych zapowiedzi, ale, stety lub niestety, zazwyczaj dowozi i na złość całemu światu jest nadal niepokonany. Żeby zostać mistrzem Podziemia musiałby wygrać 3 walki na jednej gali i oczywiście właśnie taki ma plan, ale może się okazać, że zatrzyma się już na pierwszym rywalu. "The Hunforgettable" Ken Pyro to twardy orzech do zgryzienia z bardzo pokaźnym arsenałem zagrań, które mogą sprawić ogromne problemy mniej doświadczonemu zawodnikowi z Polski. Ken to nie tylko zawodowy zapaśnik, który walczył między innymi w Japonii, Niemczech czy Wielkiej Brytanii, ale też kaskader, który potrafi (a może nawet... lubi?) zebrać ostry łomot, zaśmiać się przeciwnikowi w twarz, a potem oddać po stokroć mocniej. Który z bijoków będzie bardziej zdeterminowany, który z nich zostawi w ringu więcej krwi, potu i łez i w końcu - który z nich udowodni swoją wyższość nad rywalem? Nie możemy się doczekać odpowiedzi na te pytania, a jak zwykle udzieli nam ich ring, który weryfikuje największych cwaniaków! Znamy już drabinkę turniejową pasa mistrzowskiego PTW Underground, można więc bawić się w Nostradamusa i zgadywać który z zawodników zostanie mistrzem. Kto jest Twoim typem? Daj znać w komentarzu i oczywiście zaopatrz się w bilety na galę, która odbędzie się już za 11 dni! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • Caribbean Cool
      Nie no Jade moze nie zrobila mega duzo jeszcze, aleeee gdyby nie ona i Bianca pasy tt nie bylyby nigdy na ppv to raz. Wycofali ja angle w stylu jak u panow. Kiedy ostatni raz w ogole taki motyw odbyl sie u pan? Tez nie chcieli pewnie by wypadla slabo na Survivor series. Gdyby wrocila, to ma taka pozycje, ze z miejsca jej feud czy to to z Bianca, czy to z Naomi, gdyby okazala sie ta zazdrosnica znalalzlby sie w karcie wm.  Pozostajac troche w temacie Bianci. Wydaje mi sie, ze to byloby takie 40 do 60 dla Ripleyowej. Kobiece Cena vs Batista. Tez maly dream match a moze i nie maly? To akurat, ze Reya tak dlugo uganiala sie za pasem nie jest argumentem, gdy o to wlasnie chodzilo. w Morgan' s revange tour, ktory i tak zostal moim zdaniem juz skrocony. Sadzilem, ze to sie do wm utrzyma. Teraz jest nowa historia. Bianca jest jedna z nielicznych, ktore ''spokojnie'' moglyby pojechac metalowe czysto.
    • KyRenLo
      Polać temu Panu i to coś dobrego. Tutaj natomiast się już nie zgadzam. Nie po to Ripley tak ganiała za Morgan, żeby odzyskać ten tytuł by teraz go stracić na Wrestlemanii. Ripley to największa kobieca gwiazda w WWE i ja tam nie siedzę w środku, więc mogę źle to odbierać, ale chyba wszelkie znaki na niebie wskazują, że jedna z ulubionych zawodniczek wiadomo kogo. Ripley trzymała pas długo. To samo spotkało Morgan. Teraz znowu kolej na Ripley. Byłbym się skłonny założyć, że jeżeli odpukać nie wydarzy się coś niespodziewanego to Ripley latająca z pasem do końca roku nie zdziwi mnie w żadnym stopniu. Co do Jade: Wygląd supergwiazdy i za to klaskałem, ale nie pokazała w WWE absolutnie nic innego za co mógłbym ją pochwalić. Może przesadzam, a może nie. Dla mnie, chociażby taka Lash z NXT ma papiery na dużo więcej. Żeby nie było, że tylko tak obok samej gali, chociaż pewnie autor tematu wybaczy (A nie czekaj to ja zakładałem temat) to dam obrazek: Mega to wyglądało. 
  • Dodaj nową pozycję...