Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ECW 23 10 2007

Undertaker_4don

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

ECW 23 10 2007

Na ring wchodzi Shane McMahon

Shane – Tydzień temu nie miałem okazji ogłosić propozycji na mecz o ECW Title między CM Punkiem, a Ballsem Mahoney. Może to i dobrze bo nie miałem ciekawych propozycji ale przemyślałem wszystko do wyboru będzie stypulacja meczu Hardcore Match w którym każdy zawodnik z naszego brandu może wejść na ring i próbować odliczyć jednego z zawodników walczących podczas meczu i zdobyć tytuł, druga opcja jest to Stretcher Match i jako ostatni postanowiłem dać Table Match. No to już mamy za sobą jeszcze chciałbym zapowiedzieć dzisiejszy Main Event Cage Match (No title) CM Punk vs Holly Devil.

Tag Team Match

Tommy Dreamer & boogeyman vs Major Brothes

Końcówka: Tommy łapie Breeta i sprowadza go do narożnika, sprzedaje serię punchy i wali jego głową w narożnik zawiesza go do góry nogami na narożniku i Dropkick, zmienia się z Boogeymanem ten łapie Breeta i wykonuje Body Slam. Boogey wchodzi na narożnik Splash ale Breet ucieka i zmienia się z Brianem, Brian sprzedaje Clothesline, i zakłada Head Lock Boogey wstaje z Brianem na plecach, chłopak w końcu puszcza odbija się do lin i dostaje Big Boota Boogey łapie go Boogeybomb pin 1...2..breet przerywa na ring wbiega Tommy kopie Bretta w brzuch i Dreamer DDT, Boogey łapie Briana i Goodnight pin 1...2..3

Zwycięzcy: Tommy Dreame & Boogeyman

Backstage: Korytarzem idzie Holly Devil spogląda na drzwi zaczyna powtarzać pod nosem jedno słowo Punk! Punk! Punk! Rusza dalej wciąż powtarzając to słow. Drzwi otwierają się i z szatni wychodzi Punk

Punk – O mały włos

Wyciera ręcznikiem spocone czoło i idzie w przeciwną stronę spotyka Reagla i taylora

Regal – Gdzie się tak śpieszymy panie Punk?

Punk – Nigdzie. Po prostu lubię pochodzić sobie przed meczem.

Taylor – Bo po już nie jesteś w stanie

Punk – Bardzo śmieszne naprawdę. Gdybyście nie wiedzieli trzymam pas od Vengeance i jestem dobrym mistrzem.

Regal – Może i długo ale pas trzymasz zdecydowanie za długo.

Punk – Czemu tak mówisz może nie bronię go na każdym PPV, a czasem nawet na galach ECW.

Regal – Nie to miałem na myśli. Chciałem powiedzieć, że czas dać komuś szansę i chyba to niedługo nadejdzie.

Punk – Twoja Era już się skończyła Regla chłopcy z New Breed pomogli ci pozbyć się pasa.

Regal – Tak i teraz piją piwo które naważyli nie dam im spokoju dopóki się im za to nie odwdzięczę.

Punk – Więc powodzenia. Domyślam się, że skoro tu jesteście czeka was walka z nimi.

Regal – Tak walczę dziś z Henrym.

Punk – Ambitny przeciwnik lepiej uważaj na siebie.

Regal – Kto tu na kogo powinien uważać.

Punk – Nie rozumiem.

Taylor – Zrozumiesz jak w klatce bez wyjścia znajdziesz się z kolesiem który stoi za tobą

Punk słysząc to staje dęba odwraca się, a za nim stoi Hornswoogle wypuszcza z ulgą powietrze

Punk –Bardzo śmieszne żegnam was bo nie mam przyjemności z wami rozmawiać.

Regal - Dobrze żarty na bok dziś trzeba rozwalić tych brudasów.

Taylor – Tak chodźmy William.

