Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Raw 22.10.2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   24
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

WWE Raw 22.10.2007

Rozbrzmiewa theme Kennedy'ego i WWE Champion kieruje się w stronę ringu! Wchodzi na niego, wystawia ręke w góre i za chwilę trafia do niej mikrofon spuszczany z góry na lince. Na początku Kennedy przedstawia się jako mistrza, a następnie rozpoczyna monolog:

Kennedy: Naprawde nie rozumiem zwolnienia Bookera T! To był naprawdę dobry i ambitny wrestler. A przede wszystkim miał piękną kobiete! Będzie mi jej bardzo brakować. Na dodatek nie będe mógł skopać Bookerowi tyłka za to co zrobił mi tydzień temu na Raw! (cheer od publiki) A kogo chcą wstawić do walki zamiast niego? Kolejnego oldboja HBK Shawna Michealsa! Mi nie robi problemu pokonanie dwóch stardzych panów, ja się poprostu boje o ich zdrowie. Nie jestem Legendkiller żeby kończyć kariery. W dodatku HBK dopiero wyleczył kontuzję! Co dalej...? Jakieś dwie łamagi ze Smackdown... czy ktoś wogóle ogląda ten żałosny program? Przecież gdyby oni byli dobrzy to byli by na Raw...

Uderza theme ”Play the game” i na rampie pojawia się pretendent do tytułu Triple H!

Triple H: Wiesz dobrze, że oni się nie liczą! Ta walka to pojedynek między nami, mną i tobą! Poza tym, Kennedy, wiem dlaczego będzie ci brakowało Sharmell... bo już nie będziesz miał kogo klepać po tyłku i pozostanie ci klepanie własnego! (śmiech publiczności)

Uderza theme Johnathana Coachmana i zastępca GM pojawia się na rampie obok Triple H'a!

Coach: Okej panowi, wystarczy tego gadania! Chce was poinformować, że dziś stoczycie walkę! Walkę tag teamową! Kennedy, twoim partnerem będzie Snitsky! Natomiast partnerem Triple H'a będzie Randy Orton!

Triple H: Chyba żartujesz! Nie ma mowy!

Kennedy: Wychodzi na to, że będzie to łatwiejsza walka niż myślałem!

CYBER SUNDAY PREVIEW

TRIPLE THREAT MATCH

Super Crazy vs Jeff Hardy vs MVP

końcówka: Super Crazy rozpędza się i robi moonsault z second rope na MVP! Próbuje pinu, ale Jeff Hardy wchodzi na narożnik i robi Swanton Bomb na obu rywali naraz! Pin na MVP... 1...2... i kickout! Pin na Super Crazy... 1...2... i kickout! Jeff wstaje, ale Montel robi rollup... 1...2... i kickout! MVP rozpędza Jeffa i robi Powerslam! Zaraz po tym dostaje hurricanranę od Super Crazy'ego! Pin... 1...2... i kickout! Meksykanin podnosi mistrza tag team i wrzuca go w narożnik. Zaczyna punchować rywala, licząc przy tym po hiszpańsku! Nie zdąża jednak doliczyć do 10 gdyż Jeff Hardy atakuje go dropkickem! Crazy spada, Jeff go podnosi próbuje robić Twist of Fate, ale mały Meksykanin go odpycha i robi Tornado DDT! Obaj leżą na ringu, natomiast MVP nadal jest na narożniku, ustawia się i robi Most Valuable Moonsault na Jeffa! Pin... 1....2.....3!

Zwycięzca: Montel Vontavious Porter

Todd Grisham przeprowadza wywiad z Charliem Haasem!

Grisham: Charlie, powiedz nam, który z wrestlerów dostępnych w głosowaniu internetowym najbardziej ci odpowiada?

Haas: Generalnie to mi wszystko jedno, bo tak naprawde to zależy mi jedynie na skopaniu tyłka Flairowi! Cody Rhodes to już przeszłość i udowodniłem to pokonując go kilkakrotnie! Natomiast jeśli już mam wybrać kogoś spośród kandydatów, to najbardziej pasuje mi Kenny Dykstra! Wiesz czemu? Bo ten chłopak nie lubi Flaira tak samo jak ja, więc bez wątpienia znaleźlibyśmy wspólny język! Teraz pozwól, że obejrze sobie pojedynek moich rywali na Cyber Sunday!

TAG TEAM MATCH

Paul London & Brian Kendrick vs Rick Flair & Cody Rhodes

końcówka: Rhodes pracuje nad Londonem. Okłada go w narożniku punchami, ale Paul odpycha go, wskakuje szybko na narożnik i wykonuje dropkick! Pin... 1...2.. kickout! Obaj wstają, London rozpędza rywala, próba crossbody, ale Cody unika i zmienia się z Flairem! Nature Boy witany jest owacyjnie! Podnosi Londona i serwuje mu kilka chopsów, ale za którymś razem udaje się Paulowi uniknąć uderzenia i szybko zmienia się z partnerem! Kendrick przeskakuje przez liny i szybko robi hurrincanranę! Rozpędza się i robi Springboard Back Elbow! Pin... 1...2...shoulder up! Obaj zawodnicy wstają, Kendrick próbuje robić Superkick, ale Rick się usuwa i uderzenie przyjmuje sędzia! Obaj zawodnicy są zdezorientowani... ale w tym czasie pojawia się Charlie Haas! Wbiega szybko na ring i robi Total Haastility (Olympic Slam) na Ricku! Pokazuje Kendrickowi by ten robił pin, ten się chwile zastanawia, po czym łapie Haasa i robi Sliced Bread #2! Wykorzystuje to Flair i robi rollup... zauważa to sędzia... 1...2...3! Flair i Rhodes wygrywają! Haas odgraża się wszystkim uczestnikom walki, natomiast Flair podaje ręke Brianowi Kendrickowi... a ten przyjmuje uścisk dłoni. Obaj dziękują sobie za walkę!

Zwycięzcy: Rick Flair & Cody Rhodes

Widzimy klip ukazujący Shawna Michaelsa, który wybrał się na galę Ohio Valley Wrestling, by szukać młodych talentów, których mógłby zwerbować do swojej grupy!

Jesteśmy na backstage, gdzie widzimy Vala Venisa, który podąża w stronę wejścia na ringside gdzie zaraz odbędzie się Bra&Panties Match! Spotyka Beth Phoenix.

Beth: Hej, Val... mam nadzieje, że masz w pamięci nasze spotkanie tydzień temu!

Val: Oczywiście... jasne, żę tak!

Beth: To dobrze, bo po dzisiejszym pojedynku będziesz wiedział, że czeka cię to częściej, gdyż zostane twoją managerką... i nie tylko!

Val: Hm... Jeśli wygrasz, to będzie moja przyjemność. Póki co Mickie ma takie same szanse!

Beth: Sądzisz, że taka malutka diva może pokonać Glamazon? Perfekcyjne połączenie piękna i siły?

Przerywa im Mickie James!

Mickie: Nie bądz taka pewna siebie! Możesz robić te swoje podstępne sztuczki, takie jak tydzień temu, ale nic nie pomoże ci wygrać ze mną!

Beth: Poważnie? (Beth spogląda na Mickie szyderczo... po czym serwuje jej uderzenie otwartą dłonią w policzek!) Potraktuj to jako zapowiedź tego co się stanie za chwile w ringu!

Mickie: Ty suko!

Micke rzuca się na Beth i obie zaczynają walczyć w korytarzu...

Po przerwie reklamowej widzimy już obie divy kierujące się w stronę ringu, wciąż nie przerywające walkę!

BRA & PANTIES MATCH

Mickie James vs Beth Phoenix

końcówka: Mickie atakuje rywalkę i robi Mick Kick Combo! Próbuje ściągać bluzkę z leżącej Beth, ta jednak ją odpycha! Obie wstają Mickie podchodzi do przeciwniczki, ta ją łapie i robi Backbreaker Slam! Szarpie Mickie za spódniczkę i zrywa ją! Publiczności się to bardzo podoba, w pierwszej chwili Mickie próbuje się zasłonić, ale Beth od razu zabiera się za górną część kostiumu, ale tym razem Mickie nie pozwala jej na zdjęcie jej i przewraca Beth! Gdy ta wstaje nadziewa się na Mickie-DT! Mickie próbuje zerwać z Beth kostium, który jest jednoczęściowy, co dało by jej zwycięstwo... ściąga go do połowy, ale Glamazon nie pozwala jej na dalsze działanie! Obie wstają, Mickie próbuje Spinning Back Kick ale Beth Phoenix się odsuwa i robi Down in Flames (Sitout scoop slam piledriver)! Spogląda na rywalkę z szyderczym uśmiechem, następnie na Vala Venisa stojącego obok ringu, posyła mu buziaka, po czym dopada do Mickie i zrywa z niej góre kostiumu! Beth Phoenix wygrywa!