William Regal / Dave Taylor vs Mark Henry / Elijah Burke

Końcówka: Mark jest zmęczony ale udaje mu się sprowadzić Regala do narożnika tam sprzedaje mu serię Chopów i atakuje z Elbow, Mark sprowadza go na środek ringu Irish Wip i Shoulder Attak Regal na ziemi Mark odbija się do lin i Splash pin 1..2.Shoulder up Mark jeszcze raz odbija się od lin Splash ale Regal odsuwa się podnosi Henrego i sprzedaje serię uppercutów kopie Marka w brzuch i wsadza na narożnik chce wykonać Supersuplex ale Henry jest za ciężki, Regal uderza go w brzuch i ostatecznie wykonuje DDT z narożnika uradowany tym faktem zakłada Royal Stretch Henry traci przytomność sędzia zaczyna go liczyć Elijah nie wytrzymuje i wbiega na ring uderza sędziego i wyrzuca go za ring na ring od razu wbiega Taylor i wymienia Punche z Elijahem. Regal ustawia Henrego w narożniku i schodzi po krzesło uderza go w głowę a ten wbija się w narożnik, chce pomóc Taylorowi który właśnie dostał Elijah Experience, Regla nie trafia Chairshotem i dostaje Clothesline, Elijah podnosi go i irish Wip do narożnika z Henrym, Burke bierze rozbieg i Elijah Express ale Regal ucieka, a Elijah trafia w Henrego który spada na ziemię Elijah łapie się za głowę i dostaje chairshota od Taylora, Regal podnosi Elijaha łapie go do Royal Bomb i zrzuca go na Marka, Taylor w tym czasie pomógł sędziemu wejść na ring pin 1...2..3

Zwycięzca: William Regal

Biuro GM ECW

Widzimy rozmowę Hollego Devila z Shanem ale dopiero kiedy kamera zbliża się słyszymy słowa.

Holly – Czy to nie dobra propozycja?

Shane – Owszem bardzo ciekawa.

Holly – No więc?

Shane – Sam nie wiem jeżeli wygrasz dzisiejszy mecz. Spełnię twoją prośbę.

Na ekranie lecą powtórki ostatniego Main Eventu i sytuacji która zapoczątkowała dzisiejszy mecz.

Cage Match (No title)

CM Punk© vs Holly Devil

Końcówka: Każdy z zawodników miał już parę razy bliskie spotkanie z klatką i obaj krwawią. Punk próbuje założyć Devilowi Anaconda Vise ale ten za bardzo się wierzga i Punk odpuszcza. CM łapie Holego i robi Neckbreaker próbuje uciec z klatki ale Holly łapie go za nogę i ciągnie go na dół Punk spada kroczem na linę, Holly pomaga Punkowi wydostać się i wrzuca go w przeciwległą siatkę łapie Punka i Full Nelson Slam pin 1..2.Shoulder Up Holly łapie Punka między nogi ma zamiar zrobić Powerbomb ale Punk sprzedaje mu Low Blow, CM wbija holego w narożnik atakuje kolanem i Bulldog, Punk wchodzi na narożnik Clothesline czeka na Holego ten wstaje Punk robi GTS pin 1..2...Shoulder up Punk nie może w to uwierzyć chce ponownie wykonać GTS ale Holly ucieka wykonuje Irish wip i robi Back Body Slam, Holly podchodzi do narożnika i zdejmuje ochraniacz z niego łapie Punka za głowę i uderza nią o niezabezpieczony narożnik głowa Punka jest zalana krwią, Holly wbija Punka w przeciwległy narożnik i robi Stinger Splash, Holly łapie Punka do Devil Slam wchodzi z nim na narożnik i Devil Slam z narożnika, Holly chyba próbuje wyjść z klatki bo wchodzi na sam szczyt ale nie przechodzi na drugą stronę Devil patrzy gdzie leży Punk i Leg Drop z klatki pin 1...2...3

Zwycięzca: Holly Devil

Na rampie pokazuje się Shane McMahon

Shane – Na Cyber Sunday o ECW Championship obojętnie jaka będzie stypulacja sędzią specjalnym tego meczu będzie Holly Devil

Holly celebruje swoją wygraną i opuszcza ring. Punk leży na ziemi i spogląda z wściekłością na Shane.

Koniec Gali ECW

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The Sickman

1

• Undertaker_4don

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Bardzo fajna gala!

Holly Devil pokonuje mistrza! Oho boje się o Punka! Jeszcze straci pas i będzie

Regal wygrywa :P Nie no dajcie spokój XD Pokonał gorylka :D OMG XD

Bugi i Dreamer wygrywają nie dziwie się! :D Gala fajna jak już pisałem wcześniej ;)