Valbowski bierze mikrofon i oznajmia zwyciężczynię! Beth unosi głowę wysoko, ukazując dumę z wygranej!

Val: Przykro mi Mickie. Dałaś z siebie wszystko ale Beth okazała się lepsza, to ona od dziś będzie moją managerką!

Beth podchodzi do niego i serwuje mu pocałunek! Val uśmiecha się, kiwa twierdząco głową i odchodzi ze swoją nową managerką!

Jesteśmy w szatni gdzie Carlito i Super Crazy rozmawiają o walce na Cyber Sunday!

Carlito: Licze, że fani wybiorą walkę o pas tag team, dzięki czemu będziemy mogli zdobyć te tytuły! To będzie cool, bo zostane podwójnym mistrzem!

Crazy: Si... Campeones! Cierto... It's Coo!

Pojawia się Attitude Champion: Matt Hardy!

Matt: Wiesz, Carlito, że ja też mam zamiar zostać podwójnym mistrzem? Nie ważne czy zdobęde wraz z bratem tytuł tag-teamowy czy pokonam ciebie i zostane mistrzem interkontynentalnym! Ważne, że będe podwójnym mistrzem! Cyber Sunday będzie moim dniem!

Carlito: Nie wydaje mi się! Nie jesteś cool, więc nie możesz być podwójnym mistrzem! Carlito jest cool, Super Crazy jest cool! Tylko my możemy wyjść zwycięsko z Cyber Sunday! Zresztą za chwilę udowodnie ci to w ringu!

Crazy: Comprende?

Na ringu jest GM Stone Cold Steve Austin! Manager Raw jak zawsze jest ciepło witany przez fanów wrestlingu zgromadzonych na hali!

Austin: Jak wiecie, wyzwałem Snitsky'ego i Thorna do walki na Cyber Sunday! Ci dwaj śmiecie nie wiedzą z kim zadzierają więc przyda im się nauczka! Thorn jest na tyle głupi by robić sobie ze mnie jaja w telewizji... nie ma sprawy, bo Stone Cold w niedziele wypije kilka piwek, a potem skopie jego dupe, a potem skopie dupe tego idioty po chemioterapi Snitsky'ego! Następnie wsadzi Thornowi ten jego śmieszny krucyfiks w dupe po czym wypije kolejnych kilka piwek!

Austin kontynuuje swój monolog, przez co nie zauważa, że z tyłu pojawia się niespodziewanie Kevin Thorn, łapie Austina za ramię, odwraca go, a następnie pluje zaskoczonemu Rattlesnake'owi czerwoną cieczą w twarz! Następnie serwuje mu serie kopniaków, podnosi go, po czym wykonuje na nim Original Sin! Przez chwilę patrzy na leżącego Stone Colda, po czym schodzi z ringu i opuszcza ringside!

CHAMPION VS CHAMPION

Matt Hardy (Attitude Champ) vs Carlito (IC Champ)

końcówka: Carlito rozpędza się w stronę Hardy'ego, ale ten się schyla wyrzucając Carlito nad top rope! Matt rozpędza się i robi suicide dive na wstającego poza ringiem rywala! Sędzia zaczyna odliczać obu, pierwszy podnosi się Hardy, podnosi Carlito i wrzuca go na ring. Sam wchodzi jako drugi, co daje przewagę rywalowi, który dopada do niego i serwuje kilka kopniaków. Wchodzi na narożnik a w tym czasie pod ringiem pojawia się Shelton Benjamin. Carlito spogląda w jego stronę co odwraca jego uwagę od Matta, który to wykorzystuje i zrzuca go na matę! Sam wchodzi na narożnik, tauntuje i robi Downfall! Hardy czeka spokojnie aż Carlito wstanie i robi Twist of Fate! Pin... 1... 2... 3! Matt cieszy się z wygranej, cieszy się z niej także Benjamin, który uśmiecha się widząc złość Carlito.

Zwycięzca: Matt Hardy

Triple H jest w swojej szatni i rozmawia z Shawnem Michaelsem na temat jego poszukiwań utalentowanych młodych wrestlerów. Nagle słyszy pukanie do drzwi, kończy rozmowę i otwiera drzwi. W drzwiach stoi Randy Orton!

Orton: No, partnerze, tworzymy dziś zespół.

Triple H: Obaj wiemy, że to będzie ciężkie, ale wygrana będzie korzystna dla nas obu więc musimy współpracować.

Orton: a dlaczego nie zaczynasz mnie znów na pojednanie? Przecież tak ci zależało na zakopanie topora wojennego!

Triple H: Chciałem, ale udowodniłeś, że ci na tym nie zależy. Nie musisz mnie wspierać, ale wygrajmy tą walke!

Orton: Nie zamierzam cie wspierać. Nie podoba mi się że jesteśmy w jednym zespole ale jak już musze to wygramy...

Widzimy reklamę walk na Cyber Sunday oraz przypomnienie o głosowaniu, które znajdziecie pod tu: Głosowanie trwa tylko do wtorku!

MAIN EVENT

TAG TEAM MATCH

Mr.Kennedy (WWE Champ) & Snitsky vs Triple H & Randy Orton

końcówka: Snitsky trzyma Ortona w Double underhook submission, ale po chwili Orton rewersuje i robi Inverted Backbreaker! Pin... 1... i kickout! Randy zmienia się z partnerem, ten szybko wkracza do akcji i serwuje Snitsky'emu 180 Spin Spinebuster! Pin... 1... 2... i kickout! Celebral Assassin rozpędza sie i robi Running Knee Drop, ale Snits się odsuwa i unika ciosu! Triple szybko wstaje ale dostaje Sidewalk Slam! Snitsky jednak nie pinuje, natomiast wstaje i atakuje Ortona, który spada z ringu! Następnie podnosi Huntera i robi Pumphandle Slam! Pin... 1... 2... i w ostatniej chwili Triple H unosi ramię! Snitsky zmienia się z Kennedym, który od razu wchodzi na narożnik i robi Kenton Bomb! Orton biernie przygląda się temu co dzieje się na ringu. W tym czasie rywale we dwóch okładają pretendenta do WWE Title. Przez chwile Orton przygląda się tej sytuacji, po czym zaczyna biec w stronę ringu! Wbiega na ring i serwuje Kennedy'emu RKO! Kontynuuje atak serwująć RKO także Snitsky'emu! Następnie kładzie Trypla na Kennedym, sędzia liczy... 1... 2... 3!

Zwycięzcy: Randy Orton & Triple H

Po walce Triple H dziękuje Ortonowi wystawiając w jego kierunku ręke... którą po chwili uściskuje Orton! Czyżby pojednanie obu wrestlerów...?

Zapraszam do komentowania i dyskusji! Opinie zawsze motywują do pracy! Przeczytałeś, wpisz swoją opinie badź komentarz!

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• estevez

1

• The Sickman

1

• nekrophage

1

• JPP

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Ło ho ho :D może Evolution powróci ?! J bym był za!! :P

Raw zaczepiste jak zawsze ;)

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

Hehehehe fajne :D szkoda mi Londona i Kendricka! Ale Rick i Cody też są spoko ;D Wszystko na Hassa :D No i Evolution znowu?? :P Mi tam obojętnie :P Nie mój dział więc rób ta co chce ta :D

Noo Evolution Hicior ;] ale bardziej wolę DX! ;] W Pierwszej walce dałbym na zwycięzce Jeff Hardy, ale i tak jest dobrze! ;]
  • Administratorzy

• Reputacja:   959
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Średnia gala, segmenty słabsze niż ostatnim razem, ale to pewnie cisza przed Cyber Sunday :) dobrze wykonany, a zarazem ciekawy build up walki wieczoru - Randy Orton i Triple H razem !? chyba wziąłeś sobie do serca te poprzednie komentarze dotyczące Evolution, akcja z Michaels`em w segmentach odwiedzający rozwojówki dobra, miło by było ujrzeć kogoś nowego, stawiającego pierwsze kroki od zera, kierowanego Waszymi sposobami, nie jestem pewien jednak czy możemy wprowadzać takowe zmiany w rosterach.. dobry segment z laskami i Valbowskim, Beth wygrała i dobrze, bo to moja faworytka tej rywalizacji, oraz akcja z Austin`em, jego speech rlz! Cyber Sunday stało się coraz ciekawsze, następnie podłożenie Carlito, no i main event, czyli połączenie byłych partnerów Ortona i Triple H`a, wynik zadowalający, taki jaki być powinien, podanie dłoni na koniec gali znów nawiązuje do Evolution.. ciekawe jak to się dalej rozwinie. Następne gale skomentuje jak tylko będę mieć czas :)